Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 260.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Evo kupljen key,sve radi bez problema,idemo skinuti sad :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:55 (XxCROxX).

0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

nemam pojma.nikad nisam imao nikakvih problema.evo baš sam sad uzeo i dlc za dva eura :)

jučer je izašao i dosta velik peč(300+ mb).imate changelog na njihovom forumu

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Skida mi sa Steama brzinom 94kb/s a brzina mi je inače 1.3Mb/s...

Jeli ovako vama bilo?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Company of Heroes 2
XxCROxX kaže...

Jeli ovako vama bilo?

Ovisi s kojeg servera skidaš i koliko je opterećen. Akcije su, ljudi masovno kupuju i skidaju, tak da, ništa čudno.

12 godina
neaktivan
denix kaže...
XxCROxX kaže...

Jeli ovako vama bilo?

Ovisi s kojeg servera skidaš i koliko je opterećen. Akcije su, ljudi masovno kupuju i skidaju, tak da, ništa čudno.

Promjenio sam Download Region na Švicarsku pa mi je sad brzina oko 1.2-1.6Mb/s. Valjda će ostat ovako :)

17 godina
protjeran
Tonči kaže...

Ja ne znam otkud vama problemi s grafikom; meni igra radi savršeno na prosječnom hardveru.

Inače lag nema nikakve veze s igrom, nego se igra sinkronizira među igračima i ide najbrže koliko ide najsporijem. Ako jedan laga, svi ga čekaju.

Vidim da su ostali na klošarskim P2P serverima. Da li dvojka ima sortiranje hostova prema pingu ?

Glory Glory Man United
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Nema, automatching only.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Company of Heroes 2

Znači napraviš host 'EU only' i onda moliš Isusa&Alaha, da ti ne uleti koji mali Kinez?

Glory Glory Man United
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
memulica kaže...

Znači napraviš host 'EU only' i onda moliš Isusa&Alaha, da ti ne uleti koji mali Kinez?

šta ti nije jasno?

lijepo ti napišem da u svim partijama koje sam igrao lag nije bio prisutan ni sekunde.šta te boli uvo kako funkcionira ako funkcionira dobro.

prijatelj je odigrao 100+ partija i kaže samo u jednoj je imao malih problema koji su ubrzo nestali

17 godina
protjeran
Company of Heroes 2

Koliko vidim nema više ni lobbya ni anhilationa {#}

Glory Glory Man United
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
memulica kaže...

Koliko vidim nema više ni lobbya ni anhilationa {#}

Nema. Anhilation mislim da je u planu doduse.

Kill Frenzy kaže...
memulica kaže...

šta ti nije jasno?

lijepo ti napišem da u svim partijama koje sam igrao lag nije bio prisutan ni sekunde.šta te boli uvo kako funkcionira ako funkcionira dobro.

prijatelj je odigrao 100+ partija i kaže samo u jednoj je imao malih problema koji su ubrzo nestali

Na 4v4 i 3v3 iskusim dosta problema, stalno netko lagga sto uglavnom rezultira kickanjem i igranjem sa AIem koji onda preuzme. Na zalost, kada je P2P u pitanju, mislim da se tu ne moze puno napraviti. 1v1 i 2v2 sve stima u principu.

Moja najveca trenutna zamjerka je matching sistem, koji uredno matchira timove sa ogromnim razlikama u LVLima. Takoder me smeta sto na 3v3 i 4v4 80% ljudi u prosjeku igra svabe, necu sada iznositi teorije zasto jer nemam dovoljno iskustva sa CoH-om ali mislim da vec samo ta cinjenica upucuje da postoji problem.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 12:37 (Minoza).
17 godina
protjeran
Minoza kaže...

Na 4v4 i 3v3 iskusim dosta problema, stalno netko lagga sto uglavnom rezultira kickanjem i igranjem sa AIem koji onda preuzme. Na zalost, kada je P2P u pitanju, mislim da se tu ne moze puno napraviti. 1v1 i 2v2 sve stima u principu.

Moja najveca trenutna zamjerka je matching sistem, koji uredno matchira timove sa ogromnim razlikama u LVLima. Takoder me smeta sto na 3v3 i 4v4 80% ljudi u prosjeku igra svabe, necu sada iznositi teorije zasto jer nemam dovoljno iskustva sa CoH-om ali mislim da vec samo ta cinjenica upucuje da postoji problem.

A j*bemti još jedna legendarna igra koju su usr*li.

U jedinici smo 99% bitaka igrali na 4vs4/3vs3 mapama (Hochwald Gap/Scheldt) i samo anhilation.

VP i automatching sam par puta proba i to je smeće samo tako.

Glory Glory Man United
15 godina
Company of Heroes 2

U krivu si.Mape u coh jedinici pa i cijela igra su rađeni za victory point control i to su i sami developeri rekli.To što je tebi tako bolje ne znači ništa.Annihilation je bio tek tako i u pravilu ga je igralo puno manje ljudi.

Minoza

Ma leveli ne znače ništa.sjećam da sam pobjedio lika koji je bio 85 level a ja 8.i to ne da sam ja neki super igrač nego je on jedan od onih koji trpaju snipera u kuću i grade bunkere sa strojnicom po cijeloj mapi.Odma znaš koliko je sati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
memulica kaže...
Tonči kaže...

Ja ne znam otkud vama problemi s grafikom; meni igra radi savršeno na prosječnom hardveru.

Inače lag nema nikakve veze s igrom, nego se igra sinkronizira među igračima i ide najbrže koliko ide najsporijem. Ako jedan laga, svi ga čekaju.

Vidim da su ostali na klošarskim P2P serverima. Da li dvojka ima sortiranje hostova prema pingu ?

A ti stručnjak bi upotrijebio što? I Blizzard je klošarska firma s P2P za SC2?

.--

Inače, CoH2 je iznimno dobar RTS, bolji od SC2 za mene i moj stil igranja, jako blizu AoE II. Za razliku od SC2, igra uopće ne traži munjevito klikanje i u milisekundu savršenu produkciju, već se zasniva na strategiji i taktici, što su dvije bitno različite stvari. SC2 u praksi nije strateška, nego blitz-taktička igra. CoH 2 je oboje i to nudi mnogo prostora.

Sama igra je koncipirana tako da se pametnim odlukama može utjecati na ishod igre, čak i kod tehnološki i brojčano nadmoćnog neprijatelja. Odluke su vrlo važne, planiranje dugoročno je vrlo važno, upotreba terena je važna... igra je sve bolja što je više upoznate i skužite kako se igra. U StarCraftu II se ishod zna u prvih 5-10 minuta i nakon prvog napada, čak i kod 4v4 bitki, a brojčanost jedinica je najvažniji faktor. Ako ste brže došli do nadmoćne jedinice i dobili prvu bitku ili osakatili ekonomiju protivnika, stvar je gotova i igraču se nemoguće vratiti. CoH 2 ostavlja prostor i za vraćanje i za promjenu strateških i taktičkih planova, promjenu strukture vojske, promjenu direkcije napada... sve. Pametne odluke i korištenje svih dostupnih mehanizama i vrsta naoružanja može učiniti čuda.

Odgovor na lag: kao i u drugim RTS igrama (C&C, SC, RA...) lag ovisi o dva faktora: framerateu pojedinog igrača i mrežnoj propusnosti. S obzirom da se igra sinkronizira, ako je nekome sporo, bit će svima. Za rješenje problema je nužno da svi to znaju i da nitko ne pretjeruje s grafičkim postavkama. Odluka da se tako dizajniraju RTS igre leži u tome da se spriječi varanje, koje je u ovim igrama mnogo opasnije od varanja u FPS-ovima. FPS-ovi zbog ne-sinkroniziranja imaju veliki broj varalica, RTS-ovi to jedva da nađu.

Njemačka je samim imenom impresivnija sila, a i nešto su lakši za početnike koji ratuju protiv početnika, jer imaju dosta različitih tenkova. Rusi su nešto teži za igranje početnicima/neznalicama, no razlika je manja s razinom iskustva igrača i čak prelazi u korist Rusa u nekim situacijama.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 14:13 (Tonči).
17 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

U krivu si.Mape u coh jedinici pa i cijela igra su rađeni za victory point control i to su i sami developeri rekli.To što je tebi tako bolje ne znači ništa.Annihilation je bio tek tako i u pravilu ga je igralo puno manje ljudi.

Čuj obično je bilo cca 500/600 'waiting for automatch' od 6/7000 ljudi na serveru, pa mi nije jasno di si izvuka te brojeve. Koliko je meni poznato najviše se igra skirmish, pa onda ostalo.

Proba san automatch i ok je za na 1vs1, ali tu je zna češće zaj*bat kad je bilo malo igrača. Ono 5-6 levela razlike, pa ti moj plači od muke ili se odma isključi. Pravih levela do 20, a ne ove dječje smijurije do 100 lvl.

Ove gore mape su bile pojam za anihilation. Pravi igrači su igrali do zadnjeg čovjeka ili zgrade, a ne tamo ko zadnji papak čekat da mi se skupi dovoljno VPointsa i pobjeda. To kad bi se našla iskusna ekipa (12+) bitke su trajale i po 2-3 sata bez prekida. Meni je najduža bila od 3ipo sata na Sheldt-u.

I to što nema lobby di možeš po pingu sortirat hostove, je blagorečeno katastrofa kad su u pitanju P2P serveri. A da ne govorim koji to onda lagg nastupa u kasni fazama bitke na 4vs4 mapama.

Glory Glory Man United
17 godina
protjeran
Tonči kaže...

A ti stručnjak bi upotrijebio što? I Blizzard je klošarska firma s P2P za SC2?

Jesi igra CoH 1 ? Jesi ču za famozni sync error problem?

Glory Glory Man United
13 godina
Kill Frenzy kaže...
memulica kaže...

šta ti nije jasno?

P2P je relativno loše za današnju "top" rts igru... Čak je dobro u početku, ali biti će ista stvar kao i sa vCohon, kasnije kako igra napreduje pojavljivat će se sve više igrača koji će iskorištavati p2p, tipa syncanje i dropanje same veze, i olakšat će se posao hakerima koji će "krasiti" igru raznim map hackovima, a i koliko vidim već se pojavljuju "2 second delay" problemi... Ali to je samo dio problema, igras 2v2 i trojica imaju odličnu konekciju ali četvrti lošu, onda gotovo, svi će imati lag problem. A to su problemi za koje treba više od patcha a bojim se da se ovakvi i ostati.

I ne, annihilation je bio veoma, veeoma popularniji u public igrama, neznam jeli iz prve ruke govoriš da je slabo igran ili što, posto to nije istina...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 16:53 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Kako sam igrao original neke 2-3 godine, mogu sa sigurnošću reći da su custom partije bile puno popularije od automatcha. Ja sam gotovo isključivo igrao automatch 1v1 i 2v2. Scheldt je bio i ostao rak rana CoH-a. Općenito većinu igrača svugdje privlače stvari gdje moraš uložiti najmanje napora. Scheldt odnosno choke point mape su upravo takve. Za takav tip igranja su doslovno potrebne 2 jedinice, artiljerija i engovi da bi izgradili artiljeriju i to je to. Svaki imalo kompetentiji igrač CoH-a čim čuje sa druge strane argumentaciju: "Scheldt blablabla..." jednostavno se može osključiti iz diskusije.

Steam=Battlelog: animosity_frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Kako sam igrao original neke 2-3 godine, mogu sa sigurnošću reći da su custom partije bile puno popularije od automatcha. Ja sam gotovo isključivo igrao automatch 1v1 i 2v2. Scheldt je bio i ostao rak rana CoH-a. Općenito većinu igrača svugdje privlače stvari gdje moraš uložiti najmanje napora. Scheldt odnosno choke point mape su upravo takve. Za takav tip igranja su doslovno potrebne 2 jedinice, artiljerija i engovi da bi izgradili artiljeriju i to je to. Svaki imalo kompetentiji igrač CoH-a čim čuje sa druge strane argumentaciju: "Scheldt blablabla..." jednostavno se može osključiti iz diskusije.

aaa Scheldt, koliko je tu živaca potrošeno, i jednom sam miš pokvario tijekom runde :D

MG, top i arti su jedinice sa obe strane, pa kome prije dosadi ;)

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

. Scheldt je bio i ostao rak rana CoH-a.

Rak rana? Zašto?

Glory Glory Man United
17 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

aaa Scheldt, koliko je tu živaca potrošeno, i jednom sam miš pokvario tijekom runde :D

MG, top i arti su jedinice sa obe strane, pa kome prije dosadi ;)

Eh kad bi znao da je na toj mapi pješaštvo najbitnije i to ono elitno ... crossholdersi, rangeri ili padobranci/komandosi. A i sniperi znaju nekad bit ključni.

MG/topovi služe samo za odbranu. Artiljerija samo britanska nešto valja i to ako igrač zna što treba radit na toj mapi.

Tenkovi dolaze samo tek možda na kraju. Par puta se dogodilo, da je mapa bila skoro neprohodna za bilo koje vozilo zbog ogromnih kratera po mapi {#}

Glory Glory Man United
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jeli netko zna hoće li me korištenje Cheat Engine-a u kampanji i skirmishu protiv AI koštati steam accounta? Ako koristim CE protiv AI samo necu valjda dobiti ban?

0 4 hvala 0
17 godina
protjeran
Company of Heroes 2

Nego,ko je uopće tražio da stavljaju ove idiotske 'achievementse'? Dno dna {#}

Glory Glory Man United
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 11:09 (memulica).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
XxCROxX kaže...

Jeli netko zna hoće li me korištenje Cheat Engine-a u kampanji i skirmishu protiv AI koštati steam accounta? Ako koristim CE protiv AI samo necu valjda dobiti ban?

Smrt cheaterima, sloboda narodu!

Something witty.
17 godina
neaktivan
XxCROxX kaže...

Steam Offline mod rada i zdravo. Možda radije da sačekaš trainer neki, jer iako je gotovo isti princip rada, nekako mi se čini kao da je CE "invazivniji".

12 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
XxCROxX kaže...

Smrt cheaterima, sloboda narodu!

Uz duzno postovanje,tko te sta pita? Oprosti sto nisam toliko dobar kao ti pa eto koristim malu pomoc cisto da mi bude lakse za igrat dok se ne naviknem te dok ne proucim sve strategije i mape da postanem bolji igrač. Sad će netko reć da me cheatovi neće učiniti boljim igračem i da trebam sam vježbat i stjecat iskustvo,ovo je moj način na koji sam naviknut i koji funkcionira tako da me nemojte pokušavat razuvjerit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 19:39 (XxCROxX).
13 godina

koristim malu pomoc cisto da mi bude lakse za igrat dok se ne naviknem te dok ne proucim sve strategije i mape da postanem bolji igrač. Sad će netko reć da me cheatovi neće učiniti boljim igračem i da trebam sam vježbat i stjecat iskustvo,ovo je moj način na koji sam naviknut i koji funkcionira tako da me nemojte pokušavat razuvjerit.

Bullshit, iako me nije briga za tvoje cheatove dok ih za sebe držiš, ali teško da će te učiniti boljim igračom, pa samo razmisli. Recimo da ćeš si dati malo resursa u startu, i tako vježbati, ti vježbaš taktiku koju nećeš koristiti online, odnosno nebi smio koristiti, ili maphack da vidiš kako će se AI kretati, totalno beskorisno pošto će te samo "vući" da hack počneš online koristiti. Ako koristiš hack offline samo radi "gušta" onda slobodno, udri po njima... A eto moj savjet ako želiš postati bolji igrač, igraj protiv iskusnih igrača koje skoro pa nemožeš dobiti. Gledaj kako miču svoje jedinice, što grade, kako iskorištavaju teren u svoju korist, ja sam znao satima provoditi po forumu gamereplays u sekciji za CoH čitajući probleme drugih igrača i savjete eksperta. Lijepo odabereš neku mapu, staviš dva-tri expert AI-a i igraš, gledaš što grade i kako se kreću, i pokušaš se držati u igri pa dok te ne izbace... Igraj tako par sati dnevno i onda nakon 3-4 dana počni igrati protiv jačih igrača od sebe, i gledaj što njih čini sposobnima...

Ako želiš učiti, uči kako treba. Kao da rečeš, želim vježbati trčanje da sam izdržljiviji, pa sjedneš u auto i vozaš se oko kvarta. LP {#}

BTW. Ovo nije moja propovjed da prestaneš koristi cheat engine protiv botova, nego općenito savjet da postaneš bolji igrač.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 1:00 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

koristim malu pomoc cisto da mi bude lakse za igrat dok se ne naviknem te dok ne proucim sve strategije i mape da postanem bolji igrač. Sad će netko reć da me cheatovi neće učiniti boljim igračem i da trebam sam vježbat i stjecat iskustvo,ovo je moj način na koji sam naviknut i koji funkcionira tako da me nemojte pokušavat razuvjerit.

Bullshit, iako me nije briga za tvoje cheatove dok ih za sebe držiš, ali teško da će te učiniti boljim igračom, pa samo razmisli. Recimo da ćeš si dati malo resursa u startu, i tako vježbati, ti vježbaš taktiku koju nećeš koristiti online, odnosno nebi smio koristiti, ili maphack da vidiš kako će se AI kretati, totalno beskorisno pošto će te samo "vući" da hack počneš online koristiti. Ako koristiš hack offline samo radi "gušta" onda slobodno, udri po njima... A eto moj savjet ako želiš postati bolji igrač, igraj protiv iskusnih igrača koje skoro pa nemožeš dobiti. Gledaj kako miču svoje jedinice, što grade, kako iskorištavaju teren u svoju korist, ja sam znao satima provoditi po forumu gamereplays u sekciji za CoH čitajući probleme drugih igrača i savjete eksperta. Lijepo odabereš neku mapu, staviš dva-tri expert AI-a i igraš, gledaš što grade i kako se kreću, i pokušaš se držati u igri pa dok te ne izbace... Igraj tako par sati dnevno i onda nakon 3-4 dana počni igrati protiv jačih igrača od sebe, i gledaj što njih čini sposobnima...

Ako želiš učiti, uči kako treba. Kao da rečeš, želim vježbati trčanje da sam izdržljiviji, pa sjedneš u auto i vozaš se oko kvarta. LP {#}

BTW. Ovo nije moja propovjed da prestaneš koristi cheat engine protiv botova, nego općenito savjet da postaneš bolji igrač.

Ima tu istine,ali mene su zapravo cheatovi učinili koliko-toliko boljim igračem. Ne gledajući RTSove uzet cu za primjer FPSove. Prvi FPS koji sam igrao online mi je bio MW2,u početku sam bio nikakav,jedva kill sam uspio dobiti a o Killstreaku sam mogao samo sanjati,bilo mi je dosta i kupio sam pretplatu za cheat od jedne stranice,nikada nebih koristio aimbot,samo wallhack i naucio bih kako se krecu igraci,bilo to noobovi bilo to profesionalci, i tako je proslo jedno 2 mjeseca od pretplate cheat-a i krenuo sam sa normalnom igrom,znao bih napamet gdje su igraci,nikakav cheat mi nije trebao vise,jednostavno mi se to urezalo u pamćenje,ista stvar je bila u pocetku sa BC2 jer je to bio novi pojam za mene,potpuno drugacije od bilo kojeg FPSa koje sam igrao dotada,nisam se snalazio i kupio sam pretplatu za cheat(wallhack) i naucio bih kretanja napamet,mapu bih naucio,gledao videa profica na YouTube-u a jos bi u međuvremenu provodio sate vjezbajuci recoil na praznim serverima,sada mi hack vise i netreba za nijedan FPS Igram BF3,rekao sam da necu varati i nisam,svi koji su me gledali kazu da sam odlican,dobivam pozive od raznih platoona, zele da zaigram war sa njima. Ja sam eto pronasao drugaciji nacin napretka u igrama koji za mene funkcionira.Evo dosta offtopica,da se vratimo barem na RTSove, Ista stvar je bila i sa CoH1,Cheat Engine mi je dosta pomogao,ne toliko koliko cheat za Fog Of War ali je pomogao... Jednostavno vidim sta AI radi,primjenim to znanje na MP i vidim da je jako slicno,onda vjezbam sate i sate protiv AI,sve od najlakse tezine pa do najteze primjenjujuci i razvijajuci taktike koje se suprostavljaju njihovim u svakom pogledu i na kraju sam spreman na sve. Vjerujem da ce tako biti i sa CoH2. Vjerojatno da cu dobiti masu TD zbog napisanog ali nije me ni briga. Hvala svima na razumijevanju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 1:50 (XxCROxX).
17 godina
Company of Heroes 2

Mali savjet kako dobiti 20+ FPS-ova na svim postavkama. Naime,igra snima svaku vasu igru kao replay u folder "C:\Users\User\Documents\My Games\company of heroes 2\playback". To izgleda uzima previse sistemskih resursa zbog traljavog programiranja.Jednostavno kliknite desnom tipkom na folder playback -> properties i zabranite write unutar tog foldera sa sva tri usera. (SYSTEM,ime usera i admina)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 10:46 (Romano).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
protjeran
XxCROxX kaže...

Ima tu istine,ali mene su zapravo cheatovi učinili koliko-toliko boljim igračem.

Takve spodobe, ko što si ti bi tribalo trajno banirat sa foruma {#}

Glory Glory Man United
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice