Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.583.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...

Malo sam razocaran kako je tesko doc do novca a za kupit miljun stvari. Dosao sam skoro do zadnje misije i imam malo love, nisam pustio Franklinove misije s Lesterom za kraj jer nisam bio upucen u to. Ulazem na burzi (LCN) al to mi je dosadno jer uglavnom budem u sobi, sejvam i cekam da dionice dobe na vrijednosti, sto mi je bzvz. Tinkle sam vec rjesio a one fore Taco vs. Cluckin ne funkcioniraju bas. Ima netko kakav savjet za dobit kesu prije zadnje misije (ovi papci za koje radim misije ne placaju)?

Trebo si čekat sa lesterovim misijama, to je glavni izvor zarade ali tek nakon što odradiš glavnu priču tako da imaš pare koje češ ulagati. Sve ostalo di moš zaradit nije ni blizu da pokupuješ sve što se može kupit u igri.

Ma citao sam kasnije o tome. Nisam igrao igru prije, cekao sam da dodje na PC-u. 

Ha ništa onda, vozi taxi i zarađuj, pljačkaj oklopne kamione...Ili čekaj da potpuno otključaju fileove igre pa modificiraj save game.

Jel znas dali ima kao u San Andreasu onih dilera pa kad ubijes jednog ide van iz njega par tisucica :D?

Pot piss
16 godina
Izba Gun kaže...

Jel znas dali ima kao u San Andreasu onih dilera pa kad ubijes jednog ide van iz njega par tisucica :D?

Neam pojma, sa lesterom sam zaradio preko milijardu USD pa zbilja nisam imao potrebe da ih tražim.

Jedino ak ti se da ponovno priču prolazit pa odradiš samo prvu lesterovu misiju jer moraš a ove ostale na kraju.

18 godina
Grand Theft Auto V PC

Kupio "šlep firmu"...

I na jednom poslu idem pokupit auto a unutra se krešu tip i tranvestit...

I onda se tip dere: "Ne auto, to mi je od žene"

Isto tako kada sam moro pokupit neku napuštenu ragu u uličici, dignem ga, a unutra spava beskućnik koji je podivljo i počeo pucat kroz auto meni u kabinu...

I eto primjera za zaradti... Kupit firmu i radit po cjele dane za siću kao u RL...

Ja sam proveo tri igrina dana u kamionu i zaradio nešto love... 500$ po autu ako ga se ne ošteti... A ako se kruži gradom u kamionu pozivi stalno dolaze...

Trevor sa "aviokompanijom" zaradi i 7000$ po letu plus 5000$ sa "bagijem"...

A tek kada kupim "lungo mare" i krenem sa podmornicom tražit bogatstva pod morem...

Moj PC  
12 0 hvala 1
14 godina
doktor1 kaže...

Kupio "šlep firmu"...

Isto tako kada sam moro pokupit neku napuštenu ragu u uličici, dignem ga, a unutra spava beskućnik koji je podivljo i počeo pucat kroz auto meni u kabinu...

I eto primjera za zaradti... Kupit firmu i radit po cjele dane za siću kao u RL...

Ja sam proveo tri igrina dana u kamionu i zaradio nešto love... 500$ po autu ako ga se ne ošteti... A ako se kruži gradom u kamionu pozivi stalno dolaze...

A tek kada kupim "lungo mare" i krenem sa podmornicom tražit bogatstva pod morem...

nevjerojatno si zabavan i zanimljiv, daj još,..

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ja sam je kupio, odlična je zarada, skoro sam zaradio uloženo, samo onaj radar na mobu malo hebe, ja idem ravno kako mi pokazuje prema otpadu i nađem se nasukan na obali, ispadne da je otpad sa druge strane poluotoka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 17:20 (1BIT).
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kupio "šlep firmu"...

LOL :D :D :D

Pot piss
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vi koji igrate, jel se da driftat fino? 

Borek
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

ma nema driftanja, skreces pod 90 stupnjeva pod max brzinom

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
12 godina
Grand Theft Auto V PC

kako najlakse zaraditi u singleplayeru side misije ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni igra radi super sa 4gb rama, na 1920x1200 rezi texture na normal a dosta tog je na high i very high. Zauzece vram-a je 1068/1024. Fps se krece od 40-60, u planu jos 4gb rama pa javim rezultate.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jackass

Be Water My Friend
14 godina
odjavljen
toma20 kaže...

kako najlakse zaraditi u singleplayeru side misije ili?

Sa Assassination misijama koje ti Lester zadaje. Stvar je u dionicama, prouči ovdje.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Napravio sam jedan mali video neki dan da isprobam editor, pa prosudi sam.

Šifra: Snowday, smanji trakciju na kotače kod kretanja pa se može dobro driftat.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jelizan neko kako rijesit problem sa mutnom grafikom?

znaci blizu je svesuper cim malo u daljinu pogledam sve mutno.

ima ko rijesenje?

konfiguracija je pod moj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ugasi DOF

12 godina
neaktivan

sta je dof? jbg sry al neznam sta je dof.

18 godina
orim0909 kaže...

sta je dof?

Pogled iz dubine duše....

Depth of Field

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 21:49 (doktor1).
12 godina
neaktivan

ako neznas pomoc onda je bolje sutit. jel ti jasno. nego gluposti pisat.

16 godina
neaktivan
mogo si izguglat već 17 puta u vremenu koje ti je trebalo da napišeš taj post
One ring to bring them all and in the darkness bind them
18 godina
Grand Theft Auto V PC

Nemoš se ni našalit odmah neke prijetnje... UUUUUU

Ajd ništa, neznam ti ja to, čekaj da ti netko objasni...

Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ovaj "jel ti jasno." je najstrašnija prijetnja ikad. pogotovo s točkom na kraju
17 godina
odjavljen
orim0909 kaže...

ako neznas pomoc onda je bolje sutit. jel ti jasno. nego gluposti pisat.

DOF

My name is Legion... For we are many!
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prekin'te zayebavat čov'ka, ovo je

Moj PC  
11 0 hvala 1
18 godina
Grand Theft Auto V PC

A još je veća tragedija šta je u onom mom postu zbog kojeg sam dobio prijetnju odgovor na njegov upit..

Ali ne, treba se bahatit po forumu, ne pročitat post

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 22:06 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

a kako ste samo smijesni. a pomoc neznate, necete. al gluposti pricat znate. koliko jadan moras bit na forumu gdje ljudi traze pomoc sprdat ih.nemate zivota. ja bi sutio bolje nego se sramotio. al ok. hvala vam svakako. ako ima neko da zna pomoc neka napise, ako ne. pozdrav ljudi i uzivajte u igri.

Moj PC  
1 15 hvala 0
18 godina
orim0909 kaže...

a kako ste samo smijesni. a pomoc neznate, necete. al gluposti pricat znate. koliko jadan moras bit na forumu gdje ljudi traze pomoc sprdat ih.nemate zivota. ja bi sutio bolje nego se sramotio. al ok. hvala vam svakako. ako ima neko da zna pomoc neka napise, ako ne. pozdrav ljudi i uzivajte u igri.

I opet ne čitaš nego po svome...

17 godina
odjavljen

Umjesto da si napisao tu na forumu što je DOF, mogao si upisati u google i drugi rezultat ti bi bio link na wikipediu (jer očito nije ovaj prvi, kakva državna uprava nečeg).

Jbt, svi bi da im se na tanjuru servira, kakvo malo razmisliti i sam potražiti. Nije ovo Rockstarov helpdesk.

My name is Legion... For we are many!
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Deep Oral Fenetration

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

procitano je to odmah bilo. i koliko ja vidim da sam se i zahvalio.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
DOF je prakticki opca kultura, sve 5 ali takvo pitanje bih ocekivao na forum.hr a ne na jednom ozbiljnom informatickom forumu :D

BTW, ona tablica za dionice je potpuno razlicita u MP...kod mene ammunation tanka bolesno i pada iz min u min
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice