World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Ova nova mapa izgleda ko Sarajevo....Belji se

Ova nova? Evo sad u 4-tom mjesecu idem u Sarajevo pa cu bas prouciti haha:D

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
DamageHigh kaže...
Stolnik kaže...

Evo nova mapa, neke stare preuredene i Himmelsdorf ce biti zimska mapa, ali ljetnu nece izbrisat nego ce biti i ljetna i zimska {#}

Ova nova mapa izgleda ko Sarajevo....Belji se

Ne znam iz kojeg paralelnog univerzuma si ti dosao pa ti izgleda kao Sarajevo {#}

Jedina slicnost sa Sarajevom je ono brdo u pozadini {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

dolazi konkurencija :D ground forces war thunder {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Ako neko misli da će biti ko WoT - neće, totalno drugačiji tip igre

jedina sličnost je to što se radi o tenkovima

naravno, kao i svi, nadam se da će uspjeti jer će to značiti da će se WG morati još više potruditi unaprijediti igru, go WT GroundForces!

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 19:13 (The Unforgiven).
14 godina
kivic15 kaže...

dolazi konkurencija :D ground forces war thunder {#}

Jos cemo se nacekat, tek sad je u closed beta koraku

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
World of Tanks

Ako sam tocno procitao WT tenkovi ce raditi potpuno drugacije nego u wot-u jer nece biti hp-a i biti ce malo realnije ali wot nije tu da bi simulirao stvarnost tako da ja ostajem pri wot-u pogotovo sad kad stize novi engine, a ubrzo poslije njega i podrska za vise jezgri odnosno optimizacija igre.

Evo na ovo sam naletio kad sam trazio malo po WT temi o njihovim tenkvima, ja nisam pogledao video(nemaju svi flet{#}, treba cuvat 6gb za wot) pa ne znam ako su unijeli neke promjene da bude slicnije wot-u. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nebi presa u ground forces da mi placaju. Koliko sam vremena ulozio i love.Posada sa 5 skillova,tenkovi....

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeste li znali rubrika

frustrirani wot player

15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ne znam iz kojeg paralelnog univerzuma si ti dosao pa ti izgleda kao Sarajevo {#}

Pa i brdo, a i zbog mostova i rijeke, a i bio je snijeg kad sam ja bio pa vjerojatno zato još više...vidi slike..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Dr. Vicko kaže...

Pa i brdo, a i zbog mostova i rijeke, a i bio je snijeg kad sam ja bio pa vjerojatno zato još više...vidi slike..

Pa ima sličnisti sa sarajevom,samo još fale minareti i džamije.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozemo se samo nadat da ce ground forces pokupit nesto njubara iz wota.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wt je realističnija igra,tako da ce ih vjerojatno malo preći.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Na mobu sam pa zato double post.

prije bih rekao da će eventualno nezadovoljni unicumi preći.A crveni igrači ionako većinom ni ne prate jinglesa.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
g12356 kaže...
prije bih rekao da će eventualno nezadovoljni unicumi preći.A crveni igrači ionako većinom ni ne prate jinglesa.

A Jingles je jedini izvor iz kojeg se može saznati za WT Ground Forces...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

Nije,ali većina nas koji igramo wot je preko njega uopće saznala za Warthunder,a ne samo Warthunder ground forces.

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nije,ali većina nas koji igramo wot je preko njega uopće saznala za Warthunder,a ne samo Warthunder ground forces.

uff nisam baš siguran ili ja nisam onda u toj većini,jer znam za WT(i igram povremeno),ali za tog Jinglesa nemam pojma koji je taj niti ništ drugo.čul sam samo da ga tu na forumu spominjete i to je to.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:15 (jura).
15 godina
neaktivan
jura kaže...
g12356 kaže...

uff nisam baš siguran ili ja nisam onda u toj većini,jer znam za WT(i igram povremeno),ali za tog Jinglesa nemam pojma koji je taj niti ništ drugo.čul sam samo da ga tu na forumu spominjete i to je to.

Puno propuštaš:

https://www.youtube.com/user/BohemianEagle

Ako namjeravaš ostati uz igru preporučam ti da svako malo pogledaš nenki njegov video jer su  vrlo poučni oko toga kako treba igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:18 (g12356).
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Puno propuštaš:

Ako namjeravaš ostati uz igru preporučam ti da svako malo pogledaš nenki njegov video jer su  vrlo poučni oko toga kako treba igrati.

ja baš mislim suprotno,ništ ne propuštam.ako imam vremena sjesti za komp onda igram,a ne da gledam i slinim ko neki 12-godišnjak nad playboy curicom.to nek gledaju njubeki koji su crveni ko orangutanova guzicaq i koji imaju 2-3 tisuće partija i nek sline kak čovjek igra i nek se pokušaju nečemu naučiti.preuzel sam od dedee ulogu{#},dedaa ne budem više{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:31 (jura).
11 godina
neaktivan
g12356 kaže...
jura kaže...
g12356 kaže...

Puno propuštaš:

Jingles ima dobar garazni dio, al ko igrac je prosjek... quickybaby je odlican igrac (svida mi se kaj agresivnije igra), al malo si je posto internet celeb xD

po meni najbolji od svih je TheFochYou... lik je prokleti kralj. "Hello ladies and mentlegen" xD

15 godina
neaktivan
jura kaže...
g12356 kaže...
Puno propuštaš:

ja baš mislim suprotno,ništ ne propuštam.ako imam vremena sjesti za komp onda igram,a ne da gledam i slinim ko neki 12-godišnjak nad playboy curicom.to nek gledaju njubeki koji su crveni ko orangutanova guzicaq i koji imaju 2-3 tisuće partija i nek sline kak čovjek igra i nek se pokušaju nečemu naučiti.preuzel sam od dedee ulogu{#},dedaa ne budem više{#}

Je a?Koliki ti je wr?

Meni je eto 51%,i prosječan sam igrač.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:48 (g12356).
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Je a?Koliki ti je wr?

Meni je eto 51%,i prosječan sam igrač.

u pravu si The Unforgiven.

ja imam 54%,ako te zabavlja i ako nekaj naučiš od gledanja tog Jinglesa samo naprijed.

EOD

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 15:01 (jura).
15 godina
rogi1 kaže...

Jingles ima dobar garazni dio, al ko igrac je prosjek... quickybaby je odlican igrac (svida mi se kaj agresivnije igra), al malo si je posto internet celeb xD

po meni najbolji od svih je TheFochYou... lik je prokleti kralj. "Hello ladies and mentlegen" xD

blago tebi ako u prosječnom gejmu dobiš igrače ko Jingles

prosjek su 48% 700wn7 siema kurwe nažalost, daleko od njega..

da je bar on prosjek {#}

jura kaže...

pa je a,a!!!

pa daj linkaj onda tih svojih 51% sa noobmeter.com.ako i imaš 51% pobjeda vjerovatno ti je eff i wn7 loše ako buljiš u tog Jinglesa cijelo vrijeme ili kak se več zove,ali ok.ko voli nek izvoli,nemam ništ protiv.nisam niti ja rekel za sebe da sam pro igrač ali sa svojih 54%  i tolko bitki je dobro.

slobodno prestaneš trollati sam sebe {#}
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 14:57 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

znaci cujem da dolazi ta podrska za dual core procesore...e ja imam dual core a cesto imam fps dropove kad je puno grmlja oko mene...jel to znaci da kad dodje ta podrska da nece bit tih fps dropova?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cod4gamer kaže...

znaci cujem da dolazi ta podrska za dual core procesore...e ja imam dual core a cesto imam fps dropove kad je puno grmlja oko mene...jel to znaci da kad dodje ta podrska da nece bit tih fps dropova?

....

da, drugi put molim te najavi termin

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 15:14 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

AMD athlon 64 X2 dual core porcessor 4400+ 2.30 ghz

ajd kad vec gledas u kuglu reci mi kakva ce mi bit godina,oce kakve pare sjest na racun?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
World of Tanks

Noobmeter mi kaže da sam u banani, odnosno siemka. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Od sutra nove misije Missions: Rest of the Month traju do 1.2,misije su predobre.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
rogi1 kaže...

blago tebi ako u prosječnom gejmu dobiš igrače ko Jingles

prosjek su 48% 700wn7 siema kurwe nažalost, daleko od njega..

da je bar on prosjek {#}

Velim da je prosjecan... Nije tip igraca ko qb ili foch da moze sam oderati pol tima... tu i tam ga posere super partija ko i sve nas, al ono... Garazni dio recenzije mu je dobar, prijede sve, al to isto imas i kod qb uz bolju partiju neg kod njega.

Al zajebi ti to, prosjecna siemka te snapshota s 450m u punoj brzini iz okreta bez jebiga, probaj ti to napravit :D

btw. po meni je thefochyou najzabavniji, pogotovo ragereviewovi s t28 i proto xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 16:03 (rogi1).
13 godina
markulj kaže...
Od sutra nove misije Missions: Rest of the Month traju do 1.2,misije su predobre.

Ako vrijede svaki dan ponovno, mogla bi moja M6 nagrindata za T29 creditse.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
World of Tanks

Jel zna tko kad ce vise maknut tu glupu garazu?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice