1 sati i 13 min queue, gg riot -__-
Kaj neka velika migracija s easta se desila?
1 sati i 13 min queue, gg riot -__-
Kaj neka velika migracija s easta se desila?
Aaa kupio si Malzu na price reduction, sad samo 4800 IP :D
Al ga sad hebe da ne mogu ući da si izvršim volju i odigram s njim, jer kad ga kupio, dođem u queue, kažem mid prvi, selektiram lijepo Malzu, niko ništa ne priča, i onda 3 druga lika lockaju Fizza, Victora i Ryzea -.-
Sad lijepo satić i pol svaki put doh
Aaa kupio si Malzu na price reduction, sad samo 4800 IP :D
Al ga sad hebe da ne mogu ući da si izvršim volju i odigram s njim, jer kad ga kupio, dođem u queue, kažem mid prvi, selektiram lijepo Malzu, niko ništa ne priča, i onda 3 druga lika lockaju Fizza, Victora i Ryzea -.-
Sad lijepo satić i pol svaki put doh
vecinom zbog toga sto se neradi chat
vecinom zbog toga sto se neradi chat
Ne radi? ahaha, nisam niti probo ništa pisat, jer nebi bilo tak čudno da svi šute i uzmu troll pick :D
A možda bude palo što free RP-ića
Kad vi budete igrali s njima javite se !!! ahhahaha ne znam ko je veci troll od njih dvojic kopirajuci M5 nickove xD
eto pa to nisu pravi likovi iz m5
SorkaČ morao sam xD
vidin da ne razumite sta san tia rec sa tin poston
EE zdravo ljudi napravio sam moj prvi league of legend video pod nazivom shaco best kills voleo bi da odgledate ima svega pa i pentakilla!!inace sam iz srbije ali bi voleo da odgledate i ostavite vasa misljena u komentarima hvala puno!
https://www.youtube.com/user/TheSp1tfiree
Urm, nakon patcha ako netko igra s Lulu - desit će vam se da kad jednom ultate na sebe da ste do kraja onak veliki napuhani
Ne vrijedi samo za sebe, jučer sam pol partije odigrao protiv divovskog Jaxa... svi smo bili wtf :S
Bas me zanima, igrate li s locked kamerom ili prilikom borba i sl. ,jer koristite Locked Kameru sa tipkom Space? Ja osobno, već sam se navikao na locked ;).
8 | Koristim Space |
---|---|
18 | Ne Koristim Space |
Locked kamera najgluplja stvar ikad, doslovno se sam hendikepiraš lol.
EE zdravo ljudi napravio sam moj prvi league of legend video pod nazivom shaco best kills voleo bi da odgledate ima svega pa i pentakilla!!inace sam iz srbije ali bi voleo da odgledate i ostavite vasa misljena u komentarima hvala puno!
Inace mi Shaco nije bas privlacan hero ,ali filmic ti je dobar:)
same pohvale
Super video hehe, uspio si snimiti zašto Shaco može biti tak naporan, ono kad misliš da si se izvuko iz team fighta sa 10 % hp i onda baam shacov nožić
Sta znaci loss prevented. Zanemarite ovaj game s morganom bilo ih je dvoje u mid a ja sam. S Garenom kad sam igro smo ja i frend trolali bezveze. A ovaj 0/5/1 s Teemom sam samo bio prelos.
to ti znaci da ti je oprosteno... u ovom slucaju radi laggova na serveru.
Sta znaci loss prevented. Zanemarite ovaj game s morganom bilo ih je dvoje u mid a ja sam. S Garenom kad sam igro smo ja i frend trolali bezveze. A ovaj 0/5/1 s Teemom sam samo bio prelos.
aj mi reci zas si postavio tu sliku?
nemoj se uvrijediti al dude ur horrible
nemoj se uvrijediti al dude ur horrible
Ko ti je dao pravo da failas s NASIM MALIM IZVIĐAČEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrzim wardove koji hodaju.
Svaka čast + na 10 lvl-u :)
igram malo ovog hecarima i udyr je i dalje brzi jungler,al je i ovaj super brz nego koji build koristite na njemu? ja ga item onaj uobicajeni tanky,mada nestignem ga ni pickati u tome je problem pa nemogu da probam sta bi htio
Kakva je Anivia?Ima li je tko?
Dosta teška za igrati, ali kad se savlada onda je jedan od boljih ap carry-a.
ja kad san igra aniviu prije 3 tjedna nakon ownanja na midu annie i yia njihovog junglera , oni su mene uvjeravali nekih 20-ak minuti da je anivia jedan od najlaksih i njubastijih heroja u igri
ja kad san igra aniviu prije 3 tjedna nakon ownanja na midu annie i yia njihovog junglera , oni su mene uvjeravali nekih 20-ak minuti da je anivia jedan od najlaksih i njubastijih heroja u igri
A danas su me 3 gankali na midu a ja soraka, ja triple kill
Svaki champ je dobar u rukama pravog igraca, anivia je jako teska a u rukama pravog igraca je jedan od najjacih ap carryja