FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Ja ne mogu vjerovat na kakve ja debile uvijek moram naic u onoj jebenoj grupi. 

Igramo onaj WC kup. Ja kazem momku, ja cu slozit ''sobu'', ''server''. Kaj vec. Slozi on, udem unutra. Meni steka, jebe isusa. Reko dobro, sutit cu. Udemo u igru. Ja se ne mogu kretat. 10min, ja gubim 2-0 jer on pretrcava kraj mene koda me nema. Prebacim na Sulea na CBu, drzim sprint... on stoji. Izvedem kick off. Stisnem. Ceka, ceka... doda. Izadem van i kazem mu da meni nije igrivo. Jel bi mogli nesto kasnije to odigrat, dok se malo sredi situacija i da ja slozim server... posto ovo nema smisla. Nema sanse, mali se razbahatio. Krenuo pricat kako sam izaso, odma slika na grupu i to je to. Objasnim situaciju, ako treba. Njegova je pobjeda i dobro... Jos nazove mene bezobzranim... dok u isto vrijeme mi lik napise da sam ''los'' i da on normalno igra na 80ms. Tu mi je sve jasno o kakvom netu i igracu se radi. Mislim, mali je balavander kojem ocito ovaj turnir znaci sve. 

Da bi sad dobio poruku jel hocu revans. Znas kak hocu. Samo peglaj finale momak. 

Strasno kako ti balavci kurca ne mogu razumjet niti izac u susret. Zavrsio je na blocku. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jel to sigurno da dolazi totssf pl? 

po meni više nije, pa nema terorije da nam daju pl igrače ,najmanji rating 88, prije će nam ove šugave arape uvalit

Ne znam, bubam :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne mogu vjerovat na kakve ja debile uvijek moram naic u onoj jebenoj grupi. 

Igramo onaj WC kup. Ja kazem momku, ja cu slozit ''sobu'', ''server''. Kaj vec. Slozi on, udem unutra. Meni steka, jebe isusa. Reko dobro, sutit cu. Udemo u igru. Ja se ne mogu kretat. 10min, ja gubim 2-0 jer on pretrcava kraj mene koda me nema. Prebacim na Sulea na CBu, drzim sprint... on stoji. Izvedem kick off. Stisnem. Ceka, ceka... doda. Izadem van i kazem mu da meni nije igrivo. Jel bi mogli nesto kasnije to odigrat, dok se malo sredi situacija i da ja slozim server... posto ovo nema smisla. Nema sanse, mali se razbahatio. Krenuo pricat kako sam izaso, odma slika na grupu i to je to. Objasnim situaciju, ako treba. Njegova je pobjeda i dobro... Jos nazove mene bezobzranim... dok u isto vrijeme mi lik napise da sam ''los'' i da on normalno igra na 80ms. Tu mi je sve jasno o kakvom netu i igracu se radi. Mislim, mali je balavander kojem ocito ovaj turnir znaci sve. 

Da bi sad dobio poruku jel hocu revans. Znas kak hocu. Samo peglaj finale momak. 

Strasno kako ti balavci kurca ne mogu razumjet niti izac u susret. Zavrsio je na blocku. 

Ponio ga je bolesni sampionski mentalitet 

13 godina
FIFA 20

Jebo sebe.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Evo, banda najavila predstavljanje nove fife 21, 11. 06. 2020. u 1 h poslije ponoći po našem vremenu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Evo, banda najavila predstavljanje nove fife 21, 11. 06. 2020. u 1 h poslije ponoći po našem vremenu.

Pripremimo supcice, lagano se naguzimo i cekamo suhi ulazak novih tehnologija u nase intimne prostorije. 

Dobro, skrivena kamera je u pitanju. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2020 22:47 (SimeKZ).
17 godina
SimeKZ kaže...

Pripremimo supcice, lagano se naguzimo i cekamo suhi ulazak novih tehnologija u nase intimne prostorije. 

Dobro, skrivena kamera je u pitanju. 

Pa ti u pola sata u packovima dobiješ više nego ja u 6 mjeseci?

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kaj budemo si nekvu ligu prvaka slozili na pcu? :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Nema veceg komplimenta nego kad ti "meta player" pritisce 15 puta pauzu jer mu nije jasno kak moze biti izguzen tak jako... Iamo je TOTS vardya i ostale momke, sareno sve ko da je nova godina.

Cek malo... tek sam sad skuzio da su ovi predstavili ove arape... tog nije bilo kad smo WL igrali ili je? Neda im bog da ce to smece djelit u red pickovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 2:40 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Nema veceg komplimenta nego kad ti "meta player" pritisce 15 puta pauzu jer mu nije jasno kak moze biti izguzen tak jako... Iamo je TOTS vardya i ostale momke, sareno sve ko da je nova godina.

Cek malo... tek sam sad skuzio da su ovi predstavili ove arape... tog nije bilo kad smo WL igrali ili je? Neda im bog da ce to smece djelit u red pickovima.

Arapi su tu do ponedjeljka. 

13 godina
FIFA 20

Ovi iz EA Sports su genijalci. 

Evo vam update od 5gb. U tih 5gb je ''samo'' promjena u nekim postavkama, koje ce dobiti samo odredeni igraci kako bi provjerili kvalitetu veze. Zivimo u 2020 godini i njima treba survey da odrede koliko servera im treba. Kakvo je ovo mazanje ociju, pa to nije humano vise. 5gb za 3 postavke unutar settings menia. 
Jedva cekam uc u WL i razvalit onu stativu na San Siru, brijem da je gol za 20cm pomaknut unazad od nabijanja u istu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ovi iz EA Sports su genijalci. 

Evo vam update od 5gb. U tih 5gb je ''samo'' promjena u nekim postavkama, koje ce dobiti samo odredeni igraci kako bi provjerili kvalitetu veze. Zivimo u 2020 godini i njima treba survey da odrede koliko servera im treba. Kakvo je ovo mazanje ociju, pa to nije humano vise. 5gb za 3 postavke unutar settings menia. 
Jedva cekam uc u WL i razvalit onu stativu na San Siru, brijem da je gol za 20cm pomaknut unazad od nabijanja u istu.

Koliko se sjećam, kod nas na PC-u je bio 1GB taj update?

[19xx] 4ntraks
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel se zna dal danas dolazi PL TOTS pack? 

Inace ovaj Schmeichel je najveći shit od golmana. Jedva čekam vratit Ter Stegena, al da bi ga vratio moram rasparit dvojac VVD - Tomori, a srce mi se para dok na to pomislim. :D Čekam La liga TOTS i nekog Ramosa, Varanea, Lengeta :D A do tad bude možda Alisson branil, jer ne mogu ovak uć u novu wl. 

Jučer igram DR, ide Essien sam na Schmeichela, dođe mu na pola metra, Schmeichel stoji ukopan, Essien pukne ravno u njega, lopta pada na pod, Schmeichel tek tad legne, odbija loptu na nogu drugom protivničkom igraču koji puca na prazan gol. :) I to nije prvi put. I previše lakih golova je dobil. 

A lik protiv kojeg sam igral.. Povedem 1:0, on me okrene golom u 45+2, izvedem kickoff i kraj poluvremena naravno.. Oba gola mi gleda sve. Krene drugo poluvrijeme, teški drop back. Dobije njegov golman loptu, trči gore dolje po 16m s njim po par puta, fakea dodavanje, tek onda ispuca loptu. Zavlači, provocira.. Zabijem za 2:2, on krene ponovno igrat. Sve ono iz wl preneslo se na dr. Užasno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Arapi su tu do ponedjeljka. 

To je doslovno situacija da se zaposlis za neku placu i sef ti dode na kraju mjeseca i veli e cuj budemo mi ovak dat cu ti tri kuverte u jednoj ti je dogovorena placa u drugoj ti je smanjena a u trecoj su ti vauceri pa kaj dobis to tu bu placa, ok dobro moze. Ne bi nipalio fifu nakon nocne da sam znao da cu imat sansu i arape povuc. 

E sad pak idem do ea supp pitat si je moja 99 kartica :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:32 (cicek).
13 godina
Knappa89 kaže...

Izgleda da su se opet zajebali kad su izbacili PL TOTS jer obično su stavljali dvije lige istovremeno.

Kad su skužili što su napravili i da će ekipa pobrati masu coinsa iz nagrada te uništiti market, naknadno su stavili Saudijsku ligu.

Zato mislim ako će nešto biti, onda je to Saudijska liga vrlo vjerojatno.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Knappa89 kaže...

Izgleda da su se opet zajebali kad su izbacili PL TOTS jer obično su stavljali dvije lige istovremeno.

Kad su skužili što su napravili i da će ekipa pobrati masu coinsa iz nagrada te uništiti market, naknadno su stavili Saudijsku ligu.

tak i ja brijem jer je nemoguće da EA da pl igrače ,jednostavno moraš dobit neki šit.

što se tiče Schemichela njega izbjegavaj pa on je valjda od svih najgori

5 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Knappa89 kaže...

Nadam se da si u krivu. :D 
Nekak mi je prerano za Saudijce pošto su ih jučer tek izbacili van. 

Jučer u 19:00 maknu community tots iz paketa, otvaram 82+ upgrade pack u 19:35, dolazi Felipe Anderson. :D Kakav troll. :D 

Uvjerio sam se u to ovu wl. Od svih ikona baš mi on dođe u prime paketu. Preloše
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 13:41 (Knappa89).
13 godina
Skilledžija kaže...
Knappa89 kaže...

Nema kaj tu namjerno, slucajno. Ovak to ide. TOTS Pack iz elite je onaj iz najjace lige. To je PL ovaj tjedan. Saudijska liga je najavljena za ponedjeljak, jer je su ovi nizih engleskih liga bili do ponedjeljka u packovima. Masu coinsa ce pokupiti kak god pogledas ekipa iz Elite ranka. Saudijska liga ti jedino moze doc u paketima i red pickovima. To je to. Nema nista naknadno, sve je najvaljeno od pocetka TOTSa.

13 godina
SimeKZ kaže...

Nema kaj tu namjerno, slucajno. Ovak to ide. TOTS Pack iz elite je onaj iz najjace lige. To je PL ovaj tjedan. Saudijska liga je najavljena za ponedjeljak, jer je su ovi nizih engleskih liga bili do ponedjeljka u packovima. Masu coinsa ce pokupiti kak god pogledas ekipa iz Elite ranka. Saudijska liga ti jedino moze doc u paketima i red pickovima. To je to. Nema nista naknadno, sve je najvaljeno od pocetka TOTSa.

Šta nije bilo u prijašnjim FIFAMA da izbacuju uvijek dvije lige istovremeno, obično jedna bolja, a druga lošija?

Ovo svakih par dana jednu ligu izbacivat je bezveze.

Oni sad praktički mogu u red pickovima dati tri lige - PL, Championship i Suadijce.

Ako bude tako onda svi što su se trudili ovu vikend ligu su popušili finu kitu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Šta nije bilo u prijašnjim FIFAMA da izbacuju uvijek dvije lige istovremeno, obično jedna bolja, a druga lošija?

Ovo svakih par dana jednu ligu izbacivat je bezveze.

Oni sad praktički mogu u red pickovima dati tri lige - PL, Championship i Suadijce.

Ako bude tako onda svi što su se trudili ovu vikend ligu su popušili finu kitu.

Iskreno, isti mi kurac koja je liga unutar red pickova. Sve sam vidio jucer. Otvorio sam paketa i paketa za vrijeme TOTYa. Upgrade, 82+, SBC, ovakvih, onakvih... nista... nada. Jucer otvorim dva za redom. U jednom 700k kartica u drugom 30-40k kartica. U cetvrtak mogu u svojim red pickovima dobit TOTS Aubameyanga i Aguera, kompletirat napad do kraja igre. A opet mogu izvuc Hendersona svih 8 pickova. To je tak. Usrat te moze u gold packu. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo nešto mi uletilo pa sam tek sad popricao s EA u vezi 99 rated kartice.

Pisat cu tu jer me svasta pitao pa da ne podjelim nesto sto ne bi smio pa mi ode acc jer ce se neko igrat hakera.

ja on

Vidio sam da aguero igra s svojom 99 rated karticom, ocu i ja, hvala.

Nažalost samo RL igraci mogu dobiti svoju PRO karticu.

A cekajte malo, nije to prednost za PRO igraca? Pošto imate politiku da nitko ne bi smio dobiti nikvu prednost pred nekim drugim.

"Nope."

Mogu li vam jos kako pomoci?

Morat cu se ne sloziti s tvojom tvrdnjom "nope". Pošto netko dobije 99 rated karticu i koristi je u wl, competetivnom modu, a da pritom nije napravio nikvi SBC nit otvorio nekvi paket.

PRO(99 rated) kartice su untradable.

To što su untradable ne znaci da ne mogu zabivati golove i pružiti prednost pred nekim igracem koji grinda za neku puno losiju karticu. Igranje s takvim karticama u WL može pomoći RL igracu da ostvari vise pobjeda u WL i samim time oduzima pobjedu nekom tko je grindao za puno losije kartice. Se slazes s mojom tvrdnjom?

"Yes, thats why i will share the feedback to the team"

Imaš još pitanja?

Recimo da ja igram nogomet i placen sam za to, ali me nema u FIFI jel moguce dobiti svoju karticu?

"Sorry we have provided you with the available information and We wont be able to make any such grant for anyone else"

Na kraju mu napisem for the record. Da razumijem da su neki "korisnici" važniji EA s marketinskog smisla, ali da dobivanjem takvih privilegija ostavljaju dojam nepoštovanja komercijalnom, regularnom korisniku.

Na to dobijem ignore i da su mi vec odgovorili na sva pitanja i da pritisnem END CHAT.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2020 15:49 (cicek).

2 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tak i ja brijem jer je nemoguće da EA da pl igrače ,jednostavno moraš dobit neki šit.

Svake godine su dali pa zašto ne bi i ove godine? Do sada su uvijek zahtjevi za sbc tots PL bili najveći. Tako da možeš očekivati zahtjeve 86 ili 87.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel se to njima opet događa ovaj focus switch? Pa jel su oni normalni...

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Sad sam igrao protiv najgoreg igrača fife s najboljim timom do sad. Crveni mbappe 92, crveni grizzi 91+svi najjači sbc igrači do sada, ramos, boateng, itd. A lik, znači ništa, ali doslovno ništa, neki arap prokleti, 100 dodavanja u obrani, dok se ne otvori rupa u sredini i dodat mbappeu i puknit po golu. To je sav 'nogomet' od njega, dodavat se sa dva obrambena i čekat da ti igra razmakne sredinu. Čak ga je toliko igra srala, jer u 8oj diviziji, igrat ko zadnji debil, a imat takve red pickove, znači fifa points tim 1000%, da je i faul za koji sam do sad u 2000 partija bar 100x vidio direktan crveni, znači bez lopte uklizavanje s leđa s dvije noge, dobio je žuti.... Nevjerovatno. A ja kreten imam sklepanu tim za onaj swap sa igračima iz 4-5 liga+ganjam ovog PL ST-a i njegove objective u isto vrijeme. Užas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Jel se to njima opet događa ovaj focus switch? Pa jel su oni normalni...

Izgleda da da.

Uđem u igru i drljam nešto po SBC-u 2-3 minute i smanji mi se iz full screena na windowed.

Kažem ja, oni neki eksperiment vrše nad nama 100%.

Jebu nas konstantno u zdrav mozak da vide što i koliko možemo izdržat.

Poslije te podatke prosljeđuju u NASU pa onda oni na temelju tih podataka pripremaju astronaute na nemoguće uvijete u svemiru.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 20
Nakon ovog patcha igrači mi se vuku kao prebijene mačke. Dok se okrene, dok se pokrene, dok stane i dok priđe lopti mogu otić u frižider po pivu. Ne kužim kaj je sad ovo? Neigrivo. Probao dvije tekme i odustao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Meni idu normalno za sad, ali zabit gol je nemoguća misija, nikad mi lopte nisu ovako u golmanu završavale. Doduše igram sa sklepanim timom na 90chem, većina mi je na 7 u napadu i vezi, ali opet....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Pa oni nisu normalni? neki dan izbace SBC Alonsa 88 a danas novi SBC Alonsa 90 ali premium? Pa to je sprdanje s ljudima koji su ga napravili neki dan. Ovako nešto još nisam vidio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Jumbo gold pack 🙏🏻🙏🏻

Sta se mene tice, ni ne trebaju stavljat PL sbc 😝

4 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Pa oni nisu normalni? neki dan izbace SBC Alonsa 88 a danas novi SBC Alonsa 90 ali premium? Pa to je sprdanje s ljudima koji su ga napravili neki dan. Ovako nešto još nisam vidio.

Nisi ga vidio kad je izaso. Od pocetka su dva. Jedan traje 2 dana, drugi je bez isteka vremena. 

Izaso je Maguire League SBC.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice