League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.728.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Poglee kassadina :D e imao sam golda strasno :D uz sve ove iteme imao sam jos 3000golda xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 1:13 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Keiichi kaže...

Poglee kassadina :D e imao sam golda strasno :D uz sve ove iteme imao sam jos 3000golda xD

nice {#}

15 godina

Tek sam lvl 8, pa me to trenutno nezanima...

Aj da se i ja pohvalim :)

17 godina
slimyyy kaže...

ekipa evo jedan odličan mali addon koji će van uštedit dosta muke oko minjanja masteriesa svaku sekundu, ja ga koristin i odličan mi je, pogledajte video za više detalja, a ispod videa imate link za skinit

To sam isto koristio nekoliko mjeseci ali sad mi više ne treba kad ih složim za par sekundi, a i puno je lakše sad kad se može maknuti bod po bod, a ne čistiti cijelu stranicu.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

ma mogu i ja u par sekundi al ovo mi je idealno kad se dogovaran u zadnji tren koga cu, pa ako iman nesto puno minjat onda samo kliknen ono sta san memorira prije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ajme kako iritira kad upadnem u neki ocajan team pa gubim... koliko noobova ovdje ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo moj tribrid build za shena, nisan stiga cilog napravit jer su se surrendali odma u 25-oj, inače bi to bia tank/dps/AP

EDIT: i evo moj support build za Ashe, prvo smo gubili žestoko, a kasnije kad san nabija CDR na ultiju i malo AP započea bi svaki team fight i tako smo ih nakraju dobili, samo šta san dosta teško dolazia do killa al nema veze :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 5:57 (slimyyy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas igrao jednu s vladom otkad su dosli novi itemi.. vidim da su buffali will of the ancients da daje 50 + 30 ap-a, prije je davala 40 + 30. Ovo je za vlada ogroman buff jer sam imao 20 stackova na mejai-u, rilay's, novu zhonyu od 155 AP-a i will of the ancients - sve skupa 800 AP-a skoro. Da sam uzeo onu drugu zhonyu mozda bi dosao do 1000 AP-a xD

a veigar je sa 2 archangela i novom zhonyom imao 700 AP-a sta je stvarno previse.. jbt njegov ult radi prevelik dmg casterima, skine mi oko 2000 hp-a -.-

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Keiichi kaže...

deleted nice ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:51 (Ati&Amd).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad kad su došli novi itemi nerijetko naletim na tim sa 4 magea. :D:D

Sad sam odigro jednu, ja sam bio Malzahar, u timu imo: Xina, Pantheona, Koga i Tarica.  Drugi tim: Ryze, Annie, Morgana, Swain i Cho.  Razguzili smo ih po očekivanju... Ovi novi itemi su bolesni, imao sam 500AP-a dok su ovi ostali imali 50-120, naravno bio sam mid i lagano feedan, al razlika je stvarno velika. :D  Score: 5  0  5  i zatim surrender.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo partije sa Aniviom (ne pitajte otkud mi ovako malo kilova)

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Samo guštam s Swainom i pogotovo Gragasom sad....moram Gragasa kupit, imba char.

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad livam iz custom gamea tamo di se testaju champovi, jeli dobivam livove u statusu tamo di je won i lose?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Kad livam iz custom gamea tamo di se testaju champovi, jeli dobivam livove u statusu tamo di je won i lose?

Ne

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo nakon jako dugo vremena izvrsna igra sa Tryndamereom... napravio sam quadra,do pente mi falila stotinka sekunde. Samo sam trebao udarit Caitlyn jednom,ali ona je morala iskoristiti onaj Q skill taman kad sam ju ja išao udarit. Šteta,ali svejedno izvrsna igra.

Tryndamere Tryndamere
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 16:30 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo malo zezancije sam bugovcima :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo nakon jako dugo vremena izvrsna igra sa Tryndamereom... napravio sam quadra,do pente mi falila stotinka sekunde. Samo sam trebao udarit Caitlyn jednom,ali ona je morala iskoristiti onaj Q skill taman kad sam ju ja išao udarit. Šteta,ali svejedno izvrsna igra.

I'm tryndamere, I don't need boots, jel? :D

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Blizek kaže...

I'm tryndamere, I don't need boots, jel? :D

2 Phantom Dancera xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dvije zadnje partije s bugovcima 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

desio mi se jedan bug sad nedavno sa Shacom! ja ultam i tucem kog mawa i kad ga ubijem on eksplodira kraj moje kopije sta nju ubije i j adobijem double kill.. a ubio sm smao njega.. to mi se deslio 2 puta u dvije partije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
iMaestro kaže...

desio mi se jedan bug sad nedavno sa Shacom! ja ultam i tucem kog mawa i kad ga ubijem on eksplodira kraj moje kopije sta nju ubije i j adobijem double kill.. a ubio sm smao njega.. to mi se deslio 2 puta u dvije partije..

jel ti pise da si dobio 2 killa?

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Dvije zadnje partije s bugovcima 

kako igras olafa?

16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

Dal dobiješ golde i XP za to? Ako da,onda je to ozbiljan bug i svakako ću ga sutra sa bratom testirat i naravno reportat ga na njihovom forumu.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
iMaestro kaže...

Dal dobiješ golde i XP za to? Ako da,onda je to ozbiljan bug i svakako ću ga sutra sa bratom testirat i naravno reportat ga na njihovom forumu.

dobijem... vec sam na leaguecraftu nasao jos nekog sa istim bugom.. zasad oni to jos nemogu popravit kaze Elemetz..

14 godina
neaktivan
League Of Legends

lol xDD pogledajte ovu sa sta sam im napravio sa Jannom -

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
build za olafa: berserkers, frozen mallet, starks fervor, warmogs, atmas i banshees veil.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Bug Shaco and Kog Maw

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=350818

(jos netko je imao isti problem kao i ja) (ako se double kill umjesto jednog killa moze nazvati problemom xD)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

The op Lady of Luminosity ^^

P.S full stackan mejais a zadnji item bi bio frozen heart ili nova zhonya 

Ulti na max cdr 24 sec :)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 22:03 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Prvi put sa Master Yi-om u jugle-u i moram reći da je strašan. Iako su imali malo zeznute likove za gankat budući da squishyji koriste flash, a Anivia ima stun, wall, slow, dok zmija ima ulti. Katarina ima svoj mali flash, Mordekaisera je teško gankat, a Ashe ima i stun i slow sa flashom. Ali sam uspio nekako i bio je GG, zadnji item nisam stigao kupiti jer su se predali, ali sam išao po Last Whisper budući da je Morde bio oklopljen.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice