Da se razumijemo meni igrice ne stekaju da se nemogu igrati nego pri okretaju misa onako grubo rade! Onako na englenski "stuttering"...al bas vise manje na svakoj igrici! Sve koje imam tako vise manje rade na ultra/high....ali call of duty mw3 mi bas onako koci..i stavim na low i opet isto! Sad nezz jel do igrice ili? Pa jeli moguce da igram a da ide glatko ....bez stutteringa? Mislim da je komp vise nego dobar za to..Hvala!
vidi kako ti na gpu-z opterečenje gpu-a,procesor je ok
kako to vidim? :D
jesi ti malouman?!
skini gpu-z pa ces znat kako vidit to
kako to vidim? :D
Dosadio si Bogu i ode nama ljudima.
Čovijek ti lijepo napiše a ti opet ponavljaš kao papiga.
EOD za mene, nema smisla pomagati nekome tko
a)nema pojma šta radi
b)ne cijeni tuđu pomoć
adio
Ko kaze da ja ne cijenim tuđu pomoć? Bas suprotno..cijenim to sto mi kazete i to probam napraviti ako ide ide ako ne ne! U cemu je problem? Pa nisam nikad radio sa nekim programima koji mi nisu bili potrebni! I ti ako mi ne zelis pomoc ne moras..ADIO :)
Pogledaj jeli imas programe upaljene u background-u.
Skini belarc advisor i zaljepi rezultate ovdje.
GPU ti nije iskoristen do kraja povecaj rezoluciju ili nesto tako da ti GPU sto vise radi jer mi se cini da je cijeli teret otisao na CPU.
ali kad povecam rezoluciju na vece onda mi nije onako normalno..kuzis? Slika pobjeze..
Na kakvom to monitoru igraš? Kakva rezolucija?
monitor mi je opcenito 1440x900(Najveca) a battlefiel 3 na 1280x1024
Stavi battlefield 3 na nativnu rezoluciju monitora i detalje na medium-high. Ovako ti se grafa ne koristi ni 30%.
A sta cu u vezi drugih igrica?
a sve mi igrice kao sto sam vec rekao grubo rade ...ne stekaju one nego pri okretaju misa grubo rade znas na sta mislim? Po englenski to bi bilo "Stuttering" e pa tako meni vise manje svaka igrica i to me izludjuje..nema igrice neke koja bi radila perfektno glatko? pa dobar je komp...
a da nije do monitora? Probaj ustekat komp na neki drugi monitor... (sad cu dobit poplavu TD)
Ukljuci smooth mouse to sto ti imas dobar pc ne znaci da neces imati problema.
ta rezolucija je tako mala za taj gpu da se šokirala,ako imaš full hd tv probaj na njega
:(
vidjet cu kasnije ...pa cu probat na tv!
jesi risia problem?
jesi risia problem?
Izgleda da je kad nam se ne javlja
decki evo i ja imam problem neki, na euro truck simulator 2 imam onako stekanje na sekunde stuttering, fps se spusti kad je kamera u kabini, gledo sam gpu nikad nije na 99% niti procesor, temperature su ok, sve je high, probo sam smanjit detalje ista stvar, imate konfu pod moj pc
Hvala
decki evo i ja imam problem neki, na euro truck simulator 2 imam onako stekanje na sekunde stuttering, fps se spusti kad je kamera u kabini, gledo sam gpu nikad nije na 99% niti procesor, temperature su ok, sve je high, probo sam smanjit detalje ista stvar, imate konfu pod moj pc
Hvala
updateaj sve drivere, jeli samo na ets2 problem ili?
Hvala
updateaj sve drivere, jeli samo na ets2 problem ili?
driveri 13.1 isto sa 12.10 il kako vec idu
da
Nisam jos ni probao na tv jer moj je stariji pa nema onog za ukopcat kabel u vezi kompa. Pa cu negdje oko 2mjeseca kupit novi tv koji ima taj za prikljucit pa cu probat! :) AKO JE TO U REZOLUCIJI UOPCE PROBLEM..
Nisam jos ni probao na tv jer moj je stariji pa nema onog za ukopcat kabel u vezi kompa. Pa cu negdje oko 2mjeseca kupit novi tv koji ima taj za prikljucit pa cu probat! :) AKO JE TO U REZOLUCIJI UOPCE PROBLEM..
WTF?!
Jel ti imaš crno-bijeli TV?