Uzeo sam si t57 i bisona i oba dva su mi ok pogotovo amer s kojim imam 67% pobjeda oko 25 bitki i 25 ubijenih, bison jak top ali dugo reloada.
Probat cu jos i rusa da vidim pa onda cu ici dalje, hvala ti
Uzeo sam si t57 i bisona i oba dva su mi ok pogotovo amer s kojim imam 67% pobjeda oko 25 bitki i 25 ubijenih, bison jak top ali dugo reloada.
Probat cu jos i rusa da vidim pa onda cu ici dalje, hvala ti
vertikal ide tek na loraine
mislis na gun drive
i sva oprema koju si spomenuo radi tek kad mirujes 5 sec
na pojedinim mapama kao izvidnik dok miruješ puno ranije spaziš protivnički tenk pa ekipa može komotno snajpati i ti si praktički nevidljiv dok ovaj maltene ne naleti na tebe.
51% hit rate sa 261 a posada tek na 90%. Sta ce bit na 100% ?
Uf,još samo 3k expa ostalo pa se riješavam m3 lee-a...bočni oklop mi stalno probijaju...
na pojedinim mapama kao izvidnik dok miruješ puno ranije spaziš protivnički tenk pa ekipa može komotno snajpati i ti si praktički nevidljiv dok ovaj maltene ne naleti na tebe.
Jasno je to meni, al tome služe non-french tier V light tenkovi, francuzi se maksimalno iskorištavaju tako da su više manje stalno u pokretu, flankaju i dokrajčavaju protivnike... Bar ih ja tako igram. Šteta mi je čučat u grmu sa 6 metaka u cijevi.
Mene su znali s KV-om sačekat iza ćoška i s derp gunom i HE skinut po 400hp, ima da poludiš.
Vi što koristite Francuze dajte malo kratak pregled, pošto se dvojim između njih ili Amera, Ruse neću iz principa za sljedeću naciju.
Kakva je zarada, može li se šta bez premiuma i približno kao s Nijemcima.
Kako igrate s njima kao podrška ili jurišno, vidio sam svakakvih taktika, po meni je njih dobro igrati u vodu.
Viđao sam situacija da AMX12t razvali E-75 1na1 na otvorenom
AMX12t razvali E75?
Mene su znali s KV-om sačekat iza ćoška i s derp gunom i HE skinut po 400hp, ima da poludiš.
Vi što koristite Francuze dajte malo kratak pregled, pošto se dvojim između njih ili Amera, Ruse neću iz principa za sljedeću naciju.
Kako igrate s njima kao podrška ili jurišno, vidio sam svakakvih taktika, po meni je njih dobro igrati u vodu.
AMX12t razvali E75?
Ne znam šta ti je tu smiješno, misliš da nije moguće.
Na Sigfridovoj liniji, E-75 zauzima našu bazu, i zaleti se na njega AMX12t, i vidi se da čovjek zna igrati, samo kruži oko njega, i jedan hitac u guzicu i sve tako, a E-75 sporo okreće kupolu samo ga jednom uspio opaliti.
To jedino ako je E75 stock, jel je on jako brz u okretu ako okrečeš trup i kupolu ili ako je bio AFK, barem na toj mapi se mogao povući i zaštititi guzicu. S AMX 13t 90 treba 6 granata u guzicu od E75 da bi umro.
To jedino ako je E75 stock, jel je on jako brz u okretu ako okrečeš trup i kupolu ili ako je bio AFK. S AMX 13t 90 treba 6 granata u guzicu od E75 da bi umro.
I to još ako je netko prethodno omekšao E75
npr. Rus sa BL10
AMX12t razvali E75?
Na Sigfridovoj liniji, E-75 zauzima našu bazu, i zaleti se na njega AMX12t, i vidi se da čovjek zna igrati, samo kruži oko njega, i jedan hitac u guzicu i sve tako, a E-75 sporo okreće kupolu samo ga jednom uspio opaliti.
Ne da mislim da je nemoguće, nego ZNAM da je nemoguće..vozim (ili sam vozio) i jedan i drugi..
čak ni 13-75 ne može ga bočno probit(možda poneki lucky shot) a kamoli 12t
ali najprije je moguće da si ti zamijenio 12t sa 13-90
To jedino ako je E75 stock, jel je on jako brz u okretu ako okrečeš trup i kupolu ili ako je bio AFK, barem na toj mapi se mogao povući i zaštititi guzicu. S AMX 13t 90 treba 6 granata u guzicu od E75 da bi umro.
ti pričaš o 13-90..a on je gvorio o 12t(dva tiera niži tenk-ić)a ni on ne može odjednom ubit e75(ako je full HP) bio on stock ili ne..
Ma nije ga sam razvalio nego mu je jedno 5 puta skidao cap, onda je se vratio Tiger i dovršio ga.
Ali nije poenta toga, nego da ako znaš igrati s Francuzima stvarno možeš naživcirati više tiere, i gađao ga je ne sa strane nego baš u stražnji dio 2 hica i bijeg.
Džaba mu E-75 kad ga vozi nubina, umijesto da okreće trup on vrti kupolu, ili da se bar povuče uz objekt.
U biti što želim reći je: prekinite gledat na ovu igru kao über grind igru. It's just a fucking game. Have fun with it, not suck balls with bitching about it -.-"
Stvarno super, šta trebam hvalit WG jer ovo im je stvarno super odluka, i to mi govori tip koji ima KV-5 u garaži.
Očito se na ovom forumu treba samo hvaliti koliko si killova napravio i kako si KV-om razvalio Mausa i slične lovačke priče.
Ili daj konkretne podatke zašto ti patch donosi poboljšanje ili šuti, preko 50% igrača igra srednje tiere (6 i 7) i očito je namjera da ih se natjera da igraju manje tiere ili plate, ako hoćeš matematički evo:
Jagdtiger -2000 kredita po bitki u prosjeku
E-75 -1500
Tiger P -1500
Panther -500
VK3001(p) -600
PzIV -400
ukupno= -6500 kredita na trenutne tenkove u garaži
Neznam kako možeš sa Tigrom P otići u minus. Pa tenk je po zaradi blizu KV-a.
AMX12t razvali E75?
Ne da mislim da je nemoguće, nego ZNAM da je nemoguće..vozim (ili sam vozio) i jedan i drugi..
ti pričaš o 13-90..a on je gvorio o 12t(dva tiera niži tenk-ić)a ni on ne može odjednom ubit e75(ako je full HP) bio on stock ili ne..
I ja govorim o AMX 12t, 13t 90 sam naveo kamo primjer u fightu s E75 i AMX 13t 90 može ubiti E75 s 6 granata, ja sam to napravio s AFK E75.
Ma nije ga sam razvalio nego mu je jedno 5 puta skidao cap, onda je se vratio Tiger i dovršio ga.
Ali nije poenta toga, nego da ako znaš igrati s Francuzima stvarno možeš naživcirati više tiere, i gađao ga je ne sa strane nego baš u stražnji dio 2 hica i bijeg.
Džaba mu E-75 kad ga vozi nubina, umijesto da okreće trup on vrti kupolu, ili da se bar povuče uz objekt.
Gle, ja imam francuze..još malo fali do bat-chata..i znam jako dobro šta mogu..
12t ne probija e75, mogao mu je skidat cap jedino sa HE(a i jako malo dmg-a nanosit)..neovisno da li ga vozio ja ili ti ili janko ili marko
AMX12t razvali E75?
I ja govorim o AMX 12t, 13t 90 sam naveo kamo primjer u fightu s E75 i AMX 13t 90 može ubiti E75 s 6 granata, ja sam to napravio s AFK E75.
13-90 radi avg damage od 240..6x240=1440, e75 ima 1900 hp..čak i da si ga zapalio..
a šta reć, nego : svaka ti čast!
tiger II mi je ostao u losem sjecanju i g.... je od tenka(lowe mi je dosta bolji od njega,samo eto nemam novaca da ga kupim)
ovo mi bas nije jasno, ako moze objasnjenje, osobno sa KT-om nisam gubio 1 na 1 sa drugim tier 8 tenkom, a Lowe mi je bio poslastica
ako usporedim sve tierove iz njemacke linije, jedino sam se sa KT-om osjecao ugodno protiv ostalih nacija
Samo mi reci iz čega si izvukao zaključak da je bolji, ako nemaš novaca da ga kupiš.
Samo mi reci iz čega si izvukao zaključak da je bolji, ako nemaš novaca da ga kupiš.
Valjda je čuo od nekoga, pročitao ili slično :)
Samo da se pohvalim E 75 u garaži
i ja sam bio sretan prije par dana kad sam ga kupio, a sad mislim igru obrisat
nista mi u ovoj igri nije bilo toliko frustrirajuce kao igranje sa E 75 i "ravnopravna" borba sa IS 4
mislim da te sad razumijem , em je spor ,em sa ovim topom od 10.5cm nemrem ništa IS4 ....
Živce na hozntregere.....uživancija dolazi tek sa zadnjim topom,a
do tada, zaboravi ravnoprvanu borbu sa IS 4.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KcmMyCp8N4Y
Prebacite na 5:16 i onda još na 5:55.
O.O
Evo upravo sam istražio IS4 prije par dana i zanima me vrijedi li prodati IS3, IS, KV3, KV1S za kupit IS4 koji će ionako vjerojatno biti elitan kad dođe 7.3
Imam sad 1M creditsa i mislio sam elite-at sve tenkove u garaži i polako skupljat još 2.5M creditsa + još za prebacit posadu s KV-a dok ne dođe 7.3
čuo sam da ima gadan grind kao i svaki tenk ali više me brine to što ima znatno manje hp od e75, a ja redovito bušim IS4 na 50metara s bl9, što nije i tako strašno ako uzmemo u obzir da KV buši moj IS3 na 50metara
ima li tko iskustva s IS4, mislim jeli stvarno vrijedan min. 2 mjeseca grinda do 130mm i prodaje 4 tenka koja su mi draga ( IS3,KV1S,IS,KV3) i odustajanja od IS7 linije jer nemogu izgrind-at IS4 do IS7 ( možda i mogu ali neću se nadati previše )
Gle, ja imam francuze..još malo fali do bat-chata..i znam jako dobro šta mogu..
12t ne probija e75, mogao mu je skidat cap jedino sa HE(a i jako malo dmg-a nanosit)..neovisno da li ga vozio ja ili ti ili janko ili marko
AMX12t razvali E75?
13-90 radi avg damage od 240..6x240=1440, e75 ima 1900 hp..čak i da si ga zapalio..
a šta reć, nego : svaka ti čast!
Znam da je ogroman quote ali svejedno je dovoljno, da svaki put se zapali, ja ti predlažem trening pa možemo probati, imam oba tenka. s tim da je 1820 ili 1920 hp-a s drugom kupolom. Neće Tobi zamjeriti ako posudim malo nazad account
evo i ja počeo igrat tu igru i oduševljen sam.imam čak 1 kill sa onim njemačkim traktorom.inače kako da brže skupljam iskustvo?želim si neki novi tenk kupit :)
evo i ja počeo igrat tu igru i oduševljen sam.imam čak 1 kill sa onim njemačkim traktorom.inače kako da brže skupljam iskustvo?želim si neki novi tenk kupit :)
Dobro došao u igru. Oduševljen čime? pa tek si počeo igrati, nisi još došao do faze gubljenja živaca. Brže skupljanje iskustva ako prave pare zamijeniš za golde i onda aktiviraš premium račun. Novi tenk kupuješ grindanjem para i iskustva (expirence). Prema tome čekaju te mjeseci i mjeseci igranja.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KcmMyCp8N4Y
Prebacite na 5:16 i onda još na 5:55.
O.O
ovo 5:55 je zivo sranje jer koji ce mu bog kupola ako nosi splavi na sebi ionako nemoze pucati u stranu??
Dobro došao u igru. Oduševljen čime? pa tek si počeo igrati, nisi još došao do faze gubljenja živaca. Brže skupljanje iskustva ako prave pare zamijeniš za golde i onda aktiviraš premium račun. Novi tenk kupuješ grindanjem para i iskustva (expirence). Prema tome čekaju te mjeseci i mjeseci igranja.
a kad ću moć kupit neki bolji tenk?ovaj traktor mi je pre spor i triba mu dugo da se reloada.i kako da pare mijenjam za golde?
p.s. hvala na dobrodošlici :)
Evo upravo sam istražio IS4 prije par dana i zanima me vrijedi li prodati IS3, IS, KV3, KV1S za kupit IS4 koji će ionako vjerojatno biti elitan kad dođe 7.3
Imam sad 1M creditsa i mislio sam elite-at sve tenkove u garaži i polako skupljat još 2.5M creditsa + još za prebacit posadu s KV-a dok ne dođe 7.3
čuo sam da ima gadan grind kao i svaki tenk ali više me brine to što ima znatno manje hp od e75, a ja redovito bušim IS4 na 50metara s bl9, što nije i tako strašno ako uzmemo u obzir da KV buši moj IS3 na 50metara
ima li tko iskustva s IS4, mislim jeli stvarno vrijedan min. 2 mjeseca grinda do 130mm i prodaje 4 tenka koja su mi draga ( IS3,KV1S,IS,KV3) i odustajanja od IS7 linije jer nemogu izgrind-at IS4 do IS7 ( možda i mogu ali neću se nadati previše )
nemoj prodavati KV3 jer ces na novom patchu kad bude ruski dobiti zamjneski jer KV3 ide na tir 7 znaci bolje da stoji u garazi isto kao i KV koji se dijeli na KV1 i KV2 znaci dobijes 2 tenka i 2 slota kud ces bolje :)
nemoj prodavati KV3 jer ces na novom patchu kad bude ruski dobiti zamjneski jer KV3 ide na tir 7 znaci bolje da stoji u garazi isto kao i KV koji se dijeli na KV1 i KV2 znaci dobijes 2 tenka i 2 slota kud ces bolje :)
da ali kv3 je na is4 liniji, trebao bi dobit i novi t6,t8 i t9 bez obzira imas/nemas kv3 ako imas is4
ako prodam is3 gubim is7 liniju
ja cu svakako nabavit is4 prije patcha, samo je pitanje prije ili kasnije( odnosno grindat ga kao t9 ili uzet kad bude t10 )
btw sad sam imao 1,5k xp meč sa KV1S, ide na HOF
može..ja sam večeras online..
mada ja ne kažem da je nemoguće(u WOT-u je sve moguće)ali to nije poanta da govoriš o AFK igraču..
isto tako ja mogu sa e75 ubiti IS7 AFK :) bez imalo muke, inače nema teorije..
to nije realna situacija..
a ja sam se nadovezao na postove od prije gdje je netko spomenuo da amx12t znalačkom igrom riješava e75, što je , u najmanju ruku, nepojmljivo..
13-90 je meni bio najzabavniji grind ikada i nije bio predmet moje rasprave..ali ponavljam, može trening večeras
skupljaj pare rade,jer KV3 i KV MORAS IMATI U GARAZI,is-3 ti nece trebati jer dok dode 7.3 patch vec ces biti na is-7
a ja sam se nadovezao na postove od prije gdje je netko spomenuo da amx12t znalačkom igrom riješava e75, što je , u najmanju ruku, nepojmljivo..
13-90 je meni bio najzabavniji grind ikada i nije bio predmet moje rasprave..ali ponavljam, može trening večeras
To se slažem da su bajke s AMX 12t kao što ljudi govore za AMX 13t 90 da unište Mausa za dobar dan. Mausa i IS4 sam zaobilazio jel je bilo bezveze trošenje municije.