Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.655.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
XSX kaže...
amanar kaže...
TomoR kaže...

Ufff, ufff, 24,5K+ damage... Ali gold je gold...

Nekako mi se čini da se je on više posvetio trejdanju nego igranju :P Sigurno ima nešto solidno a ne preskupo čisto za usporedbu onog što kupuje :) Btw. XSX jel se prebacuje išta u eure ili zasad samo skupljaš golde? :)

Sa svih 5 klasa sam proso inferno,barbara imam na 100lvlu,a s monkom igram kad mi je dosadno,tak da mislim da nema potrebe forsirat igru toliko,imam nekih 720 sati igre za sad,posvetio sam se trgovanju u zadnje vrijeme,evo danas nakon kaj sam prodo onaj ring,ubro sam ovaj mempo na 1d12h za 2b,gledam da ga prodam za 2.5b toe jos pola milijarde plusa...Za sad samo gold skupljam imo sam nekih manjih prodaja na rmahu al sam kupio gemove jeftino i prodo.

daj mi recite, s koliko vi biljardica raspolažete? {#} ja brojim milione, a vi ne stotine miliona već desetke miljardi kako vidim. {#} i ja sam pomalo ljubomoran, kad vidim kako neki okreću brdo golda a ja ne mogu ni za par miliona ništa prodat. legende padaju, ali su loše {#} bolje da ne dropaju tako loše nego da kad padne da padne nešto perverzno. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
XSX kaže...
amanar kaže...
TomoR kaže...

Ufff, ufff, 24,5K+ damage... Ali gold je gold...

Nekako mi se čini da se je on više posvetio trejdanju nego igranju :P Sigurno ima nešto solidno a ne preskupo čisto za usporedbu onog što kupuje :) Btw. XSX jel se prebacuje išta u eure ili zasad samo skupljaš golde? :)

Sa svih 5 klasa sam proso inferno,barbara imam na 100lvlu,a s monkom igram kad mi je dosadno,tak da mislim da nema potrebe forsirat igru toliko,imam nekih 720 sati igre za sad,posvetio sam se trgovanju u zadnje vrijeme,evo danas nakon kaj sam prodo onaj ring,ubro sam ovaj mempo na 1d12h za 2b,gledam da ga prodam za 2.5b toe jos pola milijarde plusa...Za sad samo gold skupljam imo sam nekih manjih prodaja na rmahu al sam kupio gemove jeftino i prodo.

daj mi recite, s koliko vi biljardica raspolažete? {#} ja brojim milione, a vi ne stotine miliona već desetke miljardi kako vidim. {#} i ja sam pomalo ljubomoran, kad vidim kako neki okreću brdo golda a ja ne mogu ni za par miliona ništa prodat. legende padaju, ali su loše {#} bolje da ne dropaju tako loše nego da kad padne da padne nešto perverzno. {#}

Uvjek ces bit "siromah" ako mislis da ces od dropa zaradit puste milijarde {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ali od dropa i moraš neku lovu zaraditi kako bi počeo s nečime baratati. 

Osim ako ćeš krenuti s $$$$$$.

Uglavom ja sam najviše imao 200M golda na SC, i to se nekako nakupilo, preko toga nikako.

A sad igram HC, i brojim 35+ M golda :)

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naravno da treba od neceg pocet,moj pocetni kapital je bio 17m,a kad tad ce past nesta u igri sta vrijedi nekih 20-ak milja i eto ti vec imas s cim krenut,samo je pitanje koliko se dobro snalazis medu svim tim statsima jer treba prakse dok to sve ne krene automatski...i ja sam popusio na jedno 3 itema pare,kupio sam jedan ring za 400m a nisam mogo dobit vise od 300,a najzalosnije je bilo kad sam umoran sjeo za komp i frajer mi uvali won khim lau za 300m koji ne vrijedi ni 3m jer sam previdio ruby u socketu a oci su mi narasle kad sam vidio main dps 950,3ls itd...eto moraju se desit neke stvari da bi covjek bio pametniji.Sad mi se to ne moze nikako desiti,ali na greskama se uci.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

jel neko zainteresiran za diablo 3 account....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
10 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Čestitam

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko na paragon 100 treba skupit miliona exp, meni je na 46 levelu odnosno sad ću biti 47 treba 73.5 miliona exp. i može neko reći, koliko mu treba npr na 75 levelu paragon, tako da si otprilike mogu dočarat šta me čeka u ovih idućih 50 paragon levela. {#}

čestitke hedrik, ja planiram s barbom nakon WDa dizat paragone. s WD mi je nekako bilo lakše za početak, pa sam njega odlučio do 100 dogurat prvog.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
GoodAngel kaže...

koliko na paragon 100 treba skupit miliona exp, meni je na 46 levelu odnosno sad ću biti 47 treba 73.5 miliona exp. i može neko reći, koliko mu treba npr na 75 levelu paragon, tako da si otprilike mogu dočarat šta me čeka u ovih idućih 50 paragon levela. {#}

čestitke hedrik, ja planiram s barbom nakon WDa dizat paragone. s WD mi je nekako bilo lakše za početak, pa sam njega odlučio do 100 dogurat prvog.

Progresivno raste. Negdje oko 70-og paragona si na pola što se tiče XP-a.

Vidi i ovdje:

http://www.diablowiki.net/Paragon_experience_charts

EDIT:

Bravo Hedrick

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 0:03 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim par savjeta za moju opaticu tako da je pripremim na nadolazeći inferno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZuraTul-2780/hero/13463013

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zura kaže...

Molim par savjeta za moju opaticu tako da je pripremim na nadolazeći inferno.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZuraTul-2780/hero/13463013

Craftaj amulet,shouldere,hands,innas legs/belt,ice climbers,lacuni prowlers,ma imas hrpu kombinacija,a za 2-3m gearas si solidno lika za mp 3-5/al public games.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

konačno i ti stigel na 100 ;)  čestitam Hedrick

0 0 hvala 1
17 godina
Hedrick kaže...

Bravo Frenk...sad se na "Bačvicama" možeš kurčit {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
Diablo 3

Jucer bido jedan EF ta 5 M, izgubio bid no nisam dobio povrat tih 5 M.

Koliko vidim, nisam jedini s takvim problemom. Zalosno. {#}

Poslao sam poruku na http://eu.battle.net/ s ID-em transakcije, ali ne ocekujem povrat. Jad i bjeda.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma dobit ćeš povrat, samo eto nekad su spori{#}

Dosta puta mi se desilo da štekaju transakcije sa ah, ali na kraju dobiješ svoje

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
EraserHead kaže...

Ma dobit ćeš povrat, samo eto nekad su spori{#}

Dosta puta mi se desilo da štekaju transakcije sa ah, ali na kraju dobiješ svoje

Ma znas kako je, panika totalna. {#}{#}

Hoce ekipa navecer biti gore?

Rokam jos jednom inferno s amuletom nabrijanim na gold i magic iteme, a kasnije bi mogli udarit neki MP pa promjenim setup. {#}

P.S.

Jos uvijek ganjam onaj 'beni echoing, ali mislim da pretjeruju s cjenama (trazim ono s uputstvima tj. visoki DPS + socket + odlicno bi dilo da ima str. + vit.)....uleti ce kad-tad po povoljnoj cijeni i onda ce biti moj, do onda dezuram na AH. LOL {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mi ćemo za produženi vikend odraditi 100ak ubera{#}...ajde pozvat ću te jednu čisto da dobiješ više taj prsten{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Mi ćemo za produženi vikend odraditi 100ak ubera{#}...ajde pozvat ću te jednu čisto da dobiješ više taj prsten{#}

{#}

Javim se navecer kada zavrsim sa svojim singlanjem, a i bio bi red da rijesim taj prsten...da...da..

No, idem na prsten samo ako mi t-scum rijesi probleme opisane ovdje:

http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/t-com-adsl--nove-brzinecijene-naznaka/3664328.aspx

Ukratko, veza mi pšuca svako malo pa ne bi bilo bas ok da ostanem bez nje usred fajta za prsten. E tu bi vec trazio odstetu za dusevnu bol. {#} {#}

17 godina
Diablo 3

Ajd da sam i ja nešto polu pametno uspio iscraftat (lijevo kupljen, desno craftan...).

BTW, je'l bi trebao craftat "... of Vitality"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 12:02 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
pozz ekipa zna ko za koliko bi mogao prodat ovaj prsten ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
houska kaže...

Teško da ćeš išta dobit s obzirom da nemas all res-a, a niti attack speed-a.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
houska kaže...

na AH najjeftiniji kosta 585 milja.... 

13 godina
neaktivan
houska kaže...
TracerCPP kaže...
houska kaže...

evo ti kao tvoj sličan sa manje 0.5% cc i 4%manje cd, sa cold res i dođe 20m golda . a kad spustiš cc na 5% ima i za 5M ;)

16 godina
TracerCPP kaže...

To je malo pregrubo rečeno jer je ring vrlo dobar za nekog kome toliko ne treba AS, ipak ima perf i cc, i crit dmg, ima solidan avg dmg i dobar int. 

houska kaže...

No, sumnjam da je u rangu 500m+. Možda oko 300m ali ne pratim baš ringove pa nisam baš u tome, XSX bi ti mogao preciznije reći. Ali koliko vidim na AH, sličan je po 350m s vitom. Tako da 550m po koliko si ti stavio je overkill. Maybe :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
neaktivan
houska kaže...

Kad tražiš sličan item na AH nemoj upisivat iste kriterije kao šta tvoj ima, smanji ih malo i traži odvojeno sa dexon, inton ili bilo kojin drugin statson.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
amanar kaže...

No, sumnjam da je u rangu 500m+. Možda oko 300m ali ne pratim baš ringove pa nisam baš u tome, XSX bi ti mogao preciznije reći. Ali koliko vidim na AH, sličan je po 350m s vitom. Tako da 550m po koliko si ti stavio je overkill. Maybe :)

kao šta je rekao hedrick uvijek smanji malo statse, evo još jedan sa vit + dex kao tvoj 28M. tako da je i ovih 350M prenapuano

16 godina
MaxonUniversal kaže...

evo ti kao tvoj sličan sa manje 0.5% cc i 4%manje cd, sa cold res i dođe 20m golda . a kad spustiš cc na 5% ima i za 5M ;)

Baš tako ali bez obzira čak i da ne smanjuje cc, gore ima jeftinijih. Nažalost 500m+ je ipak overkill. Po 50, 135 i 350m.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:25 (amanar).
16 godina
MaxonUniversal kaže...
amanar kaže...

kao šta je rekao hedrick uvijek smanji malo statse, evo još jedan sa vit + dex kao tvoj 28M. tako da je i ovih 350M prenapuano

O da, ovaj je super za tu lovu, kažem, nisam kod bižuterije baš dobar ali uvijek ima likova koji hoće near perf, no ovi što ste linkali su prva liga za tu lovu. Izgleda da je i 300m napuhano. Peh, no kako god, možda će imati sreće i naletit na nekog ali izgleda da mu neće biti fast trade kao što je imao XSX :) 

12 godina
neaktivan
houska kaže...

Ja bi stavio 200m buyout tek toliko da vidis,mozda ti se posreci,ako ga ne prodas odma spusti cijenu na nekih 40m,nemoj me krivo shvatit ovaj ring ima max crit dmg i crit chance i main stat nije los ali att speed je veliki nedostatak isto tako i vit,to mu automatski rusi cijenu jako puno....mozda ti se posreci zbog avg dmg ima i min i max dosta.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

moze neki iskusni wizz pokazat build uglavnom ima crit chance 40,50 pa ako neko zna neki build ili nekakav build koji je njemu dobar da mi rece. HVala unaprijed,

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice