Koji je još auto dobar za TE osim El Camina za IGC pare.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od koliko sati večeras na snagu stupa ova promjena http://world.needforspeed.com/news/article/14067?utm_campaign=socom-nfsworld-a
trebao bih znati točno jer mi još fale tri megana ... :(
A jesi kupio možda boost?
Nisam kupovao boost. Kupio sam 2 caymana i 4 dodge-a. (Uz pomoc bug-a)
Hi all,
As is obvious by this point the team have rolled out a number of bans and this is indeed in relation to the recent free car bug that was exploited... by some.
For those who have been banned, you should also have an e-mail informing you of the ban, not only an in-game message.
For those concerned about being banned. If you are not banned now, then you need not worry... you obviously didn't exploit the bug enough and all of the bans should have been issued some time ago.
The number of cars you needed to buy to warrant a ban was quite high... so if you only picked a few handfuls, then don't worry. If however you pick up hundreds of them, then the hammer awaits I'm afraid.
Jel može na hrvatskom rezime ukratko? please
Ukratko: Oni koji su banani ce ostati banani a oni koji nisu nemaju se razloga da brinu.
Ukratko: Oni koji su banani ce ostati banani a oni koji nisu nemaju se razloga da brinu.
Hvala
Kaze da oni koji su banovani su banovani, ostali ne treba da se brinu. A onda kaze da je granica za ban visoka, ako si uzeo par komada nije problem, ali ako si pokupio stotine onda te ban ceka zasigurno.
Ja sam pokupio 137 komada i nista
a blago tebi ja uzeo 160 komada i ban mozda malo vise
ako netko hoce imam ja jedan dobar acc, nek mi se javi u PM

Pozdrav,
Nakon 6 mjesec se vraćam u svijet NFS:World-a!! Jel može mali sažetak promjena nabolje ako ih je bilo?? I vidim da se kupuju auti na komade( 4 dodgea, 2 megana...) i neki bug se spominje.!?!?
Hvala
Pozdrav,
Nakon 6 mjesec se vraćam u svijet NFS:World-a!! Jel može mali sažetak promjena nabolje ako ih je bilo?? I vidim da se kupuju auti na komade( 4 dodgea, 2 megana...) i neki bug se spominje.!?!?
Hvala
što se tiče buga - odličan časopis!
To u svakom slučaju!!
Nisam ja djelio pravdu pa da budes kivan na mene. To sto nisam banovan je samo moja sreca.
Nisam ja djelio pravdu pa da budes kivan na mene. To sto nisam banovan je samo moja sreca.
Mislio sam na sve koji su iskoristili bug.
ja sam ga koristio pa radi igra ko luda
Svatko tko je uzeo bar jedan onaj Porsche ili Dodge, je iskoristio bug. I po tome što ti kažeš bi trebao dobiti ban. Po meni je to čista glupost, njihova je greška što su stavili tu cijenu za 0 boosta. Nema tu nikakve greške...nije se cijena sama od sebe promjenila na 0 boosta stavljanjem novog update-a, netko je to namjerno stavio...IDok ja i dan danas vidim hackera koji hacka već par mjeseci od kada sam počeo igrati i nije dobio ban usprkos tome što su ga sigurno prijavili preko 100 igrača.
Sada neka mi netko kaže gdje je tu veća nepravda...to što su očajni igrači ( ionako limitirani besplatnim sadržajem BESPLATNE IGRE ) iskoristili jedan pišljivi bug ili to što ima po stotine hackera koji bez brige i pameti uništavaju igru drugim igračima.
Tako je, koliko sam ih samo puta prijavio i odustao od utrke kad naide hacker. To nam je zauzvrat.
Svatko tko je uzeo bar jedan onaj Porsche ili Dodge, je iskoristio bug. I po tome što ti kažeš bi trebao dobiti ban. Po meni je to čista glupost, njihova je greška što su stavili tu cijenu za 0 boosta. Nema tu nikakve greške...nije se cijena sama od sebe promjenila na 0 boosta stavljanjem novog update-a, netko je to namjerno stavio...IDok ja i dan danas vidim hackera koji hacka već par mjeseci od kada sam počeo igrati i nije dobio ban usprkos tome što su ga sigurno prijavili preko 100 igrača.
Sada neka mi netko kaže gdje je tu veća nepravda...to što su očajni igrači ( ionako limitirani besplatnim sadržajem BESPLATNE IGRE ) iskoristili jedan pišljivi bug ili to što ima po stotine hackera koji bez brige i pameti uništavaju igru drugim igračima.
Ukrasti tri slota i 150 nije isto. Takve treba banati odmah. Mi koji se nismo uboli ni jedan slot, morat cemo ih kupiti. I tu prestaje fair igra. U svemu ostalom se slazem sa tobom.

Our 1 MILLION Likes milestone is fast approaching and with only a few thousand likes left to reach this goal it is time to reveal what will await when do. To do your part in helping us reach this monuments milestone simply head on over to our the following page http://on.fb.me/14zQaW6 and hit that like button in the top right hand corner if you haven't already!
Help us reach this goal and soon after we will give everyone the chance to grab their very own Lamborghini Miura Concept.
Ukrasti tri slota i 150 nije isto. Takve treba banati odmah. Mi koji se nismo uboli ni jedan slot, morat cemo ih kupiti. I tu prestaje fair igra. U svemu ostalom se slazem sa tobom.
Kakve veze ima ako neki fair igrač ima 5 slota ili 150 ako će i dalje igrati fair bez hackova? To što si je netko upiknuo Koenigsegga ne znači ništa...da se taj auto pobijediti i sa IGC Lambo Roadsterom ili Porscheom što su rusi poklonili ( znam iz osobnog iskustva) . Iovak ionak je igra prelimitirana besplatnim sadržajem da je to smiješno...pazi ti fore...bodykit moraš platiti 1000+ boosta, spoiler koji ti se sviđa nekih 600 boosta...nedaj bože da ima auto koji ti se jako sviđa, eh jbg moram platiti 2000-10000 boosta...vjeruj mi više su štete napravili oni sami sebi nego ovi koji su si besplatne slotove nabili. Sumnjam da je itko sišao s uma da bi si kupio 150 slotova samo da si otkljuća ccx-a.
Vezano za Miuru Concept, cuo sam da je stara Miura dobar auto pogoto kad je u pitanju skretanje. Ima mozda netko Miuru da nam podijeli svoja iskustva ?
Auto dobro izgleda.
EDIT: Evo sto nam nas CM kaze : Unlike the Existing Miura, the concept is actually an A class car as the inner workings of the concept are similar to those of the Murcielago.
Znaci da bi auto mogao da bude dobar za A klasu. Pogledajte svakako video, auto ide prilicno dobro.
+ Napokon da auto koji daju za gift ima i dobar NOS
Miura je odlična, ali meni osobno preružna. Bit će dobra za kolekciju
Ovim tempom ce do 21h biti miljonček.
Sad kad ce objaviti kod..
Ma to sam i ja procitao u komentarima. Već masa ljudi spama code code code :DDD