odigra malo prije game sa prijateljen igrali double jungle ja noc on shyvana
trojica iz naseg tima nan srali da ce mo popusit game na kraju ovi surrendali u 20 min
odigra malo prije game sa prijateljen igrali double jungle ja noc on shyvana
trojica iz naseg tima nan srali da ce mo popusit game na kraju ovi surrendali u 20 min
http://euw.leagueoflegends.com/news/darius-hand-noxus-revealed
NEW MAIN HUEHUEHUEHUEHUEHUE HUE ( Nisam dugo vec ovo radio :D )
Ljudi, budući da je prošlo već par dana od mog odvikavanja od cigareta, da li je pametno da igram uopšte narednih 12-13 dana?
Q isto kao hecarim, stvarno nemaju ideje....
garen went to d" dark side jos jedan drvosjeca,kojeg cemo moc pronac u sumarku
Hej pa nisam ovdje parkirao auto
Sta vi mislite o novom Epik gaming line upu ?
Aphromoo, wingsofdeath , unstoppablex , salce i nhat nguyen epic comp lol
Bit će jako dobro! :D
Ne mogu dočekat finale 2. sezone
Bit će bolji od originalnog TSM-a, ali u finalu sezone 2 očekujem nekoga iz Azije + M5 ili 2 iz Azije.
aphromoo ftw , previse fanboyeva oko drugih ad carrya pogotovo chaoxa , dok je na zadnjen velikon turniru igra protiv chaoxa bot i pobjedia ga uvjerljivo ali nakraju v8 nije uspia pobjedit , team koji su sastavili je odlican , podrzavan bot lane najdrazi uz clg.eu
Ajde i ja sam malo počeo trollat :DD.. Ajde lupajte što da napravim!
11 | AD Fiddle |
---|---|
1 | support yi |
4 | Jungle Soraka |
2 | AP Lee Sin |
AD Anivia
ja sam danas support sa gpko,seems legit,zapravo pokanje jako dobro ide
Kako nas je danas yorick rasturio na botu,ne znam zašto ga ne igraju support, na topu je ionako useless late game.
Ja danas vlad jungle xD nije pre dobro ispalo al nije ni lose...
Jel netko gledao kako je Alternate unistio SK ? :S totalno su failali oce i ekipa i na kraju se nesto zakacili kolko sam skontao Oce i Candy :/
u biti barun u 18 min i skore na kraju je bio 0/ ><20 (tu negdi)
izgubio top od morgana sa gpkom,seems legit
Pa se vi onda zalite na poljake/trollove/noobove i govorite kak vi odlicno igrate i uvijek ownate ali uvijek bude neki troll koji sve sjebe
Pa se vi onda zalite na poljake/trollove/noobove i govorite kak vi odlicno igrate u uvijek ownate ali uvijek bude neki troll koji sve sjebe
a jbg reko da i ja probam,mada sam ja tu pobjedio,poke je preheben
Pa se vi onda zalite na poljake/trollove/noobove i govorite kak vi odlicno igrate i uvijek ownate ali uvijek bude neki troll koji sve sjebe
majstore, to je normal. jbe mi se za normal. nek mi to ne rade na rankedu i toe to. ja se zalim samo na rankedu, za normal jbg naravno da ce ti nekad doc noob. na normalu ko se zivcira taj je budala.
Ima li netko dobar da mi objasni kao novaku kako početi igrati, što je cilj igre i slično?
Ima li netko dobar da mi objasni kao novaku kako početi igrati, što je cilj igre i slično?
cilj je pobjedit dobro malo trolam,al u biti ako si jako zivcan,tj lako se izivciras ZAOBICI ovu igru,isto tako ako se lako navuces na igre ZAOBICI ovu igru,e sad ako nemas probleme sa ovime,svakako si dobrodosao,to je uputa i prije nego sto razmislis o igranju
cilj je pobjedit dobro malo trolam,al u biti ako si jako zivcan,tj lako se izivciras ZAOBICI ovu igru,isto tako ako se lako navuces na igre ZAOBICI ovu igru,e sad ako nemas probleme sa ovime,svakako si dobrodosao,to je uputa i prije nego sto razmislis o igranju
Imam problema sa oboje
majstore, to je normal. jbe mi se za normal. nek mi to ne rade na rankedu i toe to. ja se zalim samo na rankedu, za normal jbg naravno da ce ti nekad doc noob. na normalu ko se zivcira taj je budala.
ja ne razumin takve ka ti, da ti je elo 2000 pa bi čovik reka da ti je ranked važan al umisto da u normalu igraš šta bolje i da se vježbaš za ranked ti se zajeebavaš, za takve stvari imaš COOP VS AI i custom game, a ne normal, mrzin kad mi neko kaže da je to samo normal i da nema veze, jedina razlika je šta u rankedu dobivaš bodove koji realno ne znače skoro ništa niti pokazuju išta
Da mene to isto strašno živcira kad lik ide ad na Lulu a support, gine ko majka, feeda ko lud, stalno krepava sam, beskoristan svugde, onda mi kaže "chill man, this is only normal"
Hebote normal, pa nejdem tamo gledat trollove ili isprobavat neke bijesne buildove ak nisam siguran da bi mogli raditi. Ja vidim Normal kao zamjenu za ranked kad mi se neda čekat 15 minuta na bananje itd. zbog likova koji ostanu zadnji na champ selection i onda quitaju kad im nije po volji pa se queue produži na 20 min gdje sam normal već mogo igrati pošteno.
Ako se trolla i feeda na normal, ja to isto reportam ko i na ranked, jer mi likovi kvare zabavu, zbog čega i igram, pa zake bi trpil onda budale ak ja dajem sve od sebe da pobjedimo a drugi me prcaju sa trollanjem, to sve report, a sad dal bude što ili ne.
Misliš moj novi main zbog imena
ja ne razumin takve ka ti, da ti je elo 2000 pa bi čovik reka da ti je ranked važan al umisto da u normalu igraš šta bolje i da se vježbaš za ranked ti se zajeebavaš, za takve stvari imaš COOP VS AI i custom game, a ne normal, mrzin kad mi neko kaže da je to samo normal i da nema veze, jedina razlika je šta u rankedu dobivaš bodove koji realno ne znače skoro ništa niti pokazuju išta
gle ja nisam trolo,samo sam support sa gpakom,znaci wadrovi su i dalje tu,a zapravo radi jako dobro tj poke je nevjerovatan,kad sam crito gravesa totalno ga odsjekao od farme