World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DedicatedGamer kaže...

Evo upravo sam istražio IS4 prije par dana i zanima me vrijedi li prodati IS3, IS, KV3, KV1S za kupit IS4 koji će ionako vjerojatno biti elitan kad dođe 7.3

Imam sad 1M creditsa i mislio sam elite-at sve tenkove u garaži i polako skupljat još 2.5M creditsa + još za prebacit posadu s KV-a dok ne dođe 7.3

čuo sam da ima gadan grind kao i svaki tenk ali više me brine to što ima znatno manje hp od e75, a ja redovito bušim IS4 na 50metara s bl9, što nije i tako strašno ako uzmemo u obzir da KV buši moj IS3 na 50metara

ima li tko iskustva s IS4, mislim jeli stvarno vrijedan min. 2 mjeseca grinda do 130mm i prodaje 4 tenka koja su mi draga ( IS3,KV1S,IS,KV3) i odustajanja od IS7 linije jer nemogu izgrind-at IS4 do IS7 ( možda i mogu ali neću se nadati previše )

IS-4 je vrhunski tenk i ne treba te ni najmanje brinuti malo manje HP od E75, vrlo su ravnopravni, cak bih rekao da je IS-4 malo bolji od E75, ali to je samo moje misljenje. Grind je tezak, ali nije ni priblizno usporediv sa T34 ili nekim takvim, BL9 je ipak pristojan top pa se za to isto ne trebas brinuti, a naj motor vec imas sa is-3.

Ne moras odustati od IS-7, jer ces sa 7.3 dobit zamjeniski t9 tenk, a IS-4 ce postati t10, tako da se ne brines. Sve u svemu jako dobar tenk, vrijedan igranja i grindanja, zahtjeva malo drugaciji stil igre od IS-3 i IS-7, ali opet jaaako dobar tenk!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da je polemika oko IS-4 i E-75. oba dva tenka su za kur** dok nisu totalno u fulu a onda kao da proradi neki skriveni bonus i postaju zvijeri.

prolazio sam agoniju i sa jednim i sa drugim al sam ih odlučio zadržat u garaži   i stvarno jer gušt igrat s njima poslije.

I da teoretski amx12t može razvalit afk E-75 jedino sa gold municijom

1 0 hvala 0
17 godina
DedicatedGamer kaže...
polivalo kaže...
DedicatedGamer kaže...

Evo upravo sam istražio IS4 prije par dana i zanima me vrijedi li prodati IS3, IS, KV3, KV1S za kupit IS4 koji će ionako vjerojatno biti elitan kad dođe 7.3

Imam sad 1M creditsa i mislio sam elite-at sve tenkove u garaži i polako skupljat još 2.5M creditsa + još za prebacit posadu s KV-a dok ne dođe 7.3

čuo sam da ima gadan grind kao i svaki tenk ali više me brine to što ima znatno manje hp od e75, a ja redovito bušim IS4 na 50metara s bl9, što nije i tako strašno ako uzmemo u obzir da KV buši moj IS3 na 50metara

ima li tko iskustva s IS4, mislim jeli stvarno vrijedan min. 2 mjeseca grinda do 130mm i prodaje 4 tenka koja su mi draga ( IS3,KV1S,IS,KV3) i odustajanja od IS7 linije jer nemogu izgrind-at IS4 do IS7 ( možda i mogu ali neću se nadati previše )

nemoj prodavati KV3 jer ces na novom patchu kad bude ruski dobiti zamjneski jer KV3 ide na tir 7 znaci bolje da stoji u garazi isto kao i KV koji se dijeli na KV1 i KV2 znaci dobijes 2 tenka i 2 slota kud ces bolje :)

da ali kv3 je na is4 liniji, trebao bi dobit i novi t6,t8 i t9 bez obzira imas/nemas kv3 ako imas is4

ako prodam is3 gubim is7 liniju

ja cu svakako nabavit is4 prije patcha, samo je pitanje prije ili kasnije( odnosno grindat ga kao t9 ili uzet kad bude t10 )

btw sad sam imao 1,5k xp meč sa KV1S, ide na HOF

izgrindaj i kupi ga prije patcha i potrudi se da istražiš is7 a to bi mogao.

meni je osobno is4 bio gušt igrati,bl9 pristojan top,a kad se dokopaš zadnjeg topa sve se ubrzava jer imaš mrcinu koja sve može razvaliti i xp po partiji znatno naraste.mislim da mi je ukupno za zgrindati xp za is7 trebalo manje od 15 dana nepretjeranog igranja sa is4.

a dok nerazviješ zadnji top is4 i dalje odlično bounca i definitivno si tvrđa meta, mislim da sam ja napravio 8 killeva sa is4 sa bl9 topom a ne sa zadnjim s-70.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 17:39 (sokre).
17 godina
World of Tanks

I kad na kraju očekujemo slijedeći patch? Jer moram onda nagrindat još 300k do KV3, iako sam mislio na KV-1S, uzet ću KV3 onda za taj bonus pa kasnije uzmem i 1S. Koliko imam vremena do patcha, dal stignem s KV-om bez premiuma nagrindat još 300k?

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

I kad na kraju očekujemo slijedeći patch? Jer moram onda nagrindat još 300k do KV3, iako sam mislio na KV-1S, uzet ću KV3 onda za taj bonus pa kasnije uzmem i 1S. Koliko imam vremena do patcha, dal stignem s KV-om bez premiuma nagrindat još 300k?

Naravno da stignes

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ni 7.2 sa američkim stablom još nije služben, a 7.3 neće doći do jeseni što znači da možeš teoretski doći i do is4 i dalje - ovisi koliko dnevno igras

kv3 - IS grindanje je lagano, a za is3 idi odmah na bl9 pa na kupolu ( sačuvaj nešto free xp-a za bl9 )

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Puno, još ni 7.2 nije izašao...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
World of Tanks

očekuj najavu negdje poslije godišnjih odmora u ljetu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

prodaj IS i IS3 i KV1S ako si ih eliteao.. barem sam ja tako napravio..

čak sam prodao i KV3 pa ću ga kupiti opet pred patch.

inače IS4 mi je ok za grindati i tek kada ga kupiš.. osim činjenice da je nakon IS3 uuuužasssnooooo spoooor i što baš ko za k uvijek driver dobi po nosu pa bude još sporiji lol.. sada kada sam mu ugradio t10 top je fakat bolestan tenk i xp doslovno leti.

u subotu u jutro sam izgrindao 10k xp-a, kupio top, isti dan kupio i engine i jučer još malo igrao i imam već 60+k xp-a lol.. IS7 će biti istražen za čas lol

iako nije mi ga primarno kupiti jer lvlam i druga stabla.. treba 6m od jednom iskeširati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
DedicatedGamer kaže...

Ni 7.2 sa američkim stablom još nije služben, a 7.3 neće doći do jeseništo znači da možeš teoretski doći i do is4 i dalje - ovisi koliko dnevno igras

kv3 - IS grindanje je lagano, a za is3 idi odmah na bl9 pa na kupolu ( sačuvaj nešto free xp-a za bl9 )

odkud ti ta gluparija aj mi lijepo reci? šta sad ce za tjedan dva izbacit 7.2 i onda ce do jeseni hladit jaja.. čovjek te ozbiljno pita da zna kaj da napravi a ti onda ovak bubas...

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

patch izbacuju svaka 2 mjeseca (otprilike 7.1 je izaso krajem sijecnja,a sada ce kraj ozujka)znaci da ce 7.3 najranije Lipanj najkasnije Srpanj!

Xc
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

patch izbacuju svaka 2 mjeseca (otprilike 7.1 je izaso krajem sijecnja,a sada ce kraj ozujka)znaci da ce 7.3 najranije Lipanj najkasnije Srpanj!

Prošle godine su patch izbacivali svaki mjesec...

Kako igrati sa t1 heavy?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

decki prodo sam t32,sa opremom,skrsio 115k free expa{#} i sad imam t34 u garazi{#}{#}

popravak je oko 16k{#},koristim 90mm top dok ne skupim bar 100k cred da imam za granate 105{#}

manje od 30k expa do s-51, 20k do m12...bice opet grajnda za lovu

uskoro i is3 (2.6 milja{#}) pa is4 (3.6{#} necu imat vise nist vrednog za prodat moracu zaradit cash{#})

a fali i slotovaaaaa

nadam se da ce taj t34 bit barem neki moneymaker

kakva su vasa iskustva s test servera? kolko dobi po partiji?

i dal ce odma u ovom patchu se resetirat svi skilovi natrag u expe?

sa t1 heavy NESMES IC NAPRED NIKAD PRVI jer djubre ima preslabi top i svi te ownaju

prednost ti je okretljivost (naravno kad je tenk elitan i posada na 100%) i donekle brzina

trebas pomagat timu i ponekad pushat ak su protivnici slabiji ili ak imas debeli cower iz pozadine a cesto nemas jer ekipa s nizim tirovima nije stigla se nekaj i naucit o igri

igras ga kao jako oklopljenog mediuma(moras se nakosit)

i trebas koristit zaklone (hug cover like a lover)

i da visok si ko toranj vidis se na kilometre,jedino je mozda m3lee vislji od t1

koristi pogodnost amera da imaju negativnu elevaciju na kupoli-znaci ti samo malo izviris preko vrha brda i vec mozes pucat,budes naucil po mapama di to ima koristi

i nejdi sam

i nejdi prvi cak i ako si na vrhu tablice

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 23:33 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel se vama hoce spojit na server?

Meni nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogao si bar procitat news :/

Do 5 ujutro je maintenance... fingers crossed its patch day

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
14 godina
Nema patcha jos. prvo rusi, pa onda europa... a i mislim da je test server jos aktivan...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

par dana prije svakog patcha je običnoserver maintenance...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Hotsu kaže...

pozdrav Tankerima!

Mene zanima da li je tko testirao korisnost Binocular Telescope. Naime, on bi trebao povećati vidljivi range kada tenk miruje, ali u igri mi se nikad nije desilo da mi se neki daleki tenk pojavi u vidnom polju nakon što zaustavim kretanje. Jel tko koristi taj item na tenku?

nakon što tenk stane, 6 sekundi moraš mirovati da se Binocular Telescope počne aktivirati.

Znam to da treba 5-6 sek pričekati da se aktivira Binocular, uostalom kao i camo net, no problem je slijedeći:

Recimo da je zaustavljen protivnički tenk izvan mog uobičajenog view rangea, ali kada se aktivira Binocular, nalazi se unutar rangea. To bi značilo da dok se krećem, ne vidim protivnika, a čim se moj tenk smiri i aktivira se binocular, protivnik bi mi se trebao pojaviti u vidnom polju.

Međutim, u 3000+ partija u kojima sam koristio binocular, NIKAD mi se nije dogodio takav slučaj, dakle da se protivnički tenk u mirovanju pojavi NAKON aktivacije binoculara. Uvijek vidim samo protivnika koji kretanjem uđe u moje vidno polje.

Ne mogu vjerovati da se u 3000+ matcheva slučajno nije dogodila gore opisana situacija mirujućeg protivničkog tenka u graničnom view rangeu, dakle jedino mogu zaključiti da Binocular Telescope uopće ne radi.

16 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
m4r1ju4n kaže...
smola3005 kaže...
zasto stavljat camo net i binocularse na tenk sa kojim si uvijek u pokretu?

na pojedinim mapama kao izvidnik dok miruješ puno ranije spaziš protivnički tenk pa ekipa može komotno snajpati i ti si praktički nevidljiv dok ovaj maltene ne naleti na tebe.

Jasno je to meni, al tome služe non-french tier V light tenkovi, francuzi se maksimalno iskorištavaju tako da su više manje stalno u pokretu, flankaju i dokrajčavaju protivnike... Bar ih ja tako igram. Šteta mi je čučat u grmu sa 6 metaka u cijevi.

brzi laki francuzi su isto tako korisni u izviđanju, čemu služe laki tenkovi ali nisu za samoubilačke izviđačke akcije. osim toga u izviđanju zaustaviš njihov napad. eh sad na kojim ti to serverima igraš da medium tenkovi tier 5 i 6 idu scoutati? u odigranih 90 % partija na višim tierovima takvi tenkovi uglavnom imaju isprike za kempanje u bazi, a da mogu sakrili bi se iza granica mape.

15 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
smola3005 kaže...
m4r1ju4n kaže...
smola3005 kaže...
zasto stavljat camo net i binocularse na tenk sa kojim si uvijek u pokretu?

na pojedinim mapama kao izvidnik dok miruješ puno ranije spaziš protivnički tenk pa ekipa može komotno snajpati i ti si praktički nevidljiv dok ovaj maltene ne naleti na tebe.

Jasno je to meni, al tome služe non-french tier V light tenkovi, francuzi se maksimalno iskorištavaju tako da su više manje stalno u pokretu, flankaju i dokrajčavaju protivnike... Bar ih ja tako igram. Šteta mi je čučat u grmu sa 6 metaka u cijevi.

brzi laki francuzi su isto tako korisni u izviđanju, čemu služe laki tenkovi ali nisu za samoubilačke izviđačke akcije. osim toga u izviđanju zaustaviš njihov napad. eh sad na kojim ti to serverima igraš da medium tenkovi tier 5 i 6 idu scoutati? u odigranih 90 % partija na višim tierovima takvi tenkovi uglavnom imaju isprike za kempanje u bazi, a da mogu sakrili bi se iza granica mape.

U vremenima dok nije bilo tier 5,6,7 light tenkova su na višim tierovima scoutati mogli samo medium tenkovi.A i danas ako slučajno nemaš light tenkova u teamu jedini koji uopće mogu scoutati su medium tenkovi.Ja sam npr. jednom sa panzerom IV bio u situaciji da sam jedini bio medium tank u timu,svi ostali su bili heavy tenkovi,a nije bilo ni brzih francuza.Panzer iii/iv je bio glavni scout na višim tierovima...

U biti sam vam ovo htio pokazati,kladim se da nitko od vas nema bolju statistiku sa amx40:

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 10:43 (g12356).
16 godina
World of Tanks

Idem jedan na 1 protiv E75 imam is4 skroz istrazenog osim zadnjeg najaceg topa...imam top bl 9 ...oboje som na 100%, završi borba on meni skine sve i ubije me a on jos na 100% pa da nevjerujes...sve je bouncao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
legend kaže...

Idem jedan na 1 protiv E75 imam is4 skroz istrazenog osim zadnjeg najaceg topa...imam top bl 9 ...oboje som na 100%, završi borba on meni skine sve i ubije me a on jos na 100% pa da nevjerujes...sve je bouncao...

Vjerujem da se E 75 propisno nakosio i pokazao ti prednju stranu. A ti ga nisi gađao u low plate niti probao zaobići.

Kaj misliš da je meni sa E-75 bez zadnjeg topa bilo veselo ići na IS-4? Đubre je više oklopljeno sastrane nego sprijeda + fino zaobljen da bounca sve osim u drivers hatch sprijeda (ponekad prolazi) i dupe, a do dupeta mu nemreš doć pošto je pokretljiviji od E 75...

Al nakon elitanog tenka sa najboljim topom... Pa podjednaki su.

A da se može dogodit da ga bouncas 3x zaredom-može.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@legend

ako mu je skriven low plate, ili ako je nakošen probaj mu gađati komanderovu kupolu.. ako si dosta blizu nije ju problem pogoditi i probušiti.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dala kaže...

Vjerujem da se E 75 propisno nakosio i pokazao ti prednju stranu. A ti ga nisi gađao u low plate niti probao zaobići.

Kaj misliš da je meni sa E-75 bez zadnjeg topa bilo veselo ići na IS-4? Đubre je više oklopljeno sastrane nego sprijeda + fino zaobljen da bounca sve osim u drivers hatch sprijeda (ponekad prolazi) i dupe, a do dupeta mu nemreš doć pošto je pokretljiviji od E 75...

Al nakon elitanog tenka sa najboljim topom... Pa podjednaki su.

A da se može dogodit da ga bouncas 3x zaredom-može.

potpisujem , sa  topom od 10.5 nemreš ništa IS4 , al sa jačim topom su jednaki

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 13:08 (mlinka93).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo skupio sam 17k :( pa bi me zanimalo dali mi se isplati kupovat novi tenk ili skupit još para pa tek onda kupovat?i da koji tenk da kupim?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

skupi još malo pa kupi mausa... a nije ni e100 loš

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

evo skupio sam 17k :( pa bi me zanimalo dali mi se isplati kupovat novi tenk ili skupit još para pa tek onda kupovat?i da koji tenk da kupim?

sta ces kupovat sa 17000 ?? 

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
cod4gamer kaže...

Šta 17k golda, pa kupi Lowea, a nije ni KV-5 los {#}

14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

skupi još malo pa kupi mausa... a nije ni e100 loš

imam 25k.pokušat ću skupit sa onim traktorom 100k pa da kupim neki pošteni tenk

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
pa moras prvo istrazit tenk, tek onda mozes kupit...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice