Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki
daj ajmo o temi pričat a ne o grafičkim karticama
Ako se ne varam još točno 5 mjeseci do izlaska ja jedva čekam mislim da će to biti hit godine
Zanima me samo kakva ce biti optimiziranost same igre.No ne bojim se previse posto se igra vrti na doradenom engine-u od prvog dijela koji je davao dobar omjer ulozenog dobivenog...
Iako se već zna dosta pojedinosti vezanih za nadolazeči naslov Modern Warfare 2, nikad zapravo nismo saznali zbog čega je uslijedila promjena imena i gdje je nestao Call of Duty. MTV je razgovarao sa glavnim menađerom koji je "jasno i glasno" odgovorio na pitanje:"Zašto MW2, a ne CoD:MW2?".
mislim da je ovo ok. naglasuju da je ovo direktni nastavak na mw1, a ne samo jedna od 100 COD serijala kolko ih ovi planiraju izdati u sljedecih par mjeseci
preuzeto sa codhr slazem se sa ovime u popunosti
Što mislite, hoće li prije Razor1911 ili neki drugi tim izdati mw2?
jel zna neko koje je minimum system za igrat??
jedno je sigurno teško će biti nadmašiti četvorku evo sad ju opet prelazim nakon godinu dana i sad sam se podsjetio koliko je ta igra brilijantna
osobno če mi nedostajati uloga marinca i S.A.S,ali baš me zanima kako če izgledati ta multinacionalna vojska taks force 141 čuo sam da če u njoj biti delta force,navy seals ponovo S.A.S i svašta
Ja mislim da ce igra biti odlicna samo ako bude malo duza ne kao cod4 predes u jednom danu ocu da imam sta igrat mjesec dana,ono sa onim vozilima to sumnjam da ce dobro ispast,a oruzja kolko sam dosad vidio su po meni odlicna samo da na multiplayer maknu marty i last stand za gl mi svejedno i da naprave da se moze stavit vise atachmenta na jednu pusku a u cod4 moze samo jedan a ipak je ispo fenomenalan onda ce ovaj biti jos bolji.
onaj demo u snježnom okruženju s E3 sajma me fakat nabrijao i sad ne mogu dočekat kad će igra izać a čim izađe ohoooooohohohohoohohohhooooo brijem da mjesec dva niš drugo ne budem igrao neovisno kolko će igra trajat prelazit ću je 100 puta ak treba
Potvrđeno je da će u MW2 biti Martyrdom, nažalost.
Rekli su da će biti novih perkova za MP, i potvrdili da će Martyrdom ostati.
onaj demo u snježnom okruženju s E3 sajma me fakat nabrijao i sad ne mogu dočekat kad će igra izać a čim izađe ohoooooohohohohoohohohhooooo brijem da mjesec dva niš drugo ne budem igrao neovisno kolko će igra trajat prelazit ću je 100 puta ak treba
Slažem se, stavrno odlična gameplay prezentacija! Nadam se da neće podbacit jer za ovu igru se isplati dati novac za original šta ću i učinit samo se nadam da neće razočarat...
Zasto vozila nece dobro ispast? Meni su tenkovi u CoD serijalima jedni od najboljih, skoro ko simulacija. Istina, nece biti Gran Tourismo ali ce biti okay s obzrom da je to FPS. Sto se tice optimizacije mislim da svi koji su vrtili CoD5 moci ce i MW2 jer Infinity Ward nikada nije iznevjerio.
Ja mislim da ce igra biti odlicna samo ako bude malo duza ne kao cod4 predes u jednom danu ocu da imam sta igrat mjesec dana,ono sa onim vozilima to sumnjam da ce dobro ispast,a oruzja kolko sam dosad vidio su po meni odlicna samo da na multiplayer maknu marty i last stand za gl mi svejedno i da naprave da se moze stavit vise atachmenta na jednu pusku a u cod4 moze samo jedan a ipak je ispo fenomenalan onda ce ovaj biti jos bolji.
Campaign koji kratko traje,ali je vrlo kvalitetan po priči,gameplay-u,misijama je zaštitni znak COD serijala.
Ako se gameplay produži previše dobiješ proljev, jer se jedno te isto ponavlja neštokao Assassins creed, svaki grad ista misija i tako 9 puta moraš ponavljat. Morao sam stanku od par mjeseci napravit da bih nastavio.
COD 4 će mi uvijek ostat u sjećanju, koji je to gušt bio prelazit. Stvarno nevjerojatno, a i ono kada se prikazuju satelitske snimke itd. dok se loada misija je bilo prehebeno.
Prolaženje metaka kroz tanje zidove i drvo mi je puno pomoglo, i stvarno je zakon.
Snijeg baš i nevolim u igricama, u crysisu mi je dobro ispao, neznam kako će ovdje nadam se dobro.
Jedva čekam, i možda kupim origigi.
Zasto vozila nece dobro ispast? Meni su tenkovi u CoD serijalima jedni od najboljih, skoro ko simulacija. Istina, nece biti Gran Tourismo ali ce biti okay s obzrom da je to FPS. Sto se tice optimizacije mislim da svi koji su vrtili CoD5 moci ce i MW2 jer Infinity Ward nikada nije iznevjerio.
LOLLLLLLL koji tenkovi i koliko si ih vidio u cod serijalima?U cod 5-ici imas jednog :D i di ti je to "kao simulacija"?
Battlefield ce ih rasturiti sto se tice toga(vozila) ;) jer iskreno ovo je moze se reci prvi put da u cod stavljaju vozila i sumnjamk da ce biti toliko dobro :)
No dok nevidis neznas uzivajte!!!
LOLLLLLLL koji tenkovi i koliko si ih vidio u cod serijalima?U cod 5-ici imas jednog :D i di ti je to "kao simulacija"?
Battlefield ce ih rasturiti sto se tice toga(vozila) ;) jer iskreno ovo je moze se reci prvi put da u cod stavljaju vozila i sumnjamk da ce biti toliko dobro :)
No dok nevidis neznas uzivajte!!!
U cod 2 također voziš tenk.
Ja sam ti dao tenk samo za primjer, i dalje nemislim da ce biti lose.
sta se tice tenkova ljudi nemate pojma koji bi bio užitak rokat sa M1 Abramsom jednim od najboljih tenkova na svijetu no mislim da nece biti tenkova nego možda snježne motorne sanjke i sl.
nadam se da nece ni slucajno staviti za multiplayer silencere za snajpere jer je onda multiplayeru kraj jer svi ce kampat sa snajperom neces ga moć nači na radaru još ima stopping power i korisiti neki glitch baš divota
dvostruki attachement bi bio odlican samo da nemozes na snajper staviti silencer
a misija cliffhanger na E3 demou onako daje mi onaj crysoliki ugođaj snijega
Abrams .. je daaaaleko od najboljeg tenka na svijetu...pogotovo za današnje standarde...
sve od T 72 nadalje je teški udarac svim tenkovima...
do nedavno ni žiroskopa abrams nije imao...smeće i hovno...
ma neka ljudi stave u igru ko što su i stavljali do sad...
melee gluparije...pokoji tenkić...sad će motorne sanjke...milina, uvijek nekaj pametno i fino Infinity Ward ftw
Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.
Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.
Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.
A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:
Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.
Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.
Jel zna mozda tko kad izlazi demo za pc??
Il je jos prerano za takva pitanja.
Ja
Iskreno nebi volija da se to dogodi
Bojin se da će previše pomjena razvodnit igru
Nek ubace još koji per i mod z amultiplayer i malo dulju kampanju i više pljuca i ja sritan ko prase u malo vode
xD
Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.
Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.
Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.
A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:
Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.
Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.
Sta ti mislis od CoD-a napravit tučnjavu?
meni najljepše uklizavanje ima Americas Army 3...
al kad bi to stavili igra ne bi bila ono kaj je..
zamisli tipa koji sprinta..i kad zapucas po njemu ukliže
nemožeš ga ubit
a i igra radi svoje dinamike ne bi baš prihvatila ovak nekaj, iako nije loše