League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.469.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Dodao sam vas obojicu.

P.S. Gamer - za skin feedam. {#}

Nista od toga za danas :)

Igram od sljedeceg tjedna, jer danas nisam u mogucnosti. A i koliko sam shvatio, rekao je Nofak da cemo poceti iduce srijede.

A sto se ovoga tice, feedat ces i bez skina. {#} jk naravno, full respekt nigga :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
X-Plosiv kaže...

Dodao sam vas obojicu.

P.S. Gamer - za skin feedam. {#}

Nista od toga za danas :)

Igram od sljedeceg tjedna, jer danas nisam u mogucnosti. A i koliko sam shvatio, rekao je Nofak da cemo poceti iduce srijede.

A sto se ovoga tice, feedat ces i bez skina. {#} jk naravno, full respekt nigga :)

Pa ima vas dovoljno, daj Blizeku nickove sve, on ce sigurno mocu preuzet odgovornost.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
League Of Legends

Dodali smo ih i čuli smo se u igri, tako da vjerujem da će biti dosta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Kaj onda pol 8?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Kaj onda pol 8?

Već nas ima dosta online a ostatak bu nadam se došao do 19:45

13 godina
League Of Legends

Ja ću u 19 40 napravti custom, pa polagano dodavati

javlja se masu ljudi, tako da postoji mogućnost da bude i više od 10, ako bude, ja drugu partiju izađem da netko drugi odigra, pa treću uđem opet ili tako nešto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ću odigrat isto jednu pošto igra veliki Real pa se mora gledat. :)

2 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Meni cura cvika nokte, pisi kada moram doci online

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 19:31 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ak budete igrali EUNE: i tata bi sine

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

evo i mene za EUNE: definho

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

kasnis malo xD, mozda budemo i 3 game igrali pa budite online, sad smo u champ selectu za 2 game

add mene ili shadowsneakdude

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
protjeran
win4crazzy kaže...
definho kaže...

kasnis malo xD, mozda budemo i 3 game igrali pa budite online, sad smo u champ selectu za 2 game

add mene ili shadowsneakdude

Kud prije ja tek krenuo prema doma :(

HOW ABOUT NO
11 godina
neaktivan
League Of Legends

ovakoooo.. svaki sekund me izbacuje na desktop pa ne mogu igrat jer me usred fighta izbaci na radnu povrsinu... jel mi moze ko pomoci da rijesim taj problem..plizzzzz

mz

0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica12 kaže...

ovakoooo.. svaki sekund me izbacuje na desktop pa ne mogu igrat jer me usred fighta izbaci na radnu povrsinu... jel mi moze ko pomoci da rijesim taj problem..plizzzzz

Stavi igru u windowed mode, mozda pomogne?

Edit: Holy shiz http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/preseason-draws-closer?ref=rss&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

• Xypherous and Xelnath (Wizardlock, Right Hand of the 7th Order of Obsidian Blackfire Ebonstone Dark Witchlords) will be coming by to talk about wards, vision and the new Trinket system. Fundamentally we want to shift vision from being less of a raw gold race to more of a strategic part of the game with deeper opportunities for gameplay. We're going to be doing a lot of work here, including a new item slot for specialized vision items, per-player ward limits, and more ward options.
  • A new jungle is inbound – including new items for carry-style junglers, better rewards/gold flow, and a new fourth monster camp that will provide new clear routes and strategies while opening up the jungle role to more champions. Solcrushed will give you the skinny here.
  • Support gold is going to be heavily adjusted to put more money in the pockets of duo-lane supports; we'll also be introducing new items (and refining old ones) to put that gold to good use. Along with this, we're making changes to help core support champions scale their utility instead of their damage to reinforce their unique identity. To discuss this change we've collected all 13 demonstones to summon Xelnath, who will likely destroy us all.
  • Game flow and mathematical system changes will reduce team snowballing. Changes to tower and first blood rewards, assist streaks, dragon rewards, a revised brush layout and experience changes will all create an experience that constantly rewards good play. Our rabid equine FeralPony will be around to discuss these changes.
  • Finally, ricklessabandon and FeralPony will be joining forces to talk about out-of-game strategy, with a specific focus on Runes and Masteries. Masteries will be revamped along with our seasonal update and, while we won't be doing a significant Mastery rebalance (except when targeting specific roles), we'll be aiming to offer more opportunities for diversity. For Runes, our core focus will be on creating more dynamic and balanced Rune options while smoothing out the overall experience of customizing your strategies outside of the game.

http://i.imgur.com/vwMin.gif

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:22 (hari85).
15 godina
League Of Legends

GamerX9  Najveći tryharder

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel mi mozes pomocii..  u zadnje vrijem me stalno izbaciva iz lola na desktop.. najgore ono usred fighta me izbaci na radnu povrsinu..do cega je to i kako to mogu rijesiti

mz
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

GamerX9  Najveći tryharder

KRAJ MI A RIVER! {#}

13 godina
League Of Legends

Odigrali 2 gejma, drugi bio soraka nidale botlane gg

evo slike

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam si bas razmisljao, ako netko zeli skin od elise, da li taj moze nac neki tim koji je gold+ , odigrat 30% ukupnih gejmova koje je taj tim vec odigrao i dobit nagrade za gold/plat/diamond ? Ja imam gold na solo Q tak da ne mislite da se zelim krpat za skin :D

0 0 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

evo slike

samo pogledajte drugi game, ovaj zed je takav tryharder

11 godina
neaktivan
objasni kako
mz
14 godina
neaktivan
Tipkovnica12 kaže...
objasni kako

esc, video settings, i tamo namjestis iz fullscreena u windowed mode... to sve u lol-u radis

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
X-Plosiv kaže...

evo slike

samo pogledajte drugi game, ovaj zed je takav tryharder

Kako je to izgledalo sa Win4Mad-ove strane: "Dive me zed", "You have been slain", "OVAJ ZED JE TAKAV TRYHARDER".

A sad mi ga je zao :/

15 godina
GamerX9 kaže...

Kako je to izgledalo sa Win4Mad-ove strane: "Dive me zed", "You have been slain", "OVAJ ZED JE TAKAV TRYHARDER".

A sad mi ga je zao :/

HAHAHAH dobro tako je bilo, ali zvao sam te da divas kad nisi imo ult, ti si ceko u brushu da istekne cd i divo

win4mad ahahha +1

13 godina
League Of Legends

I treći game

Gems powah

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa ovi iz Riota se ponasaju ko nasi uhljebi iz sabora samo seru i nista ne rade, pa jbmu vise i ti serveri nesposobni su to popravit vec mjesecima {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

I treći game

Gems powah

Po broju kilova se vidi ko je u botu bio zapravo carry, a ko support.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dat HD

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo liste svih dosadašnjih (poznatih) promjena za preseason:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1p2mfh/big_ol_list_of_preseason_changes/

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Dat HD

offtopic: 

4k biatch

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice