Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.189.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Timon kaže...

Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.

I fakat možeš reć da ti je tako guba igrat?

Nevjerojatno, i onda su default kamuflaže ružne. ROFL

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Timon kaže...

Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.

ma ovo su najjace "kamuflaze"

tj ovo je teksture hack i radi se na istu foru ko one kamuflaze gore 

sam "malo" bolje se vide i neke stvari se ne vide 

tak da nikad neznate jel lik ima wh il sta jer sa tim hackom se moze vidjet na wastelandu sa jedne na drugu stranu (da ne vidi se ono grmlje niti trava niti lisce na drvima)

ovo je kakti "legalan" hack jer za njega vac ne banna

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 14:02 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Trebao bi.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Trebao bi.

trebao bi ali ne banna isto kao sto timona ne banna za onu kamuflazu na mp5k

17 godina

tak da nikad neznate jel lik ima wh il sta jer sa tim hackom se moze vidjet na wastelandu sa jedne na drugu stranu (da ne vidi se ono grmlje niti trava niti lisce na drvima)

I onda se ti sunjas okolo koristeci travu i grmlje kao zaklon, a neki balo se smjeska dok te cilja i misli se "Vidi ovog glupana kako puze BAM" jebe* i VAC i onog ko ga ubaci. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...

I onda se ti sunjas okolo koristeci travu i grmlje kao zaklon, a neki balo se smjeska dok te cilja i misli se "Vidi ovog glupana kako puze BAM" jebe* i VAC i onog ko ga ubaci. . .

ne sam da ne vidi travu vec si ti u plavoj il crvenoj boji tak da te ni trava nemoze spasit 

btw to ti je moguce na svakom cod-u i isto te nece pb izbacit 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 14:13 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Timon kaže...

Nisam rekao da mi je tako guba igrat.MP5K je bio los primjer.Usporedi F2K:

17 godina

btw to ti je moguce na svakom cod-u i isto te nece pb izbacit 

Istina ali zato ako te admin nanjusi fino ti da jednu "bananu" da se fino napapis i sit vise nikad nevratis na taj server :) A ovdje se lik samo smjeska i zajebaje jer mu nemozes nista sem po njegovom "RageQuit"!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

ma daj ova igra otisla u kur**

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nema modova,ne bih uopce igrao mw2 koliko je cheatera.Sad lijepo odem na lobby tracker,klik na link(isti princip kao join game,potpuno sigurno) i spojim se na igru kakvu zelim igrati.Šteta što je malo servera,prosjecno ih bude 3.

0 0 hvala 0
16 godina
Timon kaže...

Da nema modova,ne bih uopce igrao mw2 koliko je cheatera.Sad lijepo odem na lobby tracker,klik na link(isti princip kao join game,potpuno sigurno) i spojim se na igru kakvu zelim igrati.Šteta što je malo servera,prosjecno ih bude 3.

Na original igri nema baš cheatera, kad god idem igrat ne naletim ni na jednog. Dobro možda svakih 20 rundi na jednog.

A ako igraš preko altera, tko ti kriv, za tamo se zna da ima čitra xD

BC2 ingame nick: Kuky90
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Na original igri nema baš cheatera, kad god idem igrat ne naletim ni na jednog. Dobro možda svakih 20 rundi na jednog.

pa ja jos nisam naletio na neke 

i ak jesam pwno sam ih sve

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Timon kaže...

to je istina zato sam prestao i igrat mw2 

mozda opet pocnem jer sad radi private game 

pa sa frendovima odigrat koju

17 godina
neaktivan

Čisto da ljudi vide što sam izgubio zbog modanog servera. Par screenova je dolje. Inače, bio sam na 4 prestigeu i 60 levelu. Hebo pas mater onom idiotu koji je na modanom serveru odključavao achivemente.

Sve jurišne puške su imale srebrne i zlatne pločice. Sve jurišne puške su imale srebrne i zlatne pločice.
Isto vrijedi za sve strojnice osim zadnje. Isto vrijedi za sve strojnice osim zadnje.
Prve dvije submašinke su imale zlatne i srebrne pločice, a rad je počeo na Vectoru Prve dvije submašinke su imale zlatne i srebrne pločice, a rad je počeo na Vectoru
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 14:48 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Modirani serveri mogu vas zeznuti a da uopce ne primjetite.Namjeste vam nenormalni k/d i w/l, vi to ne primjetite,i vi cete se cesce spajati sa drugim igracima sa nenormalnim k/d-cheaterima ili cete cesce ulaziti u modirane servere.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Timon kaže...

to je istina zato sam prestao i igrat mw2

mozda opet pocnem jer sad radi private game

pa sa frendovima odigrat koju

Majstore skini ovaj programčić. Kad ga skineš napravi backup i miran si. Meni je ovaj programčić sinoć "život" spasio, jer sam opet upao u modani server gdje mi je opet neki idiot išao otključavati achivmente. Inače za korištenje tog programa nećeš dobiti VAC ban, tako da si miran.

Teman sa Steamovog foruma.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1297234

Btw, ja nakon svake partije napravim alt-tab, zatim odem pod backup opciju, napravim backup i miran sam.

Bog i batina od programa. Bog i batina od programa.
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Majstore skini ovaj programčić. Kad ga skineš napravi backup i miran si. Meni je ovaj programčić sinoć "život" spasio, jer sam opet upao u modani server gdje mi je opet neki idiot išao otključavati achivmente. Inače za korištenje tog programa nećeš dobiti VAC ban, tako da si miran.

Btw, ja nakon svake partije napravim alt-tab, zatim odem pod backup opciju, napravim backup i miran sam.

jel se sa time da iskljucit glazba iz igre 

najvise me smeta na ffa kad je vec netko ima 23 killa pa pocne muzika neka i onaj se dere "we are losing....." 

to me unisti jer onda nista drugo ne cujem

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

jel se sa time da iskljucit glazba iz igre

najvise me smeta na ffa kad je vec netko ima 23 killa pa pocne muzika neka i onaj se dere "we are losing....."

to me unisti jer onda nista drugo ne cujem

Mislim da da (nisam probao). Za isključivanje glazbe imaš opciju na prvom tabu.

Inače, malo prije sam ušao u igru i otišao na HC TDM. Pogodite na koji sam server upao. Igra tj. IW.net je razvaljen do jaja.

Ljepota modanja Ljepota modanja
part 2 part 2
part 3 Noob-Down je bio down u zraku. LOL part 3 Noob-Down je bio down u zraku. LOL
part 4 part 4
part 5 i neka ogromna rupa part 5 i neka ogromna rupa
part 6 part 6
part 7 part 7
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 15:18 (MegaMass 2000).
15 godina

Što nisu kamuflaže da se pokaže koliko netko ima Headshot-ova sa oružjem??

15 godina
neaktivan

Bilo ljudima malo vruce na mom serveru na iwnetu pa evo odlucio ih poslati u bazen.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Bilo ljudima malo vruce na mom serveru na iwnetu pa evo odlucio ih poslati u bazen.

vidi ti timona, na modiranom serveru Smijeh

e da ja bar mogu, al ne volim riskirat :)

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
protjeran
Timon kaže...

kakav ti je to intervention?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje.

Inace sam dugo igrao cod4 pa da vas pitam stvar o pingu uvijek mi je preko 100 (tu i tamo nizi) ok uglavnom osjetim onako da meci malo kasne. Znaci puknem lika i onak ne ozlijedim ga isti tren. Dali je to normalno. Oprostite sto posavljam ovako glupa pitanja al svejedno bi volio znati.Sramim se

Hvala

Btw. Igram na IWnetu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 20:10 (Cobanac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz, jel zna tko kako mogu na win 7 obrisat memoriju multiplayera. Svi mi govore da moram obrisat mapu players ali je ja nemogu pronač. Inače igra je gusarska a igram preko IWnet-a.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Pozz, jel zna tko kako mogu na win 7 obrisat memoriju multiplayera. Svi mi govore da moram obrisat mapu players ali je ja nemogu pronač. Inače igra je gusarska a igram preko IWnet-a.

U mapi gdje ti je mw2 mora bit folder "players" u njemu obrisi sve file-ove koji zavrsavaju na .stat i onda su ti reseterani statsi! 

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
16 godina
Cobanac kaže...

Inace sam dugo igrao cod4 pa da vas pitam stvar o pingu uvijek mi je preko 100 (tu i tamo nizi) ok uglavnom osjetim onako da meci malo kasne. Znaci puknem lika i onak ne ozlijedim ga isti tren. Dali je to normalno. Oprostite sto posavljam ovako glupa pitanja al svejedno bi volio znati.Sramim se

Hvala

Btw. Igram na IWnetu

Koliko ja znam to kašnjenje metaka nema baš nikakve veze s pingom vec je to doza realnosti -čak i metku koliko brz bio treba određeno vrijeme da dođe do mete, dakle sasvim normalna stvar ;)

17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
Cobanac kaže...

Hvala

Btw. Igram na IWnetu

Koliko ja znam to kašnjenje metaka nema baš nikakve veze s pingom vec je to doza realnosti -čak i metku koliko brz bio treba određeno vrijeme da dođe do mete, dakle sasvim normalna stvar ;)

kolko ja znam, cod je poznat po najbržem metku. u codu metci odma dolete do mete. igram mw2 preko 300 h i znam. do pinga je.

16 godina

Čuj meci mu sigurno ne kasne toliko da bi to mogao primjetiti s pingom oko 100 ,vec je kašnjenje metaka mogao zapaziti na killcam-u ,na kojem najcesce nije vjerno prikazano ono što se dogdilo ,(od razbijenog stakla , položaja glave i drugih sitnica ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Čuj meci mu sigurno ne kasne toliko da bi to mogao primjetiti s pingom oko 100 ,vec je kašnjenje metaka mogao zapaziti na killcam-u ,na kojem najcesce nije vjerno prikazano ono što se dogdilo ,(od razbijenog stakla , položaja glave i drugih sitnica ).

valjda znam kako idu ak igram mw2 300+ h i cod4 oko 450 h kao i cod 2 oko 200 h.

meci neće kasniti zbog same igre jer cod nikad nije bio simulacija, to je do pinga.

16 godina

baš me briga ko koliko ima sati u koje cod-u xD

heheh, u cod2 i 4 meci se ljepe trenutačno jedino ping može zasmetat da to tako nebude, a što se tiče mw2 primjetio sam kod nekih puški da meci kasne, al to nije do pinga, npr, kod SPAS-12 kad pucam imam osjećaj da meci kasne kao i kod nekih snajpera kao što je Intervention, ali nije isključena mogućnost da kod vas ping smeta, jer ja osobno znam da kod tih nekih oružja meci "kasne" iako je ping normalan

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice