Hitman blood money graficki mod

poruka: 5
|
čitano: 1.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hitman blood money graficki mod

Zanima me dali mozda znate dali ima za hitmana blood money neki mod za grafiku da je bolja..Sve zivo sam na netu utipkao i nisam nista nasao osim skinova i tih nevaznih modova koje ljudi rade..Pa ako neko zna slobodno nek stavi link,za nagradu cu mu stisnut 3 puta "HVALA"Smijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hitman blood money graficki mod

Evo malo traži po njihovom forumu

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 9:26 (308gtsfan).
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Evo malo traži po njihovom forumu

Gledao sam i samo sam skinove nasao.Mršti se

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
14 godina
protjeran

{#}

Pa nisu to samo skinovi, to su charachteri, to jest vise likova sa kojima mozes igrati, veca realnost igre, na kraju se otkriva pravi nepirjatelj, i jos puno toga.. Sljedeci put probaj procitati tekst :D

Fallen angel
17 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

{#}

Pa nisu to samo skinovi, to su charachteri, to jest vise likova sa kojima mozes igrati, veca realnost igre, na kraju se otkriva pravi nepirjatelj, i jos puno toga.. Sljedeci put probaj procitati tekst :D

Praktički, to su samo skinovi, pa neka oni gore pišu što hoće. Skinovi, i jedan karakter za ubiti više... Whoopty fucking do.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice