League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.469.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

btw : sljedeci put  barem napisi flae  ako ti je tesko napisati cijeli nick.

U pravu si, ali si ih mogao bolje napisati i obraditi, ono je jednostavno površno.

A što se tiče nicka, halali, bio sam pijan sinoć.

hajro #2 {#}

EDIT: diamond V east = silver III west 

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 12:43 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

hajro #2 {#}

Sinoć je bilo bajramsko cuganje, moralo se Izlanuo se

EUW: MushRoomD
13 godina
League Of Legends

so close..

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

opet East i West rasprave, obožavan to doba godine {#}

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
BannedOnThisForum kaže...

btw : sljedeci put  barem napisi flae  ako ti je tesko napisati cijeli nick.

U pravu si, ali si ih mogao bolje napisati i obraditi, ono je jednostavno površno.

A što se tiče nicka, halali, bio sam pijan sinoć.

hajro #2 {#}

A jbg, zato i jesi samo diamond V na eastu jer si nub za west, ko i ja {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

A jbg, zato i jesi samo diamond V na eastu jer si nub za west, ko i ja {#}

nije bas da se trudin igrat i dizat sebi lige {#} ali sad cu dat svoje objektivno misljenje i svako ko se bar malo razumi ce se slozit sa menon , east i west su isti k*rac do diamond II pa nadalje , ima dosta kvalitetnijih igraca na westu u ton podrucju a sve ranije je  isto i teamranked je dosta laksi na eastu , jer u teamu smo svi diamond i tako dobijamo D II , D I , challenger ljude protiv nas i tu se vidi razlika velika u kvaliteti izmedu servera i nigdi vise osin u te 2 stvari 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi ja počeo skidat lol, zanima me jel igra dobra i vrijedna vremena i diskovnog prostora?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da i da

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

ne

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

"svoje objektivno mišljenje"

Kontradiktorno po definiciji...

Inače imam 2 acc-a jedan na eastu silver 2 i drugi na westu gold 5 oba dignuta paralelno od nule. Na westu se što se tiče ranked igara sve nekako ozbiljnije shvaća, ljudi se trude birati counter-pick umjesto champova koje su "masterali", support puno puta uistinu igra support a ne neke lijeve kombinacije, manje je flejma na i na rankedu i na normalu, kad netko za.jebe nema namjernog trolanja, vrijeđanja mame babe sestre i susjede.

Kad se dogovara taktika ljudi se puno češće drže toga nego na westu i na prvi znak neuspješnosti nema totalnog kaosa nego se pomogne, jungleri vode računa o stanju na mapi, a ne samo čekati ks.

Kako se sve više napreduje tako sve ovo više dolazi do izražaja.

Da biram od početka jedan server bio bi west, ali to ne znači da je east u totalnom qrcu.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
nookie_hookie kaže...

"svoje objektivno mišljenje"

Kontradiktorno po definiciji...

Inače imam 2 acc-a jedan na eastu silver 2 i drugi na westu gold 5 oba dignuta paralelno od nule. Na westu se što se tiče ranked igara sve nekako ozbiljnije shvaća, ljudi se trude birati counter-pick umjesto champova koje su "masterali", support puno puta uistinu igra support a ne neke lijeve kombinacije, manje je flejma na i na rankedu i na normalu, kad netko za.jebe nema namjernog trolanja, vrijeđanja mame babe sestre i susjede.

Kad se dogovara taktika ljudi se puno češće drže toga nego na westu i na prvi znak neuspješnosti nema totalnog kaosa nego se pomogne, jungleri vode računa o stanju na mapi, a ne samo čekati ks.

Kako se sve više napreduje tako sve ovo više dolazi do izražaja.

Da biram od početka jedan server bio bi west, ali to ne znači da je east u totalnom qrcu.

krivo san se izrazia , a to sta ti pricas su totalne gluposti ka sta san vec navea ja san boosta oko 10-ak ljudi svih liga i divizija i to sa psovanjen , poljacima , jebanj*n matere i oca to mi se nikad nije desilo i da se desilo neman razloga da se frustriran oko toga , nisu west igraci bolji takticari od east igraca to je isto ka da kazes da u wowu je horda bolja u taktikama nego u allience u PvP-u , sve ovisi do ljudi sa kojima igras , meni je zaj sta se tako osicas ka i pola foruma ali to nije istinito , uglavnon opet san pozalia sta san pocea ovu oko servera uvik sebi kazen da necu vise , ali me iznervira kako ima jos ljudi sta misle da je east pun poljaka i da su oni krivi , a da je na westu sve bajno 

15 godina
neaktivan
Realno,na eastu je manji skill cap nego na westu i lakse je iskerijat. Na eastu san u roku od 2 dana dosa sa Plat 3 na Diamond 3 sa mozda 1 izgubljenon partijon dok san se na westu mora potrudit malo vise da doden do diamond 5. Challengeri na eastu u soloq nisu neki predobri igraci po meni. To je samo moje misljenje jer san to iskusia, a te price o flamerima, trollovima itd. su gluposti jer ih ima na oba servera.
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
16 godina
puls4R kaže...
Realno,na eastu je manji skill cap nego na westu i lakse je iskerijat. Na eastu san u roku od 2 dana dosa sa Plat 3 na Diamond 3 sa mozda 1 izgubljenon partijon dok san se na westu mora potrudit malo vise da doden do diamond 5. Challengeri na eastu u soloq nisu neki predobri igraci po meni. To je samo moje misljenje jer san to iskusia, a te price o flamerima, trollovima itd. su gluposti jer ih ima na oba servera.

i ovo je cila istina oko 2 servera, amo reč default skill cap na westu je veći nego na eastu, a pogotovo u high elou (na eastu nema pro igrača), iako mi je uvik zabavno pretjerivat šta se tiče razlike servera ovo je otprilike jednostavno i točno rečeno

12 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

krivo san se izrazia , a to sta ti pricas su totalne gluposti ka sta san vec navea ja san boosta oko 10-ak ljudi svih liga i divizija i to sa psovanjen , poljacima , jebanj*n matere i oca to mi se nikad nije desilo i da se desilo neman razloga da se frustriran oko toga , nisu west igraci bolji takticari od east igraca to je isto ka da kazes da u wowu je horda bolja u taktikama nego u allience u PvP-u , sve ovisi do ljudi sa kojima igras , meni je zaj sta se tako osicas ka i pola foruma ali to nije istinito , uglavnon opet san pozalia sta san pocea ovu oko servera uvik sebi kazen da necu vise , ali me iznervira kako ima jos ljudi sta misle da je east pun poljaka i da su oni krivi , a da je na westu sve bajno 

Prvo bold, ti i ja nismo ovce zajedno pasli pa da se možemo na ovakav način razgovarati.

Drugi bold, a ti si tko i što da kažeš da je to je ili nije istinito? Jesi li proveo kakvu anketu, na kolikom uzorku ljudi pa da to potkrijepiš činjenicama i stvarnim stanjem? Ili je to još jedno tvoje objektivno mišljenje?

Gdje sam spomenuo poljake, ruse? Gdje sam rekao da je na westu sve bajno? Nigdje, govorim o svom vlastitom mišljenju koje je oprečno tvome pa nije točno? Uostalom  gore kolega kaže da je skillcap općenito veći na westu, a što je skillcap neko mogućnost primjeniti taktiku i vlastitu sposobnost sa drugima u timu i konačno doći do pobjede?

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
15 godina
neaktivan
nookie_hookie kaže...
Anzulolz kaže...

Prvo bold, ti i ja nismo ovce zajedno pasli pa da se možemo na ovakav način razgovarati.

Drugi bold, a ti si tko i što da kažeš da je to je ili nije istinito? Jesi li proveo kakvu anketu, na kolikom uzorku ljudi pa da to potkrijepiš činjenicama i stvarnim stanjem? Ili je to još jedno tvoje objektivno mišljenje?

Gdje sam spomenuo poljake, ruse? Gdje sam rekao da je na westu sve bajno? Nigdje, govorim o svom vlastitom mišljenju koje je oprečno tvome pa nije točno? Uostalom  gore kolega kaže da je skillcap općenito veći na westu, a što je skillcap neko mogućnost primjeniti taktiku i vlastitu sposobnost sa drugima u timu i konačno doći do pobjede?

aahhahahaaahahaha

Faco, daj se smiri.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
League Of Legends

nezz jel ima kakve posebne razlike između west i east koje bi bile odlucujuce da odem sa west na east i obrnuto.

i da, od kada je pristojna komunukacija posla predmet sprdnje? to je moguće samo na ovom forumu.

osim ako mislite da je pristojan i argumentativan razgovor izvan mode, onda vjerojatno niste ni dorasli za to.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Preporuke ad assassina za jungle? :D 

Razmišljam između ova dva al nisam baš siguran, rijetko kad vidim ijednog od njih.

Inače 90 % mojih junglera su tankovi ili tanky bruiseri sa po dosta CC-a, dok ad assasine nisam igrao skoro ništa u jungli.

5 Kha'Zix
12 Rengar
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 2 hvala 0
12 godina
League Of Legends
Da se nadovezem na onu “poljaci su krivi.Jeli itko od vas bio na East tribunal,hah.Svaki treci slucaj su balkanci.Svako malo vidim j*ebat cu ti mamu i sl. Nije da se ponosim ovime ali to je cinjenica.Zasto bi poljaci bilo losiji od nas? Ko je molim te pocea tu “poljaci su krivi“??Srecem puno poljaka a igraju solidno,jedino sto mi smeta je sto su skloni da pricaju poljski kad su dvojica ili vise,
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Preporuke ad assassina za jungle? :D

Razmišljam između ova dva al nisam baš siguran, rijetko kad vidim ijednog od njih.

Inače 90 % mojih junglera su tankovi ili tanky bruiseri sa po dosta CC-a, dok ad assasine nisam igrao skoro ništa u jungli.

Tako i ja, većinom igram support-junglere; j4, nasus, zac itd. uz iznimku rengara koji mi je jedini carry jungler.

Problem je što gubi efikasnost ako se ne builda ad, pa je na topu i supportu da što više utenkaju.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

još malo :D 

97 lp :D 97 lp :D
http://www.facebook.com/ZlicaTips
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 20:35 (disaster98).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

A ste dosadni više i bogu i vragu sa tim east-west. Većina onih koji su se tamo prebacili su to učinili jer su mislili da će tamo bit bolje, a ima i onih koji su se tamo prebacili da bi se mogli kur*** poslije. Nekima je bolje, nekima je isto, a neki se samo prave važni. Isplati se prebacit ako si D2+ na eastu ( što znači da uz malo grindanja i vježbanja možeš doć do visokog Diamonda i na westu ) da igraš sa proovima jer je zanimljivije i gameovi su bolji ( na EUW se proovi ne trolaju ko na NA serveru ). Inače je skoro pa isto.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Please stop beating a dead Sarah Jessica Parker, fala :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Da se nadovezem na onu “poljaci su krivi.Jeli itko od vas bio na East tribunal,hah.Svaki treci slucaj su balkanci.Svako malo vidim j*ebat cu ti mamu i sl. Nije da se ponosim ovime ali to je cinjenica.Zasto bi poljaci bilo losiji od nas? Ko je molim te pocea tu “poljaci su krivi“??Srecem puno poljaka a igraju solidno,jedino sto mi smeta je sto su skloni da pricaju poljski kad su dvojica ili vise,

pa na diamondu ima najvise poljaka sto se east tice i dobrog su skilla sto su i dokazali sa diam.

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koja blesava rasprava opet po 100 put valjda. Ko da se svadiš dal je bolji burek u mlinaru il nekoj drugog pekari. Svako će ga kupit tam di mu je najbolji. Tak i sa serverima, nek svako igra gdje hoće i ne kužim kak se uvijek nađe neko ko ima potrebu pokušati dokazati da je neki server bolji od drugog zbog xy blesavih razloga...

lol [eu]east: cpt z0mbie

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

nakon koliko dana ne igranja se pocne gubit lp? mislim da bi trebao barem 1 game odigrat xD

I am not the one at fault, the world is.

0 0 hvala 0
13 godina
disaster98 kaže...

još malo :D 

koliko lp dobivaš? ja sam počeo 1 dobivat, i sad sam na 99 -.-

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

nakon koliko dana ne igranja se pocne gubit lp? mislim da bi trebao barem 1 game odigrat xD

mislim da je 28 dana , neka me ispravi ako grijesim 

jedna offtopc :  ova stranica ima  1259 stranica ,  ima li neka visa od 1249 ,a da je sa  ovoga foruma?

eune : Flaeryy
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

mislim da je 28 dana , neka me ispravi ako grijesim 

jedna offtopc :  ova stranica ima  1259 stranica ,  ima li neka visa od 1249 ,a da je sa  ovoga foruma?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2449

a nisam se ni trudio kopati ;)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Stari birc 4956 i stare nespavalice 3875 (vidi vraga moj post zadnji prije lockanja teme)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Stari birc 4956 i stare nespavalice 3875 (vidi vraga moj post zadnji prije lockanja teme)

Kakve ovo ima veze sa League of Legends? XD

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice