joooooj jedva cekam, sad za 10-ak dana slazem novu konfu , prva stvar koju cu napravit je prec mafiu , jedva jedva cekam haha , kad tocno izlazi puna igra a ne demo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrlo impresivno.
Evo malo Mafia 2 Pshyx efekata :
Izgleda odlično i bez pshyx, ali sa je još bolje naravno no nema neke ogromne razlike, a ždere fps.
Sa Pshyxom kak dođe u igri izgubiš i preko 20 frejmova, ali ako isključiš simulaciju odječe svih ljudi u igri onda padne za kakvih 8 frejmova, a vidljive razlike nema.
Jeee! Instaliro sam fraps i pokazuje da mi se igra vriti na oko 50 fps-ova na high postavkama. Napokon mi je proradio patch za time freeze.super se zabavljam i odlučio sam još jednom proć misiju. ovaj sam se put dobro naoružo (i oružjem i programom za vađenje slika) pa sam vam donio nekoliko svojih screensa o nekim stvarim koje smo spominjali ranije u topicu.
Jeee! Instaliro sam fraps i pokazuje da mi se igra vriti na oko 50 fps-ova na high postavkama. Napokon mi je proradio patch za time freeze.super se zabavljam i odlučio sam još jednom proć misiju. ovaj sam se put dobro naoružo (i oružjem i programom za vađenje slika) pa sam vam donio nekoliko svojih screensa o nekim stvarim koje smo spominjali ranije u topicu.
Koji program koristis za vađenje slika? Ne bavim se inace takvim stvarima, al Mafia je Mafia... :D Nabaci neki link na download...
Koji program koristis za vađenje slika? Ne bavim se inace takvim stvarima, al Mafia je Mafia... :D Nabaci neki link na download...
http://www.fraps.com/download.php
U igri stisni F10 kad hočeš slikati i sa Paintom, Photoshopom ili sličnim programom prebaci u jpg/png format.
Ili kupi punu verziju za male novce pa ti sam slika u format koji hoces, snima videje u kojio hoces...
Onaj tamić mi je najzabavnije voziti, najbolje mi je kad vidim iza kak se daske u vožnji pomicu, a kocenje je nevjerovatno prvo stisnes kocnicu i onako pola sekunde
nereagira i kad uhvati bubanj čuje se ono škripanje kočnica, stvarno su predobro napravili.
Dobra je ona fora ako ubijete vlasnika gun shopa mozete pokrast municiju i oruzja, a nakon par minuta kad se vratite kod istog ducana pise na vratima ono "crime scene" da ne ulazite unutra ali svejedno se moze uc. Vrlo realno napravljeno.
BTW zestoko je kad vam napise kaznu i da vam papiric za prebrzu voznju i takve stvari
Jel ima mafia2 ragdoll?!
ovo je sa 5850+8800gt i sve na high uključujući i fiziku..kod screenshota sam pokušao uhvatit fizičke elemente...dosta je velika razlika između fizika off i high
ček kako mogu te 2 razlicite graficke pod sli (zajedno rade ?)
ovo je sa 5850+8800gt i sve na high uključujući i fiziku..kod screenshota sam pokušao uhvatit fizičke elemente...dosta je velika razlika između fizika off i high
nije ti to SLi...
nije ti to SLi...
pa kako mogu zajedno funkcionisat
nije ti to SLi...
pa kako mogu zajedno funkcionisat
evo kako
Pa nvidia fiziku, ati grafiku. Što je to čudno?
To se zove nekak hybrid crossfire, gdje 1 (nvidijina) grafa radi fiziku, a druga renderira.
JEL MI NEKO MOLIM VAS MOZE RECI IMA LI OVA IGRA RAGDOLL PHYSICS?!?!
fala.
To se zove nekak hybrid crossfire, gdje 1 (nvidijina) grafa radi fiziku, a druga renderira.
fala.
Nije to hybird crossfire, hybird crossfire je uparivanje intergiranog atijevog čipseta sa normalnom atijevom grafičkom karticom.
fala.
Nije to hybird crossfire, hybird crossfire je uparivanje intergiranog atijevog čipseta sa normlanom atijevom grafičkom karticom.
Istina, al nekak slicno se zove. Ugl. nije vazno... Nvidia vrti physics, ATi renderira...
Ajde znam ljudi da ste svi demo skinuli MOLIM VAS recite mi ima li ova igra ragdoll physics.
Mislim da nema u potpunom smislu ragdoll, več da je djelomično skriptirano, a dio fizike se vrti i na nvidija Pshyx, no nigdje ne pišu točne informacije.
Armor, jel imaš problema sa framerateom kao što su neki imali? Ili sve teče glatko? Ja nisam imo problema sa PS3 demom. Ovaj PS3 demo su potpuno zabrljali, al kažu da će grafika i sve bit bolje u finalnoj verziji, a još i dobivam free DLC
Moze mi netko odgovoit zasto dobivam ovakve psihodelija sličice kad screen shootam sa frapsom? Jel treba sređivat nesto u settingsima il kaj...
http://i243.photobucket.com/albums/ff236/TIGERACE1/mafia22010-08-1216-00-32-00.jpg
Armor, jel imaš problema sa framerateom kao što su neki imali? Ili sve teče glatko? Ja nisam imo problema sa PS3 demom. Ovaj PS3 demo su potpuno zabrljali, al kažu da će grafika i sve bit bolje u finalnoj verziji, a još i dobivam free DLC
Nemam problema s framerateom ali grafika je na na nivou igre iz 2004-5.
to je i meni bilo takva slika,1tjedan posle mi riknula graficka
Moze mi netko odgovoit zasto dobivam ovakve psihodelija sličice kad screen shootam sa frapsom? Jel treba sređivat nesto u settingsima il kaj...
http://i243.photobucket.com/albums/ff236/TIGERACE1/mafia22010-08-1216-00-32-00.jpg
is..kaj je to...to ti se odma pokaže kad uđeš u Mafiu II ili?