Perfect World - besplatni MMO

poruka: 39
|
čitano: 13.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ajmo se mjenjat ja ti dam psy 83 s TT gold 80 full citrine shards refine na +2-3 ,dobar mag belt i necklase. Aj javi ako te zanima.

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Perfect World - besplatni MMO
Miki Liki kaže...

Ajmo se mjenjat ja ti dam psy 83 s TT gold 80 full citrine shards refine na +2-3 ,dobar mag belt i necklase. Aj javi ako te zanima.

a sta jos imas na tom accu? jer ja imam archer 74 i assasin 67

14 godina

Psy 83

Barb 47

Assasin 33

Archer 15

Mystic 11

Seeker 3 :D

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Miki Liki kaže...

Psy 83

Barb 47

Assasin 33

Archer 15

Mystic 11

Seeker 3 :D

Ok Može. kako cemo to napravit?

14 godina
neaktivan

A sad si izbroji koliko si potrošila na fashion u te dvije godine ??

Kao oprema za 101 clerica koja bi se smatrala vrhunskom treba ti sljedeća svota coinsa:

85 mil. coinsa za rank 8 (ukoliko startaš od 0 reputacije, u što sumnjam ako si cleric, znači ide i jeftinije) a za tu svotu dobivaš -6%chan plate (4socketa garantirana), -6%chan & 4% crit. hit ring, i -6%chan glaive (2 socketa garantirana).

95 mil. coinsa za 3 komada TT99 (2 komada TT99 opreme ti daje extra bonus -6%chan) opreme, wristguardse dobivaš isto -6%chan, footwear, i leggingse (leggingsi su jako bitni jer ih kasnije pretvaraš u stage 2 nirvana).

17 mil. coinsa za Warsoul helm (Championship scroll) -3%chan  .......ali pretpostavljam da to već imaš pošto je riječ o lv 70 helmu

45 mil. coinsa za Lunar cape (Wing Trophy Lunar Glade) -6%chan

30 mil. coinsa ako ideš na Lunar ring -6%chan ili možeš na jeftiniju opciju FF ili CoA ring za 15 mil. coinsa...oba daju -6% chan ali lošiji phi. res.

40 mil. coinsa za TT99 HA belt i necklace (daje ti tonu phi. res.)

10 mil. coinsa za neki prosječni tome (možda već imaš i neki skuplji)

-----------------------------

Total = 322 mil. coinsa

-----------------------------

Shardati možeš za početak sa kombinacijom Immaculate Garneta & Citrinea tako da imaš dobar phi. def. ali da ne kaskaš sa HP-om

A za refine čekaš rasprodaju Dragon orbova, i onda ulažeš nafarmani novac i plusiraš si gear.

Ako si trošila po 10 milja na da za fashion, onda ti ne trebam posebno objašnjavati kako zaraditi lovu u PWI-u bez da trošiš pravi novac...ali fora sa tokenima još uvijek radi besprijekorno.

Eto, to ti je način kako da staneš na kraj Cash Shopperima i imaš opremu bolju od njih.

Samo treba biti vrijedan i farmat, nirvane, TT-e, BH (di možeš dobiti 2x Ex. card = 2 milje, ili 50 x Mir.Cele = 700k ako ih prodas u shopu)...i za nafarmane coinse radit sa tokenima (kupit jeftino pa prodat skuplje i profit je tvoj) i za 3-4 tjedna imaš bazu opreme, koju kasnije nadograđuješ istim postupkom.

Toliko smo ja i zaručnica potrošili na opremu za njezinu Veno (ista oprema ko za clerica) s time da sam njoj kupio warsong belt & cube necklace (što je skuplja varijanta), a na mog BM-a (5.0 aps) je sa refineom i shardovima otišlo cirka 600 mil. coinsa, ali kažem da bi zaradila toliko moraš imati shop online 24/7 (ja ih imam 7 svaki dan na laptopu lol)...ali radije radim to, jer mi ne pada na pamet da bi potrošio 1 cent za nešto što se može dobiti besplatno uz malo truda.

Za BM-a je još dobra fora radit power level u FF-u (to naplatim 1 mil po osobi u squadu, znači ja + 5 low lvl-a = 5 milja za 25 minuta koliko mi treba da soliram FF...to ti je 20 mil u 2 sata igre).

A to što si rekla za CSere & power-lvl n00bine stoji...jer na kraju oni nemaju pojma kako uopče igrati svoju klasu, ali zato ih je lakše pržit u PK modeu & TW-u.

Ako češ se vračati u igru...probaj raditi ovako, a ako igraš na HT serveru još bolje pm-aj me pa ću ti uskočiti ako treba.

16 godina
protjeran

Imam problem sa ovom igrom.Prije je radila sasvim ok ali sada je pocela zezat.

Gasi mi se okrece mi se na onom djelu gdje ovi plesu i okrece mi se gdje upisem user name i pass.

Ponekad napise send dont send.A ponekad ima slike ali ima zvuka.Molim za pomoc posto prije sam igrao

bez problema.Pogledao sam system requirements i trebalo bi raditi.Ako netko zna pls help.TY

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probaj napraviti "verify" na launcheru,ako to ne pomogne probaj reinstal

imam muda
16 godina
protjeran

Probao i jedno i drugo.Sve u redu ali opet ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0