League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.727.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
D3ViL kaže...

Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!

Bolje kupit skin nego championa :D

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
D3ViL kaže...

Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!

a jel se može sa tin kupit skin ili samo champ?

17 godina
League Of Legends

Pa mozes i IP boost ako ti srcu drago, ajde pomozite mi u dilemi!

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=83301&d=1290985396

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=89723&d=1292451057

Who to chuse, who to take? Vlad mi je default ruzan ali ovaj od Morgane je cisto bolestan skin. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Pa mozes i IP boost ako ti srcu drago, ajde pomozite mi u dilemi!

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=83301&d=1290985396

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=89723&d=1292451057

Who to chuse, who to take? Vlad mi je default ruzan ali ovaj od Morgane je cisto bolestan skin. . .

Zavisi koga više igraš :P

Ja bi od Morgane.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

dal tko cita price od likova?

ja sam sad proveo sat i pol citajuci... mogu reci da je dosta zanimljivo, pogotovo odnosi između championa....

gangplank je ubio svog starog, soraka je proklela warwicka i on je postao warewolf, ww i singed su radili zajedno kao kemicari, kayle i morgana su sestre, al morgana ovu hoce ubit, nidalee je u džungli izgubila roditelje i sad se ne bori na nicijoj strani vec brani džunglu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna dobra sa Ireliom na Slimyevom acc :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

ja sam sad proveo sat i pol citajuci... mogu reci da je dosta zanimljivo, pogotovo odnosi između championa....

gangplank je ubio svog starog, soraka je proklela warwicka i on je postao warewolf, ww i singed su radili zajedno kao kemicari, kayle i morgana su sestre, al morgana ovu hoce ubit, nidalee je u džungli izgubila roditelje i sad se ne bori na nicijoj strani vec brani džunglu...

A gdje ti to citas

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Klikni na nekog championa i idi pod story

LoL Nick (EU) mamatisekurva

1 0 hvala 0
16 godina
NSRkić kaže...

i ja isto znan to pročitat, al uglavnon samo od onih koji su mi zanimljivi, bilo bi šema kad bi napravili neki "buff" kad se nađu 2 champa u igri koja su povezana pričon, nemislin nešto šta daje statuse nego ono tipa ka šta shen ima "I'm a flippin ninja" pa tako neku šemu :P

15 godina
neaktivan
League Of Legends

da, istina, ima bas dosadnih prica, al mnoge su interesantne, kao mundova, gangplankova, od ww, singed....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

skandalouz jos jednom buildaj phantom dancer na eza i vidit ces xD 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna s garenom.. ovi novi bootsi su odlicni jer mu je vecina skillova na velik cd-u. I jos cd. r. od randuinsa i spirit visage... ah buffani garen radi cuda :D cooldown ultija mu je oko 70 sec sa ovim itemima sto je ogroman pomak od 160 :D

IGN: weirdek (EU)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam uvjek racunao  da se cd reduction nemoze stackat :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 15:10 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
NSRkić kaže...

lol

a u LoL-u se ionako za raliku od Dote vise manje sve stacka.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 15:24 (dado8).
17 godina
NSRkić kaže...

Može se stackat, ali do 40% CDR-a, to je ograničen maximum, jer iako se može nakupovati i do 100%, opet će vam vrijediti samo 40% jer je to limit.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

isplati se uzet u masterisima 9 % , boots su jos 15 % , to je 24 %, uzmes golema i imas 38 % cd, predobro....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 17:10 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol Katarina i Yi :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

najjaca mi je ona retardirana slika :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
scarface797 kaže...

Lol Katarina i Yi :)

xDD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

No gledajte ovo citam ja pricu od Irelie i spominje se da je imala brata Zelosa nadam se da ce kad tad i njega napraviti kao sto je bilo sa Garenom i Lux

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 18:17 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lux je seka od garena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Evo jedna s garenom.. ovi novi bootsi su odlicni jer mu je vecina skillova na velik cd-u. I jos cd. r. od randuinsa i spirit visage... ah buffani garen radi cuda :D cooldown ultija mu je oko 70 sec sa ovim itemima sto je ogroman pomak od 160 :D

Ja ne kuzim kad vi to uspijete tak buildati iteme, u 80 % slucajeva meni su igre gotove kad zavrsim frozen mallet il tak nesto. Rijetko kad imao priliku buildati onak full -.-

Edit: zaboravio dodat, mozda da si dodao atma's impalaer na taj build, dalo biti dosta ad kad imas prilicno dosta hp.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 19:35 (tommy2103).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja i unimatrix igramo zajedno, i u vecini slucajeva runda traje po sat vremena i 8/10 likova upotpune build do kraja ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Koji ste level?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

lux je seka od garena?

Da jeste evo jedna dobra partija sa Ireliom nazalost smo izgubili jer nam je Morde nije bio bas najbolji tank.U pocetku sam imo 8/0 i ja i slimyy smo super igrali no kasnije kad 4 na mene nisam nista mogo raditi a tank me nije mogo zastiti zato sam ovoliko puta umro.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 19:44 (scarface797).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Brzo netko napisi dobar buid za shena koje spellove dizat itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dizi 2 i 3 ako imas neke dobre likove u laneu, ako imas squisije maxaj prvi i podhebavaj kolko got mozes, item build, mercury treads, warmong, sunfire ako imaju dpsa , banshee ako imaju magea i gourdian angel na kraju obavezno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
NSRkić kaže...

lux je seka od garena?

Da jeste evo jedna dobra partija sa Ireliom nazalost smo izgubili jer nam je Morde nije bio bas najbolji tank.U pocetku sam imo 8/0 i ja i slimyy smo super igrali no kasnije kad 4 na mene nisam nista mogo raditi a tank me nije mogo zastiti zato sam ovoliko puta umro.

Ja sam bio morde

sorry, neznam s njim igrati

by Cerina
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
scarface797 kaže...
NSRkić kaže...

lux je seka od garena?

Ja sam bio morde

sorry, neznam s njim igrati

Ma np ja samo malo previse rageo :)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

aj pridružit ću se i ja igri {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice