Ne smajuje recoil nego spread metaka pri sprayanju a smanjuje kick iliti recoil kod ads-a
Ne smajuje recoil nego spread metaka pri sprayanju a smanjuje kick iliti recoil kod ads-a
A da na to sam i mislio mada sam se krivo izrazio, my bad.
NE SMANJUJE RECOIL KOD ADS-A!
Kako si rekao, samo smanji spread metaka kod hip-firea
Smanjuje recoil i spread
Kak vi ne shvacate da je tak, ako sam isprobo svaki gun sa steady aimom i sa ninjom
Znam razliku valjda
Uglavnom kad stavim video vidjet cete
Smanjuje recoil i spread
Kak vi ne shvacate da je tak, ako sam isprobo svaki gun sa steady aimom i sa ninjom
Znam razliku valjda
Uglavnom kad stavim video vidjet cete
Steady Aim - Increased hip-fire accuracy
PRO: + Hold your breath longer (snipers)
Evo skinuo sam fraps pa cu napravit video
Isto tak pise da silencer smanjuje range pa smanjuje i dmg koji oruzje radi
I za FMJ da radi veci dmg, ali je to samo za lakse pucanje kroz zidove
Vidis
Nije sve onakvo kakvo se cini
Ako si dobar igrac nece ti trebat vise metaka, a i ako slucajno zatreba nade se koja puska na podu ;)
Posto vidim da neki stavljaju svoje klase evo i moje glavne tri. Uglavnom igram CTF i mozete me nac na "Zaparit CTF" serveru. Ingame name -- drauf!
Rush/Support:
- UMP + silencer
- SPAS-12
- Marathon
- Stopping Power
- Ninja
- Semtex
- Stun x2
Sniper:
- 50cal. / Intervention + FMJ
- SPAS-12 / G18
- Sleight of Hand
- Stopping Power
- Steady Aim
- Claymore
- Smoke
Streak Killer/Defense:
- Tar-21 + silencer/GL (GL samo u slucaju ako ima previse tulipana koji ga koriste pa mi pukne zivac lol)
- Stinger
- Sleight of Hand
- Cold Blooded
- Ninja
- Claymore
- Smoke
Super klase, to za gl, istina, meni je gl ok, taktički je namijenjen u igri za vađenje kampera iz nezgodnih pozicija, ali baš tube-anje mi ide na živce (tube-anje - korištenje isključivo launchera ili gl-a u igrama, ne korištenje municije, ukoliko ne nestane...)
Super klase, to za gl, istina, meni je gl ok, taktički je namijenjen u igri za vađenje kampera iz nezgodnih pozicija, ali baš tube-anje mi ide na živce (tube-anje - korištenje isključivo launchera ili gl-a u igrama, ne korištenje municije, ukoliko ne nestane...)
Sad je fora u S&D (na org jer je tamo 6v6) OMA Danger Close Ninja sa GL-om i onda kad ostane zadnji onda svi mjenjaju klasu sa snajpom pa trickshotovi /facepalm
Sad je fora u S&D (na org jer je tamo 6v6) OMA Danger Close Ninja sa GL-om i onda kad ostane zadnji onda svi mjenjaju klasu sa snajpom pa trickshotovi /facepalm
Žešća glupost, i ja to mrzim mada i sam nekad radim trickshotove, trebali bi napraviti novi lobby, SD sniper only last nice
Upravo sam dobio kill sa stingerom
Hahahaha
Upravo sam dobio kill sa stingerom
Hahahaha
Jesi gledao onaj klip kad je lik sa 1 javelinom ubio cijeli FaZe klan? Inače jako popularan klan na xboxu
Nis za rec osim trickshotters got owned.
Nebi bili uopce popularni da da OpTic H3CZ nije imao dual comm sa FaZe Fakiem
Nis za rec osim trickshotters got owned.
Nebi bili uopce popularni da da OpTic H3CZ nije imao dual comm sa FaZe Fakiem
E pa da, taj video mi je jednom sedmično, i popravi mi raspoloženje...
Neću komentirat vašu raspravu o steady aimu i tim stvarima već ću samo reći da je COD4 (PROMOD isključivo) 17 milijun puta bolja igra. Naspram nje COD6 je za dječicu iz 3.razreda. Ako se želite zabavit igrajte 4-orku jer svi pro igrači igraju 4 a ne noobarski 6. (Nisam mislio nikog uvrijedit i imam šesticu org i znam šta pričam).
Neću komentirat vašu raspravu o steady aimu i tim stvarima već ću samo reći da je COD4 (PROMOD isključivo) 17 milijun puta bolja igra. Naspram nje COD6 je za dječicu iz 3.razreda. Ako se želite zabavit igrajte 4-orku jer svi pro igrači igraju 4 a ne noobarski 6. (Nisam mislio nikog uvrijedit i imam šesticu org i znam šta pričam).
Ne razumijem...
Ne shvataš sarkazam, nebitno, da, znam o čemu govori, ali to što govori nema smisla, cod6 je ako mene pitaš također dosta zajebana igra, ali po čemu sam ja noob i dijete iz 3. osnovne ako ju igram?
Cekaj malo, ja igram MW2 i sada sam njub, dijete.... sto jos? kakve gluposti
"Upalim" tu igru tu i tamo te odigram koji meč..... i sad sam ja kreten? mislim da je jasno tko je ovdje dijete
Ak si imalo pametan skužio bi da ja ne govorim o takvima koji "tu i tamo upale " već za njubare koje vise na igri i nemaju život.
Ako ti nisi ćorav vidio bi da ja imam org igru i znam alteriw i mislim da je puno drukčiji od org. Kad malo odigraš vidiš razliku. Molim te ČITAJ.
A i šestica je proglašena za fail od igre pa dokaza ima. (ponavljam nisam mislio nikog uvrijedit postom :D)
Ajme meni koja rasprava.
BTW. Pametniji neka popusti :)
Ak si imalo pametan skužio bi da ja ne govorim o takvima koji "tu i tamo upale " već za njubare koje vise na igri i nemaju život.
Ako ti nisi ćorav vidio bi da ja imam org igru i znam alteriw i mislim da je puno drukčiji od org. Kad malo odigraš vidiš razliku. Molim te ČITAJ.
A i šestica je proglašena za fail od igre pa dokaza ima. (ponavljam nisam mislio nikog uvrijedit postom :D)
Šestica uopšte nije fail od igre, nekima jeste, ali kao igra je "uspjela" a i zabavna je.
Četvorka, niko ne pljuje ovdje po četvorci dok ti ne da pljuješ već povraćaš po šestici-
Igram i na alteriwnet i na steamu, tako da, nisi mi na tom polju ravan.
Ak si imalo socijalan i pratiš forume ili gamin časopise shvatio bi da online nije ni blizu cod-u 4. Al dobro jbg mislio sam da se neće niko uvrijedit i da će bit realan al izgleda da malo od vas igra 4-orku pa... To je to od mene (nadam se). Pozdrav svima.
S veseljem i nadom iščekujem mw3 zato što mi je iw 100 puta draži od treyarcha.
LOL
Ak si imalo socijalan i pratiš forume ili gamin časopise shvatio bi da online nije ni blizu cod-u 4. Al dobro jbg mislio sam da se neće niko uvrijedit i da će bit realan al izgleda da malo od vas igra 4-orku pa... To je to od mene (nadam se). Pozdrav svima.
S veseljem i nadom iščekujem mw3 zato što mi je iw 100 puta draži od treyarcha.
Igram četvorku svaki dan, isto aktivno koliko i mw2, i kažem da je cod4 bolji, ali ovako pljuvati po igri..