Ja ne mogu vjerovat na kakve ja debile uvijek moram naic u onoj jebenoj grupi.
Igramo onaj WC kup. Ja kazem momku, ja cu slozit ''sobu'', ''server''. Kaj vec. Slozi on, udem unutra. Meni steka, jebe isusa. Reko dobro, sutit cu. Udemo u igru. Ja se ne mogu kretat. 10min, ja gubim 2-0 jer on pretrcava kraj mene koda me nema. Prebacim na Sulea na CBu, drzim sprint... on stoji. Izvedem kick off. Stisnem. Ceka, ceka... doda. Izadem van i kazem mu da meni nije igrivo. Jel bi mogli nesto kasnije to odigrat, dok se malo sredi situacija i da ja slozim server... posto ovo nema smisla. Nema sanse, mali se razbahatio. Krenuo pricat kako sam izaso, odma slika na grupu i to je to. Objasnim situaciju, ako treba. Njegova je pobjeda i dobro... Jos nazove mene bezobzranim... dok u isto vrijeme mi lik napise da sam ''los'' i da on normalno igra na 80ms. Tu mi je sve jasno o kakvom netu i igracu se radi. Mislim, mali je balavander kojem ocito ovaj turnir znaci sve.
Da bi sad dobio poruku jel hocu revans. Znas kak hocu. Samo peglaj finale momak.
Strasno kako ti balavci kurca ne mogu razumjet niti izac u susret. Zavrsio je na blocku.