Jagtigar je problem u cw-u jer ga buše...a za gw panthera nebi reko,ako ti je on jadan probaj igrat M12(muka 2.5mj s njim)..al sam napokon istražio M40/43 još samo lova fali .I za te gradske map pa nebi bio arty da nejdeš svaku 3 u Himmelsdorf ili neka druga gradska mapa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav Tankerima!
Mene zanima da li je tko testirao korisnost Binocular Telescope. Naime, on bi trebao povećati vidljivi range kada tenk miruje, ali u igri mi se nikad nije desilo da mi se neki daleki tenk pojavi u vidnom polju nakon što zaustavim kretanje. Jel tko koristi taj item na tenku?
Mozda nisi skinuo zastitne poklopce sa leca na binokularu.
Zeka,peka
Moras stajati 10-15 sekundi nepomican da se aktivira binokular.Binokular ti prosiruje vidno polje do 500M.
Znaci ako je tenk udaljeniji vise od 500M opet ga neces vidjet.
Tako ti je i sa maskirnom mrezom,moras malo pricekat da se oprema aktivira.
Mene m12 služi pravo... a moj zaja, ti sve rasproda. Splitska tržnica ima manje prometa od tebe :D
Mene m12 služi pravo... a moj zaja, ti sve rasproda. Splitska tržnica ima manje prometa od tebe :D
Ma nije mi zao ionako sam prodao jadne tenkove. Samo sam jednom opalio AP i puko e100 za 1200. Kad nabrijem posadu pucat cu ih puno vise.
Ako ti je Jagtiger jadan koji ima najveci dps u igri...a gw panther najbolja arty t6...za 261 da imas 4000 bitaka nebi zna s njim gadjat :)
Sve to ali pogodit jedan metak u 3 partije s najpreciznijom arty u igri...
Svašta..
Jesam ga sparkirao hehe. To vam je nova fizika.
To ti je "Pimp my ride"
Prodao jadnog jagdtigra i jos jadnijeg gw panthera da kupim 261. I stock arty,sve pusiona klasika plus 3 zaredom gradske mape i timovi koji gube 14-1. Ispalio glavom...
Ma jel to ovaj govori da GW panther ne valja?!
Ujmoca i sina i duha...
nabijem wargaming na onu stvar........
taman sam ubo patona..... koji ima užasni grind da ga se elita (naravno da nemam niti ću imat premium)....
i sad u novom test/patchu mu digli exp za otključat zadnji top i motor..... i to za priko 50% i 100%......
računa sam da će mi trebat priko 200 partija za elitat ga...... a sad će mi trebat priko 300................
ludnica sam uspješan sa topom od t20 (za stavit top od peršinga trebam risrčat gusjenice).....
jebe mi se i.... dem grindat arty i upropaštavat igru drugima........
imas do patcha jos barem tjedan dana,cist dosta vremena za elitat ga
imas do patcha jos barem tjedan dana,cist dosta vremena za elitat ga
je............. nemam život pa ću sad navalit ko mladi majmun.............
m103 ne valja nista,armor mu jos uvijek ko od papira,skinuo sam test server i probao,jedino sta je kupola zakrivljena
Pošto još nisam igrao s artiljerijom, a htio bih početi, šta preporučate s kojim da počnem tj. čija je grana najbolja?
ruska(SU-18)
švabska(Sturmpanzer 1 Bison)
američka(T57)
Prodao jadnog jagdtigra i jos jadnijeg gw panthera da kupim 261. I stock arty,sve pusiona klasika plus 3 zaredom gradske mape i timovi koji gube 14-1. Ispalio glavom...
Ujmoca i sina i duha...
GW panther ne valja! (barem nije prije cca 2mj.) Pokretljiv je, veliki kut po horizontali- super! Ali kad nekog zvekne napravi cca 300-400 štete (govorim o oklopljenim metama, ne pantheri), splash neznatan.
Sjećam se 1 meča, 3x sam zveknuo T-95 na drugoj strani mape i 3x sam ga bouncao! (hebeš takav arty).
Usporedi ga sa S 51 koji ima splash damage koliko i tvoj direktni pogodak, a direktni mu je po cca 1000 stete (isto oklopjenim metama). (friend je u isto vrijeme vozio S 51, ja GW pantheru pa znam).
Dođe ti da plačeš.
Gw panther je koliko toliko dobar kao TD u gradskim mapama, gdje njegova brzina i pokretljivost dođu do izražaja... Ali opet badava ti to kad zvekneš nekog i napraviš mu manje štete nego Ferdo, a puniš višestruko duže...
Sad vozim GW Tigra sa zadnjim topom i preporodio sam se... Opet mi je zabavno nakon Grillea i hummela... Gw panther nije zabavan...
S-51 37 i nesto sitno sa 100% i rammerom
neam ni ja život. evo da se pohvalim, rekord na lakevile-u. prokleti OP francuzi. a još sam daleko od 50 120.
ono je bio sarkazam..........
nažalost imam život, pa ništa od grindanja ko mladi majmun...........
nema veze... kad nakraju izgrindam još će ga nerfat ili buffat t54 (vidim da se žale na njega jer nije više ultra OP)...
a tako to ide kad neki rus prestane bit OP sljedi mu neminovno buff......
is4 primjer..... OP do pojave E75...... nakon toga buffan oklop, zakrpan drivers hatch, bufan slopani oklop generalno... i nakraju smanjen......
s druge strane vk ausfB, koji je i prije bio lošiji....... ostaje nepromjenjen.... t34 također (doduše sad će ga zamjenit, ali to je druga priča)......
Pošto još nisam igrao s artiljerijom, a htio bih početi, šta preporučate s kojim da počnem tj. čija je grana najbolja?
ruska(SU-18)
švabska(Sturmpanzer 1 Bison)
američka(T57)
Ja sam išao njemačkom linijom, sad sam na GW Panteru, odavno otključao Tigra ali memam srebra da ga kupim. Meni tek od Grilla i drugog topa koji dosegne sve djelove mape počinje biti zabavno. Do tad se moraš približiti neprijateljskim linijama da bi nešto pogodio.
Prije mjesec dana sam uzeo američki T57. Uvjerljivo najzabavniji arty koji sam probao. Brzo puca, ako me ne otkriju na početku igre, skupim 3-4 killa ko od šale. No nakon njega dolazi katastrofa u obliku M37. Otključao sam i Priesta ,ali nisam isprobao.
Ruse isprobavam kad sa KV-om odključam S-51
Ujmoca i sina i duha...
GW panther ne valja! (barem nije prije cca 2mj.) Pokretljiv je, veliki kut po horizontali- super! Ali kad nekog zvekne napravi cca 300-400 štete (govorim o oklopljenim metama, ne pantheri), splash neznatan.
Sjećam se 1 meča, 3x sam zveknuo T-95 na drugoj strani mape i 3x sam ga bouncao! (hebeš takav arty).
Usporedi ga sa S 51 koji ima splash damage koliko i tvoj direktni pogodak, a direktni mu je po cca 1000 stete (isto oklopjenim metama). (friend je u isto vrijeme vozio S 51, ja GW pantheru pa znam).
Dođe ti da plačeš.
Gw panther je koliko toliko dobar kao TD u gradskim mapama, gdje njegova brzina i pokretljivost dođu do izražaja... Ali opet badava ti to kad zvekneš nekog i napraviš mu manje štete nego Ferdo, a puniš višestruko duže...
Sad vozim GW Tigra sa zadnjim topom i preporodio sam se... Opet mi je zabavno nakon Grillea i hummela... Gw panther nije zabavan...
Gle, svako ima svoje mišljenje..samo što se tvoje kosi sa većinom ljudi..
uglavnom, imam ja frenda isto takvog, ništa mu nije bitno osim dmg-a kolko top radi..
ostale kvalifikacije ga ne zanimaju..tako i ti..i to je ok..
uglavnom,gw panther služi da pomogne timu, i to radi na perfektan način..sa velikim ROF(5 puta opališ,s51 jedva 3 puta-takav je odnos negdje)precizan, brzo ciljanje,dobro zarađuje,nevjerovatno dobar kut(u usporedbi sa nenormalno uskim na s51)
ja sam donio preokrret x puta u timu s njim..u mojih cca 600 odigranih partija s njim, možda sam dingao sveukupno 3-4 puta..Znači od tisuća ispaljenih granata samo toliko..
istina, velikim tierovima ne nanosi velik dmg frontalno..ali sve ostalo na njemu je odlično..
pozdrav Tankerima!
Mene zanima da li je tko testirao korisnost Binocular Telescope. Naime, on bi trebao povećati vidljivi range kada tenk miruje, ali u igri mi se nikad nije desilo da mi se neki daleki tenk pojavi u vidnom polju nakon što zaustavim kretanje. Jel tko koristi taj item na tenku?
nakon što tenk stane, 6 sekundi moraš mirovati da se Binocular Telescope počne aktivirati.
Ovaj kv-1s je jedan tako čudan tenk da je to strašno...Jučer sam (na moje opće iznenađenje) pobrao medalju 'čelični zid', a danas mi jedan hitac KV-a (i to u gusjenice) skida 95% armora...Tenk nije loš, okretan je, brz, s pravim topom može napraviti dosta štete, ali nekako je sveukupno mušićavo napravljen..
S-51 37 i nesto sitno sa 100% i rammerom
Znam kolko loadaju, bilo je retoričko pitanje :D Htio sam se osvrnut na onaj post di se netko žalio kak GW radi puno manji dmg nego S51...
Ovaj kv-1s je jedan tako čudan tenk da je to strašno...Jučer sam (na moje opće iznenađenje) pobrao medalju 'čelični zid', a danas mi jedan hitac KV-a (i to u gusjenice) skida 95% armora...Tenk nije loš, okretan je, brz, s pravim topom može napraviti dosta štete, ali nekako je sveukupno mušićavo napravljen..
Jeli opet miješaš armor i hp?
Jeli opet miješaš armor i hp?
Vjerovatno...
approved show off your testicular fortitude