Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!
Bolje kupit skin nego championa :D
Za sve koje zanima nakon 10 referala Tier 3 champ nije bugovan, nego nakon dan-dva uplate 975 RP-a na vas accaunt!
Bolje kupit skin nego championa :D
a jel se može sa tin kupit skin ili samo champ?
Pa mozes i IP boost ako ti srcu drago, ajde pomozite mi u dilemi!
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=83301&d=1290985396
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=89723&d=1292451057
Who to chuse, who to take? Vlad mi je default ruzan ali ovaj od Morgane je cisto bolestan skin. . .
Pa mozes i IP boost ako ti srcu drago, ajde pomozite mi u dilemi!
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=83301&d=1290985396
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=89723&d=1292451057
Who to chuse, who to take? Vlad mi je default ruzan ali ovaj od Morgane je cisto bolestan skin. . .
Zavisi koga više igraš :P
Ja bi od Morgane.
dal tko cita price od likova?
ja sam sad proveo sat i pol citajuci... mogu reci da je dosta zanimljivo, pogotovo odnosi između championa....
gangplank je ubio svog starog, soraka je proklela warwicka i on je postao warewolf, ww i singed su radili zajedno kao kemicari, kayle i morgana su sestre, al morgana ovu hoce ubit, nidalee je u džungli izgubila roditelje i sad se ne bori na nicijoj strani vec brani džunglu...
ja sam sad proveo sat i pol citajuci... mogu reci da je dosta zanimljivo, pogotovo odnosi između championa....
gangplank je ubio svog starog, soraka je proklela warwicka i on je postao warewolf, ww i singed su radili zajedno kao kemicari, kayle i morgana su sestre, al morgana ovu hoce ubit, nidalee je u džungli izgubila roditelje i sad se ne bori na nicijoj strani vec brani džunglu...
A gdje ti to citas
Klikni na nekog championa i idi pod story
i ja isto znan to pročitat, al uglavnon samo od onih koji su mi zanimljivi, bilo bi šema kad bi napravili neki "buff" kad se nađu 2 champa u igri koja su povezana pričon, nemislin nešto šta daje statuse nego ono tipa ka šta shen ima "I'm a flippin ninja" pa tako neku šemu :P
da, istina, ima bas dosadnih prica, al mnoge su interesantne, kao mundova, gangplankova, od ww, singed....
skandalouz jos jednom buildaj phantom dancer na eza i vidit ces xD
ja sam uvjek racunao da se cd reduction nemoze stackat :S
lol
a u LoL-u se ionako za raliku od Dote vise manje sve stacka.
Može se stackat, ali do 40% CDR-a, to je ograničen maximum, jer iako se može nakupovati i do 100%, opet će vam vrijediti samo 40% jer je to limit.
isplati se uzet u masterisima 9 % , boots su jos 15 % , to je 24 %, uzmes golema i imas 38 % cd, predobro....
najjaca mi je ona retardirana slika :D
No gledajte ovo citam ja pricu od Irelie i spominje se da je imala brata Zelosa nadam se da ce kad tad i njega napraviti kao sto je bilo sa Garenom i Lux
lux je seka od garena?
Evo jedna s garenom.. ovi novi bootsi su odlicni jer mu je vecina skillova na velik cd-u. I jos cd. r. od randuinsa i spirit visage... ah buffani garen radi cuda :D cooldown ultija mu je oko 70 sec sa ovim itemima sto je ogroman pomak od 160 :D
Ja ne kuzim kad vi to uspijete tak buildati iteme, u 80 % slucajeva meni su igre gotove kad zavrsim frozen mallet il tak nesto. Rijetko kad imao priliku buildati onak full -.-
Edit: zaboravio dodat, mozda da si dodao atma's impalaer na taj build, dalo biti dosta ad kad imas prilicno dosta hp.
ja i unimatrix igramo zajedno, i u vecini slucajeva runda traje po sat vremena i 8/10 likova upotpune build do kraja ...
Koji ste level?
lux je seka od garena?
Da jeste evo jedna dobra partija sa Ireliom nazalost smo izgubili jer nam je Morde nije bio bas najbolji tank.U pocetku sam imo 8/0 i ja i slimyy smo super igrali no kasnije kad 4 na mene nisam nista mogo raditi a tank me nije mogo zastiti zato sam ovoliko puta umro.
Brzo netko napisi dobar buid za shena koje spellove dizat itd..
dizi 2 i 3 ako imas neke dobre likove u laneu, ako imas squisije maxaj prvi i podhebavaj kolko got mozes, item build, mercury treads, warmong, sunfire ako imaju dpsa , banshee ako imaju magea i gourdian angel na kraju obavezno
lux je seka od garena?
Da jeste evo jedna dobra partija sa Ireliom nazalost smo izgubili jer nam je Morde nije bio bas najbolji tank.U pocetku sam imo 8/0 i ja i slimyy smo super igrali no kasnije kad 4 na mene nisam nista mogo raditi a tank me nije mogo zastiti zato sam ovoliko puta umro.
Ja sam bio morde
sorry, neznam s njim igrati
lux je seka od garena?
Ja sam bio morde
sorry, neznam s njim igrati
Ma np ja samo malo previse rageo :)
aj pridružit ću se i ja igri