FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ja sam na 19w i još je ostalo 2 tekme ,valjda će me posrat pa da napkon dođem na 20w

ali još jednom moram pohvaliti Puyola ,čudo je ,bolje uzima lopte od ijednom obrambenog kojeg imam u klubu ,show program je

jedino ne kužim Fernandinho koji ima staminu 88 igra drugog cdm ,prvi rikne na tekmi ,što je to radi work rate defending-high?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 23:26 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

15-5. Ovo je sramota kaj ova igra radi. Nema nikakvog smisla. 123min od 1min nadoknade... On iz okreta torpedira u 90.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Evo, ovo je penal.... Lakat u glavu i navaljivanje na leđa nije prekršaj, a odbijanac od ruku dok lopta ima putanju prema korner zastavici a ne golu, to je penal. A kad meni ekipa brani sa cb-ima rukama ko da su ter stegen, onda to nije penal, ali ovo je. Ma nemam više riječi kojim bi opisao gađenje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

napokon 

ali zadnja tekma je epic,fali mi pobjeda, 1:1 je ,produžetci, zadnja sekunda Aguero zabija za 2:1 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

15-5. Ovo je sramota kaj ova igra radi. Nema nikakvog smisla. 123min od 1min nadoknade... On iz okreta torpedira u 90.

16-6. 

Imam osjecja da necu nit G1 stic. Jos 8 tekmi. Takav start... i sad ovo. Ne mogu vjerovat da mi je od zadnjih 5 poraza, 4x otislo u produzetke. Moji koda ne postoje na terenu. Ovo je predobro.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

16-6. 

Imam osjecja da necu nit G1 stic. Jos 8 tekmi. Takav start... i sad ovo. Ne mogu vjerovat da mi je od zadnjih 5 poraza, 4x otislo u produzetke. Moji koda ne postoje na terenu. Ovo je predobro.

Ma najgora WL do sad, jebote na barem 15 tekmi od 30 odigranih nisam mogel normalno loptu ukrast, tolko odbijanja i preretardiranih golova za popizdit. Od potencijalno najbolje WL (20-4 sam imal u jednom trenutku) da bi na kraju zavrsil na 22 pobjede, katastrofa gameplay.. 

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ova WL zivi uzas... ja sam jedva uhvatio 11 pobjeda u 25 utakmica. Dovoljno psihijatrije za ovaj vikend. 

Refleksija: sve pobjede sam rutinski uhvatio... 2 rutinski popusio, jos 2 zasluzeno... ostalih 10 - psihijatrija. Teska!

0 0 hvala 0
13 godina
playertwo kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

16-6. 

Ma najgora WL do sad, jebote na barem 15 tekmi od 30 odigranih nisam mogel normalno loptu ukrast, tolko odbijanja i preretardiranih golova za popizdit. Od potencijalno najbolje WL (20-4 sam imal u jednom trenutku) da bi na kraju zavrsil na 22 pobjede, katastrofa gameplay.. 

Ne mogu. Ljudi mi udare 2-3x na gol i zabiju sve zivo. Ja ne mogu gol dat.

EDIT: evo i disconnecta. Ode mi elite. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2020 1:12 (SimeKZ).
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam stao na 14 pobjeda sa 12 preostalih utakmica. Ne isplati se dalje. U četvrtak od red pickova dobio Leivu i Bentacura. Na PC-u fin broj cheatera. Prelomno mi je bilo kad sam igrao protiv lika sa Y. Bolasiem na golu, Ziyechom i Q. Promesom na bekovima, Eggstainom i Amaviem kao štoperima itd. Dobio sam ja tu utakmicu 4-2, ali koliko se vidi da nešta nije u redu sa njegovim igračima. Jednostavno kao da su na steroidima, a svaki igra izvan pozicije sa timskim 40 chemom. Treba imat hrpetinu negativni bodova na statse, ali igra kao da su Rud Guilta klonirali na više primjeraka.

Ubacio sam TOTS Simon Mosesa ovu WL umjesto FUTB Coste. Izuzetno zadovoljan sa njim. Mala mašina.

Prodat ću FUTB Saint Maxima i razmišljam ga zamjenit sa TOTS Sonom. I Mane tu i tamo dolazi kao moguća opcija, ali vidjet ću.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Rezime. 

Krenuo sam u ovu nedjelju sa 14-1. 14 jebenih 1. 7 pobjeda do E3 od 15 tekmi. Pa reko jbt, da svaku drugu popusim, dobar sam. Ma kakvi. Nema sanse. Previse je to tekmi za jedan dan. Ne mogu si ostavljat previse pauze da dodem k sebi od utakmica i toksicnih govana na koje nalijecem. To se gledaju sve i jedne cut scene, aut, korner... ma uzas. 
Odigrao sam 28 tekmi i zavrsio 20-8. Od tih 8 poaraz, zasluzio sam jedan jedini. Gdje sam opalio mozda 3x po golu i lik me dobio. To je to. Produzetaka ko u prici, penali... delay nevjerovatan. U jednom trenutku sam mislio da igram u rikverc koliko je sporo bilo. 

Ne vjerujem da sam ispustio E3, mozda cak E2. 

Ispusim od lika 2-1, majstor je opalio 4x po mom golu, njegov VdS ima 13 obrana. Lik mi posalje GG u inbox. Kakva su to fore jbt led. Kakvi imbecili toksicni, sve se bojim da bi lik poslao GG da je izgubio tekmu. 

Odigrati 20 tekmi u jednom danu je apsurdno. Ja ne znam kak' onaj debil Krasi se budi u 5-6 ujutro da bi igrao 20+ tekmi. To moras bit next lvl idiot da se ides tako psihicki unistavat. 

Nikad toksicnija WL, nikad. Drop back, width 1... deri na krila i povratna lopta. Bolestina jbt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Rezime. 

Krenuo sam u ovu nedjelju sa 14-1. 14 jebenih 1. 7 pobjeda do E3 od 15 tekmi. Pa reko jbt, da svaku drugu popusim, dobar sam. Ma kakvi. Nema sanse. Previse je to tekmi za jedan dan. Ne mogu si ostavljat previse pauze da dodem k sebi od utakmica i toksicnih govana na koje nalijecem. To se gledaju sve i jedne cut scene, aut, korner... ma uzas. 
Odigrao sam 28 tekmi i zavrsio 20-8. Od tih 8 poaraz, zasluzio sam jedan jedini. Gdje sam opalio mozda 3x po golu i lik me dobio. To je to. Produzetaka ko u prici, penali... delay nevjerovatan. U jednom trenutku sam mislio da igram u rikverc koliko je sporo bilo. 

Ne vjerujem da sam ispustio E3, mozda cak E2. 

Ispusim od lika 2-1, majstor je opalio 4x po mom golu, njegov VdS ima 13 obrana. Lik mi posalje GG u inbox. Kakva su to fore jbt led. Kakvi imbecili toksicni, sve se bojim da bi lik poslao GG da je izgubio tekmu. 

Odigrati 20 tekmi u jednom danu je apsurdno. Ja ne znam kak' onaj debil Krasi se budi u 5-6 ujutro da bi igrao 20+ tekmi. To moras bit next lvl idiot da se ides tako psihicki unistavat. 

Nikad toksicnija WL, nikad. Drop back, width 1... deri na krila i povratna lopta. Bolestina jbt.

Upravo to, pretoksicna WL, jebote tolko mi je zao kaj nisam bar elite 3 nagural da zaradim neke dobre coinse i da probam hrpu drugih igraca jer mi je trenutna ekipa za kurac, al ne daju ovi cigani kanadski.. Jebote na zadnjih 10 tekmi ulazi tots adama, gazi me ko tenk, samo sprint, moji se odbijaju od njega, lagani cut back unutra i gol, mozes se jebat.. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Rezime. 

slažem se ,ovo prek vikenda je bila psihijatrija, 80% ih igra ovako kako si napisao,plus kaj je igra sva usporena ko da po blatu trče ,lag je bio prisutan non stop ,nema tekme da ga nije bilo...

13 godina
FIFA 20

Koliko je komican ovaj community, da ova kartica kosta 190k. 190 jebenih tisuca. Zvizni shadow na njega i imas TOTY Kantea. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2020 13:46 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Kad želim malo ubrzati metabolizam i pročistiti krvne žile odigram si jednu tekmu.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moja druga vl i po drugi put silver 1
Cini mi se 12 pobjeda ovu da sam imao, s tim da mi je u odredjenom trenutku zivce popilo. Petak ok bio i subota isto, a jucer 3 utakmice za redom me kod vodstva diskonektovalo i u odredjenim trenutcima dosta usporeno bilo, tako da sam nekako izgurao do silver 1
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2020 16:27 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Pozdrav ekipa! 

Evo nakon što sam neko vrijeme čitao i pratio ovu temu odlučio sam se registrirati i podijeliti svoje iskustvo igranja ove prekrasne i živcima ugodne igre! 

Više od 5 godina igrao sam FIFU na pc-u, na tipkovnici, da bi negdje u 11om mjesecu prošle godine tipkovnicu zamijenio joystickom, a kasnije i pc sa ps4. 

Nakon višegodišnjeg igranja na tipkovnici prve utakmice igrane sa joystikom bile su čak pomalo i smiješne. Miješanje kontrola, razmišljanje koji potez treba napraviti, nema one automatike da prsti rade sami.. Malo po malo stvari su dolazile na mjesto i kroz par mjeseci je već bilo lakše. Svoju fut ekipu na PC-u ostavio sam u 2om mjesecu ove godine (stalna borba protiv cheatera odradila je svoje i više mi se nije dalo vodit tu bitku) i prešao na ps4, na novi acc, u vrijeme kada su više-manje svi igrači već imali jake ekipe, a ja tek krećem ispočetka. Bilo je teško, ali pomazila me i sreća u packovima, većinom untradable (tako su dolazili FS Tomori, WF Bruno Fernandes, gold Mbappe, FS Ikone koji je bio tradable itd..) 

Uspio sam u relativno kratkom vremenu složit odličnu ekipu koju ćete i vidjet kasnije.. 

E sad ide ono zbog čega sam zapravo i odlučio priključit se ovoj temi, nedavno završena weekend league-a.

Započeo sam ovu wl sa najgorim scoreom i najvećim delay-om ikad do sad. 

Krenulo je sa 0-3 gdi su sve 3 utakmice igrane sa takvim delay-om da to jednostavno nije bilo humano. Ipak i u takvim nemogućim uvjetima uspio sam dominirat nad protivnicima, ali fifa je fifa. Prva utakmica gubim 0:2 na poluvremenu, moji udarci 7/5, njegovi 3/2. Konstanto sam ga tiskao, ali on dođe do gola, opali, gol. Kraj utakmice 2:4, moji udarci 15/9, njegovi 6/5. Iduće dvije utakmice slične ovoj. 
Uzmem predah, nakon toga se penjem na 12-6 i onda izgubim 3 u nizu. Od tih 9 poraza, realno 1 je bio zaslužen gdi me je protivnik razbio, ostalo je sve bilo muka i patnja. 
Dolazi nedjelja i vidim da imam odrađen objective za 100 wl pobjeda, jumbo rare players pack. Mislim si idem otvorit iako neće ništ sigurno doć.. Kad ono TOTS Mahrez, ma može. :D 
S njim odmah u sastav umjesto Jamesa i dolazim na 17-10, g2 je tu, idem se borit za g1. 
Prva iduća tekma povedem 2:1 i sve se okrene. Moji igrači najednom više ne znaju dodat, stoperi se zabijaju jedan u drugog, lopte im prolaze kroz noge. Lik opali 8 puta po golu i zabije 8 golova, pa jel to normalno?? Nakon toga više nisam igrao jer nisam imao šanse za veći rank. 

Ovu wl je bilo tolko podmuklih i pederskih igrača da to nisu istine. Povedem lika 2:0, skipam mu oba gola, on zabije za 2:1, radi dab, gleda replay, scenu poslije, dobijem gol i čekam 2 minute da ponovno krenemo igrat. Na poluvremenu uvodi Kenta i Traorea i samo roka na stranu. Ljudi bi mamu prodali za pobjedu u wl. 

"passing utakmica" - Lik je u 90 minuta odradio 230 dodavanja, od toga 90 sa stoperima i bočnima!! Skoro sam zaspo od takve igre. 

Kolko su ljudi bili jadni, tolko je i igra sama po sebi jadna. 

Nikad tolko obrana golmana, nikad tolko promašenih finesse udaraca, nikad tolko promašaja iz izrađenih akcija. Jednostavno zlo od igre.

Stvoriš 15 odličnih šansi, protivnik 2 i do kraja utakmice moraš strepit za pobjedom. 

Samo jedan period u subotu popodne je dao 3 lake pobjede u nizu sa rage quitovima, sve ostalo je bila patnja, pobjede sa jedan razlike, produžeci, penali, borba protiv drop backa, dodavanja po zadnjoj liniji, čuvanja lopte u korneru itd.. 

Ali što će očekivat od gameplaya u wl, kad su ljudi tolko jadni da čak i u friendly utakmicama odrađuju shuuush, dab, plesove i sve ostale gluposti. 

Sve u svemu tolko sam se napatio da sam u jednom trenutku razmišljao ne o brisanju igre i prodaji ps4 nego o bacanju svega toga skupa van kroz prozor :D 

I za kraj možete dolje vidjet ekipu s kojom sam igrao i neke od utakmica prošle wl.. 
Schmeichel je došao u prime icon packu iz icon swapsa, a već sam imao red pick 92 ter stegena tak da je to užasan pull 
Bellerin odrađen u sbc-u
Tomori iz packa untradable
Van Dijk kupljen

Robertson kupljen

Fred iz season objectivesa

Ndidi sbc

Gattuso icon swaps

Mahrez iz packa untradable
Bruno F iz packa untradable
Cristiano iz red picka za 18 pobjeda prije par vikenda dok je bio objective
Na klupi/rezervama su još: Grimaldo red pick iz prošle wl, Kante untradable, Sarr sbc, James objectives, mbappe untradable, red pick Ter stegen.. Kao što možete vidjet većina ekipe je untradable ili sbc/objective. 

Eh sad, možda je ovo ekipa za veći domet od g2/g1 do kud ja mogu ić, al za sad je to moj maksimum. Malo je do mojeg skilla kojem još fali peglanja, malo je do same igre, malo je do drugih igrača.. 

Pozdrav! 

7 0 hvala 0
13 godina
Knappa89 kaže...

Pozdrav ekipa!

Dobrodošao!

Eto, ovo bi trebao biti primjer ostalima kako se predstavlja novi član na forumu, svaka čast!

Nadam se da ćeš nastaviti s nama dijeliti tugu i ponajviše veselje vezano uz FIFU.

[19xx] 4ntraks
11 godina

Mene iskreno ne cudi. Da bi igrao fifu nije ti potrebno nikakvog znanja o nogometu vec samo trazenje sto vise glitcheva u igri pa potom abusanje svega toga i eto te medju najvecim igracima svijeta. Cak bi i rekao da ti je i lakse igrati ako ne gledas nogomet jer onda neces imati zelju zabijati golove kao tvoj najdrazi tim ili igrac vec igras samo onako kako kanadjani kazu da se igra. Cim ti pokusavas neku logiku ili nogometno iskustvo prenijeti u fifu odmah si najebao jer to u fifi ne prolazi vec samo glitch, glitch i jos glitcheva.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ja sam jucer dosao doma negde oko pola 3 u noci. Imao sam s1 i trebale su mi 3 pobjede za g3. Rekao sam sam sebi idem igrad do poraza. Dobio sam 4 tekme u vrijeme jedne. Htio sam do gold 2 al sam zakljucio da ki rare players pack puno vise znavi nego rare mega. Uglavnom ja igrao i cudio se kaj pak je s konekcijom i gameplayom. 4 tekme za redom da ja pucam kak treba, da zabijem ono sto moraju igraci takvog kalibra zabiti. A najvaznije od sveg, pasevi su cvrsti, nema onih koturaca. I pripisem ja to oslobodenim serverima i vremenu u kojem sam igrao. I ugasim ja fifu i stavim seriju i opet problemi s bufferingom. I odem ja provjeriti brzinu neta i 2,5mbps! Znaci tcom opet luduje i promjena routera nije nis pomogla, al manje vazno jer ocito da fifa aktivira lag comp ako ti je net slabiji i tad ti igras normalno a ovaj drugi se pati. Sad da je meni fifa sve na svetu ja bi ostavio taj net, al ipak mi vise znaci da mi tcom izpostuje ugovor nego da igram fifu "kak spada". 

A ovo da bi netko prodao mamu za win u wl mene ne smeta. Moze on meni forsat krila i sta got oce. Moze mi spamat sm ili sta oce, ali da ja zabijem kad se nadem u 1v1 situaciji s igracem koji ima 95 prosjek statsova bitnih za zabiti gol u 16m. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To si u pravu 100%, kad god sam pokusao u fifi neku smisljenu akciju da odradim da to izgleda lepo, uvek se zavrsi sa loptom u nogama protivnika i kontranapad, ali zato cim spamujem duge lopte na krila u prostor to redovno prolazi i svemoguci drag back i fliper driblinzi. Ove nedelje zamalo da popijem lekove za smirenje od sugave igre za vikend ligu, delay koji ne treba spominjati koji je uvek prisutan do 80% istih igraca i iste taktike za igru gde moji igraci gledaju kao debili i ne reaguju uopste ili ispadaju kao iz aviona. Ili sam ja mozda retardiran za ovu skripta igru

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Složio sam pet ovih PL upgrejd packova, to je tragikomedija šta se tu dobiva, mislim da su stavili packluck za to na jedan promil.

Složio i ovaj jedan 82+ čist iz znatiželje da vidim kud to vodi, 83 kruse. 

To je to, fala đenja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

dobro kaj ovi arapi prokleti nemojte sad reći da će oni biti wl nagrade 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Yep. Bit ce oni unutra. SBC Fodderi. Jedva cekam kad mi ulete u Jumbo rare players packu. Milina bude. 

Ovaj vikend je bila najbolja sansa za zaradit 1m+ coinsa ko ide E3. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Yep. Bit ce oni unutra. SBC Fodderi. Jedva cekam kad mi ulete u Jumbo rare players packu. Milina bude. 

ma nek se jebu!!

a i ovaj pl upgrade ,pa nema pl rare igrača sada ispod 2k, znači treba složit 20k igrače da dobijem untr moutinha ,sramota!

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nek se jebu!!

a i ovaj pl upgrade ,pa nema pl rare igrača sada ispod 2k, znači treba složit 20k igrače da dobijem untr moutinha ,sramota!

Ja sam slozil od UNTR. a ostalo po 3k stavil na market. Bit ce kojih 50-60k. 

13 godina
FIFA 20

Ja dobio Vertongena u četvrtom upgradeu, a već imam untradable.

Sad ne znam što da radim s njim?

Dal da složim Ndidija ili da čekam sutra pa možda bude TOTS EPL?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja dobio Vertongena u četvrtom upgradeu, a već imam untradable.

Sad ne znam što da radim s njim?

Dal da složim Ndidija ili da čekam sutra pa možda bude TOTS EPL?

Jel to sigurno da dolazi totssf pl? 

po meni više nije, pa nema terorije da nam daju pl igrače ,najmanji rating 88, prije će nam ove šugave arape uvalit

17 godina
FIFA 20
Otvaram pack, idu plave lajne po podu, padaju plave zavjesice i pali se samo jedna lampica. Super, walk out ide. Brazilska zastava se pojavljuje. Mozak vrti, ide Richarlison. Kad potom ide LM, rekoh ok ide eduardo iz saudijskog totsa, nije niti to loše, kad eto grba piemente calcio i izletava Douglas Coste 84 ucl. Kako su me digli da je to strašno. Zaplako sam....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Otvaram pack, idu plave lajne po podu, padaju plave zavjesice i pali se samo jedna lampica. Super, walk out ide. Brazilska zastava se pojavljuje. Mozak vrti, ide Richarlison. Kad potom ide LM, rekoh ok ide eduardo iz saudijskog totsa, nije niti to loše, kad eto grba piemente calcio i izletava Douglas Coste 84 ucl. Kako su me digli da je to strašno. Zaplako sam....

I meni hr zastava i zaplavilo sve, reko yess, evo modrića za sbc dušu dao, kad ono livaković.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice