Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
4LT41R kaže...
smrad06 kaže...

imam pitanje: kad sam imao 4890 vapor-x i 6 gigi rama imao sam preko 100 fps-ova, a sad kada sam stavio 5870 vapor-x i još 6 gigi rama imam max 60. mislim svejedno mi je jer ne patim zbog tih gluposti, sve super radi samo mi je čudno kak to?

iskljuci sync every frame

ma ne treba meni više fps-ova nego samo pitam... isto igra izgleda i sa 60 i sa 500 fps-ova...

16 godina

mislim ono.napišem malo opširnije šta napraviti i pomislim možda če me pm.ati ali ne ide se zezati s tipom zašto mu ne odgovori..

sjedi 1...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Pitanje reinstaliro sam windowse moram sve iz pocetka ili?

ako imaš acc na Steamu, na njemu se čuvaju statsi iz MP, za SP neznam tako da samo upišeš name i pass na Steam i nastaviš gdje si stao

a onda sam se probudio...
17 godina

evo odigrao prvih 2 sata novog cod-a i samo mi je jedanput zalaggalo i to kad mi je pukla konekcija, u četvorci mi je puno više laggalo stvarno neznam zašto

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 22:59 (leo_819).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly1982 kaže...

ti si neki hebeni kampercina?lean i sniperi a?dedicated serveri netrebaju?wtf?

Ja sam sve samo ne hebeni kampercina :) Da si igrao sa mnom, znao bi da vrh ljestvice osvajam bez ispaljenog metka. Mirotvorac, rekli bi...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
moderator

I predsjednički kandidati igraju CODSmijeh

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

I predsjednički kandidati igraju CODSmijeh

Da, danas je bilo sučeljavanje. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

I eto, Bandić pobijedio....

Čim je tako jak u COD-u mislim da je zaslužio biti predsjednik i vrhovni poglavar hrv. vojske.

Doduše, Josipović je imao najbolji K/D, pa smo možda sigurniji sa njime, ali dobro, možda postane vojni savjetnik.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 23:49 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

I eto, Bandić pobijedio....

Čim je tako jak u COD-u mislim da je zaslužio biti predsjednik i vrhovni poglavar hrv. vojske.

Doduše, Josipović je imao najbolji K/D, pa smo možda sigurniji sa njime, ali dobro, možda postane vojni savjetnik.

da pa ce nam se rugat da smo kamperi

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan

s čim je najbolje snimit 5 min mw2? imam slab komp i malo prostora na hdd. dakle nešto što ne smeta puno u igri i što snima lagane videe.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e dečki di vi to kako i kada perete zajedno :)?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma ovaj naxeem ko da zivotom brani mw 2!!steam je totalno sranje uvjek nesto sere.

16 godina
Mariola85 kaže...

ma ovaj naxeem ko da zivotom brani mw 2!!steam je totalno sranje uvjek nesto sere.

Istina steam nevalja, ali IW net je još gori sam koncept takvog forsiranja mapa itd.  

Vecina igrača bi htjelo nači server i tamo igrati! 

Žašto ja ne bih igrao mapu koju ja hočem a ne koju mi IW sranj. nametne!

Svi smo mi pošteno platili igru koja baš i nije jeftina.I da kažem istinu očekivao sam više!

Welcome to the ACTIBLLIZARD! (we rip you of)!!!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 4:32 (Butcher).
15 godina
neaktivan

igra je stvarno jako dobra...samo malo prevelike mape neke za 9 igraca...

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

i s tobom se slazem jebote pa neke mape su za 20 ljudi a debili stavili max 8

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IWnet je kao stvoren bas za ljude kao sto je naxeem. Nije tesko shvatiti da je naxeem prosjecni CoD igrac, stoga njemu nije tesko ni pao nedostatak dedicated servera, ali svi mi koji smo iole duze igrali CoD4 nismo zadovoljni IWnetom. Sto bi se reklo, svi mi "hardcore" CoD4 igraci nismo zadovoljni.

Jucer bas igram MW2, i nisam vidio da je vise ljudi ispljuvalo IWnet nego tada. Malo malo netko napise "IWnet sucks", "F*ck IWnet", neki su si stavljali to cak i u nick, dakako, sasvim, sasvim opravdano.

Search & Destroy je mod koji sam najvise volio, a vidi sada u MW2, samo 4 runde. Samo 4 runde?! Ne mozes se naigrati posteno. A da ne kazem da je GL naravno dozvoljen pa te to dodatno isfrustrira. Da ne kazem da je u S&D maximala samo 12 igraca. I naravno, mogu opet nabrajati sve one nedostatke iz prethodnog posta, ali nema smisla posto sam ih tamo nabrojao.

CoD jednostavno nije to bez dedicated servera. Naravno da se IWnet mora nekome i svidjeti a to je onima koji igraju da malo ubiju vrijeme, koji su tek prosjecni igraci, koji ni ne znaju sve blagodati dedicated servera, takvih uvijek ima, srecom, oni ne cine vecinu, vecina je ta koja je nezadovoljna.

Samo sto ipak vecina ovaj puta nece pomoci, jer IW se i tak i tak oglusio na zahtjeve igraca, em je prodaja na PC-u podbacila, em zarada sa PC-a cini oko 3% sveukupne zarade, em je rijetko tko zadovoljan, pa kud cete bolje pokazatelje da je velikoj vecini IWnet promasaj?

I ja sam bio vrlo blizu da kupim igru, ali sva sreca nisam. 400 kn je meni osobno previse za dati igri koja je toliko puno ogranicena. I da me netko krivo ne shvati, ja ne pljujem po MW2, ljudi koji su radili na igri su napravili dobar posao, igra je stvarno odlicna, i dalje drzim da je jedna od najboljih igara izaslih ove godine, ali IWnet moze proci kod konzola, na PC-u jednostavno ne.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
moderator
Mariola85 kaže...

i s tobom se slazem jebote pa neke mape su za 20 ljudi a debili stavili max 8

Max 8 igrača???O kojoj igri ti pričaš???

16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

IWnet je kao stvoren bas za ljude kao sto je naxeem. Nije tesko shvatiti da je naxeem prosjecni CoD igrac, stoga njemu nije tesko ni pao nedostatak dedicated servera, ali svi mi koji smo iole duze igrali CoD4 nismo zadovoljni IWnetom. Sto bi se reklo, svi mi "hardcore" CoD4 igraci nismo zadovoljni.

Jucer bas igram MW2, i nisam vidio da je vise ljudi ispljuvalo IWnet nego tada. Malo malo netko napise "IWnet sucks", "F*ck IWnet", neki su si stavljali to cak i u nick, dakako, sasvim, sasvim opravdano.

Search & Destroy je mod koji sam najvise volio, a vidi sada u MW2, samo 4 runde. Samo 4 runde?! Ne mozes se naigrati posteno. A da ne kazem da je GL naravno dozvoljen pa te to dodatno isfrustrira. Da ne kazem da je u S&D maximala samo 12 igraca. I naravno, mogu opet nabrajati sve one nedostatke iz prethodnog posta, ali nema smisla posto sam ih tamo nabrojao.

CoD jednostavno nije to bez dedicated servera. Naravno da se IWnet mora nekome i svidjeti a to je onima koji igraju da malo ubiju vrijeme, koji su tek prosjecni igraci, koji ni ne znaju sve blagodati dedicated servera, takvih uvijek ima, srecom, oni ne cine vecinu, vecina je ta koja je nezadovoljna.

Samo sto ipak vecina ovaj puta nece pomoci, jer IW se i tak i tak oglusio na zahtjeve igraca, em je prodaja na PC-u podbacila, em zarada sa PC-a cini oko 3% sveukupne zarade, em je rijetko tko zadovoljan, pa kud cete bolje pokazatelje da je velikoj vecini IWnet promasaj?

I ja sam bio vrlo blizu da kupim igru, ali sva sreca nisam. 400 kn je meni osobno previse za dati igri koja je toliko puno ogranicena. I da me netko krivo ne shvati, ja ne pljujem po MW2, ljudi koji su radili na igri su napravili dobar posao, igra je stvarno odlicna, i dalje drzim da je jedna od najboljih igara izaslih ove godine, ali IWnet moze proci kod konzola, na PC-u jednostavno ne.

slazem se.,a pazite ovo KILLZONE 2 je mutiplayer igra godine (vi koji ju niste igrali nemojte srat),ocito su ljudi primjetili nedostatke  coda,jer mu fali dosta tog

killzone podrzava do 32 igraca ima dedicated servere a to je hebena konzolaska igra,ima klase ima sve kaj mu treba i zasluzio je da bude best mp of the year

(opet ponavljam vi koji niste igrali nemojte srat)

EDIT:zaboravio sam ima i jako dobru klansku podrsku (ima clan ranking system,automacko dodavanje tagova kad se uđe u klan, clan tournament system) a kaj od tog ima mw2 NISTA!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 8:13 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Za sve korisnike T-coma i Thomsona ST780.  T-scummmmmmmmmmmmmmmmmm

http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/routeri-adsl/67081-thomson-speedtouch-st780/

Nakon ovoga treba forwardat portove.

ovako ne koristim T-Comove usluge nego Metronet... i onda kada hoću upgrade piše mi da mi nije prijavljen router jer imam bežićni i internet mi čim se upali comp radi... neće mi ništa instalirati...pomoć!!

15 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Onda ja smijem napisati (pub-igrac) "FUCK COD 4".

Kimi - the King of Spa.
16 godina
protjeran
barca kaže...
Tallahasee kaže...

Za sve korisnike T-coma i Thomsona ST780.  T-scummmmmmmmmmmmmmmmmm

http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/routeri-adsl/67081-thomson-speedtouch-st780/

Nakon ovoga treba forwardat portove.

ovako ne koristim T-Comove usluge nego Metronet... i onda kada hoću upgrade piše mi da mi nije prijavljen router jer imam bežićni i internet mi čim se upali comp radi... neće mi ništa instalirati...pomoć!!

trebas ga zicno spojit al neznam kak bi orginalni firmware pomogo meni se i na t-scummu otvorio port normalno

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

s čim je najbolje snimit 5 min mw2? imam slab komp i malo prostora na hdd. dakle nešto što ne smeta puno u igri i što snima lagane videe.

iko?niko?

16 godina
protjeran
djdomi kaže...
djdomi kaže...

iko?niko?

a kaj ljudi ce ti rec fraps il xifre jer malo njih zna nesto drugo ni ja neznam smanji kvalitetu videa i igre i kad postane igrivo snimaj

17 godina
djdomi kaže...
djdomi kaže...

iko?niko?

Hmmm, ne pada mi ništa pametnije od Xfirea. Stavi u Video opcijama da snima Half-size, isključi snimanje zvuka. S tim opcijama bi otprilike 5 minuta videa bilo oko 1 Gb.

Probaj i sa Frapsoma, ali tu su po performansama.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Morat ću redom jer si previše toga na..pisao.

Prison Breaker kaže...

Nije tesko shvatiti da je naxeem prosjecni CoD igrac, stoga njemu nije tesko ni pao nedostatak dedicated servera, ali svi mi koji smo iole duze igrali CoD4 nismo zadovoljni IWnetom. Sto bi se reklo, svi mi "hardcore" CoD4 igraci nismo zadovoljni.

Sada napadaš moj ego igrajući na "prosječnost"? LOL.

Da, ja sam prosječan CoD igrač. CoD mi nije glavna preokupacija u životu, CoD-om ne hvatam cure niti se CoD-om ikome dokazujem. Imam i bitnijih stvari u životu.

-

Inače, najčešće ljudi koji se puno vole i smatraju se "pro", "hardcore" i sl. imaju problema, željni su pažnje u virtuali, a čime nadoknađuju mediokritetski položaj u stvarnom svijetu. Ponekad nisu. Ponekad.

Ne kažem da ti tu spadaš, samo govorim o najčešćim slučajevima.

Što se "hardcore pro" titula tiče i samoprozivanja, eno, uzmemo za primjer Doxya. Hvalio se hvalio, a onda došao na server i "low" DannyHR ga pomeo i Doxy uglavnom po sredini. A kad ne ide, disconnect. Laga. Možda i da, ali laga često samo njemu iako ima dobar ping.

Na stranu to što je Doxy dobar igrač, a to vidim po nekim njegovim potezima, vidim da zna što radi, nije baš ni toliko pro, hardcore, uber i sl. i niti je Danny baš toliko "low". Tako da je dobro prije samoproglašenja, pregristi jezik.

Od Doxya je puno bolji ispao "Kučište" (ne znam tko je to s foruma), dečko koji je bio na vrhu ljestive sinoć nekoliko puta i uvjerljivo dobro igrao bez previše buke.

Ali zato postoji ona poslovica (više njih): pas koji laje, ne grize, a i kad laje, laje zbog sela. :)

Inače, u praksi, ljudi koji kada pišu govore o sebi u množini, da bi stvorili dojam glasnogovorništva i brojnosti, nesigurni su u svoje stavove i zapravo boje se da im nedostaje argumenata, imaju i inače problema u samostalnosti funkcioniranja, a često se lako povode "hranom za mase" i snažni su samo u grupama (navijački huligani, bojažljivi govornici i sl.).

S takvim ljudima, ograničenih sposobnosti jezičnog nadmetanja, obično nije smisleno ni raspravljati.

Ne kažem ja da si ti, Prison Breaker, takav, ali me tvoj tekst asocira na to.

Prison Breaker kaže...

Izgleda da ti, pardon, vi, često upadate u čudne situacije. Ja u igri uglavnom srećem ljude normalnih (više-manje) nickova, neopterećenih time tko puši, tko guta i sl., a često su većina odrasliji ljudi pa im prostačenje u imenima i ne treba. To je inače odlika djece u pubertetu, buntovništva, nezrelosti i sl.

Prison Breaker kaže...

4 runde ili 10 rundi. Promijeni se mapa i dalje igraš isti mod. 4 runde dva puta ili 8 rundi? Sasvim je svejedno.

Inače, ljudima koji se teže prilagođavaju promjenama i sporije "hvataju" stvari, često treba duže vremena ponavljati istu stvar.

Recimo, moj kolega s faksa je jedan ispit ponavljao 7 puta. A čuj, čovjek sporije kapira.

Tako, možda nekima treba 10 rundi da u desetoj napokon uhvate koji kill i skuže ekipu i taktike, tj. pročitaju protivnike. "Brži" ljudi to mogu već u prvoj rundi, pa im nakon 4 dosadi i požele novu mapu.

Istu stvar može se protumačiti i tako da je većini dosadno igrati dugo istu mapu, pa je 4 runde nekakav optimum želja većine. Treba poštovati i druge.

Ako želiš nešto posebno, imaš privatne mečeve.

GL je više puta bio tema rasprava i ostaje i dalje činjenica da jest iritantan, ali to je oružje kao i svako drugo, a CoD je rat. Sviđalo se tebi ili ne, tu je. Ili ga nauči sam koristiti i biti tako "uber", s obziro da je jako opak, ili ne cmizdri kao dijete. Ja mrzim GL - svaki put me iziritira, ali isto tako znam da osobu s GL-om mogu ubiti zatvorenih očiju, da me GL-aš može pogoditi samo ako ga ne vidim i ako je te sreće da pogodi iz prve.

Prison Breaker kaže...

I bez i sa dedicated servera, CoD je CoD. Dedicated serveri omogućavali su raznim samoprozvanim "hardcore" majstorima da kickaju one koji ih ubiju, da isključe oružja koja se njima ne sviđaju, koja ne znaju koristiti ili ne pašu njihovom stilu igre i sl. Takvi ljudi su i inače "problemi" bez tolerancije, razumijevanja za različitosti i niže inteligentni ljudi kojima je zapravo bitno da je po njihovom i da je to jedino ispravno.

Dobro je da toga nema, jer često samoprozvani "hardcore" "pro" igrači teško podnose dobijanje batina pa banaju i kickaju jadne ljude koji ih nadmaše u skillu.

Srećom, egotripera, hardkor i pro igrača nema tako puno i sudeći po općoj populaciji, većina ne spada u te grupe i fino više ili manje zadovoljno igra.

Prison Breaker kaže...

Sva sreća. Inače, dobro je da ekonomski stručnjaci znaju kada je rekordna prodaja zapravo podbačaj, a kada je 3% zapravo loš uspjeh igre, a ne nadmoć drue platforme. Ah, ti ekonomisti danas.

Da nebi sve ostalo na sarkazmu, Prison, prodaja PC verzije je rekordna za PC, CoDMW2 je najprodavaniji CoD ikad (na PC-u). U prvom danu prodaje, prodano je 1.23 milijuna kopija samo u Engleskoj, što je duplo od jedne od najprodavanijih igara GTA4, od čega je 3% prodano za PC, a što je opet nadmašilo prodaju originalnog CoD-a 4.

MW2, kao i svaka druga igra, ima svoju hrpicu mana. No, to je i za očekivati. CoD općenito i nije neka ozbiljna igra nikada ni bio niti je populacija CoD igrača nešto posebno kvalitetna i vješta; uglavnom se radi o prosječnim igračima u prosječnoj igri.

U svakom slučaju, bolje da nisi kupio igru. Zaista bi bilo višak u igri imati još jednog "hardcore", "pro" i "uber" igrača koji u igri baš i nije tako uber, već prosječan i gaze ga "loware".

Puno je bolje kada igram sa šutljivim igračima od kojih ništa ne očekujem i koji te ugodno iznenade svojim skillom, pa čak i pobijede.

Možda bi ti veliki ping, nemogućnost proširenja vidnog polja preko konzole, uklanjanje trave, tekstura, dima i sl. varanja, laganje konekcije, ping čudno "zelen", ali ogroman i loše se prikazuje, neraspoloženje, umor i sl. stvari. samo ometale igru i skill, pa bi, igrom slučaja i nesretnih okolnosti i nedostataka igre, ispalo da nisi niti "dobar" kao Doxy, već loš.

Drži se ti CoD-a 4, makni GL, P90, M4, M14, M21, AK47, travu, zidove, dim, sunce, attachmente, perkove itd. i budi pro na pingu 30ms. Ako te tko ubije, admin si na svom serveru pa tog nekog uvijek možeš kickati. Kreten sigurno cheata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 10:32 (naxeem).
17 godina
protjeran

Jesi i nisi u pravu naxeem...previše je toga da quotam...

Ja i dalje stojim s svojom kakti kažeš, "pro/hardcore" titulom, u CoD4 sam je nosio, i kaj sad...MW2 sam odigrao cca 50 sati, od toga 40 sam imao tehničkih problema, i s tim problemima uvijek bio u vrhu. Toliko o tome.

Nije mene nitko pomeo ak želiš tak, na jednoj mapi samo sam bio "pometen", i to s connection interupted, na sabotage gdje sma poginuo čak 2 puta, i runda je završila. Toliko o tome, NIKAD se nisam disconnectao kad me nije išlo, IZBACILO me sa servera, ili sam otišao jer previše je veza pucala.

Ovo s 4 runde je sprdačina...taman kreneš igrat i već gotovo...standard je 20 rundi u SD, al ajd, da su bar stavili da se igra do 7 ili 10 ... riječ nebi rekao.

EDIT: lol, sad se sjetio...sve klase su mi napravljene za HC mod...i akd se igra normalni mod...imam hrpetinu assista, jer prokleti silencer doslovce ubija damage oružja. Igram normal mode samo kad je ekipa, solo sam na hc.

E da, kad smo kod ovog "Doxya" i priče o njemu, u toj tvojo priči naxeem, se govori o DVIJE MAPE na kojima sam pljugao...a odigrali smo skupa podosta njih...zakaj to ne spomeneš...ili npr. kad sam s downloadom od 0.7 MB/s imao cca 80 killova (ne sjećam se iskreno točno).

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 9:53 (doxy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@naxeem:

Ne moj zezat da te "napada" i na pp-u zbog obične igre?

"Da. Nakon što vrijeđanjem, prostačenjem i off-topicom ne možeš i bješnjenjem na privatnim porukama, sada napadaš moj ego igrajući na "prosječnost"? LOL."

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
djdomi kaže...
djdomi kaže...

iko?niko?

Hmmm, ne pada mi ništa pametnije od Xfirea. Stavi u Video opcijama da snima Half-size, isključi snimanje zvuka. S tim opcijama bi otprilike 5 minuta videa bilo oko 1 Gb.

Probaj i sa Frapsoma, ali tu su po performansama.

ev recordao sam test sa xfireom, da bi sad convertirao sa any video converter u neki lakši format, jel bi se izgubila kvaliteta?

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Jesi i nisi u pravu naxeem...previše je toga da quotam...

Ja i dalje stojim s svojom kakti kažeš, "pro/hardcore" titulom, u CoD4 sam je nosio, i kaj sad...MW2 sam odigrao cca 50 sati, od toga 40 sam imao tehničkih problema, i s tim problemima uvijek bio u vrhu. Toliko o tome.

Nije mene nitko pomeo ak želiš tak, na jednoj mapi samo sam bio "pometen", i to s connection interupted, na sabotage gdje sma poginuo čak 2 puta, i runda je završila. Toliko o tome, NIKAD se nisam disconnectao kad me nije išlo, IZBACILO me sa servera, ili sam otišao jer previše je veza pucala.

Ovo s 4 runde je sprdačina...taman kreneš igrat i već gotovo...standard je 20 rundi u SD, al ajd, da su bar stavili da se igra do 7 ili 10 ... riječ nebi rekao.

EDIT: lol, sad se sjetio...sve klase su mi napravljene za HC mod...i akd se igra normalni mod...imam hrpetinu assista, jer prokleti silencer doslovce ubija damage oružja. Igram normal mode samo kad je ekipa, solo sam na hc.

E da, kad smo kod ovog "Doxya" i priče o njemu, u toj tvojo priči naxeem, se govori o DVIJE MAPE na kojima sam pljugao...a odigrali smo skupa podosta njih...zakaj to ne spomeneš...ili npr. kad sam s downloadom od 0.7 MB/s imao cca 80 killova (ne sjećam se iskreno točno).

Ne kažem da nisi dobar. Svidjelo mi se kako se krećeš, vidio sam da "nisi od jučer", ali i da nisi ni pro turbo kao Prison Breaker.

To je OK, nije to loše. Možda i imaš tehničkih problema i sl. sve je moguće.

Mah. 20 rundi istu mapu? Malo dosadi iskreno. Znao sam i ja igrati S&D cijelu noć istu mapu za CW, ali to su iznimne situacije kada je trebalo "zagrijati se".

Inače i ja više volim HC mod i prilagodio sam klase tome, a iritira me posebno slabost oružja na normalu.

Kao što sam rekao da te DannyHR zgazio, spomenuo sam da sam vidio da si i dobar. Dakle, svega je bilo.

MegaMass 2000 kaže...

@naxeem:

Ne moj zezat da te "napada" i na pp-u zbog obične igre?

"Da. Nakon što vrijeđanjem, prostačenjem i off-topicom ne možeš i bješnjenjem na privatnim porukama, sada napadaš moj ego igrajući na "prosječnost"? LOL."

To je Kill Frenzy, ne Prison Breaker. Pogriješio sam pa se i ispričavam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 10:07 (naxeem).
17 godina
protjeran

Onda se kaže "gazili smo se" ... xD.

Da se pohvalim...jučer mi se popravila veza napokon. Nakon skoro 2 tjedna pakla.

Koji kreteni u T-Comu...prekjučer sam ponovo zvao i prijavio kvar, i pita mene frajer jel ste vi 16.12 prijavljivali isto taj kvar? Reko da, jesam. E pa u zapisniku stoji da je vaš kvar otklonjen. Reko lol, ko prvo, nisam tehničare ni vidio, nit mi itko išta javljao, a kvar NIJE otklonjen. Još sam par puta poslije toga zvao, i čudom dan poslije (jučer) vratila se moja konekcija na staro.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice