Malo sam razocaran kako je tesko doc do novca a za kupit miljun stvari. Dosao sam skoro do zadnje misije i imam malo love, nisam pustio Franklinove misije s Lesterom za kraj jer nisam bio upucen u to. Ulazem na burzi (LCN) al to mi je dosadno jer uglavnom budem u sobi, sejvam i cekam da dionice dobe na vrijednosti, sto mi je bzvz. Tinkle sam vec rjesio a one fore Taco vs. Cluckin ne funkcioniraju bas. Ima netko kakav savjet za dobit kesu prije zadnje misije (ovi papci za koje radim misije ne placaju)?
Trebo si čekat sa lesterovim misijama, to je glavni izvor zarade ali tek nakon što odradiš glavnu priču tako da imaš pare koje češ ulagati. Sve ostalo di moš zaradit nije ni blizu da pokupuješ sve što se može kupit u igri.
Ma citao sam kasnije o tome. Nisam igrao igru prije, cekao sam da dodje na PC-u.
Ha ništa onda, vozi taxi i zarađuj, pljačkaj oklopne kamione...Ili čekaj da potpuno otključaju fileove igre pa modificiraj save game.
Jel znas dali ima kao u San Andreasu onih dilera pa kad ubijes jednog ide van iz njega par tisucica :D?