Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 881.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
neaktivan

evo imam problema na windows 7 x64 ...

naime s ovom konfom sto imam u moj pc ... sam uredno igrao igru na windows xp i to s 2gb rama manje ...

i sad kad sam stavio windows7 x64 i dodao jos 2 gb rama .. igra steka ... ne zbog fpsa .. nego bas ono kao da lagga (ko kad igras igre prek neta pa te ping zaebava) tako je meni u gta 4 sad ...

instalirao novi patch onaj ... i sve radi !

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:00 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolege stručnjaci, necete vjerovati ali ja na prvom instalacijskom CD-u imam probleme, počnem instalaciju i zaustavi me i kaže da nešto s windowsima ne valja, kod mene je

windows 7 ultimate 64 bit, što da napravim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

evo ja se javljam da ti pomognem s obizirom da si se uključio u ovu temu. prvo mi reci kakva je to greška, što ti kaže, možeš li to kako snimiti pa da staviš sliku? da li je igra original? da li si već ranije instalirao gta (s drugih dvd-a npr) i da li je već netko instalirao s tog dvda?

15 godina
neaktivan

imam problem s nestankom menija..nemam mape...do čega je problem prije je radilo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro_hack kaže...

imam problem s nestankom menija..nemam mape...do čega je problem prije je radilo

problem je najvjerojatnije u piratskoj igri  Cool  odnono crack i patch se kolju zbog nečaga

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 17:48 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

hvala puno

0 0 hvala 0
16 godina

edit: rijesen problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 22:20 (lollik91).
16 godina
neaktivan

Dali iko zna kako rijesit ovaj error,igra je originalna:

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

nedostaje ti service pack 3 za xp, instaliraj ga i igra će raditi.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
cappy kaže...

Ma nije meni toliko do igre samo sam zeljan vidit kako ce igra reagirat na konp(Moj PC).

To mi je zelja iskusit.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
robisierra92 kaže...
cappy kaže...

Ma nije meni toliko do igre samo sam zeljan vidit kako ce igra reagirat na konp(Moj PC).

To mi je zelja iskusit.

gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, a glede tvog pc-ja..hm,možda čak i pokreneš igru, do glavnog menija  Coolšalim se, konfa ti je slaba, i ispod je preporučene konfiguracije za tu igru.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, a glede tvog pc-ja..hm,možda čak i pokreneš igru, do glavnog menija Coolšalim se, konfa ti je slaba, i ispod je preporučene konfiguracije za tu igru.

Razumin sve to al me cisto zanima,konfa je pre stara i zahrđala.

Doce do glavnog menija uce i u igru al zelin vidit reakciju kompa kad buden Romana vozija.

Pokretao san dosta novijih igara na ovoj kompi,zadnja san prisa MW 2.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
robisierra92 kaže...
gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, a glede tvog pc-ja..hm,možda čak i pokreneš igru, do glavnog menija  Coolšalim se, konfa ti je slaba, i ispod je preporučene konfiguracije za tu igru.

Razumin sve to al me cisto zanima,konfa je pre stara i zahrđala.

Doce do glavnog menija uce i u igru al zelin vidit reakciju kompa kad buden Romana vozija.

Pokretao san dosta novijih igara na ovoj kompi,zadnja san prisa MW 2.

samo naprijed  Smijeh!

15 godina
protjeran

Evo sad installiro igru i otisao u igru, stavio rezoluciju na najmanje i ide mi pokrenit sad opet igru i wop... GTA IV FATAL ERROR: DD3D80

EDIT: Riješeno, samo reboot kompNamigiva... Igra mi se vrti na 20 FPSa, nekad zna past i na 15, nikad ispod, jel to normalno?

Bosh Da BesT!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 14:22 (I Am Alive).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Evo sad installiro igru i otisao u igru, stavio rezoluciju na najmanje i ide mi pokrenit sad opet igru i wop... GTA IV FATAL ERROR: DD3D80

EDIT: Riješeno, samo reboot kompNamigiva... Igra mi se vrti na 20 FPSa, nekad zna past i na 15, nikad ispod, jel to normalno?

jesi li probao staviti zadnji patch? on ti može podići preformanse.

16 godina
neaktivan

ja sam ga danas instalirao i traži mi nekakav online activation. može li se to izbjeć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

ja sam ga danas instalirao i traži mi nekakav online activation. može li se to izbjeć?

jel igra pi***ka*?

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
I Am Alive kaže...

ma jesam... Igram sad na tom patcu na 20 FPSa i tu je lock... Najviše se digo do 50 FPSa kada sam bio u apartmanu... Nije baš igrivo al sretan sam kad mi dođe do 30 FPSa, kako glatko lijepo ideNevinašce

Bosh Da BesT!
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
robisierra92 kaže...
I Am Alive kaže...

ma jesam... Igram sad na tom patcu na 20 FPSa i tu je lock... Najviše se digo do 50 FPSa kada sam bio u apartmanu... Nije baš igrivo al sretan sam kad mi dođe do 30 FPSa, kako glatko lijepo ideNevinašce

a čuj, gta ko´gta, mora štekati barem malo  Nevinašce

16 godina
neaktivan

e ljudi kako da ubacujem aute na verziju 1.0.0.4??

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

e ljudi kako da ubacujem aute na verziju 1.0.0.4??

evo ti tema o gta modovima, a inače, treba ti alat koji se zove "spark IV" da bi u igru mogao ubaciti aute i druge modove. na youtube ima tisuće tutorijala na temu "how to add mods in gta 4 using spark IV" pa potraži malo.

15 godina
protjeran

Evo, tko god ima istu konfu kao ja a igrao bi bez štekanja, prati sljedece upute (OFC, moraš očistit vent od grafulje prije)

start>all programs>Catalyst Control Center>CCC>u njemu odite na overdrive i otključajte (klik na lokot)>e sada... Pojacajte brzinu venta od grafulje na 100% (nikakva šteta se nemože desit, isprobao sam ja...)...ako ste očistili vent, trebalo bi biti tiho..>stavite GPU clock na 630 i memory clock na 420...> accept and reboot kompjuter...> kada ste to napravili skinite program FurMark i pogledajte stabilnost grafike i temperaturu (nebi trebalo ici vise od 76... u programu ce doci najvise do 76, kasnije ce 75 ili 74 biti normalno...> sada upalite svoj GTA i neke detalje sada možete pojačati... FRAPS govori da imate samo 24 dok vi imate i do 35... Osjeti se razlika puno... Eto toliko od mene... Nadam se barem 2 Hvala Osmijeh

Bosh Da BesT!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 23:38 (I Am Alive).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Dobio si TU od mene, ali ne znam zašto tu ideš učiti ljude kako da clockaju grafu...

i ne mora značiti da ako ima istu grafu kao ti, da će ju clockati isto(pitaj fake_alerta za detaljeCoolBelji seSmijeh).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedna novost za ljubitelje gta4.

Odgođene su epizode koje su trebale izaći za komp i PS3...nasreću samo na 15-ak dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo stavio sam zadnji patch i radi dobro i na very highu, čak i sad dok imam 2gb RAMaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 13:13 (BORN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Dobio si TU od mene, ali ne znam zašto tu ideš učiti ljude kako da clockaju grafu...

i ne mora značiti da ako ima istu grafu kao ti, da će ju clockati isto(pitaj fake_alerta za detaljeCoolBelji seSmijeh).

Gle aj pročitaj moj post ponovo (stock cooler, max vent, no prašineBelji se).. Neučim ja nikog da clocka grafičku, čak nasuprot.. Stavio sam link programa da se izmjeri stabilnost grafike... Napisao sam dokle može clock ići... Et tak.. nadam se da si shvatio nešto..

Bosh Da BesT!
15 godina
protjeran

Tko ima gusarsku verziju NEMOJTE INSTALIRAVAT NOVI PATCH, nećete moći preći misiu Gateway Clean.. Tak nešBelji se

Bosh Da BesT!

0 0 hvala 0
16 godina
cappy kaže...

1. Lociraj GTA 4 na hardu i desni klik na ikonu "LaunchGTAIV" i Svojstva/Proparties
2. Odi na karticu "Kompatibilnost" odnosno "Compatibility"

3. Stavi kvaćicu kod "Pokreni ovaj program na načinu kompatibilnosti za:" odnosno "Run this program in compatibility mode for:"
4. I odaberi windows 2000 i pritisni OK
5. Igraj

robisierra92 kaže...
cappy kaže...
robisierra92 kaže...
cappy kaže...

To mi je zelja iskusit.

gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, a glede tvog pc-ja..hm,možda čak i pokreneš igru, do glavnog menija Coolšalim se, konfa ti je slaba, i ispod je preporučene konfiguracije za tu igru.

A gle moći će pokrenuti 100 % i igrati ali samo je pitanje hoće li imati 0-5 FPS ili 6-15

mesomeone kaže...

Ne moraš nikakvu aktivaciju... kada uđeš u igru nešto će ti pisati i bit će ti neki link... samo klikni na taj link kako bi napravio offline account

stipica_zd kaže...

Evo jedna novost za ljubitelje gta4.

Odgođene su epizode koje su trebale izaći za komp i PS3...nasreću samo na 15-ak dana.

Jaooooo glavu ću im razbiti xD

I Am Alive kaže...

Tko ima gusarsku verziju NEMOJTE INSTALIRAVAT NOVI PATCH, nećete moći preći misiu Gateway Clean.. Tak nešBelji se

Imam ja oboje i prešao cijelu igru od početka do kraja

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

od kud ti sad to. može se slobodno instalirati zadnji patch, ali preko toga MORA ići i za to odgovarajući c***k

15 godina
protjeran

ajd me pp-aj za link.. trenutno je kriza pa neam para za igru

Bosh Da BesT!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice