World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.123.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Noobmeter mi kaže da sam u banani, odnosno siemka.  {#}

U banani kažeš,e da ja mogu sebe vidjeti kad sam počeo igrati ili nakon možda 2k bitaka...valjao bih se po podu i sam sebi vikao noob.

Tek kada sam počeo igru shvaćat ozbiljnije sam naučio neke stvari(cca5-6k bitaka{#})

Nikad nije kasno naučit a wot nije baš neka igra da se preko noći nauči.

Sad nakon 20k bitaka znam skoro cjelu igru napamet.Treba samo vremena i volje za naučit kao i za svaku drugu stvar.

Stolnik kaže...

Jel zna tko kad ce vise maknut tu glupu garazu?

Trebali bi je sutra maknut jer sutra završava ovaj novogodišnji specijal.(u 6h)

wot:antifa247
11 godina
Anti-fa kaže...
Entry Point kaže...

Noobmeter mi kaže da sam u banani, odnosno siemka. {#}

U banani kažeš,e da ja mogu sebe vidjeti kad sam počeo igrati ili nakon možda 2k bitaka...valjao bih se po podu i sam sebi vikao noob.

Tek kada sam počeo igru shvaćat ozbiljnije sam naučio neke stvari(cca5-6k bitaka{#})

Nikad nije kasno naučit a wot nije baš neka igra da se preko noći nauči.

Sad nakon 20k bitaka znam skoro cjelu igru napamet.Treba samo vremena i volje za naučit kao i za svaku drugu stvar.

Igram wot od početka zatvorene bete. Među prvim igračima sam bio {#}

Ali bilo je tu nekoliko resetiranja accounta, pa nisam igrao preko godinu dana i tako. Jbg.

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

The Mišn Riport:

Mišn: IS-6 Enivan?

Edo: jes pliz, ajl tejk van tu gou.

Mišn: Vud ju lajk frajs kru vit det?

Edo: nou tenks, ajm ok.

dakle, kako se i vidi iz razgovora gore, zarobio sam bjeloruski tenk, i koristeci sve raspolozive snage konacno je moj. zovem ga od milja "Stealth"

posto tolko lici na ruski tenk, mislim da cu ga i polakirat u ruski kamo, nek svi iz varsavskog siema pakta misle da sam "njihov"

nego deder, trebam doktorsko misljenje: reci Vicko kak bi ga ti polakiral, ak zamislis da si ga kupio a ne oteo? jel na gloss il na matt?

ja bi ga pofarbo u crno jer sam ga nabavio na crno {#}

enivej, najveci grajnd do sada, posebno sa japancem-uzo sam i slucajno i steel wall sa njim {#}

sad slijedi malo odmora od wota pa grajnd para za tir x, skrsio sam 100k free expa na ovo i ko zna kolko credsa, i hrpu golda

jucer bio zavrsni sprint sa kinezima i japancem, danas otvorim oci i vidim nisan kak se smanjuje pred ocima-i po brzini zakljucim da je to bez GLD (da da znam, ja sam to odavno napisal, kad ujutro vidis nisan pred ocima znaci previse si igral po noci{#} )

al eto, maj prešs iz hir{#}

p.s. pozz i cestitke svim grajnderima kaj su ga uzeli, nije bilo lako, ak neko oce platunat, pm-ajte me

p.s. moj stealth je krsten odlaskom na flank, pa ce mu to bit i nova dodijeljena duznost: IS-6 "the flanker"

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

več dugo nisam imal takav dan {#}

i jedna od jučer,spoting damage 10923

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...
markulj kaže...
Od sutra nove misije Missions: Rest of the Month traju do 1.2,misije su predobre.

Ako vrijede svaki dan ponovno, mogla bi moja M6 nagrindata za T29 creditse.

Meni trebaju exp-i na Jumbu za T29. Ovih dana je ekipa rekla da je pušiona uzet T29 preko Jumba ali nije mi se dalo opet taljigat M3 Lee-a... A ništa, stisnut ću zube dok ne otključam 90 mm topčugu na mom budućem najvišem tier tenku... {#}

EDIT: Sad bacih oko, nema ekstra expa, samo silver...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 21:08 (Spiridon).
12 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
SimeKZ kaže...
markulj kaže...
Od sutra nove misije Missions: Rest of the Month traju do 1.2,misije su predobre.

Ako vrijede svaki dan ponovno, mogla bi moja M6 nagrindata za T29 creditse.

Meni trebaju exp-i na Jumbu za T29. Ovih dana je ekipa rekla da je pušiona uzet T29 preko Jumba ali nije mi se dalo opet taljigat M3 Lee-a... A ništa, stisnut ću zube dok ne otključam 90 mm topčugu na mom budućem najvišem tier tenku... {#}

Sa free exp-om otključaš 90mm top na t29, strpi se malo da skupiš dost free expa pa onda igraj t29.

13 godina
World of Tanks

Imam oko 7k free expa, trebat ću dosta strpljenja... {#} Jer za 90 mm treba 14k expića...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ma igraj samo prvu pobjedu par dana, inače se neda igrat osim s full premium ammo loadout-om, onda je tek loš

ovako je katastrofalan s stock topom
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
ED63 kaže...

The Mišn Riport:

Mišn: IS-6 Enivan?

Edo: jes pliz, ajl tejk van tu gou.

Mišn: Vud ju lajk frajs kru vit det?

Edo: nou tenks, ajm ok.

Pa u crno-crvenu kombinaciju, crno jer si ga dobio na crno, a crvena da se stopis sa varsavskim paktom {#}

Znaci uspio si ipak {#}

Ja se opet zarazio sa Rome II i djavo me natjera da instaliram i onu prokletu Civilizaciju tako da ce tenkovi malo da hrdjaju ovih dana, sreca nema snijega {#}

13 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja se opet zarazio sa Rome II i djavo me natjera da instaliram i onu prokletu Civilizaciju tako da ce tenkovi malo da hrdjaju ovih dana, sreca nema snijega {#}

Prelaziš na hladno oružje, prsa o prsa...? {#}{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace tanker na T1 i napokon ubijeni dugo zeljeni ft i nc, tu su jos dvije slike koje su uvjetovane lag spikeom(sry nije mi se dalo cropat)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zasad najbolja sa E25, tenk je zvijer

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 23:43 (O B O).

5 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ja sam cro siemka al bar se popravljam {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

A moj Jumbo je večeras uklet, od 9 bitaka samo jedna dobivena. I još to začinim sa M4 Shermanom, jedna bitka s njim, isto poraz... Još naš lik napiše "kako to da gubimo?". Rekoh mu da su imali više hevija a tupan veli "mi smo imali više hevija"... Na to sam mu napisao "learn to count, cunt".

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ja111 kaže...

Ace tanker na T1 i napokon ubijeni dugo zeljeni ft i nc, tu su jos dvije slike koje su uvjetovane lag spikeom(sry nije mi se dalo cropat)

Pa na tier-u 1 sam lovio killove u studenom... Di ću na tier-u 5 ili 6 loviti killove...? {#} Tad sam na Lol traktoru i na NC-31 zaradio Ace...

Nisam ja ništa prčk'o.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad vec spominjete kilove imam pitanje. Nakon sto sam unistio skoro 95% tenkova ostali su mi samo tenkovi manjeg tiera:

tier 2: FT 75b fra., Ha-Go japan.,

tier 3: Bison njem., i Su-26 rusija.

S obzirom da su vecina arty i na vrlo rijedak MM jer ih nikako ne susrecem, molio bi pomoc koji tenk odabrati da ih rjesim sve i kakav nacin igre odigrati, i jos nesto ako imate preporucite mi.

Hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 6:11 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

16.1. - 2on2 kup Tier 9 u 22:10h
18.1. - 3on3 kup Tier 8 u 16:00h

http://www.esl.eu/hr/wot/news/235783/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

Kad vec spominjete kilove imam pitanje. Nakon sto sam unistio skoro 95% tenkova ostali su mi samo tenkovi manjeg tiera:

tier 2: FT 75b fra., Ha-Go japan.,

tier 3: Bison njem., i Su-26 rusija.

S obzirom da su vecina arty i na vrlo rijedak MM jer ih nikako ne susrecem, molio bi pomoc koji tenk odabrati da ih rjesim sve i kakav nacin igre odigrati, i jos nesto ako imate preporucite mi.

Hvala!!!

Za niske tierove T18.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se to samo meni cini ili su malo sprcali zaradu na prem tenkovima? treba malo vise dmg da bi se ista lova zaradila ko prije...

al ajde nakon ovog buffa zadnjeg je lowe postao najbolji prem tenk pa se da prozvakati. sad ga je milina voziti

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

evo jedan invite kod, DP8GBF-8D88NW

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li koga za team battles popodne? (dolklyhr)

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Proklet sam jutros. Ne sjecam se kad je ovako bilo. Pas mater cjelom serveru.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

Pozz... Koji je to mod kod tebe? 

Pucaaaajjjj :)
17 godina
Zaja kaže...

Znam kako ti je, prekjučer 5/19... nije problem šta retardi u timu ne rade dmg, nego se zalete pa poginu prije nego ih možeš iskoristiti za mamac i poskidati mete... j3bi im majku sine! {#} Jbg, to ovisi od dana do dana... koliko god je to bilo loše prekjučer, jučer je opet išlo normalno...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako je tko za timsku borbu nek se javi lagano, MiMe_Burki

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Quick and dirty misija je do 1.2. dostupna svaki dan? Tj. može se više puta ispuniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbt led kad je tim los imas osjecaj ka da se protiv boris protiv 29 protivnika, a ne 15.. 

Ajde barem sam jucer kupio kv2, malo da se zabavin. Ono falijes  pogodit m4E8 a ubijes t1 heavy koji je 150 metara izad njega. {#}

play2much
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

misije {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 15:38 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice