Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 119.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

1) F4EXZW-FR97-8HCVP8-FHNY-M2GGMZ
2) BEZXEB-WBR4-HHJZE8-DRC9-8D9KGM
3) EW6KR6-HRR2-F2DCPE-W4CD-EGPHYE
4) W277GW-79B4-ERRP4T-HG88-VDMZRY

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Heroes of the Storm

Jeli se može ikako viditi fps i ping?

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ctrl+f

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Hvala (inaće meni je AltGr+F)

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:17 (TheThing).
11 godina
Heroes of the Storm

Ne mogu da se sjetim koji su aktivirani koji nisu od ovih 8 vjerujem da bar 3-4 nisu aktivirana pa evo probajte kome treba:

1) DYNJNB-KVJ6-4ZCFKT-JFZW-RZWVEC
2) C2NTP4-29RF-T8HRKW-KD9F-FMM2FX
3) P64R48-JM87-98DYFZ-6K7V-ZK62PW
4) N8YT7C-JR96-GED8RY-9T4J-ZP477P

1) HXWVZN-N2DG-GVRJWN-YG6P-PJWD2N
2) XEDCM6-Y8HZ-YKGWEK-GHRT-YB9K7B
3) Z6PKWM-KCK8-649EBF-RGEV-9XF9YD
4) YBGG7J-RV7Z-RV74WK-RR44-Y6CXR2

0 0 hvala 0
16 godina
Heroes of the Storm

Evo i od mene nekoliko keyeva, prvi je moj pa zacrnio reda radi. I kad se uzme lijepo bi bilo da se stavi hvala ili nesto da se zna da su iskoristeni keyevi.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 0:57 (Viziman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Heroes of the Storm

Onaj tko još nije dobio beta key, neka mi pošalje PM. Imam ih još 4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 17:40 (maxi).

0 0 hvala 0
12 godina
Heroes of the Storm

Evo imam 4 beta keya.. Pa kome treba neka mi posalje PP pa danas tokom dana posaljem..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
16 godina
Imaš još koji key da mi pošaljes,iz nekih razloga ja ne mogu slati pp.
13 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

open beta počinje 19.05. a igra izlazi 2. lipnja

1 0 hvala 0
13 godina
Heroes of the Storm

igra li neko s laptopom hots jel radi s integriranom grafom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

ovdje ima giveaway za 2 ključa https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1576893879245299&id=1536481853286502&notif_t=like

pa tko još nema ili mu frend nema, neka proba.

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 16:36 (CptJackDaniels).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

1) 88RNVH-ZTME-XZ8EGZ-V7VM-YYBYCK
2) B6JKJW-29KK-YDR44X-V8GG-TCBR6J
3) T8HNNB-NJGC-NE9H98-4VVB-WZHGVG
4) ZFWJZJ-JZ7T-GFVX8B-ZR6J-FPVKJV

5) ETZK27-6RNF-H2WB8K-2FP9-NB2KFG
6) WTYWCZ-29M7-KZNEDN-EDT7-CMG6KY
7) JCT28W-MZHC-ENBRMK-8BDC-BJGYPB
8) BGHNBP-XD27-ERY8HM-4M8X-BFF6VE

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 18:41 (Nysrogh).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

bas sam se danas iznenadio kad sam vidio da mogu instalirati i igrati igru ( nikakav kod nisam upisao ), zapravo u zadnjih tjedan dana nisam imao hots ni na izboru kod battle.net ..:P 

moram priznati super je sto svi djele plijen ( nema ks-eranja ) , ali nekako su mi raznovrsnost skilova bolji kod lol-a ,ali valjda se trebam naviknut, mape su isto veliki plus u odnosu na lol , iako jos nerazumijem pojedinosti i prednosti svakih mapa ,ali to je jos bolje , imam vise stvari za istrazivanje :P

0 0 hvala 0
16 godina
meni je ovdje raznovrsnost skillova definitivno bolje od lola, prejak skill sustav jedino sto nema item-a nikakvih
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
Heroes of the Storm

Danas sam prvi put isprobao igru i mogu reći da sam vrlo zadovoljan s prikazanim.

Igra je jako zabavna. Sviđa mi se načini preko kojih se dolazi do pobjeda s različitim mapama.

Jedino su mi heroji malo preskupi (tj dosta slabo se dobije golda po game-u.) 

Jedino što me smeta je što nema (ili ja nisam pronašao) opcije "move atk" nego cijelo vrijeme moram koristit "a+klik" kombinaciju umjesto da su lijepo kao i u lol-u stavili ovu smart opciju.

Već vidim da ću se dosta zabavit u ovoj igri.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imaš u opcijama mogućnost da se sve komande izvršavaju čim stisneš ili kada tipku pustiš (Smart ili Quick Cast se zove). Meni je ovo kada pustiš (on release) odlično. Vrijedi i za skillove i za attack move.

13 godina
Heroes of the Storm
Ja ovo još ne bih usporedivao s lolom. Ipak je lol 5-6 godina vani, a ovo je beta. Različiti su, i fora je Hos, pogotovo jer mi je lol vec dosadio nakon 3 godine igranja, ali nesumnjivo je bolji. Ima Hos još puuno posla (ilidan smrad) ali na pravom su putu (Uther nerf :P)
I da 7.5 eura za skin koji ima drugu boju? Molim te...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam tko uopce gleda te skinove, sam tepi igraj
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ova igra da nije Blizzard, nebi je nitko igrao.

U doslovno svemu je razinu (i vise njih) ispod konkurencije.

Od grafike i optimizacije do mehanike, skinova i svega.

Priznajem, zamisao je dobra i svidja mi se ideja igre, no svejedno, previse je "team" bazirana, tako da smatram da premade 5 je must.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
upravo to, team je bazirana, s frendovima je predobro igrat
17 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Priznajem, zamisao je dobra i svidja mi se ideja igre, no svejedno, previse je "team" bazirana, tako da smatram da premade 5 je must.

Premade 5 je jednako must kao i u Doti ili LoL-u. Igra ima nešto čime se može istaknuti iz mase sličnih igara i određene mehanike su ,IMO, pun pogodak.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
Heroes of the Storm

Bio kupio Thrall-a neki dan za 10k. Bolje da sam nekog drugog uzeo. Isprobao sam ga sa Try opcijom i igrao par puta protiv njega, al ipak ima boljih assasin opcija od njega. Sad štedim za Illadina.

Najbolji heroji koje sma isprobao su Diablo i Jaina

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
metrix.2k kaže...

Premade 5 je jednako must kao i u Doti ili LoL-u. Igra ima nešto čime se može istaknuti iz mase sličnih igara i određene mehanike su ,IMO, pun pogodak.

U LoL-u i pogotovo Doti, 1 igrac moze preokrenut cijeli game, i to se ne dogadja bas rijetko.

Ovdje, ukoliko jedan igrac stoji sa strane i drka k dok se vi tucete, izgubili ste taj teamfight, i nakon vjv cijeli game.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 13:15 (metrix.2k).
17 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

U LoL-u i pogotovo Doti, 1 igrac moze preokrenut cijeli game, i to se ne dogadja bas rijetko.

Ovdje, ukoliko jedan igrac stoji sa strane i drka k dok se vi tucete, izgubili ste taj teamfight, i nakon vjv cijeli game.

Znam, imam solidno iskustvo u Doti. Nije sasvim točno da gubitak jednog teamfight-a znači i gubitak cijelog game-a. Upravo to je specifično za Hots, povratak je uvijek moguć i daleko češći nego u Doti.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
moguc je, al samo timski
16 godina
Heroes of the Storm

Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.

Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.

Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.

Točno. U lategame-u teamfight je daleko važniji nego early - midgame jer je respawn time veći do te mjere da može značit poraz. Kako igra vremenski odmiče prostora za pogreške je sve manje i to je jedan od razloga zašto je Hots lakše igrati od Dote.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 13:03 (PROTECTOR).
16 godina
Heroes of the Storm

Najavljen novi heroj. Još jedan iz warcraft svijeta 

Kupio i isprobao Illidana. Dosta težak za igrat. Vratio sam se ponovno nazad na Thralla i sada s malo više iskustva rasturam s njim. Ima malo problema sa manom, ali mu je passive i E skill (zajedno s talentima) prebrutalan. U ovom tjednu svi igraju ove range assasin koji su u rotaciji tak da imam mnogo meta u teamfightu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 13:10 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam krenul prije par dana nakon kaj sam skuzil kak popravit fps. Nemam frendace za igrat. Random ljudi su glupi i... Rusi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice