ESB planira pokretanje digitalnog eura 2029.

poruka: 6
|
čitano: 907
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ESB planira pokretanje digitalnog eura 2029.".
17 godina
ESB planira pokretanje digitalnog eura 2029.

Što više kopam o tehničkim rješenjima digitalnog eura, to mi je jasnije kako neće moći ostvariti sve što obećaju. 
Offline transakcije još nekako (očekujem limit do 100€), ali anonimnost još manje.

0 0 hvala 1
16 godina
Re: ESB planira pokretanje digitalnog eura 2029.
Neki japanac u svom podrumu izmisli Bitcoin, a EU treba potrošit 1.3 milijarde da X godina kasnije sklepa inferiornije rješenje...

2 0 hvala 0
13 godina
mateo kaže...
Neki japanac u svom podrumu izmisli Bitcoin, a EU treba potrošit 1.3 milijarde da X godina kasnije sklepa inferiornije rješenje...

Fascinantna je ta opsesija o cryptu...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2025 16:29 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
Na stranu crypto priče, vec mi nije jasno kako to može koštat 1.3 milijarde i kako su uopće došli do tog broja?
Izgleda da se danas svaki problem košta milijardu 😂

1 0 hvala 0
7 godina
mateo kaže...

Ista je stvar i s VR naglavnikom,

John Carmack je u pauzi za doručak napravio sebi VR naglavnik, zatim je njegov projekt kupio Facebook, i mnogo $$$ kasnije, još ništa od tog.

13 godina
mateo kaže...
Na stranu crypto priče, vec mi nije jasno kako to može koštat 1.3 milijarde i kako su uopće došli do tog broja?
Izgleda da se danas svaki problem košta milijardu 😂

Bilo je i meni fascinantno kad sam zapoceo radit u FAANG firmi, koliko zapravo te globalne privatne firme placaju recimo IT opremu, vendore, servise, neku firmu za cistit objekte, bilo sta zapravo. 

Mislim da sam samo ja dok sam bio u administrivnoj roli potrosio odokativno 2-3 milje eura mojoj dragoj firmi, minimum toliko a moze bit puno vise, ne sjecam se tocnih invoica i koliko sam narudzbi odradio, a u toj roli sam bio samo godinu i pol cca.

Pa kad odes citat tendere od EU razine, sto oni trazu i koliko placaju te usluge.... Ugl 1.3 milijarde su nista, pogotovo za tako velik podhvat da od*jebes Visu i Mastercard.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2025 18:43 (Et_Tu_Brute?).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice