League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.522.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Ima opće koji AP da mu je Clarity korisnije od recimo flasha

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

Ima opće koji AP da mu je Clarity korisnije od recimo flasha

Samo nubovima koji ne znaju trejdati ili pušaju lajn sa spelicama.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
League Of Legends

Kaj nije jednostavnije onda odmah ubiti blue i bok?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Treba mi na početku kada sam na midu za vraćat manu nakon konstantnog korištenja Dark Winda i Draina... I šta sada?

1. Mana se i ne treba trošiti konstantno u lane-u.
2. Fiddle je bolji kao jungler nego kao mid.
3. Ne treba ti clarity.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mozda clariti i jest za nubo ali ja nmg igrat malzahara bez njega,do 7-8 levela uradim samo 4 skilla i ode sva mana,i nmg dovrsiti zapoceto,dok sa clarity mogu puno duze ostat na laneu(jos jedna stvar  mogu ga igrat sa flash ignite ali tad moram potova kupovat)

0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvo je bila priča da jungleru netreba smite,a sad ova najveća glupost koju sam čuo.Clarity netreba niti jednom charu u igrici.Last hita se sa basic attackom a blue ces vjerojatno dobit u sedmoj minuti.Sad ova priča o potovima krečeš game s šuzom i 3 pota to ti je dosta.Nema ništa bolje od ignite-flash kombinacije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kass kaže...

mozda clariti i jest za nubo ali ja nmg igrat malzahara bez njega,do 7-8 levela uradim samo 4 skilla i ode sva mana,i nmg dovrsiti zapoceto,dok sa clarity mogu puno duze ostat na laneu(jos jedna stvar  mogu ga igrat sa flash ignite ali tad moram potova kupovat)

tebi dok igras malzahara , tebi sta si reka da znas svaki "fazon" sa malzaharon triba clarity? , jel si ti zna kad tvoj E ubije miniona da se tebi mana regena? taj jedan od najvaznijih "fazona" vjerojatno nisi zna , da jesi skuzia bi da ti netriba clarity , netriba nikome al sad bas govoris o ton heroju {#}

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

tebi dok igras malzahara , tebi sta si reka da znas svaki "fazon" sa malzaharon triba clarity? , jel si ti zna kad tvoj E ubije miniona da se tebi mana regena? taj jedan od najvaznijih "fazona" vjerojatno nisi zna , da jesi skuzia bi da ti netriba clarity , netriba nikome al sad bas govoris o ton heroju {#}

Ma pusti, ak mali kaže da igra malza ko frogen aniviju, ja mu vjerujem. Možda bi frogen trebao razmisliti o clarity aniviji.{#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:18 (Septah).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna dobra sa Shyvanom.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:40 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mozda sam ja fkt glup sto se jadam na poljake,imamo mi i ovdje bisera.dajte ljudi malo pogledajte 2000+ elo stream,malo procitajte na solomidu guidove,jakoooo su dobri,pojasnjena je i mehanika svakog champa,cak i pojasnjeni itemi,kad kupit sta i protiv koga,ko je counter pick itd,i PISE koji summoner spell

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad smo vec kod counter pickova :

http://www.championselect.net/

a ova tema za clarity... nekuzim sta ce ti uopce? kupis pot/neki mana item ako si mana hungry/dobit ces 100% blue od junglera na rankedu tak da ti jednostavno clarity je useless spel.

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:09 (Tkalle).
13 godina
neaktivan

znam ja to ali jednostavno puno puta me spasio,tako da ga cesto koristim,mada svako u zadje vrijeme neigram,jer nmg podrzat,ali svejedno svako igra na svoj nacin i meni se rijetko kad desi(jedino ako sam ono bas sjebam pa nevidim prst pred okom)da fail sa malzom,mozda igram drukcije od drugiih ali je i to efikasno na neki nacin,i napiso sam da ga mogu igrat i drukcije ali se cesto iznerviram kad mi lik bjezi sa malo HP a ja nemam mane ni za 1 spella,tu mi clarity pomaze jer budimo ralni malza nema jak ad,tako da sam puno puta dobio kill uz pomoc claritya,i sad naravno zbog cega sam ga zavolio,jer je jednostavno predobar,wer dealaju jak dmg,i jedina teska stvar kod njega je pogodit sa q(treba predvidit u kom smeru ce se kretat i kolko ce mu trebat dotle posto je charge na q oko 2 sekunde)!i stvarno me nerviraju likovi koji znaju igrat nisu uopste losi i vrijedjaju nekoga koga nepoznaju samo zato sto koristi neke da tako kazemm noob spellove,jer glupo je da svi igramo istog champa na isti nacin,jer bi tad svi znali sledeci protivnikov potez,i tada igra nebi bila animljiva,zato svako ima svoj nacin igre i svi se razlikuju u necemu

13 godina
neaktivan
League Of Legends

u sustini si upravu da je ussless,ali jednostavno je tako,tako volim igrat i tako sam naviko,moze se uradit i puno drugih stvari kako bi imo stalno mane,na rune stavi mana regen i kupovat iteme za manu,sastavljat rog of ages prvo,medljutim ja sa itemima idem odma ap i zato uzimam clarity da nebrinem za manu,i tako puno brze nakipim vise ap(ap je i na runama)i dilam vise dmg,a nebrinem zbog mana regena jer imam calrity,u tome je stvar

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ili baciš Ignite umjesto tog jednog spella kojeg dobiješ od Claritiya. Ignite radi true dmg i smanji heal, a ovako dobijes 1-2 dodatna spella, boo-hoo.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pa probavo sam sve i zavolio sam ga jer sam radio sledece na midu ja protiv nekog lika napadam ga qwer,ode mi sva mana a on nije mrtav,i onda kao krenem bjezat,on me napadne i iskoristim clarity bacim w,pa e i q ispred njega ako se krene povlacit,i dobijem kill zagarantovano,ingnite je dobar da se upari sa njegovom 3 jer obadvoje dilaju dmg over time,tkao da cak iako bjezi dobijas kill

0 0 hvala 0
15 godina
Znaci sad me ljudi u tramvaju cudno gledaju jer citam zadnje 2 str i vristim...
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
kass kaže...

pa probavo sam sve i zavolio sam ga jer sam radio sledece na midu ja protiv nekog lika napadam ga qwer,ode mi sva mana a on nije mrtav,i onda kao krenem bjezat,on me napadne i iskoristim clarity bacim w,pa e i q ispred njega ako se krene povlacit,i dobijem kill zagarantovano,ingnite je dobar da se upari sa njegovom 3 jer obadvoje dilaju dmg over time,tkao da cak iako bjezi dobijas kill

Aloooooo blue buff mijenja clarity, ništa drugo ne mijenja ignite true dmg.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
kass kaže...

ako ti se to da radit, igraj ap tristanu, i znal bus koji je osjecaj dok ultas na nekog ostane mu pola hp-a i samo e i gotov xD nisu mi jednom pisali "WTF,WHAT DMG, OMG CANT BE TRUE" i te gluposti xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

tako iance pisu,nekad se i ja sam cudim kako,ali sve je moguce

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

troumim se:

0 clarity na midu
25 u jungle bez smita
1 ap shaco
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 23:42 (agent47thehitman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

dvoumim se:

Kako se dvoumiš ako su 3 opcije? Inače, AP shaco nije nikakvo trolanje.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...

dvoumim se:

....

0 Reci Maidu da ne igra AP shaca
0 TO TO ?
1 Cekati Slimyyeve OP posteve
4 Cekati egona s meme postovima
18 Cool story bro
Shazbot !
17 godina
League Of Legends

Trololo probil se na 1013 elo {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je već ne znam koji meč da jednostavno nitko ne želi pushat. Napravimo ace i svi se odu recallat ili dalje farmat i nitko ne želi pushat. Ja odem sam s minionima i uništim 1 turret i ovi se spawnaju i ne stignem pobjeć i ubiju me, ovi moji i dalje farmaju. Ista stvar ako nas je 5 na 2 ili 1 jednostavno ne žele pushati. Svi LV30 i preko 350+ pobjeda... kao da ne znaju koji je cilj igre...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
protjeran
League Of Legends

sa 50 winowa sam pao na 23 wina plus,elo da ne pricam na 1066 sam pao -.- nije moguce igrat vise ovu igricu,ak ne ozlijedis sebe il nekog drugog -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

sa 50 winowa sam pao na 23 wina plus,elo da ne pricam na 1066 sam pao -.- nije moguce igrat vise ovu igricu,ak ne ozlijedis sebe il nekog drugog -.-

Što igraš ovako navečer, ranked se igra po danu kada je skill cap manji sa premadeom da smanjiš  šanse idiota u svom timu, pa bude 3 protiv 4 idiota, varira brojka.... ali zato je max idiota u tvom timu 3, naravno ako nisi sam jedan od njih xD

14 godina
protjeran
vgetik kaže...
NoDiggity kaže...

Što igraš ovako navečer, ranked se igra po danu kada je skill cap manji sa premadeom da smanjiš šanse idiota u svom timu, pa bude 3 protiv 4 idiota, varira brojka.... ali zato je max idiota u tvom timu 3, naravno ako nisi sam jedan od njih xD

dns sam odigrao 1 ranked al jbg :(

edit:maloprije odigrao ranked jer mi se nije spavalo,i u teamu imam ashe koja ima samo 2 wina i elo manji od 1050 -.-"

i moj je team toliko lose igrao da je protivnicki veigar napravio build:suze,rabadon,mejais,i 3 archangel stuffa i sakupio 1500 ap :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 3:59 (NoDiggity).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...

dvoumim se:

....

Ok ok, trolanje je do neke mjere, ali ne ko ono dvoje :P.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo danas odigrao jednu ranked nakon mnogo vremena... Igrao support lux, uz to bila su dva premade poljaka koji su ownli mid i top (na westu sam btw) {#}

Trenutni elo 1409 {#}

LUX LUX
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

obozavam kad surrendaju jer im se neda igrat moj bot pushat ownam sa gravesom,top pushani feederskim yi-em i ovi surrendaju ja nemogu vjerovatiiiiiiiiiiiii

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice