Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.238.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
14 godina
neaktivan

znam šta znači teabaggat... možda sam pogrešno postavio pitanje... mislio sam reć kako ga ubit... pa se malo zabavit(teabaggat)...=)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 19:36 (Cidinho).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Cidinho kaže...

znam šta znači teabaggat... možda sam pogrešno postavio pitanje... mislio sam reć kako ga ubit... pa se malo zabavit(teabaggat)...=)

radi što ja radim svaki dan na mw2.

prvo ću reći klasu: ump silenced---magnum t. knife---frag nade---stun x2---marathon pro---coldblooded pro---ninja pro

s tom klasom mogu svašta. mogu igrat ozbiljno, a mogu se i sprdat. preporuka je ovo drugo...

fino se došuljaš do njega i samo izvadiš granatu i zaletiš se KAMIKAZEEEEEEE...

dalje...možeš mu se došuljat i onda bit iza njega, malo ga pratit, sprdat ga, pravit se mrtav...i onda kad hoćeš ubiješ.. riot je također zanimljiv.

kod pravljenja mrtvaca možeš doć kod lika koji campa, pravit se mrtav i kad te ne gleda tagat ga i on će se okretat i neće te skužit.

evo ja sam "nedavno" bio ISPRED lika i tagao ga a kreten nije skužio!!

uživaj, mw2 je najbolja igra za sprdanje

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina

Zna li netko šta se događa sa alterom. Ova slika mi stoji zadnjih pola sata:

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 13:47 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
16 godina

sad je ok

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Bes7 kaže...

glupi ste djeco, ovo se davno znalo, ja preko veze iz activisiona dobio demo, igra je prejaka

smjesan si ;)

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز
16 godina
neaktivan
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DoDSrcolomac kaže...
Bes7 kaže...

glupi ste djeco, ovo se davno znalo, ja preko veze iz activisiona dobio demo, igra je prejaka

smjesan si ;)

čet 19.2.2009

CyberPunk
17 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...
Bes7 kaže...

smjesan si ;)

fail

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

AlterIWnet FTW ! lol ne a ? :/

I need a Dollar, to go to Amsterdam yeah yeah I need a Dollar, to turn into Euro cents yeah yeah I need a Dollar, yeah a Dol الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...

o čemu ti?

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
neaktivan

zna li tko u čemu je problem igram na alter sve je bilo normalno do prije 10 min.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i meni se znalo događati, neka je greška do njih. Samo ponovno pokreni igru i igraj.

15 godina
neaktivan
system kaže...
DoDSrcolomac kaže...

o čemu ti?

ahahah :D a to sam samo napiso da vidim sta sam napiso pod potpis ^^sori na gluposti.

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز
15 godina
neaktivan

Pozz Ludi..dali je neko zainteresiran za kupnju MW2??

dobijete acc od steama,ima 280h igranja..ako netko zeli nek se javi na PP pa se dogovorimo!!..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

POMAGAJTE!!! :(

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/modern-warfare-2-pitanje/88115.aspx

el znadete u čemu je rječ??

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 14:59 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pretpostavljam da igra nije original! Uostalom sta se zalis puno je lakse i zabavnije igrat iz treceg lica ako nista vidis tko ti ide iza zida hahah inace postoji 3rd pearson mod u mw2 i vjerovatno te alter iw baca tamo
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina

Idem ponovno skinit mw2 sa steama. Kakavo je stanje trenutacno na orginalnim serverima?

Malo da odigram koju partiju dok ne dode novi patch za black ops.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...
Bes7 kaže...

smjesan si ;)

To sam ja, Bes7, banovan još 2008. godine

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Pretpostavljam da igra nije original! Uostalom sta se zalis puno je lakse i zabavnije igrat iz treceg lica ako nista vidis tko ti ide iza zida hahah inace postoji 3rd pearson mod u mw2 i vjerovatno te alter iw baca tamo

nije orginal.. ali glupo mi je nemogu nišanit onak ko u prvom licu.... samo malo mi približi.. -.-"

14 godina
neaktivan

Imam jedan problem.Imam original igru,i kada se pokušam spojiti na server piše:patch_mp ff is different from server.Igru nisam skidao nego sam skopirao igru s torrenta u steam folder,on si je pobrao update preko steama i nece radit.Ako skinem samo multiplayer(4 gige)dali ću moći igrat ili moram baš sve skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nakon kj sam doso do 55 lvl u cod 4 odlucio sam da bih mogao pokusati mw2 online odigrati.

mozete li mi molim vas poblize napisati sta je taj iwnet i ako itko ima tutorial .... plz

ako ne tutorial barem link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
neutron0707 kaže...

nakon kj sam doso do 55 lvl u cod 4 odlucio sam da bih mogao pokusati mw2 online odigrati.

mozete li mi molim vas poblize napisati sta je taj iwnet i ako itko ima tutorial .... plz

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 skineš prek torrent samo mp imaš na toj stranici.. evo tutorial!

14 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...
neutron0707 kaže...

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 skineš prek torrent samo mp imaš na toj stranici.. evo tutorial!

punooo hvala , vec se skidaju dlc-i :D

gledo sam prije ja na youtube-u ali nisam bio siguran jesu li to vec zakrpali :)

15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...
bigboy98 kaže...
neutron0707 kaže...

punooo hvala , vec se skidaju dlc-i :D

gledo sam prije ja na youtube-u ali nisam bio siguran jesu li to vec zakrpali :)

ali više neigram baš MW2 jer su stavili da je u trečem licu.. to mi je totalka glupo... jedva da pogodim nekog.... il ti puška previše trza.. il ak igraš na hardcore serveru nemaš nišan pa pucaj ko budal*.. bezveze mi je več..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 20:06 (bigboy98).
15 godina
neaktivan

Pa sto igras u trecem licu ako igras preko altera odi tam na dedicated servee i biras, prvih 5-6 su balkanci {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Pa sto igras u trecem licu ako igras preko altera odi tam na dedicated servee i biras, prvih 5-6 su balkanci {#}

to na njihovoj stranici ili u igri na server list?

15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...
Bera kaže...

to na njihovoj stranici ili u igri na server list?

Gleaj neznam kak ti to igras ali odi na server listu i bit ce normalno ne na find game nego na server listu

17 godina
neaktivan

Na kojem serveru igrate mw2?

ja igram na Band of brothers

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...

Na kojem serveru igrate mw2?

ja igram na Band of brothers

Find Game. Jedini način da igraš s čim te volja.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice