Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 166.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Project CARS

Dali itko igra na PS4?

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Project CARS
Bacelj kaže...

Dali itko igra na PS4?

igram ja

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
neaktivan
Project CARS

daj mi molim te reci, vec kad svi igraju tog clia, kako se on tebi ponasa? meni je neupravljiv bio i megane i clio. megane se popravio kad sam malo kontrole podesio, a clio je ostao uzasan! i dali imas nekakav setup za controler?

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

daj mi molim te reci, vec kad svi igraju tog clia, kako se on tebi ponasa? meni je neupravljiv bio i megane i clio. megane se popravio kad sam malo kontrole podesio, a clio je ostao uzasan! i dali imas nekakav setup za controler?

koji controller input koristis?meni na cliu ne radi handbrake na x

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
neaktivan
Project CARS

input 3 (defaultni) a postavke sam ovako postavio

Steering dead zone: 0
Steering Sensitivity: 30

Throttle dead zone: 0
Throttle Sensitivity: 50

Brake dead zone: 0
Brake Sensitivity: 30

Clutch dead zone: 0
Clutch Sensitivity: 45

Speed Sensitivity: 75
Controller Filtering: 50

Force Feedback: 100
Advanced: Off

bolje je, jer nije toliko osjetljivo pri skretanju! ali opet, recimo, probao sam krenuti Career mod i karting je nemoguce voziti s tim postavkama! :S

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

Ispod 2:05 

Ne bi mogao ovako nisko da nisam uključio Ghosta. Puno pomogne

http://cars-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=920145926&vehicle=3646257473

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

input 3 (defaultni) a postavke sam ovako postavio

Steering dead zone: 0
Steering Sensitivity: 30

Throttle dead zone: 0
Throttle Sensitivity: 50

Brake dead zone: 0
Brake Sensitivity: 30

Clutch dead zone: 0
Clutch Sensitivity: 45

Speed Sensitivity: 75
Controller Filtering: 50

Force Feedback: 100
Advanced: Off

bolje je, jer nije toliko osjetljivo pri skretanju! ali opet, recimo, probao sam krenuti Career mod i karting je nemoguce voziti s tim postavkama! :S

prijatelju sa tim postavkama nemozes upaliti clia tako je meni bilo kad sam uzeo igru,te postavke su dobre za max par auta namjesti balanced za sva auta i formule i kartove

14 godina
neaktivan
Project CARS

s tim postavkama se clio puno bolje ponasa nego sa defaultnim. ajde ako ti nije tesko, molim te, da mi kopiras svoje postavke za njega! mogu se klait da mu "guzica" bjezi! Nije mi jesno kako to mogu napraviti na jednom od najbolje upravljivih hot hatchback-ova!?!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

s tim postavkama se clio puno bolje ponasa nego sa defaultnim. ajde ako ti nije tesko, molim te, da mi kopiras svoje postavke za njega! mogu se klait da mu "guzica" bjezi! Nije mi jesno kako to mogu napraviti na jednom od najbolje upravljivih hot hatchback-ova!?!

Steering Deadzone - 10
Steering Sensitivity - 30
Throttle Deadzone - 10
Throttle Sensitivity - 40
Brake Deadzone - 10
Brake Sensitivity - 20
Clutch Deadzone - 10
Clutch Sensitivity - 45
Speed Sensitivity - 65
Controller Filtering Sensitivity - 35
Force Feedback - 100
RPM/Gear Display Yes

Controller Input Mode - 3
Advanced - On
Apply Soft Steering - On
Apply Visual Filtering - Off
Apply Opposite Lock Help - Off

probaj ove pa javi ako sta ne valja izmjenut cemo

12 godina
Project CARS

isprike što ovako upadam, možda je već bilo u temi, al nisam gledao sve stranice.

Mene muči par postavki.

1. Kako u carrer modu podesiti dificult level, ovaj defaultni mi nije ok, jer sam stalno prvi, i nije mi fora igrat

2. kako znat potrošnju guma? ne kužim one boje na screenu

3. kako povećat broj krugova vožnje, 5 mi je malo

4. jel obavezno ići u box kad mi "viču", npr vozim 5 krugova, i odma drugi krug moram u box

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dejandu kaže...

isprike što ovako upadam, možda je već bilo u temi, al nisam gledao sve stranice.

Mene muči par postavki.

1. Kako u carrer modu podesiti dificult level, ovaj defaultni mi nije ok, jer sam stalno prvi, i nije mi fora igrat

4. jel obavezno ići u box kad mi "viču", npr vozim 5 krugova, i odma drugi krug moram u box

ja neigram karijeru zbog bugova i cekam da to isprave do sada samo practice

16 godina
Soldier977 kaže...

Ispod 2:05 

Ne bi mogao ovako nisko da nisam uključio Ghosta. Puno pomogne

http://cars-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=920145926&vehicle=3646257473

2:03.659

Vratio sam se na 2. mjesto samo vražju stotinku od 1. mjesta Prodigya :D kiksao sam zadnji zavoj pod pritiskom a cijeli krug bio ispred njega.... nemam živaca više večeras, idem u krpe :)

EDIT: Moram priznati da je G27 (jednom kad sam ga dobro postavio, uz wheel checker i deadzone removal postavku u igri) prava pila! Na default postavkama mi je G25 bio bolji (jer nema skoro nikakav deadzone), ali nakon setupa G27 ipak ima za nijansu bolji i glađi osjećaj :) - Ne želim ni razmišljati što je onda Fanatec ili T500RS s belt-driven FFB-om, valjda bolje da ni ne probam jer bi se bacio u novi trošak.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 8:47 (mrsmith).
12 godina
Project CARS

Dal vam se dogada ovo recimo udete u lobby i ekipa vec vozi kvalifikacije joinate se ali lokot vam je na svemu i neda vam odvozit kvalifikacije iako jos ima 10min pomaze samo ako jos jednom dva puta udete ispicetka

0 0 hvala 0
12 godina
dejandu kaže...

Mene muči par postavki.

1. mozes prije svake utrke podesavati difficulty, trebao bi biti difficulty slider na jednom od screenova (prije nego udjes u samu utrku)

2. plavo - ne zagrijano, zeleno - zagrijano, crveno - neki problem s gumama

3. imas i race duration slider (trebao bi biti iznad difficulty slidera)

4. mozes voziti kako hoces, u box jedino moras ako si dobio box drive through/stop penalty 

16 godina
Fanu kaže...

1. mozes prije svake utrke podesavati difficulty, trebao bi biti difficulty slider na jednom od screenova (prije nego udjes u samu utrku)

2. plavo - ne zagrijano, zeleno - zagrijano, crveno - neki problem s gumama

3. imas i race duration slider (trebao bi biti iznad difficulty slidera)

4. mozes voziti kako hoces, u box jedino moras ako si dobio box drive through/stop penalty 

Ja sam odvozio dvije utrke u karijeri sa cliom, i u tim utrkama je obavezno jedno stajanje u box. Ne znam koja je kazna ako ne odeš, nekakav time penalty ili diskvalifikacija.

14 godina
neaktivan
Project CARS

Kada snimam igru frapsom, nema nikakvih problema. Ali kada idem pogledati video onda mi sve preskaće i kvaliteta slike nije dobra. 

Kako da riješim taj problem?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

2:03.659

Vratio sam se na 2. mjesto samo vražju stotinku od 1. mjesta Prodigya :D kiksao sam zadnji zavoj pod pritiskom a cijeli krug bio ispred njega.... nemam živaca više večeras, idem u krpe :)

Dobro si ti to odvozio

Ali jbg, morao sam osigurati egzistenciju i automaski probio još jednu barijeru

2:02:959

Leaderboard

I na kraju sam zaboravio upaliti snimanje, na svu sreću pa je ostao replay, ali samo 2 minute unazad snima (glupost) tako da fali prva S krivina. Ali super je gledati replay iz TV kamere koju sam isto ubacio u video, lijepo se vidi di gubiš vrijeme i di te stižem, a to je na izlascima iz zavoja. A izlaz je svakako bitniji od samog ulaza, svako može uletiti brzo, ali pitanje je kako će to završiti i dali će se moći brzo izaći, a s brzim izlazom možeš napraviti dobru prednost do sljedećeg zavoja

Pogledaj taj drugi dio videa pa ćeš vidjeti, fora je.. A i namučio si me dosta kod one šikane pred kraj, ne znam kako si uspio onako preletiti preko onih grba, a da te nije usporilo na izlasku Dugo sam na tom dijelu tražio brzu putanju..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 20:40 (thesekiman).
14 godina
neaktivan

Gdje mogu pogledati rekorde na određenim stazama s određenim autima?

Ako ja npr s cliom ostvarim neko dobro vrijeme hoće se to automatski pokazati svima na nekoj ljestvici?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
15 godina
Project CARS

Uopće me ne čudi što su napravili 20 odgoda do sada. Ionako su još uvijek izbacili poluproizvod. Njima još 2 godine ne bi bile dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Project CARS

ima bugova dosta i ne isplati se igrati mp i karijeru i igrajte free practice ili solo dok ne isprave bugove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Project CARS

Evo copy paste jednog posta za ljude koji imaju AMD grafe.

Let me quote Ian Bell directly from the private SMS forums since he gave us permission to do so.

Ian Bell's post verbatim. 5/7/2015

"Of course.

Looking through company mails the last I can see they (AMD) talked to us was October of last year. I'm holding an internal investigation now as I'm seriously pissed at this allegation.

Categorically, Nvidia have not paid us a penny. They have though been very forthcoming with support and co-marketing work at their instigation.

Edit - More info below. Lot's of communications with them around March and more yesterday.

Gains that were made with an earlier driver they released were lost in a later release. Our internal analysis shows only very marginal gains available from our side (around 1%) with an excessive amount of work.

We've had emails back and forth with them yesterday also. I reiterate that this is mainly a driver issue but we'll obviously do anything we can from our side."

Some great gains we saw from an earlier driver they released have been lost in a later driver they released. So I'd say driver is where we start.

Again, if there's anything we can do we will.

I've now conducted my mini investigation and have seen lots of correspondence between AMD and ourselves as late as March and again yesterday.

The software render person says that AMD drivers create too much of a load on the CPU. The PhysX runs on the CPU in this game for AMD users. The PhysX makes 600 calculations per second on the CPU. Basically the AMD drivers + PhysX running at 600 calculations per second is killing performance in the game. The person responsible for it is freaking awesome. So I'm not angry. But this is the current workaround without all the sensationalism.

The best advice I can give while we work with AMD is to reduce settings which influence CPU load. Specifically in this order:

Shadow Detail -> Medium
Reflections -> Medium
Environment Map-> Medium
Car Detail -> Medium or High

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 9:21 (Chris_28).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thesekiman kaže...

Dobro si ti to odvozio

odlicno odvozeno bez greske, osobno volim agresivnu voznju ovo mi je ipak malo dosadno onak skolski zgleda! zato vise volim rally igre, vise zabave ne!LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
thesekiman kaže...

Dobro si ti to odvozio

Leaderboard

...

Haha nice nice :) svaka ti čast! Zaista sumnjam da ću moći ispod toga odvoziti :) A što se tiče šikane, da, nekako sam preletio taj put ali nije to to

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
thesekiman kaže...

Dobro si ti to odvozio

odlicno odvozeno bez greske, osobno volim agresivnu voznju ovo mi je ipak malo dosadno onak skolski zgleda! zato vise volim rally igre, vise zabave ne!LP

i ja isto i volio bi da bar jednu rally stazu stave

15 godina
Project CARS

zašto ste se uhvatili za taj clio baš? koliko vidim svi auti su otključani, ajmo vozit nešto brže po mogućnosti sa zadnjim pogonom. Iskreno ovaj clio mi je dosadan za vožnju, zaljepljen je za stazu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
crack kaže...

zašto ste se uhvatili za taj clio baš? koliko vidim svi auti su otključani, ajmo vozit nešto brže po mogućnosti sa zadnjim pogonom. Iskreno ovaj clio mi je dosadan za vožnju, zaljepljen je za stazu.

ja ga nevozim jer nema handbrake,meni nekako igra dosadila neznam sta bi vozio od onolikih mogucnosti,ne igram sa ai jer je preagresivan pogotovo sa formulom a npr ja kocim u zavoju on me sa leđa napuca ko loptu,volio bi da malo to poprave

16 godina
crack kaže...

Da je tako već bi ti skinuo taj rekord ;) očito da ne ide baš kao zaljepljen.

15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

odlicno odvozeno bez greske, osobno volim agresivnu voznju ovo mi je ipak malo dosadno onak skolski zgleda! zato vise volim rally igre, vise zabave ne! LP

a to je tako, ovaj clio nije nesto pretjerano atraktivan i brz, a i moj FOV je nesto nizi pa je i mozda slabiji osjecaj brzine.. Da je neka GT3 klasa ili neka Pagani Zonda bilo bi sigurno ljepse za gledat :)

mrsmith kaže...

Haha nice nice :) svaka ti čast! Zaista sumnjam da ću moći ispod toga odvoziti :) A što se tiče šikane, da, nekako sam preletio taj put ali nije to to

Javio mi se nas prijatelj s tipkovnicom na ovaj zadnji YT video sta sam stavio, a vidim da je i popravio svoje vrijeme :)

Onaj Ford Capri Zakspeed zna biti divlji, jeben zvuk isto, to bi bio moj prijedlog za sljedeci time trial :)

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
12 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Stjepanj kaže...

odlicno odvozeno bez greske, osobno volim agresivnu voznju ovo mi je ipak malo dosadno onak skolski zgleda! zato vise volim rally igre, vise zabave ne! LP

a to je tako, ovaj clio nije nesto pretjerano atraktivan i brz, a i moj FOV je nesto nizi pa je i mozda slabiji osjecaj brzine.. Da je neka GT3 klasa ili neka Pagani Zonda bilo bi sigurno ljepse za gledat :)

mrsmith kaže...

Javio mi se nas prijatelj s tipkovnicom na ovaj zadnji YT video sta sam stavio, a vidim da je i popravio svoje vrijeme :)

Onaj Ford Capri Zakspeed zna biti divlji, jeben zvuk isto, to bi bio moj prijedlog za sljedeci time trial :)

pozdrav ekipa evo napokon se vratija s puta i sija malo napravit đir :)

svaki put kad pogledam forum vrime sa cliom je sve manje i manje! svaka cast!

sviđa mi se prijedlog za promjenom auta. ajmo sad onda s Fordom ili npr. mercom 190E il bmw kockicom. mozemo i prominit stazu..npr brno?

iskreno meni je meca prebrutalna :) kad nas bude bar 2-3 u top 5 idemo dalje na drugo auto:)

12 godina
neaktivan
Project CARS

u carreer mode nekako je sve glupo napravljeno, previse izmjesano nema nekog redoslijeda. Npr. odvozis 2 trke ciji je datum npr. 03/04 i kad zavrsis prebaci te na 07/06, i sve ono sto je bilo izmedju ne mozes odigrat. Uopste nema nekog redoslijeda, samo onako nasumicno nabacano, a da ne govorim da su sve trke u kalendaru zakljucane i onda onu jednu-dvije sto odvozis prebaci te 2 mjeseca unaprijed....jako razocoravajuce uradjen career mode

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice