Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.185.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Hyperion kaže...
calypso kaže...
Hyperion kaže...
doxy kaže...
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki

Toliko nedobijem ni sa phenom II x3 720 3,6GHz i HD4870 i na manjoj rezoluciji. Nešto je meni tu sumnjivo.
 Ja sa svojim kompom(pogledaj Moj PC) isto dobijam oko 35 fps avg na very high(odnosno enthusiastic na Warheadu).
 Pa fala bogu kada ti grafička ima više memorije i osjetno je jača i osjetno skuplja.
 Ti govoris ovo za GTX 260 216 u odnosu na 9600 GT ili na GTX 260 192? Jer ja sam govorio za GTX 260 216 u odnosu 260 192(za koju je Jack Sparrow rekao da ju ima njegov bratic koji dobiva 35 fps-a) a ona nema vise memorije i nije toliko jako brza i skuplja od ove moje(GTX 260 216)
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

daj ajmo o temi pričat a ne o grafičkim karticama

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se ne varam još  točno 5 mjeseci do izlaska ja jedva čekam mislim da će to biti hit godineBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me samo kakva ce biti optimiziranost same igre.No ne bojim se previse posto se igra vrti na doradenom engine-u od prvog dijela koji je davao dobar omjer ulozenog dobivenog...

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
16 godina
neaktivan

Iako se već zna dosta pojedinosti vezanih za nadolazeči naslov Modern Warfare 2, nikad zapravo nismo saznali zbog čega je uslijedila promjena imena i gdje je nestao Call of Duty. MTV je razgovarao sa glavnim menađerom koji je "jasno i glasno" odgovorio na pitanje:"Zašto MW2, a ne CoD:MW2?".

mislim da je ovo ok. naglasuju da je ovo direktni nastavak na mw1, a ne samo jedna od 100 COD serijala kolko ih ovi planiraju izdati u sljedecih par mjeseci

preuzeto sa codhr slazem se sa ovime u popunosti

0 0 hvala 0
17 godina
calypso kaže...
 Ti govoris ovo za GTX 260 216 u odnosu na 9600 GT ili na GTX 260 192? Jer ja sam govorio za GTX 260 216 u odnosu 260 192(za koju je Jack Sparrow rekao da ju ima njegov bratic koji dobiva 35 fps-a) a ona nema vise memorije i nije toliko jako brza i skuplja od ove moje(GTX 260 216)
 U odnosu na hd4870 512MB
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
calypso kaže...
 U odnosu na hd4870 512MB
 ovo je tema o Call of Duty: Modern Warfare 2 i pricamo o igri a nepricamo o grafickama i kako mozete tvrditi gluposti o fps a nije izaso ni system requirement
16 godina
protjeran

Što mislite, hoće li prije Razor1911 ili neki drugi tim izdati mw2?

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel zna neko koje je minimum system za igrat??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
damian123 kaže...

Pa zar ti nekupuješ novi comp? To te uopće nebi trebalo dirat...
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
damian123 kaže...

Ma pitaj boga sta ovi izvodi, cas kupuje novi komp, masinu ipo a cas se raspitiva za 4670!
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
damian123 kaže...

Pa sta ne smije pitat?
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
17 godina
calypso kaže...
Hyperion kaže...
damian123 kaže...

Pa sta ne smije pitat?
 Pa smije, ali bezveze pita.
16 godina
neaktivan

jedno je sigurno teško će biti nadmašiti četvorku evo sad ju opet prelazim nakon godinu dana i sad sam se podsjetio koliko je ta igra brilijantna

osobno če mi nedostajati uloga marinca i S.A.S,ali baš me zanima kako če izgledati ta multinacionalna vojska taks force 141 čuo sam da če u njoj biti delta force,navy seals ponovo S.A.S i svašta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ce igra biti odlicna samo ako bude malo duza ne kao cod4 predes u jednom danu ocu da imam sta igrat mjesec dana,ono sa onim vozilima to sumnjam da ce dobro ispast,a oruzja kolko sam dosad vidio su po meni odlicna samo da na multiplayer maknu marty i last stand za gl mi svejedno i da naprave da se moze stavit vise atachmenta na jednu pusku a u cod4 moze samo jedan a ipak je ispo fenomenalan onda ce ovaj biti jos bolji.

mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onaj demo u snježnom okruženju s E3 sajma me fakat nabrijao i sad ne mogu dočekat kad će igra izać a čim izađe ohoooooohohohohoohohohhooooo brijem da mjesec dva niš drugo ne budem igrao neovisno kolko će igra trajat prelazit ću je 100 puta ak trebaNevinašce

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potvrđeno je da će u MW2 biti Martyrdom, nažalost.

Rekli su da će biti novih perkova za MP, i potvrdili da će Martyrdom ostati.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

onaj demo u snježnom okruženju s E3 sajma me fakat nabrijao i sad ne mogu dočekat kad će igra izać a čim izađe ohoooooohohohohoohohohhooooo brijem da mjesec dva niš drugo ne budem igrao neovisno kolko će igra trajat prelazit ću je 100 puta ak trebaNevinašce

Slažem se, stavrno odlična gameplay prezentacija! Nadam se da neće podbacit jer za ovu igru se isplati dati novac za original šta ću i učinit samo se nadam da neće razočarat...

dotore1
17 godina

Zasto vozila nece dobro ispast? Meni su tenkovi u CoD serijalima jedni od najboljih, skoro ko simulacija. Istina, nece biti Gran Tourismo ali ce biti okay s obzrom da je to FPS. Sto se tice optimizacije mislim da svi koji su vrtili CoD5 moci ce i MW2 jer Infinity Ward nikada nije iznevjerio.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ja mislim da ce igra biti odlicna samo ako bude malo duza ne kao cod4 predes u jednom danu ocu da imam sta igrat mjesec dana,ono sa onim vozilima to sumnjam da ce dobro ispast,a oruzja kolko sam dosad vidio su po meni odlicna samo da na multiplayer maknu marty i last stand za gl mi svejedno i da naprave da se moze stavit vise atachmenta na jednu pusku a u cod4 moze samo jedan a ipak je ispo fenomenalan onda ce ovaj biti jos bolji.

Campaign koji kratko traje,ali je vrlo kvalitetan po priči,gameplay-u,misijama je zaštitni znak COD serijala.

Ako se gameplay produži previše dobiješ proljev, jer se jedno te isto ponavlja neštokao Assassins creed, svaki grad ista misija i tako 9 puta moraš ponavljat. Morao sam stanku od par mjeseci napravit da bih nastavio.

COD 4 će mi uvijek ostat u sjećanju, koji je to gušt bio prelazit. Stvarno nevjerojatno, a i ono kada se prikazuju satelitske snimke itd. dok se loada misija je bilo prehebeno.

Prolaženje metaka kroz tanje zidove i drvo mi je puno pomoglo, i stvarno je zakon.

Snijeg baš i nevolim u igricama, u crysisu mi je dobro ispao, neznam kako će ovdje nadam se dobro.

Jedva čekam, i možda kupim origigi.

17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Zasto vozila nece dobro ispast? Meni su tenkovi u CoD serijalima jedni od najboljih, skoro ko simulacija. Istina, nece biti Gran Tourismo ali ce biti okay s obzrom da je to FPS. Sto se tice optimizacije mislim da svi koji su vrtili CoD5 moci ce i MW2 jer Infinity Ward nikada nije iznevjerio.

LOLLLLLLL koji tenkovi i koliko si ih vidio u cod serijalima?U cod 5-ici imas jednog :D i di ti je to "kao simulacija"?

Battlefield ce ih rasturiti sto se tice toga(vozila) ;) jer iskreno ovo je moze se reci prvi put da u cod stavljaju vozila i sumnjamk da ce biti toliko dobro :)

No dok nevidis neznas uzivajte!!!

roby
17 godina
petkovicroby kaže...
ukay1000 kaže...

LOLLLLLLL koji tenkovi i koliko si ih vidio u cod serijalima?U cod 5-ici imas jednog :D i di ti je to "kao simulacija"?

Battlefield ce ih rasturiti sto se tice toga(vozila) ;) jer iskreno ovo je moze se reci prvi put da u cod stavljaju vozila i sumnjamk da ce biti toliko dobro :)

No dok nevidis neznas uzivajte!!!

U cod 2 također voziš tenk.

17 godina

Ja sam ti dao tenk samo za primjer, i dalje nemislim da ce biti lose.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta se tice tenkova ljudi nemate pojma koji bi bio užitak rokat sa M1 Abramsom jednim od najboljih tenkova na svijetu no mislim da nece biti tenkova nego možda snježne motorne sanjke i sl.

nadam se da nece ni slucajno staviti za multiplayer silencere za snajpere jer je onda multiplayeru kraj jer svi ce kampat sa snajperom neces ga moć nači na radaru još ima stopping power i korisiti neki glitch baš divota

dvostruki attachement bi bio odlican samo da nemozes na snajper staviti silencer Smijeh

a misija cliffhanger na E3 demou onako daje mi onaj crysoliki ugođaj snijega

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Abrams .. je daaaaleko od najboljeg tenka na svijetu...pogotovo za današnje standarde...

sve od T 72 nadalje je teški udarac svim tenkovima...

do nedavno ni žiroskopa abrams nije imao...smeće i hovno...

ma neka ljudi stave u igru ko što su i stavljali do sad...

melee gluparije...pokoji tenkić...sad će motorne sanjke...milina, uvijek nekaj pametno i fino Infinity Ward ftw

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.

Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.

Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.

A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:

Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.

Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Jel zna mozda tko kad izlazi demo za pc??

Il je jos prerano za takva pitanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja

Iskreno nebi volija da se to dogodi

Bojin se da će previše pomjena razvodnit igru

Nek ubace još koji per i mod z amultiplayer i malo dulju kampanju i više pljuca i ja sritan ko prase u malo vode

xD

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.

Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.

Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.

A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:

Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.

Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.

Sta ti mislis od CoD-a napravit tučnjavu?Smijeh

17 godina
protjeran

meni najljepše uklizavanje ima Americas Army 3...

al kad bi to stavili igra ne bi bila ono kaj je..

zamisli tipa koji sprinta..i kad zapucas po njemu ukliže

nemožeš ga ubit

a i igra radi svoje dinamike ne bi baš prihvatila ovak nekaj, iako nije loše

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice