LAG u igricama

poruka: 128
|
čitano: 35.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LAG u igricama

Ja mislim da ti je problem do miša ako ti se to dešava kada vrtiš mišom ..koliki ti je fps u tim igrama? probaj ukljucit v-sync da locka na 60 i u postavkama za mis ukljuciti smooth mouse ili tako nešto {#}

Real Madrid hasta la muerte
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:18 (ajdin99).
13 godina
neaktivan

Krunoo7 kaže...
dishonored10 kaže...

Nisam jos ni probao na tv jer moj je stariji pa nema onog za ukopcat kabel u vezi kompa. Pa cu negdje oko 2mjeseca kupit novi tv koji ima taj za prikljucit pa cu probat! :) AKO JE TO U REZOLUCIJI UOPCE PROBLEM..

WTF?!

Jel ti imaš crno-bijeli TV?

:D :D
Real Madrid hasta la muerte
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:15 (ajdin99).
13 godina
protjeran
@ajdin aj nemoj ga dezinformirati jer kad bi upalio vsync ili smooth mouse i kad bi sve radilo super desavao bi mu se lag na misu tak da moze biti samo gore...inace je najnormalnija stvar kad se upali vsync da se stvara lag na misu eto ak nisi znao...:)LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
14 godina

Evo ovako,
Kompontente pod ''moj komp'', temp niti jedne komponente ne prelazi 50c u igrama. Dogodi mi se ''lag'' takav da igra jednostavno zastane, pa moram ici crtl+alt+delete i onda opet upaliti igru nakon sto se minimalizira i onda se kao ''odlaga'' i radi normlano. I opet nakon nekog vremena se opet tako nesto dogodi. (5-10 min). Mozda je problem OS..
Problem se nikada ne dogoada, osim u igrama. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 22:01 (dinos3).
13 godina
LAG u igricama

Ekipa pomagajte!

Poprilicno me zarazila World of Warplanes online igra i ovaj problem se jednostavno MORA rijesiti!{#}

Problem je LAG!

Od jucer se pocelo desavati da na trenutke lag skace u abnormalu( od normalnoga 25ms do 35 700ms,imao sam rekord od 45 000),naravno dok letim u "leru" ili sam u spectator modu,sve je OK,no cim pocne makljaza,ode ms u nebesa!

Da eliminiramo uzroke:

-Brzina neta je spora,to priznajem(usb stick),ali ako speed test net uvjek pokaze isto, download 1.08 Mbps,upload 2.43 Mbps,ping 30Ms - Izbacio bih kao uzrok jer na istoj brzini šibam bez problema vec mjesec dana.Dekaron(mmorpg),Offensive combat(fps) rade kao urice!

-Slab hardware bih isto izbacio,jer sam istu igru igrao na max postavkama bez problema!

-Virusi nula bodova!

-Pozadinski programi svi iskljuceni!Iako sam nedavno imao Skype ukljucen i Spotify lipo pustao glazbu dok šibam+ sve to sam snimao Frapsom,bez problema!

Ako eliminiramo brzinu,Hardware,software,pa sta mi onda ostaje kao uzrok?Mozda bug u igri?Patcha nije bilo koji mi je eventualno smrdao stvar,jer je sve radilo kao urica!

Mozda bitna stvar;Jucer lipo upalio igru i tada je po prvi puta pocela laggati,poludio  sam i odustao sam.Tada sam htio pogledati nekakav filmic online,ali vec dugo me je Java u kombinaciji sa Chromeom zezala,tako da sam sa Revom deinstalirao i Google i Javu,te instalirao ponovo.Neka bubica mi je rekla da probam sada igru.Igra je nakon toga radila savrseno bez problema,bez laga.Sibao sam sve do kasno u noć!

Danas opet palim igru i opet lagga{#}

Jel opet moram Chrome deinstalirati?Ma jel moguce da je Google Chrome problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LAG u igricama

Nema mi nikakve logike,sada sam potpuno deinstalirao Google Chrome i laga više nema!

Kakve veze Chrome ima ako WOWP nije recimo browser igra!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Nema mi nikakve logike,sada sam potpuno deinstalirao Google Chrome i laga više nema!

Chrome ima neki proces u memoriji koji nesto radi i "trosi" ti vezu umjesto igre?

Ili se updateao, ili nekakav sync...?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Možda ti proces GoogleUpdater radi probleme jer se on vrti u pozadini i kad zatvoriš Chrome.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice