Takve spodobe, ko što si ti bi tribalo trajno banirat sa foruma
a šta bi se trebalo s tobom kad zbog ovakve gluposti tako vrijeđaš ljude?
očito je netko drugi ovdje spodoba
I ti si spodoba jer braniš cheatera.
Ontopic
Igra je poprilično zabavna, ali sam zapeo u 3 ili 4 misiji kada se parcijalno povlačim kroz selo, tu sam se malo ohladio i pravim pauzu jer je na medium postavkama sve šteka.
Bez obzira na to što se radi o novoj igri, ne vidim nikakvo značajnije poboljšanje u grafici ili fizici što bi je učinilo ovako zahtjevnom. Mislim da ću je ostaviti za neka bolja vremena jer mi ne radi baš glatko.
ne ne branim nego govorim kako je glupo zbog toga vrijeđat ljude.
a vidim ni ti nisi ništa bolji.očito vam je kultura zakazala.roditelji odradili besprijekoran posao
Hvala Kill Frenzy na razumijevanju. Očito bi neki ovdje trebali u psihijatra malo, uostalom tko je vas uopće pitao išta, šta vas briga varam li ja ili ne? Ajde shvatio bih da koristim cheat za MP ali ne! Vi odmah dignete nos i počnete pametovat. Kao što sam već i rekao, varao u MP jesam ali je to davno prošlo i ne pada mi na pamet više i u čemu je onda problem? Glavno da me onaj mamlaz nazvao spodobom i mene našao malo zezat...
ne ne branim nego govorim kako je glupo zbog toga vrijeđat ljude.
a vidim ni ti nisi ništa bolji.očito vam je kultura zakazala.roditelji odradili besprijekoran posao
Moji su roditelji odradili besprijekoran posao, ovo je samo moj temperament i karakter koji ne podnosi cheatere u multiplayer igrama. Krenuvši od CoD2, COD4 pa na dalje...
Korištenje raznih cheateva je dno dna gaminga i to rade samo najveće seronje. U istu grupu spadaju i oni koji ih brane. Ako je sve jasno, od*ebite u skokovima sa svojim cheatovima.
ne ja ga ne branim ja samo govorim kako je glupo vrijeđati ljude zbog igara općenito.
ti tvoj temperament smiri jer te ne opravdava da zbog svojih živaca vrijeđaš ljude.
da su te bolje odgojili sad nebi ovo pisali a ti i onaj tvoj druškan gore se uopće nebi obazirali na post od čitera.da ste iole normalni jel
Dodajte me na Steamu: "corebytetech" pa da zaigramo koji put.
ne ja ga ne branim ja samo govorim kako je glupo vrijeđati ljude zbog igara općenito.
ti tvoj temperament smiri jer te ne opravdava da zbog svojih živaca vrijeđaš ljude.
da su te bolje odgojili sad nebi ovo pisali a ti i onaj tvoj druškan gore se uopće nebi obazirali na post od čitera.da ste iole normalni jel
" nisam se snalazio i kupio sam pretplatu za cheat (wallhack)"
Ovo mi je diglo živac i svako ko je igra bilo koji FPS online bi reka isto, ako ne i nešto gore.
I još ima obraza pitat za pomoć oko varanja i to u igri u kojoj je igranje na 'easy' svojevrsno varanje.
Neka ode pitat na STEAM support i neka im isto objasni kako se nije snalazio, pa je platio cheat.
Mislim on je platio , da bi mogao varat
Očigledno da nemaš iskustva sa cheaterima i njihovim pomagalima kao što su aimbot, wallhack no recoil itd. no bez obzira na tom mislim da u ovoj temi više nema mjesta daljnjem spominjanju cheatova itd., tako da predlažem da se mirno raziđemo.
ma jok.ti imaš.ako u ovih 15 godina konstantnog igranja nisam susreo čitera onda sam ekstra sretno čeljade.
ne volim ih ni ja niti ih podupirem a sam nikad nisam varao barem ne u mp(nekad davno u simsima poznati klapaucius se upisivao ako se ne varam ali to je to).
samo kažem da ste ispali još gori od njega.ić se pravit nekim moralnim primjerom a pri tome nekog vrijeđat jer malo glupo...zar ne
mislim da to nije bilo u redu no nema veze.
evo maloprije mi nekakav debil j*** majku jer sam mu ubio squad vatrom...jel to razlog?
pa dokle više
" nisam se snalazio i kupio sam pretplatu za cheat (wallhack)"
Ovo mi je diglo živac i svako ko je igra bilo koji FPS online bi reka isto, ako ne i nešto gore.
I još ima obraza pitat za pomoć oko varanja i to u igri u kojoj je igranje na 'easy' svojevrsno varanje.
Neka ode pitat na STEAM support i neka im isto objasni kako se nije snalazio, pa je platio cheat.
Mislim on je platio , da bi mogao varat
Da,nisam se snalazio. Užasan sam bio,i rekao sam već da sam jedva kill uspio dobiti. Cheat mi je pomogao jer sam shvatio kako se krecu igraci,sto je prioritet,namjere koje su mi do tada bile totalna nepoznanica I to mi je pomoglo da postanem bolji igrac. I normalno da sam placao za cheat,jer ako vec placam onda neka bude kvalitetno i donekle sigurnije od public cheatova. Opet ponavljam,ta varanja su davno iza mene ali svejedno ne zalim ni trenutka sto sam tako postupio jer mi je omogucio jako brz napredak vjerovali vi to ili ne. Razumijem da me u nekim stvarima ne shvaćate i da ste veliki protivnici varanja i to je u redu ali to ne znaci da me možete vrijeđati.
Suzdržite se od vrijeđanja i rasprave o tome tko je kako odgojen.
Suzdržite se od vrijeđanja i rasprave o tome tko je kako odgojen.
A da im možda sugeriraš da se suzdrže od off topica?
I'm just sayin..
pozz imam jedno pitanje.znači nakon nekih par desetaka minuta kampanje coh 2 kompjutor se sam od sebe zgasi i tak konstantno.jel neko možda zna u čem je problem ako je imo takva iskustva.
pozz imam jedno pitanje.znači nakon nekih par desetaka minuta kampanje coh 2 kompjutor se sam od sebe zgasi i tak konstantno.jel neko možda zna u čem je problem ako je imo takva iskustva.
Samo u cohu ili?
Jeli ti se pojavi onaj BugSplat gdje ti piše Send Error Report ili Don't Send. Ako ti se pojavi onda klikni Send i trebalo bi ti otvorit browser sa porukom zbog čega se igra crashala. Pretpostavljam da su to driveri od grafičke krivi.
Što mislite koliko patch-eva možemo očekivati , prvi company of heroes je sad na verziji 2.700 a izbačeno je preko 10 patche-va. Nisam dosad primjetio bug-ove u igri.
Što mislite koliko patch-eva možemo očekivati , prvi company of heroes je sad na verziji 2.700 a izbačeno je preko 10 patche-va. Nisam dosad primjetio bug-ove u igri.
Punooo, ako ne zbog bugova onda ce izbacit zbog balansa, posto je ovo vise manje mp igra.
Eh kad bi znao da je na toj mapi pješaštvo najbitnije i to ono elitno ... crossholdersi, rangeri ili padobranci/komandosi. A i sniperi znaju nekad bit ključni.
MG/topovi služe samo za odbranu. Artiljerija samo britanska nešto valja i to ako igrač zna što treba radit na toj mapi.
Tenkovi dolaze samo tek možda na kraju. Par puta se dogodilo, da je mapa bila skoro neprohodna za bilo koje vozilo zbog ogromnih kratera po mapi
Meni osobno americka infantry doktrina ima bolji art,prvenstevno zbog off map baraze. Dosta mi je puta pomoglo u ranoj igri.
edit: sry za dva posta, zaboravio uredit prvi
Meni osobno americka infantry doktrina ima bolji art,prvenstevno zbog off map baraze. Dosta mi je puta pomoglo u ranoj igri.
Ne znam da li si igrao s britancima i oni ti imaju nešto slično toj off map baraži ... ali je 3 puta jača
kako me živcira ovaj lagging, ono igraš 50min i samo pukne i ubije me užas jedan. sve se tresem kak me raživcira. takve bi im tam šamare podjelil u firmi.
kako me živcira ovaj lagging, ono igraš 50min i samo pukne i ubije me užas jedan. sve se tresem kak me raživcira. takve bi im tam šamare podjelil u firmi.
meni se to nikad nije dogodilo...jedino sam imao neki dan problema sa nekakvih syncom prijatelj i ja a kasnije se uspostavilo da se meni igra nadogradila neki dan a njemu nije pa je tu bio problem.nakon toga sve je radilo
stvarno sam puno partija odigrao i nije bilo problema osim taj jedan put
Koji "lagging"? Kakve šamare? Kojoj firmi?
pa zapravo samu u cohu ali i nekada zna u u mw2 mp bit ali najčešće u cohu samo se odjednom zgasi.
ne ništa od navedenog samo se odjednom komp zgasi ko da je nestalo struja i tak često zna bit nekada u prvih 2 min igranja..a driveru su novi baš su windowsi novi instalirani
Da li su možda dodali opciju da se možeš reconnectat ako ti pukne veza? To mi najviše nedostaje u coh-u.
koju verziju od ove dvije uzet :
1. http://www.onlinekeystore.com/Company-Of-Heroes-2-Special-Edition-CD-KEY-STEAM.html
2. http://www.onlinekeystore.com/Company-Of-Heroes-2-plus-theater-of-war-CD-KEY-STEAM.html
????
koju verziju od ove dvije uzet :
1. http://www.onlinekeystore.com/Company-Of-Heroes-2-Special-Edition-CD-KEY-STEAM.html
2. http://www.onlinekeystore.com/Company-Of-Heroes-2-plus-theater-of-war-CD-KEY-STEAM.html
????
Ovaj drugi jer jos dobijes dlc uz obicni coh 2
Ljudi na kojim postavkama bi radio CoH 2 na mojem kompu?? -> pod moje računalo... :)