Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.339.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
ToniMeić kaže...

predosadni ste,pokusavan nac neki koristan komentar o multiplayeru,a samo nailazin na vaše dosadne komentare od bf3 i grafici i kuđenju mw3ce...zato molin nekog normalnog igraca KAKAV JE MULTIPLAYER?iman sve codove do sada? jeli bolje od BO?

Bolje? puno bolje i zabavnije također, ako si volio igrati Mw2 onda češ ovo htjeti zaigrati sigurno! 

14 godina
XVII Mini kaže...

Ajde nauči čitati, jesam ja gdje napisao da je grafika ista kao u BF3? ne nego kažem da je to zbog lošeg cracka.

Znam čitati i pisati, hvala (ne čitam između redova). To me ne zanima što ti nisi spomenuo BF3. A za ovo drugo se ne slažem jer i da je original i crackano, isto je pa što god ti rekao. ;) Zato i spominjem BF3 da si neki ne umisle kako je i COD dobar...Po meni, najbolji je COD 4.

★★★★★
15 godina
protjeran

Jel se to meni čini ili grafika nije ni do koljena Battlefieldu 3?

Dinamo živi vječno

10 0 hvala 0
16 godina

ja ne kužim pa tko kupuje ovakve igre? Opet linerano izskrimptirano smeće od igre sa zastarjelim enginom, bla bla bla...boooring...

no ne živcira me to, nego što če ti biti igra najprodavanija do sada, i dobivat će odlične ocijene pa se ja pitam : tko je tu lud?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
DiRT kaže...
XVII Mini kaže...

Ajde nauči čitati, jesam ja gdje napisao da je grafika ista kao u BF3? ne nego kažem da je to zbog lošeg cracka.

Znam čitati i pisati, hvala (ne čitam između redova). To me ne zanima što ti nisi spomenuo BF3. A za ovo drugo se ne slažem jer i da je original i crackano, isto je pa što god ti rekao. ;) Zato i spominjem BF3 da si neki ne umisle kako je i COD dobar...Po meni, najbolji je COD 4.

Aj dosta preseravanja, vidi se da si mali dečaćić, WTF sa ovim "To me ne zanima što ti nisi spomenuo BF3? rofl! A za ovo drugo se ne slažem jer i da je orginal i crackano isto je pa što god ti rekao"

Gle u nekim piratskim verzijama/cracku je problem što se pomuljaju teksture, vjerovatno nisi ni kupio Mw3 zato ni neznaš kakva je grafika, nego samo kako bi rekli seruckaš .. 

14 godina
XVII Mini kaže...

Aj dosta preseravanja, vidi se da si mali dečaćić, WTF sa ovim "To me ne zanima što ti nisi spomenuo BF3? rofl! A za ovo drugo se ne slažem jer i da je orginal i crackano isto je pa što god ti rekao"

Gle u nekim piratskim verzijama/cracku je problem što se pomuljaju teksture, vjerovatno nisi ni kupio Mw3 zato ni neznaš kakva je grafika, nego samo kako bi rekli seruckaš .. 

Onda oprosti Veliki. Vidim da sve znaš...dobro si potkovan.

EDIT: I to što si citirao nije ono što sam napisao. Za početak malo provjeri sve riječi.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 23:18 (DiRT).
15 godina
protjeran
DiRT kaže...
XVII Mini kaže...

Hhahhah

Dinamo živi vječno
14 godina
DiRT kaže...
XVII Mini kaže...

EDIT: I to što si citirao nije ono što sam napisao. Za početak malo provjeri sve riječi.

Da Majke bez pameti - Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve . Bez pameti. 

Isprićavam se na Offtopicu.

16 godina
Kupio sam igru i po meni napokon neki igrivi dio i MP od četvorke....
Sve ono što je MW2 trebao biti....šteta šta su utrošili čak 2 godine na to.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

preko steama je igra 60 eura, a na nekim drugim stranicama koje prodaju keyeve cijena je kolko vidim 25-30 eura. ima li uopće razlike između kupnje sa steama i drugdje? jel se dobije nešto više ili manje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasniti kako da aktiviram ruski mw3 na steam??? Ne zelim da nesto zeznem...

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zuper kaže...

preko steama je igra 60 eura, a na nekim drugim stranicama koje prodaju keyeve cijena je kolko vidim 25-30 eura. ima li uopće razlike između kupnje sa steama i drugdje? jel se dobije nešto više ili manje?

Preko STEAMa dobiješ digtialnu verziju za skinuti bez brige da ćeš se morati zajebavati s kojekakvim pečevima i ostalim sranjima znači sve legalno, dok ako kupiš ključ dobiješ samo njega, a igru si skidaš odakle hoćeš

Dinamo živi vječno
14 godina
zuper kaže...

Nema nikakve razlike.

Kora lol? nema zahebancije ni sa drugim key-om, samo upišeš skineš sa stem-a i igraš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 23:36 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
zuper kaže...

Preko STEAMa dobiješ digtialnu verziju za skinuti bez brige da ćeš se morati zajebavati s kojekakvim pečevima i ostalim sranjima znači sve legalno, dok ako kupiš ključ dobiješ samo njega, a igru si skidaš odakle hoćeš

Pa kad kupis i ovaj od 30 moras ga sa steama skinuti sve ti je isto osim ako npr. kupis ruski mw3 pa ga onda moras prebacivati na engleski...

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH
16 godina
neaktivan

Jel ima di trenutno za kupit u dućanu mw3 kod nas? Ako da gdje, ako ne kada bi otprilike trebalo biti dostupno?

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 23:35 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
14 godina
Archy kaže...
Kora kaže...
zuper kaže...

Pa kad kupis i ovaj od 30 moras ga sa steama skinuti sve ti je isto osim ako npr. kupis ruski mw3 pa ga onda moras prebacivati na engleski...

Tako je.

14 godina
PoToKTM kaže...

Jel ima di trenutno za kupit u dućanu mw3 kod nas? Ako da gdje, ako ne kada bi otprilike trebalo biti dostupno?

http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-call-of-duty-modern-warfare-3/8163/ - 399 kuna.

15 godina

{#}{#}

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je njega žao :) kakav idiot,jooj...

17 godina

Index.hr o MW3  Padaju rekordi (opet){#}

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Velika očekivanja za taj mw3 ali ništa posebno...Bolji je CoD 4

1 0 hvala 0
15 godina

Odigrao sam sada prvu misiju i cini se dobro grafika je bolja nego mw3(No dobro znam da nije kao bf3 ali to mi nije niti bitno) i naravno ima onaj codovski feal...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Jesi to negdje skinia MW3 sa interneta ili si ga kupio putem Steama?

0 0 hvala 0
15 godina

regular težina igre-5 h kampanje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
14 godina
neaktivan

Zašto mi je opet počelo skidat igru, jučer sam ju igrao uredno i sve, a sada mi ju opet skida, to neki update došao ili što?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li mi netko detaljno pojasnit kako instalirat sa ruskim kljucem. Kakvo to skidanje prek ruskog VPN, ne kuzim taj dio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zoki kaže...

Index.hr o MW3  Padaju rekordi (opet){#}

dok god budale kupuju pravit će se takve debilne igre

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
13 godina
protjeran

Kako igram sve više sranja izlazi na vidjelo pa da podijelim s onima koji ne znaju...

Naime, ako jedan član partija ispadne iz bilo kojeg razloga iz igre i ostali iz tog partija ispadaju za njim.

Doduše, to se nije dogodilo svaki put tako da ne znam zbog čega se uopće događalo, ali mislim da je to prilično glupo ako je namjerno stavljeno.

Sljedeće, ponekad dobra stvar, a ponekad i moguće loša... party leader kad izlazi iz lobija povlači sve iz partija sa sobom.

To je dobro ako se traži odgovarajući loby i sl. da ne moraju svi izlazit i ulazit nego to rješava party leader.

Ali nije dobro ako ekipa igra i nalete na dobrog protivnika, a party leaderu se recimo prisere i on izađe i pokupi njih sa sobom... tko će opet naletit na istu ekipu??

Da ponovim, sve boljke matchmakinga i dalje postoje... ispadanje usred igre zbog laga odnosno mijenjanj hosta.

Mijenjanje hosta tijekom partije me pogotovo živcira, a to se nerijetko dešava.

Čak i neki novi momenti koje u MW2 nisam susretao... blokiranje (zamrzavanje igre) na više desetaka sekundi zbog laga.... naravno svaki put kad se probudiš iz "hibernacije" shvatiš da te netko ubio.

To bi bio dakle rezime prvog dana igranja... moram samo još napomenuti da prebacivanje u video settingsu sa Extra na Native daje malo bolju sliku ali to još uvijek nije to.

Eh da, i mape... mape su posebna priča... ne znam jesam li ih uspio sve vidjeti, ali od viđenog nema niti jedne mape da se s jednog kraja vidi drugi.

Recimo poput Wastelanda, Deraila, Highrisea u MW2 gdje si mogao malo snajperom igrati.

Ovdje je većina mapa malena, skučena, klaustrofobična i prepuna raznoraznih prolaza, prozora, katova, stepenica, tornjeva i sličnih piydarija.

Ne može se toliko toga popratiti i pregledavati pogotovo ako se rusha ili iole kreće po mapi tako da nerijetko pobereš metak s pozicije za koju nisi ni znao da postoji, a kamoli da si ju primjetio.

Veličina mapa diktira i sljedeći moment, a to je da se nerijetko nađeš u unakrsnoj vatri, ponekad čak i trojice protivnika.

I za kraj QS je po mom viđenju prelako napraviti... ljudi rushaju sa snajperom... 5 lvl, ono 15 minuta igranja i lete sa snajperom i rokaju sve živo po mapi.

Gledaš killcam i ne možeš vjerovat očima... ni ne puca u tebe, a svaki put te ubije one shoot killom.

Nešto su sprčkali izgleda taj QS tako da oni što su kenjali u BO-u dođu na svoje i da se vesele gluposti koja uništava i ono malo dobroga što je ostalo u igri.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta je sa dedicated serverima, jel ih ima?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice