Evo upravo sam istražio IS4 prije par dana i zanima me vrijedi li prodati IS3, IS, KV3, KV1S za kupit IS4 koji će ionako vjerojatno biti elitan kad dođe 7.3
Imam sad 1M creditsa i mislio sam elite-at sve tenkove u garaži i polako skupljat još 2.5M creditsa + još za prebacit posadu s KV-a dok ne dođe 7.3
čuo sam da ima gadan grind kao i svaki tenk ali više me brine to što ima znatno manje hp od e75, a ja redovito bušim IS4 na 50metara s bl9, što nije i tako strašno ako uzmemo u obzir da KV buši moj IS3 na 50metara
ima li tko iskustva s IS4, mislim jeli stvarno vrijedan min. 2 mjeseca grinda do 130mm i prodaje 4 tenka koja su mi draga ( IS3,KV1S,IS,KV3) i odustajanja od IS7 linije jer nemogu izgrind-at IS4 do IS7 ( možda i mogu ali neću se nadati previše )
IS-4 je vrhunski tenk i ne treba te ni najmanje brinuti malo manje HP od E75, vrlo su ravnopravni, cak bih rekao da je IS-4 malo bolji od E75, ali to je samo moje misljenje. Grind je tezak, ali nije ni priblizno usporediv sa T34 ili nekim takvim, BL9 je ipak pristojan top pa se za to isto ne trebas brinuti, a naj motor vec imas sa is-3.
Ne moras odustati od IS-7, jer ces sa 7.3 dobit zamjeniski t9 tenk, a IS-4 ce postati t10, tako da se ne brines. Sve u svemu jako dobar tenk, vrijedan igranja i grindanja, zahtjeva malo drugaciji stil igre od IS-3 i IS-7, ali opet jaaako dobar tenk!