Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
14 godina
neaktivan

Ne smajuje recoil nego spread metaka pri sprayanju a smanjuje kick iliti recoil kod ads-a

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
xKaiseRx kaže...

Ne smajuje recoil nego spread metaka pri sprayanju a smanjuje kick iliti recoil kod ads-a

A da na to sam i mislio mada sam se krivo izrazio, my bad.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

NE SMANJUJE RECOIL KOD ADS-A! 

Kako si rekao, samo smanji spread metaka kod hip-firea

14 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
xKaiseRx kaže...

Smanjuje recoil i spread

Kak vi ne shvacate da je tak, ako sam isprobo svaki gun sa steady aimom i sa ninjom

Znam razliku valjda

Uglavnom kad stavim video vidjet cete

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
14 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
GDDR5 kaže...
xKaiseRx kaže...

Smanjuje recoil i spread

Kak vi ne shvacate da je tak, ako sam isprobo svaki gun sa steady aimom i sa ninjom

Znam razliku valjda

Uglavnom kad stavim video vidjet cete

Steady Aim - Increased hip-fire accuracy
PRO: + Hold your breath longer (snipers)

http://www.modernwarfare247.com/multiplayer/perks

14 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Evo skinuo sam fraps pa cu napravit video

Isto tak pise da silencer smanjuje range pa smanjuje i dmg koji oruzje radi

I za FMJ da radi veci dmg, ali je to samo za lakse pucanje kroz zidove

Vidis 

Nije sve onakvo kakvo se cini

15 godina
neaktivan

Ako si dobar igrac nece ti trebat vise metaka, a i ako slucajno zatreba nade se koja puska na podu ;)

Posto vidim da neki stavljaju svoje klase evo i moje glavne tri. Uglavnom igram CTF i mozete me nac na "Zaparit CTF" serveru. Ingame name -- drauf!

Rush/Support:

- UMP + silencer

- SPAS-12

- Marathon

- Stopping Power

- Ninja

- Semtex

- Stun x2

Sniper:

- 50cal. / Intervention + FMJ

- SPAS-12 / G18

- Sleight of Hand

- Stopping Power

- Steady Aim

- Claymore

- Smoke

Streak Killer/Defense:

- Tar-21 + silencer/GL (GL samo u slucaju ako ima previse tulipana koji ga koriste pa mi pukne zivac lol)

- Stinger

- Sleight of Hand

- Cold Blooded

- Ninja

- Claymore

- Smoke

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 16:12 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Super klase, to za gl, istina, meni je gl ok, taktički je namijenjen u igri za vađenje kampera iz nezgodnih pozicija, ali baš tube-anje mi ide na živce (tube-anje - korištenje isključivo launchera ili gl-a u igrama, ne korištenje municije, ukoliko ne nestane...)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Sale_ds kaže...

Super klase, to za gl, istina, meni je gl ok, taktički je namijenjen u igri za vađenje kampera iz nezgodnih pozicija, ali baš tube-anje mi ide na živce (tube-anje - korištenje isključivo launchera ili gl-a u igrama, ne korištenje municije, ukoliko ne nestane...)

Sad je fora u S&D (na org jer je tamo 6v6) OMA Danger Close Ninja sa GL-om i onda kad ostane zadnji onda svi mjenjaju klasu sa snajpom pa trickshotovi /facepalm

16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Sale_ds kaže...

Sad je fora u S&D (na org jer je tamo 6v6) OMA Danger Close Ninja sa GL-om i onda kad ostane zadnji onda svi mjenjaju klasu sa snajpom pa trickshotovi /facepalm

Žešća glupost, i ja to mrzim mada i sam nekad radim trickshotove, trebali bi napraviti novi lobby, SD sniper only last nice {#}

14 godina
neaktivan

Upravo sam dobio kill sa stingerom

Hahahaha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Upravo sam dobio kill sa stingerom

Hahahaha

Jesi gledao onaj klip kad je lik sa 1 javelinom ubio cijeli FaZe klan? Inače jako popularan klan na xboxu

14 godina
neaktivan

Nis za rec osim trickshotters got owned.

Nebi bili uopce popularni da da OpTic H3CZ nije imao dual comm sa FaZe Fakiem

16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Nis za rec osim trickshotters got owned.

Nebi bili uopce popularni da da OpTic H3CZ nije imao dual comm sa FaZe Fakiem

E pa da, taj video mi je jednom sedmično, i popravi mi raspoloženje...

15 godina

Neću komentirat vašu raspravu o steady aimu i tim stvarima već ću samo reći da je COD4 (PROMOD isključivo) 17 milijun puta bolja igra. Naspram nje COD6 je za dječicu iz 3.razreda. Ako se želite zabavit igrajte 4-orku jer svi pro igrači igraju 4 a ne noobarski 6. (Nisam mislio nikog uvrijedit i imam šesticu org i znam šta pričam). 

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da si pro onda bi znao da i za sesticu ima pro mod...
16 godina
neaktivan
andidino kaže...

Neću komentirat vašu raspravu o steady aimu i tim stvarima već ću samo reći da je COD4 (PROMOD isključivo) 17 milijun puta bolja igra. Naspram nje COD6 je za dječicu iz 3.razreda. Ako se želite zabavit igrajte 4-orku jer svi pro igrači igraju 4 a ne noobarski 6. (Nisam mislio nikog uvrijedit i imam šesticu org i znam šta pričam). 

Ne razumijem...

15 godina
neaktivan
Kako ne..!!? Pa on je pro zato sto igra cetvorku, a ja odnosno svi mi smo noobovi zato sto igramo sesticu lol
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Kako ne..!!? Pa on je pro zato sto igra cetvorku, a ja odnosno svi mi smo noobovi zato sto igramo sesticu lol

Ne shvataš sarkazam, nebitno, da, znam o čemu govori, ali to što govori nema smisla, cod6 je ako mene pitaš također dosta zajebana igra, ali po čemu sam ja noob i dijete iz 3. osnovne ako ju igram?

16 godina

Cekaj malo, ja igram MW2 i sada sam njub, dijete.... sto jos? kakve gluposti

"Upalim" tu igru tu i tamo te odigram koji meč..... i sad sam ja kreten? mislim da je jasno tko je ovdje dijete

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Ak si imalo pametan skužio bi da ja ne govorim o takvima koji "tu i tamo upale " već za njubare koje vise na igri i nemaju život.

15 godina

Ako ti nisi ćorav vidio bi da ja imam org igru i znam alteriw i mislim da je puno drukčiji od org. Kad malo odigraš vidiš razliku. Molim te ČITAJ.

15 godina

A i šestica je proglašena za fail od igre pa dokaza ima. (ponavljam nisam mislio nikog uvrijedit postom :D)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gdje i tko ju je proglasio failom od igre? Molim link...
15 godina
neaktivan

Ajme meni koja rasprava.

BTW. Pametniji neka popusti :)

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andidino kaže...

Ak si imalo pametan skužio bi da ja ne govorim o takvima koji "tu i tamo upale " već za njubare koje vise na igri i nemaju život.

andidino kaže...

Ako ti nisi ćorav vidio bi da ja imam org igru i znam alteriw i mislim da je puno drukčiji od org. Kad malo odigraš vidiš razliku. Molim te ČITAJ.

andidino kaže...

A i šestica je proglašena za fail od igre pa dokaza ima. (ponavljam nisam mislio nikog uvrijedit postom :D)

Šestica uopšte nije fail od igre, nekima jeste, ali kao igra je "uspjela" a i zabavna je.

Četvorka, niko ne pljuje ovdje po četvorci dok ti ne da pljuješ već povraćaš po šestici-

Igram i na alteriwnet i na steamu, tako da, nisi mi na tom polju ravan.

15 godina

Ak si imalo socijalan i pratiš forume ili gamin časopise shvatio bi da online nije ni blizu cod-u 4. Al dobro jbg mislio sam da se neće niko uvrijedit i da će bit realan al izgleda da malo od vas igra 4-orku pa... To je to od mene (nadam se). Pozdrav svima.

S veseljem i nadom iščekujem mw3 zato što mi je iw 100 puta draži od treyarcha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 22:55 (andidino).
15 godina

LOL

15 godina
neaktivan
Takoder imam orginal sa preko god dana igranja na njemu dok je ostatak proveden na alteru no ja ne vidim nikakve razlike u fizici. Mozda sam stvarno corav..mozda smo svi!! Oo to ti je isto ko da ja sad kazem da ima razlike izmedu cetvorke org i crackane..a nema jer takoder posjedujem org i probao sam oboje..
16 godina
neaktivan
andidino kaže...

Ak si imalo socijalan i pratiš forume ili gamin časopise shvatio bi da online nije ni blizu cod-u 4. Al dobro jbg mislio sam da se neće niko uvrijedit i da će bit realan al izgleda da malo od vas igra 4-orku pa... To je to od mene (nadam se). Pozdrav svima.

S veseljem i nadom iščekujem mw3 zato što mi je iw 100 puta draži od treyarcha.

Igram četvorku svaki dan, isto aktivno koliko i mw2, i kažem da je cod4 bolji, ali ovako pljuvati po igri..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice