Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina

Koju verziju patcha si stavio ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

1.0.7.0

15 godina

Si probal sve video opcije stavit na LOW ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sve moguće sam isproba od opcija do instalacije drivera, nanovo instalacije windowsa {#} i  otkad igram nisam se susreća sa ovim trokutima :D a mozda grafa odlazi u lovišta tko zna? iako mi računalo i nije extra za gta IV al prije se jako dobro moglo igrat na kombinaciji medium high or medium low a sad neznam što je uzrok..

15 godina

Na tvom mjestu bih prvo instaliral patch 1.0.5.0. Dal si imal koji patch instaliran prije ovog problema?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisam samo sam stavio ovaj 1.0.7.0 a sad da je stvar do patcha nebi se reklo pošto sam vjeran 1.0.7.0 i 1.0.4.0 i s njima nisam nailazio na ovaj problem..... mislim nije to sad neki problem samo kvari ugođaj igre i para oči {#} 

13 godina
neaktivan

probat ću pa javim

16 godina
ATI HD3870 kaže...

sve moguće sam isproba od opcija do instalacije drivera, nanovo instalacije windowsa {#} i  otkad igram nisam se susreća sa ovim trokutima :D a mozda grafa odlazi u lovišta tko zna? iako mi računalo i nije extra za gta IV al prije se jako dobro moglo igrat na kombinaciji medium high or medium low a sad neznam što je uzrok..

Zao mi je, al bojim se da je boldano istina jer sam se susretao s tim problemima vise puta..... tipicni problem sa artifektima.

Pogledaj ovo: http://www.playtool.com/pages/artifacts/artifacts.html

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 20:08 (lovac82).
13 godina
neaktivan

hvala na pomoći i patch 1.0.5.0 nije od koristi.... ovo je 100% da grafulja riče s obzirom da je godine sustižu {#}

na to sam i pomišlja jer u softveru nije stvar već u samom hardveru a hebiga..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može li mi reći netko od koliko je jezgri ovaj procesor CPU Intel CeleronC925 2,3Ghz i da li je dobar za GTA 4

0 0 hvala 0
15 godina
MKO1997 kaže...

Može li mi reći netko od koliko je jezgri ovaj procesor CPU Intel CeleronC925 2,3Ghz i da li je dobar za GTA 4

To je jednojezgreni proc i s njim neces moci pokrenut GTA 4 ! Treba ti barem dvojezgreni !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Evo ja ću kupovati novi comp ili laptop uskoro jer imam dosta star comp pa ću ga mjenjati e ja bi sebi rađe kupio laptop ali neki na kojeg može mnogo igrica i još koječega pa ako mi neko može dat link dobrih laptopa za igrice !!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Prvi put kad sam skinuo igru imao sam problema sa misem (koliko se sjecam), moze mi netko dati link od torrenta koji nema problema sa ovakvim stvarima?

15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

Prvi put kad sam skinuo igru imao sam problema sa misem (koliko se sjecam), moze mi netko dati link od torrenta koji nema problema sa ovakvim stvarima?

Zabranjeno je stavljati piratske sadržaje..... Ugl nisi reko kakav je to točno problem bio?

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 16:18 (Kewin).
13 godina
protjeran

Znam da je bio problem sa mišem tj kad sam išao naprijed sa W da se igra zamrzla i nisam mogao ništa uraditi sa mišem onda su se neki pametni našli pa rekli da KUPIM igru......iako su i oni imali "piratsku" verziju -.-

15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

Znam da je bio problem sa mišem tj kad sam išao naprijed sa W da se igra zamrzla i nisam mogao ništa uraditi sa mišem onda su se neki pametni našli pa rekli da KUPIM igru......iako su i oni imali "piratsku" verziju -.-

Pa to riješiš tako da instaliraš patch 1.5 (a  možeš i zadnji 1.7)

16 godina
neaktivan
MKO1997 kaže...

Evo ja ću kupovati novi comp ili laptop uskoro jer imam dosta star comp pa ću ga mjenjati e ja bi sebi rađe kupio laptop ali neki na kojeg može mnogo igrica i još koječega pa ako mi neko može dat link dobrih laptopa za igrice !!

Laptopi su s*anje za igre (cijenovno) u odnosu na PC. Imat ces duplo bolji komp za npr 6k Kn nego laptop za 6K kn. ;)

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. -Vlada011
13 godina
neaktivan

Ljudi našo sam dobar comp pemtium D,3 Ghz 2 GB RAM 1 GB memoriska samo ako neko može da mi objasni kakav je ovaj pemtium D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MKO1997 kaže...

Ljudi našo sam dobar comp pemtium D,3 Ghz 2 GB RAM 1 GB memoriska samo ako neko može da mi objasni kakav je ovaj pemtium D

Nemoj kupiti..... Evo na početnoj stranici ADM-a komp za 4000kn http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4169

Kompjuteri su stvarno postali jeftini i preporučam ti da uzmeš ovakav jer možeš igrati nove igre, uz taj jedino stare igre i nemožeš gledati 720p/1080p klipove na jubitu zbog 1 procesora, a i nisi rekao koja je grafička. Dogovori sa starcima nešto poput ako si dobar u školi da ti na kraju godine kupe komp :) Jer stvarno je šteta kupovati takav komp ako nemožeš igrati nove igre.

13 godina
neaktivan

UUUUU ovaj je prava mašina samo mi reci gdje ga ima kupiti jer ja sam iz BiH

13 godina
neaktivan

I još jedno pitanje Logi73 da li je ovo cjeli comp tipkovnica ekran miš ili je ovo samo kućište 4000 kn?

15 godina
MKO1997 kaže...

I još jedno pitanje Logi73 da li je ovo cjeli comp tipkovnica ekran miš ili je ovo samo kućište 4000 kn?

To je samo kuciste za 4000kn ! Sry za {#}

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

EDIT: Rješeno :)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 22:25 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali posoji što za gta 4 mp da nemoram kupiti original??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blazen22 kaže...

Moze se preko Tunngle-a i teknogodsa (isti game modovi kao u originalnoj igri, samo sto je veza puno nestabilnija i s vise laga), s obzirom da se ne radi o serverima nego o obicnim kucnim racunalima koji su host, tako da ne mozemo ocekivati vise. Imas jos IV-MP (ali ovo nije za officialne game modove), ovdje fanovi stvaraju sami svoj mode pomocu programskog jezika squirrle, bio to RP, DM, RACE ili sto vec ili jednostavno mix svega..... znaci, nesto slicno kao SAMP za GTA SA.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

http://iv-multiplayer.com/

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. -Vlada011
15 godina
neaktivan

Opet pod jedno 5-6 put inst gta4.Mogu potvrditi da je patch 1.6 je najbolji za performanse. Odličan je.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam konf:

---- i7 QuadCore Intel Core i7-2600k, 3500MHz

---- Kingston 16gb dd3 radne mem.

---- MB asus P8P67 Pro v3,1

---- Grafika AMD Radeon HD 6950 2gb, a da ne govorim za napojnu, kuciste diskove i ostal. a kad podignem gta 4 steka mi na minimalnim opcijama za igru, ostale igrice idu na full bez problema a gta4 kad vozim cim pocnem skrecat pocne i stekat. POMAGAJTE OVO JE DA POLUDIS USPUT HVALA UNAPRIJED SVIM DOBRIM LJUDIMA NBA ODG POZDRAV

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gadno kaže...

POMAGAJTE OVO JE DA POLUDIS USPUT HVALA UNAPRIJED SVIM DOBRIM LJUDIMA NBA ODG POZDRAV

Instaliraj patch:

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

14 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:46 (gadno).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice