1) F4EXZW-FR97-8HCVP8-FHNY-M2GGMZ
2) BEZXEB-WBR4-HHJZE8-DRC9-8D9KGM
3) EW6KR6-HRR2-F2DCPE-W4CD-EGPHYE
4) W277GW-79B4-ERRP4T-HG88-VDMZRY
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli se može ikako viditi fps i ping?
ctrl+f
Hvala (inaće meni je AltGr+F)
Ne mogu da se sjetim koji su aktivirani koji nisu od ovih 8 vjerujem da bar 3-4 nisu aktivirana pa evo probajte kome treba:
1) DYNJNB-KVJ6-4ZCFKT-JFZW-RZWVEC
2) C2NTP4-29RF-T8HRKW-KD9F-FMM2FX
3) P64R48-JM87-98DYFZ-6K7V-ZK62PW
4) N8YT7C-JR96-GED8RY-9T4J-ZP477P
1) HXWVZN-N2DG-GVRJWN-YG6P-PJWD2N
2) XEDCM6-Y8HZ-YKGWEK-GHRT-YB9K7B
3) Z6PKWM-KCK8-649EBF-RGEV-9XF9YD
4) YBGG7J-RV7Z-RV74WK-RR44-Y6CXR2
Onaj tko još nije dobio beta key, neka mi pošalje PM. Imam ih još 4.
Evo imam 4 beta keya.. Pa kome treba neka mi posalje PP pa danas tokom dana posaljem..

open beta počinje 19.05. a igra izlazi 2. lipnja
igra li neko s laptopom hots jel radi s integriranom grafom?
ovdje ima giveaway za 2 ključa https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1576893879245299&id=1536481853286502¬if_t=like
pa tko još nema ili mu frend nema, neka proba.
1) 88RNVH-ZTME-XZ8EGZ-V7VM-YYBYCK
2) B6JKJW-29KK-YDR44X-V8GG-TCBR6J
3) T8HNNB-NJGC-NE9H98-4VVB-WZHGVG
4) ZFWJZJ-JZ7T-GFVX8B-ZR6J-FPVKJV
5) ETZK27-6RNF-H2WB8K-2FP9-NB2KFG
6) WTYWCZ-29M7-KZNEDN-EDT7-CMG6KY
7) JCT28W-MZHC-ENBRMK-8BDC-BJGYPB
8) BGHNBP-XD27-ERY8HM-4M8X-BFF6VE
bas sam se danas iznenadio kad sam vidio da mogu instalirati i igrati igru ( nikakav kod nisam upisao ), zapravo u zadnjih tjedan dana nisam imao hots ni na izboru kod battle.net ..:P
moram priznati super je sto svi djele plijen ( nema ks-eranja ) , ali nekako su mi raznovrsnost skilova bolji kod lol-a ,ali valjda se trebam naviknut, mape su isto veliki plus u odnosu na lol , iako jos nerazumijem pojedinosti i prednosti svakih mapa ,ali to je jos bolje , imam vise stvari za istrazivanje :P
Danas sam prvi put isprobao igru i mogu reći da sam vrlo zadovoljan s prikazanim.
Igra je jako zabavna. Sviđa mi se načini preko kojih se dolazi do pobjeda s različitim mapama.
Jedino su mi heroji malo preskupi (tj dosta slabo se dobije golda po game-u.)
Jedino što me smeta je što nema (ili ja nisam pronašao) opcije "move atk" nego cijelo vrijeme moram koristit "a+klik" kombinaciju umjesto da su lijepo kao i u lol-u stavili ovu smart opciju.
Već vidim da ću se dosta zabavit u ovoj igri.
Imaš u opcijama mogućnost da se sve komande izvršavaju čim stisneš ili kada tipku pustiš (Smart ili Quick Cast se zove). Meni je ovo kada pustiš (on release) odlično. Vrijedi i za skillove i za attack move.
I da 7.5 eura za skin koji ima drugu boju? Molim te...
Ova igra da nije Blizzard, nebi je nitko igrao.
U doslovno svemu je razinu (i vise njih) ispod konkurencije.
Od grafike i optimizacije do mehanike, skinova i svega.
Priznajem, zamisao je dobra i svidja mi se ideja igre, no svejedno, previse je "team" bazirana, tako da smatram da premade 5 je must.
Priznajem, zamisao je dobra i svidja mi se ideja igre, no svejedno, previse je "team" bazirana, tako da smatram da premade 5 je must.
Premade 5 je jednako must kao i u Doti ili LoL-u. Igra ima nešto čime se može istaknuti iz mase sličnih igara i određene mehanike su ,IMO, pun pogodak.
Bio kupio Thrall-a neki dan za 10k. Bolje da sam nekog drugog uzeo. Isprobao sam ga sa Try opcijom i igrao par puta protiv njega, al ipak ima boljih assasin opcija od njega. Sad štedim za Illadina.
Najbolji heroji koje sma isprobao su Diablo i Jaina
Premade 5 je jednako must kao i u Doti ili LoL-u. Igra ima nešto čime se može istaknuti iz mase sličnih igara i određene mehanike su ,IMO, pun pogodak.
U LoL-u i pogotovo Doti, 1 igrac moze preokrenut cijeli game, i to se ne dogadja bas rijetko.
Ovdje, ukoliko jedan igrac stoji sa strane i drka k dok se vi tucete, izgubili ste taj teamfight, i nakon vjv cijeli game.
U LoL-u i pogotovo Doti, 1 igrac moze preokrenut cijeli game, i to se ne dogadja bas rijetko.
Ovdje, ukoliko jedan igrac stoji sa strane i drka k dok se vi tucete, izgubili ste taj teamfight, i nakon vjv cijeli game.
Znam, imam solidno iskustvo u Doti. Nije sasvim točno da gubitak jednog teamfight-a znači i gubitak cijelog game-a. Upravo to je specifično za Hots, povratak je uvijek moguć i daleko češći nego u Doti.
Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.
Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.
Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.
Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.
Točno. U lategame-u teamfight je daleko važniji nego early - midgame jer je respawn time veći do te mjere da može značit poraz. Kako igra vremenski odmiče prostora za pogreške je sve manje i to je jedan od razloga zašto je Hots lakše igrati od Dote.
Najavljen novi heroj. Još jedan iz warcraft svijeta
Kupio i isprobao Illidana. Dosta težak za igrat. Vratio sam se ponovno nazad na Thralla i sada s malo više iskustva rasturam s njim. Ima malo problema sa manom, ali mu je passive i E skill (zajedno s talentima) prebrutalan. U ovom tjednu svi igraju ove range assasin koji su u rotaciji tak da imam mnogo meta u teamfightu