Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.283.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mafia 2
superJozo kaže...
Weky kaže...

To je fake test.

gledaj ovo core i7 975 i gtx480 physx high, u početku ne trza al kasnije Iznenađen

( stavi na 720p da se bolje vidi)

To je problem kod Pshyxa jer je napravljen krajnje glupo i bez mogučnosti modifikacije u igri, več se mora ručno. Inače, Nvidijin marketinški trik je da se Pshyx vrti na karticama od 2500 kn+ jer samo tak mogu masno zaraditi.

Pshyx je prvo potrebno reinstalirati i postaviti u GPU mod i onda bi ovaj lik imal puno bolje performanse.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel se auti mogu tunirati?kako gdje?

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam isto max speed nabio nekoliko puta xD, samo na mostu zaribano kada prebrzo idem, onda mi se pojavi auto odjednom nestignem skrenuti i kabum xD.

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Meni se čini da superjozo pokušava popljuvati sve što ima veze sa nvidijom (sorry ali moram ti to reci).

PhysX je tu. TKo ima karticu sposobnu vrtjet za to, bit ce zadovoljan. I kraj priče. Ostali, ako vam se to dopada, kupite jaču karticu.

CPU nemoze brzo vrtjet fiziku za pisanu za GPU, jer je taj kod napisan i prilagoden za masivan paralelizam.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

gdje se mogu tunirati auti?

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Nemožeš ih tunirat, možeš ih samo farbat i stavit nove felge kojih ima dosta, i mozes promjenit motor na sports tuning sto ce ti dat bolje drzanje na cesti...

Naravno to ideš u body shop koji ti je označen na mapi ključem...

Mafia 2 - world best game
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:57 (legend).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
davidri kaže...

Jos slika.

kako na trećoj slici imas 12:29?

to se i meni cesto dogodi

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

gdje se mogu tunirati auti?

U Body Shopu, imaš ga označenog na mapi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
Weky kaže...

Meni se čini da superjozo pokušava popljuvati sve što ima veze sa nvidijom (sorry ali moram ti to reci).

PhysX je tu. TKo ima karticu sposobnu vrtjet za to, bit ce zadovoljan. I kraj priče. Ostali, ako vam se to dopada, kupite jaču karticu.

CPU nemoze brzo vrtjet fiziku za pisanu za GPU, jer je taj kod napisan i prilagoden za masivan paralelizam.

ne nisam tako mislio, hoću ti reći da je physx u mafiji toliko zahtjevan da ga ni gtx 480 sam ne može odraditi, nego treba dedicated kartica za physx znači ako za nvidiju treba kupiti dodatnu karticu zašto nebi moglo na atiju, dakle physx u mafiji ati vs. nvidija 1:1, sry još jednom ako sam tebe ili bilo koga uvrjedio

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:10 (superJozo).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ako jos kome triba da moze igrat bez ogranicenja ( no time limit )  evo ima jedan trainer  http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_mafia_2.shtml   tu imate 12 opcija 

zdravlje, municija, no police, no time limit, lova ....     :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
superJozo kaže...
Weky kaže...

ne nisam tako mislio, hoću ti reći da je physx u mafiji toliko zahtjevan da ga ni gtx 480 sam ne može odraditi, nego treba dedicated kartica za physx znači ako za nvidiju treba kupiti dodatnu karticu zašto nebi moglo na atiju, dakle physx u mafiji ati vs. nvidija 1:1, sry još jednom ako sam tebe ili bilo koga uvrjedio

Kao što sam i prije rekao to je zbog marketinga jer Pshyx je na svim NPC-jevima u igri što je stvarno nepotrebno. Kad se to isključi Pshyx je i dalje jako puno primječen a vrti ga svaka mainstream kartica.

16 godina
neaktivan
superJozo kaže...

To su naprosto gluposti.  jedna GTX470 vrti Metro2033 sa Uključenim Physxom i Very high detaljima, a sad ti kažeš da GTX480(trenutno najača single GPU kartica) nemože vrtit mafiu sa Physx-om na high. Gluposti. Dam se kladit da ču ja Mafiu II vrtit sa Physx-om na GTX460.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
superJozo kaže...

To su naprosto gluposti.  jedna GTX470 vrti Metro2033 sa Uključenim Physxom i Very high detaljima, a sad ti kažeš da GTX480(trenutno najača single GPU kartica) nemože vrtit mafiu sa Physx-om na high. Gluposti. Dam se kladit da ču ja Mafiu II vrtit sa Physx-om na GTX460.

Ako sve instaliraš po defaultu nečeš, a ako se poigraš sa stvarima u folderima iči će super.

15 godina
microman kaže...

napisao sam "sama" gtx480 bez dedicated kartice ne može, sudeći po

videu, testiraj pa objavi rezultate Smijeh

"I didn't cry when Bambi's mother was shot... but I cried when HAL was turned off."
15 godina
protjeran
Mafia 2

Igra mi je pre dobra, što je više igram to je bolja... Baš sam malo radio svinjarije po gradu :D

Tolko sam se napio da nisam znao kako pucat... :D Popio sam 15-ak piva :D Tolko sam se napio da nisam znao kako pucat... :D Popio sam 15-ak piva :D
Frajer me pištoljem udario i pao dole mrtav :D Frajer me pištoljem udario i pao dole mrtav :D
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Koliko sati igranja imate?

Ja imam 9.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki, imam problem sa onim patchem za neograničeno vrijeme. Neznam gdje je installation folder od igrice, kako ste vi to aktivirali?

17 godina
Mafia 2

Evo malo informacija o autima u mafiji 2 sa wikimafije.

In Mafia II, every car can be driven from the beginning of the game, unlike Mafia: The City of Lost Heaven in which the player had to be taught how to steal certain cars before they are drivable. Cars can run out of fuel, suffer body damage, get dirty, and explode. Upgrades and repairs can be purchased at the Empire Automobile Shop. Car trunks can be opened, and weapons and bodies may be stashed there. Car hoods can also be opened to tamper with the vehicle by doing things like disabling brakes or fixing the engine. The player can "make a car his own" through customization. Performance upgrades; color changes; new tires and a personal license plate. It is suggested that some cars are bullet proof (Henry Tomasino when talking about The Fat Man's limousine).

Much to the dismay of many fans, despite the speculated hype, motorcycles will not be included in the game

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
5 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Evo malo informacija o autima u mafiji 2 sa wikimafije.

In Mafia II, every car can be driven from the beginning of the game, unlike Mafia: The City of Lost Heaven in which the player had to be taught how to steal certain cars before they are drivable. Cars can run out of fuel, suffer body damage, get dirty, and explode. Upgrades and repairs can be purchased at the Empire Automobile Shop. Car trunks can be opened, and weapons and bodies may be stashed there. Car hoods can also be opened to tamper with the vehicle by doing things like disabling brakes or fixing the engine. The player can "make a car his own" through customization. Performance upgrades; color changes; new tires and a personal license plate. It is suggested that some cars are bullet proof (Henry Tomasino when talking about The Fat Man's limousine).

Much to the dismay of many fans, despite the speculated hype, motorcycles will not be included in the game

Zanimljivo Bogataš I sviđa mi se što će se svi auti moć odma vozit.

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:45 (nidjo123).
15 godina
Mafia 2

šteta što neče biti motora mogli su nekog MZ-a staroga ubaciti

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:47 (superJozo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Samo što je problem što tog MZ-a (ETZ 250) u doba odigravanja mafie nije bilo ni na papiru Smijeh

Rekli su da nema motora jer nisu mogli omogućit tako dobro vozno iskustvo kao s autima, ali kažu da ima mogućnosti da ih stave u budućnosti Namigiva

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:54 (nidjo123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nidjo123 kaže...

Samo što je problem što tog MZ-a (ETZ 250) u doba odigravanja mafie nije bilo ni na papiru Smijeh

ma dobro simbolično sam mislio na mz, mogli su bilo koji motor ubaciti Osmijeh

16 godina
davidri kaže...

BUG, kad imas time patch i crknes par puta. Cool

Niti netrebaš imati time patch. Nego kad prvi put igraš pa krepaš, e onda drugi put imaš 12:30min.

BC2 ingame nick: Kuky90
15 godina
superJozo kaže...

Issss.....sjecam se svoga MZ-jca...steta sto sam ga davno prodao! Mislim da sam nakon njega isao na Javu...ili je Java bila prije...vise se ni ne sjecam. Odlicni su to bili motori.....stvarno steta sto sam to prodao. Mršti se

Nego ekipa da ne citam sve postove..kakva jeigra? Bar iz ono malo sto se moze digrat, kako izgleda? Dali je ok? Koje su pozitivne, a koje negativne strane igre?

Nisam odigrao demo...cekam cijelu igru da izade pa cu je onda odigrat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
Mafia 2

Kada vas lovi murija skočite u vodu sa autom i više vas ne lovi Cool

Nisam ja sto posto :D Nisam ja sto posto :D
Da je malo više ostao bi živ :) Da je malo više ostao bi živ :)
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Dal je netko možda napravio neki patch za ono mission failed kada se prijeđe barijera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja nisam baš zadovoljan kako ide na mom stroju ,ima dosta padanja framerate-a (pci-express nema punu propusnost ,ddr ,star disk itd.) .

Šta mislite koliko bi pomoglo nabavljanje intel E7500 procesora ?

Hej Džo, jesi šenuo, Kuda si to s pištoljom krenuo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja isto volim motore i jako se radujem kada su u igri, ali jako je tesko naparviti motor i te vozne osobine jer u autu skreces volanom lijevo desno a na motoru cijelim tijelom pa je tesko to napraviti

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
superJozo kaže...

Issss.....sjecam se svoga MZ-jca...steta sto sam ga davno prodao! Mislim da sam nakon njega isao na Javu...ili je Java bila prije...vise se ni ne sjecam. Odlicni su to bili motori.....stvarno steta sto sam to prodao. Mršti se

Nego ekipa da ne citam sve postove..kakva jeigra? Bar iz ono malo sto se moze digrat, kako izgleda? Dali je ok? Koje su pozitivne, a koje negativne strane igre?

Nisam odigrao demo...cekam cijelu igru da izade pa cu je onda odigrat.

Evo Lucky se potrudio i stvarno napisao dosta toga o igri, pa tu pogledaj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
Mafia 2

Evo malo Mafia 2 Pshyx efekata :

Simulacija odječe Simulacija odječe
Krhotine stakla koje ostaju dosta duže i podložne su fizici Krhotine stakla koje ostaju dosta duže i podložne su fizici
Čestice pri sudaru Čestice pri sudaru
Stvari ostaju dosta duže na podu Stvari ostaju dosta duže na podu
Realniji i gušći dim Realniji i gušći dim
Krhotine s različitih materijala Krhotine s različitih materijala
Realnija fizika vatre Realnija fizika vatre

13 1 hvala 8
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice