Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.282.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mafia 2

joooooj jedva cekam, sad za 10-ak dana slazem novu konfu , prva stvar koju cu napravit je prec mafiu , jedva jedva cekam haha , kad tocno izlazi puna igra a ne demo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Vrlo impresivno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
Ad4pt3r kaže...

Evo malo Mafia 2 Pshyx efekata :

Izgleda odlično i bez pshyx, ali sa je još bolje naravno no nema neke ogromne razlike, a ždere fps.

17 godina

Sa Pshyxom kak dođe u igri izgubiš i preko 20 frejmova, ali ako isključiš simulaciju odječe svih ljudi u igri onda padne za kakvih 8 frejmova, a vidljive razlike nema.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Mafia 2
Igrica je odlična... Nisam neki stručnjak za kompove i igrice nit sam previše lud za igricama, ali jedva cekam mafiu... prvi nastavak je predobar i jos volim stvarnu mafiju i thompsone i sve... bit ce zgodno... sviđa mi se demo... i ne znam decki sto vi pricate, al ja gonim sve ove efekte sa radeonkom... procesor je 3 jezgre (ogriginal je dvije, al je buraz otkljuco jos jednu... kada su sve bile otkljucane nije bio stabilan) po 3.6ghz i pristojno goni igricu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jeee! Instaliro sam fraps i pokazuje da mi se igra vriti na oko 50 fps-ova na high postavkama. Napokon mi je proradio patch za time freeze.super se zabavljam i odlučio sam još jednom proć misiju. ovaj sam se put dobro naoružo (i oružjem i programom za vađenje slika) pa sam vam donio nekoliko svojih screensa o nekim stvarim koje smo spominjali ranije u topicu.

timer (tf patch uklj.) timer (tf patch uklj.)
kotači ipak ostanu na mjestu kotači ipak ostanu na mjestu
raznjela se i benzinska i auto raznjela se i benzinska i auto
povratak u budućnost... 88mp/h povratak u budućnost... 88mp/h
zafrkancija zafrkancija
grafika mafia 2:gta 4_ 1:0 grafika mafia 2:gta 4_ 1:0
Welcome to Liberty City
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...

Jeee! Instaliro sam fraps i pokazuje da mi se igra vriti na oko 50 fps-ova na high postavkama. Napokon mi je proradio patch za time freeze.super se zabavljam i odlučio sam još jednom proć misiju. ovaj sam se put dobro naoružo (i oružjem i programom za vađenje slika) pa sam vam donio nekoliko svojih screensa o nekim stvarim koje smo spominjali ranije u topicu.

Koji program koristis za vađenje slika? Ne bavim se inace takvim stvarima, al Mafia je Mafia... :D Nabaci neki link na download...

17 godina
Shmeegy kaže...
sovac_ri kaže...

Koji program koristis za vađenje slika? Ne bavim se inace takvim stvarima, al Mafia je Mafia... :D Nabaci neki link na download...

http://www.fraps.com/download.php

U igri stisni F10 kad hočeš slikati i sa Paintom, Photoshopom ili sličnim programom prebaci u jpg/png format.

15 godina
odjavljen

Ili kupi punu verziju za male novce pa ti sam slika u format koji hoces, snima videje u kojio hoces...

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
Mafia 2

Onaj tamić mi je najzabavnije voziti, najbolje mi je kad vidim iza kak se daske u vožnji pomicu, a kocenje je nevjerovatno prvo stisnes kocnicu i onako pola sekunde

nereagira i kad uhvati bubanj čuje se ono škripanje kočnica, stvarno su predobro napravili.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 15:14 (BORG).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 2

ovo je sa 5850+8800gt i sve na high uključujući i fiziku..kod screenshota sam pokušao uhvatit fizičke elemente...dosta je velika razlika između fizika off i high

Moj PC  
7 1 hvala 5
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dobra je ona fora ako ubijete vlasnika gun shopa mozete pokrast municiju i oruzja, a nakon par minuta kad se vratite kod istog ducana pise na vratima ono "crime scene" da ne ulazite unutra ali svejedno se moze uc. Vrlo realno napravljeno.

BTW zestoko je kad vam napise kaznu i da vam papiric za prebrzu voznju i takve stvariBelji se

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel ima mafia2 ragdoll?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M4X kaže...

ovo je sa 5850+8800gt i sve na high uključujući i fiziku..kod screenshota sam pokušao uhvatit fizičke elemente...dosta je velika razlika između fizika off i high

ček kako mogu te 2 razlicite graficke pod sli (zajedno rade ?)

16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
M4X kaže...

nije ti to SLi...

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
tarankula kaže...
M4X kaže...

nije ti to SLi...

pa kako mogu zajedno funkcionisat

15 godina
tarankula kaže...
Mitsuoka kaže...
tarankula kaže...
M4X kaže...

nije ti to SLi...

pa kako mogu zajedno funkcionisat

evo kako

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Pa nvidia fiziku, ati grafiku. Što je to čudno?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
M4X kaže...

To se zove nekak hybrid crossfire, gdje 1 (nvidijina) grafa radi fiziku, a druga renderira.

JEL MI NEKO MOLIM VAS MOZE RECI IMA LI OVA IGRA RAGDOLL PHYSICS?!?!

fala.

15 godina
protjeran
e ebote ako sam ja ovo znao da moze,ma premocno,jel mogu zajedno te 2 grafe raditi u bilo kojim igrama bez physx-a?
16 godina
Cheezl kaže...

To se zove nekak hybrid crossfire, gdje 1 (nvidijina) grafa radi fiziku, a druga renderira.

fala.

Nije to hybird crossfire, hybird crossfire je uparivanje intergiranog atijevog čipseta sa normalnom atijevom grafičkom karticom.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 16:27 (BORG).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Cheezl kaže...

fala.

Nije to hybird crossfire, hybird crossfire je uparivanje intergiranog atijevog čipseta sa normlanom atijevom grafičkom karticom.

Istina, al nekak slicno se zove. Ugl. nije vazno... Nvidia vrti physics, ATi renderira...

Ajde znam ljudi da ste svi demo skinuli MOLIM VAS recite mi ima li ova igra ragdoll physics.

17 godina

Mislim da nema u potpunom smislu ragdoll, več da je djelomično skriptirano, a dio fizike se vrti i na nvidija Pshyx, no nigdje ne pišu točne informacije.

17 godina
Mafia 2

Evo par izravnih PS3 skrinsa (TV kartica ih ograničava na 640x480)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
3 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
Mafia 2
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 16:07 (M4X).
Moj PC  
3 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Armor, jel imaš problema sa framerateom kao što su neki imali? Ili sve teče glatko? Ja nisam imo problema sa PS3 demom. Ovaj PS3 demo su potpuno zabrljali, al kažu da će grafika i sve bit bolje u finalnoj verziji, a još i dobivam free DLC Bogataš

Slavonija u ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Moze mi netko odgovoit zasto dobivam ovakve psihodelija sličice kad screen shootam sa frapsom? Jel treba sređivat nesto u settingsima il kaj...

http://i243.photobucket.com/albums/ff236/TIGERACE1/mafia22010-08-1216-00-32-00.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 16:27 (Shmeegy).

3 0 hvala 0
17 godina
nidjo123 kaže...

Armor, jel imaš problema sa framerateom kao što su neki imali? Ili sve teče glatko? Ja nisam imo problema sa PS3 demom. Ovaj PS3 demo su potpuno zabrljali, al kažu da će grafika i sve bit bolje u finalnoj verziji, a još i dobivam free DLC Bogataš

Nemam problema s framerateom ali grafika je na na nivou igre iz 2004-5.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
protjeran
Mafia 2

to je i meni bilo takva slika,1tjedan posle mi riknula graficka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shmeegy kaže...

Moze mi netko odgovoit zasto dobivam ovakve psihodelija sličice kad screen shootam sa frapsom? Jel treba sređivat nesto u settingsima il kaj...

http://i243.photobucket.com/albums/ff236/TIGERACE1/mafia22010-08-1216-00-32-00.jpg

is..kaj je to...to ti se odma pokaže kad uđeš u Mafiu II ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice