pa nije jos live taj patch gdje je on nerfan, ili je?
Stavili se čovjeku thumbs up pa više ni on ne zna jel' nerfan ili ne
Kao da vas je plavuša pitala da na "zašto voliš plavke" odgovorite sa da ili ne
pa nije jos live taj patch gdje je on nerfan, ili je?
Stavili se čovjeku thumbs up pa više ni on ne zna jel' nerfan ili ne
Kao da vas je plavuša pitala da na "zašto voliš plavke" odgovorite sa da ili ne
Posto nemogu uc na west otisao sam odigrat jednu na smurfu na eastu.
Zncai udjemo u game i 3 su nasa afk. Ja i ashe pokusavamo napraviti nesto međutim i ona je leavala na 6 lvlu. Znaci ja sam protiv Yi-a, Annie, Talona i Ashe.
Toliko o lolu na 10 lvlu
GG WP Korea
To je Vilemaw.
Vilemaw je pauk, ovo je daleko od pauka :)
btw odličan cinematic, vidi se ogroman napredak od prošloga ali uglavnon se uvik vrte isti heroji, malo ih je dosadno gledat svaki put :P
To je Vilemaw.
Vilemaw je pauk, ovo je daleko od pauka :)
btw odličan cinematic, vidi se ogroman napredak od prošloga ali uglavnon se uvik vrte isti heroji, malo ih je dosadno gledat svaki put :P
Katarina, if u know what I mean
Tako izgleda baron zapravo,ono sto je u summoners riftu je kopija koji su napravili summonersi koji su mislili da baron tako izgleda.
source: procitao negdje na redditu xD
Jel ima netko problema s logiranjem?
veceras se igra ?
Jel ima netko problema s logiranjem?
restartaj ruter.
ajde da vidimo koliko ljudi dolazi veceras , uglavnon ko zeli igrat a nezna koga kontaktirat dodajte - slimyyy / yishtar
20 | #swag #yolo #420 |
---|
Jel postoji način da provjerim koliko sati lola imam točno, zanima me tek toliko da vidim koliko sam života izgubio na tu igru.
Jel postoji način da provjerim koliko sati lola imam točno, zanima me tek toliko da vidim koliko sam života izgubio na tu igru.
xfire mozda? ostale nacine neznam...
ajde da vidimo koliko ljudi dolazi veceras , uglavnon ko zeli igrat a nezna koga kontaktirat dodajte - slimyyy / yishtar
Ja cu doci u 10(znam de ne možete bez mene) ;)
Ja cu doci u 10(znam de ne možete bez mene) ;)
I ja sam tu u 10
nema me dns, matura je sutra tako da preskacem ovaj week
13 ljudi "dolazi" ima nas 5
9 | #AJMMMMMOOOOOOOOOOOO |
---|
13 ljudi "dolazi" ima nas 5
ajd još 2
Tako izgleda baron zapravo,ono sto je u summoners riftu je kopija koji su napravili summonersi koji su mislili da baron tako izgleda.
source: procitao negdje na redditu xD
The many neutral monsters on the Fields of Justice are constructs inspired by real creatures from Runeterra. The Baron Nashor you see on the map is actually an incomplete facsimile of the true Baron Nashor, who is now the subject of myth and legend. The story goes that Baron Nashor was a ferocious worm that ruled the Serpentine River, which flows through Summoner’s Rift. He was such a fearsome and powerful beast that even the armies of Demacia and Noxus steered clear of the river, unwilling to chance an encounter with the Baron.
When Summoner’s Rift was constructed, the Baron vanished, leaving no conclusive evidence as to where he went or why he left in the first place. Obviously the rumor-mill has churned out many explanations, but all we know for sure is that the Senior Arcane Architect for the Summoner’s Rift arena was said to have crafted the version you see today from no more than a molted scale and interviews with those who had seen the beast and lived.
bio je jedan koji je trajao i duze od 1h
bio je jedan koji je trajao i duze od 1h
slimy ap blitz? mislim da je taj nesjecam se tocno, preko sat vremena :D