Jel ti u windowed mode?
Jeste u windowed mode-u.
Ali kolega je napisao da treba biti lvl 60, pa da li je to istina?
Istina je.
Jel ti u windowed mode?
Jeste u windowed mode-u.
Ali kolega je napisao da treba biti lvl 60, pa da li je to istina?
Istina je.
ne hvala :)) pobro sam ban jednom na lvl 57.Zbog onog buga sa free autima sam bio banan tako da nista od toga :)
Pozdrav, zanima me da li ko ima ovaj Audi QUATTRO 20V. Trebam ga za Audi achivment, ali ga ne bi uzeo ak ne valja (imam hrpu 3* dijelova za staviti na njega). Unaprijed hvala.
Srednja žalost.
ne hvala :)) pobro sam ban jednom na lvl 57.Zbog onog buga sa free autima sam bio banan tako da nista od toga :)
koji ti je nick sada?
koji ti je nick sada?
Mislim da mu je nick FRENKY9911
Jesam baxuz, ofulao sam jucer TH, aaaaah :S
Mislim da mu je nick FRENKY9911
eh, tko će vas pohvatat...
e sad me nema neko vrijeme ingame oko 2 tjedna hehe maticna krepala
e sad me nema neko vrijeme ingame oko 2 tjedna hehe maticna krepala
Probaj je "ispeci" ako ti je istekla garancija :D
Ja bih ti se ponudio, ali nisam pouzdan, desi se da zaboravim jedan dan da pokupim, i sve ode niz vodu :(
Glasanje
3 | Postati slike TH-a |
---|---|
9 | Ne postati slike TH-a |
Glasanje
Postati samo ako se nesto dobro dobije, ne sad svaku sitnicu, postati ultra dijelove i skillove sa 4*
Glasanje
Zatrpavanje nepotrebnim slikama.
Koliko je to "dulje"? I za koliko vozača treba skupljati TH?
30-45 dana. Samo jedan vozač.
Malo je to ipak dugo... A da pustiš i čekaš besplatnu obnovu?
Vjerovatno će tako i biti.
Vjerovatno će tako i biti.
pošalji info u PM. Probat ću ti skupljati.
Molim vlasnike niž navedenih nickova da mi jave (ovdje ili u inbox) da li su aktivni kako bi ih mogao ukoliko su banani ili neaktivni
ALLNICKCHOOSEN
AXEAWESOME
CHUPSIE
GHOSTOSK
HRZA23
JURICA385
MARGO1991
MIKI9890
STJEPAN17
I da li j enetko od vas MADAZ4?
Ja sam već dosta njih obrisao, kad nikog nema.
Najava novih IGC Auta :
Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro
Lotus Europa S
Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34)
EDIT: Treasure Hunt mozete obnoviti za 0 SpeedBoosta ako ste slucajno zaboravili, sad sam provjerio ali pozurite jer ne znam koliko dugo traje.
EDIT: Treasure Hunt mozete obnoviti za 0 SpeedBoosta ako ste slucajno zaboravili, sad sam provjerio ali pozurite jer ne znam koliko dugo traje.
Zahvaljujem kolega na toj informaciji :)
Nego, kako znas kada je besplatno obnavljanje? -Pise na forumu ili?
Zahvaljujem kolega na toj informaciji :)
Nego, kako znas kada je besplatno obnavljanje? -Pise na forumu ili?
Nema problema.
Pise na sluzbenom forumu NFS World-a, probao sam obnoviti za svaki slucaj da ne bi dao krive informacije. Bilo bi najbolje obnoviti odmah jer nikad ne znas do kada traje.
Nema problema.
Pise na sluzbenom forumu NFS World-a, probao sam obnoviti za svaki slucaj da ne bi dao krive informacije. Bilo bi najbolje obnoviti odmah jer nikad ne znas do kada traje.
Odmah sam obnovio po citanju posta :)
@BUMBILEK Jesi našao šta si tražio?
Prosao sam milion puta pored svakog ovog mjesta, evo ti jedan, ako se sjetim gdje su i ova dva uslikat cu ti :)
Nadam se da ces osvojiti sta :)
Naisao sam i ja na ovaj contest, 50 lvl minimum treba biti, iako sam 50 lvl, necu se takmiciti jer se ja mislim bira i ovdje pobjednik na "random", nemam ja srece da me izvuku...
Edit: Evo i ovaj teniski teren, bio sam uvjeren da je na jednom mjestu, ali nije bio tu, nasao sam ga na drugom mjestu :D
Edit2: Mislim da je ovo to taj most, iako ima dosta slicnih
Maaaaajstoooooooor, za manje od 1h igranja nasao sva tri mjesta ;)
Prosao sam milion puta pored svakog ovog mjesta, evo ti jedan, ako se sjetim gdje su i ova dva uslikat cu ti :)
Nadam se da ces osvojiti sta :)
Naisao sam i ja na ovaj contest, 50 lvl minimum treba biti, iako sam 50 lvl, necu se takmiciti jer se ja mislim bira i ovdje pobjednik na "random", nemam ja srece da me izvuku...
Edit: Evo i ovaj teniski teren, bio sam uvjeren da je na jednom mjestu, ali nije bio tu, nasao sam ga na drugom mjestu :D
Edit2: Mislim da je ovo to taj most, iako ima dosta slicnih
Maaaaajstoooooooor, za manje od 1h igranja nasao sva tri mjesta ;)
Hvala ti, već sam ih pronašao. Za 20 minuta... Ovo je i više nego jednostavno u usporedbi s onim što je bilo prva 3 puta. I ja sam prošao pokraj njih milijun puta, ali kad ti treba, nikako da mi klikne.
Osim te 4 lokacije, ima još par stvari koje trebaš napraviti (bodovi, predstavljanje i biti član WG foruma)
A kad smo kod random odabira, savjetujem ti da se prijavljuješ ne sam na ovom, nego na svim forumima, koji to imaju. U ponedjeljak sam osvojio 2 koda: jedan na random (a odvezao jednu utru i bio predzadnji) i jedan jer sam ušao u prvih 5 (od 13 vozača)
Ovo se dogodi kad pretjerate u oveklockingu grafičke kartice
Grafika kao u NFS iz 98g. haha
Ovo se dogodi kad pretjerate u oveklockingu grafičke kartice
Gore nego kada sam ja klokao CPU sa 2.13 na 2.40 (moglo do 2.66 bez problema) pa mi sve i jedna utrka bila DNF