- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poglee kassadina :D e imao sam golda strasno :D uz sve ove iteme imao sam jos 3000golda xD
nice 
To sam isto koristio nekoliko mjeseci ali sad mi više ne treba kad ih složim za par sekundi, a i puno je lakše sad kad se može maknuti bod po bod, a ne čistiti cijelu stranicu.
ma mogu i ja u par sekundi al ovo mi je idealno kad se dogovaran u zadnji tren koga cu, pa ako iman nesto puno minjat onda samo kliknen ono sta san memorira prije
ajme kako iritira kad upadnem u neki ocajan team pa gubim... koliko noobova ovdje ima
evo moj tribrid build za shena, nisan stiga cilog napravit jer su se surrendali odma u 25-oj, inače bi to bia tank/dps/AP
EDIT: i evo moj support build za Ashe, prvo smo gubili žestoko, a kasnije kad san nabija CDR na ultiju i malo AP započea bi svaki team fight i tako smo ih nakraju dobili, samo šta san dosta teško dolazia do killa al nema veze :)
Bas igrao jednu s vladom otkad su dosli novi itemi.. vidim da su buffali will of the ancients da daje 50 + 30 ap-a, prije je davala 40 + 30. Ovo je za vlada ogroman buff jer sam imao 20 stackova na mejai-u, rilay's, novu zhonyu od 155 AP-a i will of the ancients - sve skupa 800 AP-a skoro. Da sam uzeo onu drugu zhonyu mozda bi dosao do 1000 AP-a xD
a veigar je sa 2 archangela i novom zhonyom imao 700 AP-a sta je stvarno previse.. jbt njegov ult radi prevelik dmg casterima, skine mi oko 2000 hp-a -.-
Poglee kassadina :D e imao sam golda strasno :D uz sve ove iteme imao sam jos 3000golda xD
deleted nice ;)
Sad kad su došli novi itemi nerijetko naletim na tim sa 4 magea. :D:D
Sad sam odigro jednu, ja sam bio Malzahar, u timu imo: Xina, Pantheona, Koga i Tarica. Drugi tim: Ryze, Annie, Morgana, Swain i Cho. Razguzili smo ih po očekivanju... Ovi novi itemi su bolesni, imao sam 500AP-a dok su ovi ostali imali 50-120, naravno bio sam mid i lagano feedan, al razlika je stvarno velika. :D Score: 5 0 5 i zatim surrender.
Samo guštam s Swainom i pogotovo Gragasom sad....moram Gragasa kupit, imba char.
Kad livam iz custom gamea tamo di se testaju champovi, jeli dobivam livove u statusu tamo di je won i lose?
Kad livam iz custom gamea tamo di se testaju champovi, jeli dobivam livove u statusu tamo di je won i lose?
Ne
Evo nakon jako dugo vremena izvrsna igra sa Tryndamereom... napravio sam quadra,do pente mi falila stotinka sekunde. Samo sam trebao udarit Caitlyn jednom,ali ona je morala iskoristiti onaj Q skill taman kad sam ju ja išao udarit. Šteta,ali svejedno izvrsna igra.
Evo nakon jako dugo vremena izvrsna igra sa Tryndamereom... napravio sam quadra,do pente mi falila stotinka sekunde. Samo sam trebao udarit Caitlyn jednom,ali ona je morala iskoristiti onaj Q skill taman kad sam ju ja išao udarit. Šteta,ali svejedno izvrsna igra.
I'm tryndamere, I don't need boots, jel? :D
I'm tryndamere, I don't need boots, jel? :D
2 Phantom Dancera xD.
desio mi se jedan bug sad nedavno sa Shacom! ja ultam i tucem kog mawa i kad ga ubijem on eksplodira kraj moje kopije sta nju ubije i j adobijem double kill.. a ubio sm smao njega.. to mi se deslio 2 puta u dvije partije..
desio mi se jedan bug sad nedavno sa Shacom! ja ultam i tucem kog mawa i kad ga ubijem on eksplodira kraj moje kopije sta nju ubije i j adobijem double kill.. a ubio sm smao njega.. to mi se deslio 2 puta u dvije partije..
jel ti pise da si dobio 2 killa?
Dvije zadnje partije s bugovcima
kako igras olafa?
Dal dobiješ golde i XP za to? Ako da,onda je to ozbiljan bug i svakako ću ga sutra sa bratom testirat i naravno reportat ga na njihovom forumu.
Dal dobiješ golde i XP za to? Ako da,onda je to ozbiljan bug i svakako ću ga sutra sa bratom testirat i naravno reportat ga na njihovom forumu.
dobijem... vec sam na leaguecraftu nasao jos nekog sa istim bugom.. zasad oni to jos nemogu popravit kaze Elemetz..
IGN: weirdek (EU)
Bug Shaco and Kog Maw
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=350818
(jos netko je imao isti problem kao i ja) (ako se double kill umjesto jednog killa moze nazvati problemom xD)
Prvi put sa Master Yi-om u jugle-u i moram reći da je strašan. Iako su imali malo zeznute likove za gankat budući da squishyji koriste flash, a Anivia ima stun, wall, slow, dok zmija ima ulti. Katarina ima svoj mali flash, Mordekaisera je teško gankat, a Ashe ima i stun i slow sa flashom. Ali sam uspio nekako i bio je GG, zadnji item nisam stigao kupiti jer su se predali, ali sam išao po Last Whisper budući da je Morde bio oklopljen.
Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!