Ja mislim da ti je problem do miša ako ti se to dešava kada vrtiš mišom ..koliki ti je fps u tim igrama? probaj ukljucit v-sync da locka na 60 i u postavkama za mis ukljuciti smooth mouse ili tako nešto
Nisam jos ni probao na tv jer moj je stariji pa nema onog za ukopcat kabel u vezi kompa. Pa cu negdje oko 2mjeseca kupit novi tv koji ima taj za prikljucit pa cu probat! :) AKO JE TO U REZOLUCIJI UOPCE PROBLEM..
WTF?!
Jel ti imaš crno-bijeli TV?

Evo ovako,
Kompontente pod ''moj komp'', temp niti jedne komponente ne prelazi 50c u igrama. Dogodi mi se ''lag'' takav da igra jednostavno zastane, pa moram ici crtl+alt+delete i onda opet upaliti igru nakon sto se minimalizira i onda se kao ''odlaga'' i radi normlano. I opet nakon nekog vremena se opet tako nesto dogodi. (5-10 min). Mozda je problem OS..
Problem se nikada ne dogoada, osim u igrama.
Ekipa pomagajte!
Poprilicno me zarazila World of Warplanes online igra i ovaj problem se jednostavno MORA rijesiti!
Problem je LAG!
Od jucer se pocelo desavati da na trenutke lag skace u abnormalu( od normalnoga 25ms do 35 700ms,imao sam rekord od 45 000),naravno dok letim u "leru" ili sam u spectator modu,sve je OK,no cim pocne makljaza,ode ms u nebesa!
Da eliminiramo uzroke:
-Brzina neta je spora,to priznajem(usb stick),ali ako speed test net uvjek pokaze isto, download 1.08 Mbps,upload 2.43 Mbps,ping 30Ms - Izbacio bih kao uzrok jer na istoj brzini šibam bez problema vec mjesec dana.Dekaron(mmorpg),Offensive combat(fps) rade kao urice!
-Slab hardware bih isto izbacio,jer sam istu igru igrao na max postavkama bez problema!
-Virusi nula bodova!
-Pozadinski programi svi iskljuceni!Iako sam nedavno imao Skype ukljucen i Spotify lipo pustao glazbu dok šibam+ sve to sam snimao Frapsom,bez problema!
Ako eliminiramo brzinu,Hardware,software,pa sta mi onda ostaje kao uzrok?Mozda bug u igri?Patcha nije bilo koji mi je eventualno smrdao stvar,jer je sve radilo kao urica!
Mozda bitna stvar;Jucer lipo upalio igru i tada je po prvi puta pocela laggati,poludio sam i odustao sam.Tada sam htio pogledati nekakav filmic online,ali vec dugo me je Java u kombinaciji sa Chromeom zezala,tako da sam sa Revom deinstalirao i Google i Javu,te instalirao ponovo.Neka bubica mi je rekla da probam sada igru.Igra je nakon toga radila savrseno bez problema,bez laga.Sibao sam sve do kasno u noć!
Danas opet palim igru i opet lagga
Jel opet moram Chrome deinstalirati?Ma jel moguce da je Google Chrome problem?
Nema mi nikakve logike,sada sam potpuno deinstalirao Google Chrome i laga više nema!
Kakve veze Chrome ima ako WOWP nije recimo browser igra!?
Nema mi nikakve logike,sada sam potpuno deinstalirao Google Chrome i laga više nema!
Chrome ima neki proces u memoriji koji nesto radi i "trosi" ti vezu umjesto igre?
Ili se updateao, ili nekakav sync...?
Možda ti proces GoogleUpdater radi probleme jer se on vrti u pozadini i kad zatvoriš Chrome.