IWnet je kao stvoren bas za ljude kao sto je naxeem. Nije tesko shvatiti da je naxeem prosjecni CoD igrac, stoga njemu nije tesko ni pao nedostatak dedicated servera, ali svi mi koji smo iole duze igrali CoD4 nismo zadovoljni IWnetom. Sto bi se reklo, svi mi "hardcore" CoD4 igraci nismo zadovoljni.
Na stranu ovo sa 'hardcore' igračima jer je bedasto, ali ako se mora, dam se kladit da je Nax više 'hardcore' igrač od bilo koga ovdje. Samim time jasno mu je da je COD ništa više od zabavne 'igrice'.
Uostalom, tzv. 'prosječni' igrači čine puno veći dio COD zajednice od vas samoprozvanih 'hardcore' igrača. Kladim se da takvih kao ti ('uber hardcore mama igrača') nije niti 10%. I zato je IW takav kakav jest. Dobar je nama igračima koji nemaju potrebu mjeriti veličinu pimpača skillom na COD-u, jer nas je više.
Search & Destroy je mod koji sam najvise volio, a vidi sada u MW2, samo 4 runde. Samo 4 runde?! Ne mozes se naigrati posteno. A da ne kazem da je GL naravno dozvoljen pa te to dodatno isfrustrira. Da ne kazem da je u S&D maximala samo 12 igraca. I naravno, mogu opet nabrajati sve one nedostatke iz prethodnog posta, ali nema smisla posto sam ih tamo nabrojao.
S&D je sasvim dobar sa 4 runde. Taman koliko ti treba da pobijediš ili izgubiš, sve više od toga je samo pretjerivanje sa mapom. Dakle, ako ćemo o skillu koji svi toliko volite spominjati, više skilla ima onaj koji se brže prilagođava od onoga kojemu treba 4 runde samo da se zagrije.
CoD jednostavno nije to bez dedicated servera. Naravno da se IWnet mora nekome i svidjeti a to je onima koji igraju da malo ubiju vrijeme, koji su tek prosjecni igraci, koji ni ne znaju sve blagodati dedicated servera, takvih uvijek ima, srecom, oni ne cine vecinu, vecina je ta koja je nezadovoljna.
LOL
Jer baš prosječnih igrača ima svugdje, u svakoj igri, i to u desecima postotaka većem broju od Vas HC igrača.
Samo sto ipak vecina ovaj puta nece pomoci, jer IW se i tak i tak oglusio na zahtjeve igraca, em je prodaja na PC-u podbacila, em zarada sa PC-a cini oko 3% sveukupne zarade, em je rijetko tko zadovoljan, pa kud cete bolje pokazatelje da je velikoj vecini IWnet promasaj?
Ovo ti je dobro objasnio Nax. To što ti nasjedaš na patke raznih wanna be ekonomskih stručnjaka je tvoj problem. Čak i tih 3% uvelike je premašilo prodaju COD4. To ne pokazuje da je COD MW2 failao na PC platformi, već samo da se mega dobro prodao na konzoli. Ništa čudno budući da je COD već nakon COD2 postao konzolaška igra.
I ja sam bio vrlo blizu da kupim igru, ali sva sreca nisam. 400 kn je meni osobno previse za dati igri koja je toliko puno ogranicena. I da me netko krivo ne shvati, ja ne pljujem po MW2, ljudi koji su radili na igri su napravili dobar posao, igra je stvarno odlicna, i dalje drzim da je jedna od najboljih igara izaslih ove godine, ali IWnet moze proci kod konzola, na PC-u jednostavno ne.
Ti si kralj kad misliš da je tvoje ne posjedovanje igre razlog zašto bi mogao doći na forum i pljuvati stvari o kojima pojma nemaš.
Uostalom kladim se da je tvoje nezadovoljstvo prvenstveno prouzrokovano problemima koje imaju ljudi sa piratskim MW2. Zato ću ti samo reći... LOL
Ovo s 4 runde je sprdačina...taman kreneš igrat i već gotovo...standard je 20 rundi u SD, al ajd, da su bar stavili da se igra do 7 ili 10 ... riječ nebi rekao.
Standard od 20 rundi kažeš? A di to piše?
Iskreno, 20 rundi bi bio žešći proser jer bi postalo dosadno gledati ekipu kako se ukampala bez ideje 20 rundi za redom.
lol, sad se sjetio...sve klase su mi napravljene za HC mod...i akd se igra normalni mod...imam hrpetinu assista, jer prokleti silencer doslovce ubija damage oružja. Igram normal mode samo kad je ekipa, solo sam na hc.
Excuses, excuses.
P.S. Ja na normal igram najčešće sa silencerom i bez stopping powera pa eto, ipak ubijem...
kad sam s downloadom od 0.7 MB/s imao cca 80 killova (ne sjećam se iskreno točno).
Download je BTW najmanje bitan, ljudi sa 0.7 downloadom igraju sasvim normalno, pa i ja, kad se nešto skida ograničim svoj download na 1Mbit/s. I sve ide ko podmazano.
P.S. U mojim postovima često ispada da branim COD ili ovo i ono a da sam prije pljuvao. Ali samo branim one stvari za koje znam da nisu takve kakvima ih forumaši prikazuju. COD je i dalje u mojim očima samo prosječna zabavna FPS igra, ništa više, a po samoj dubini i guštu je godinama iza bilo kojeg BF-a, ali i mnogih ostalih igara.
Pričanje o hardcore COD igračima je apsurdno jer je COD samo obična casual igra ništa više.