Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.
I fakat možeš reć da ti je tako guba igrat?
Nevjerojatno, i onda su default kamuflaže ružne. ROFL
Evo recimo,ja na ovom mp5k vidim crveno-bijela polja,a drugi vide arctic kamuflazu.
ma ovo su najjace "kamuflaze"
tj ovo je teksture hack i radi se na istu foru ko one kamuflaze gore
sam "malo" bolje se vide i neke stvari se ne vide
tak da nikad neznate jel lik ima wh il sta jer sa tim hackom se moze vidjet na wastelandu sa jedne na drugu stranu (da ne vidi se ono grmlje niti trava niti lisce na drvima)
ovo je kakti "legalan" hack jer za njega vac ne banna
Trebao bi.
Trebao bi.
trebao bi ali ne banna isto kao sto timona ne banna za onu kamuflazu na mp5k
tak da nikad neznate jel lik ima wh il sta jer sa tim hackom se moze vidjet na wastelandu sa jedne na drugu stranu (da ne vidi se ono grmlje niti trava niti lisce na drvima)
I onda se ti sunjas okolo koristeci travu i grmlje kao zaklon, a neki balo se smjeska dok te cilja i misli se "Vidi ovog glupana kako puze BAM" jebe* i VAC i onog ko ga ubaci. . .
I onda se ti sunjas okolo koristeci travu i grmlje kao zaklon, a neki balo se smjeska dok te cilja i misli se "Vidi ovog glupana kako puze BAM" jebe* i VAC i onog ko ga ubaci. . .
ne sam da ne vidi travu vec si ti u plavoj il crvenoj boji tak da te ni trava nemoze spasit
btw to ti je moguce na svakom cod-u i isto te nece pb izbacit
btw to ti je moguce na svakom cod-u i isto te nece pb izbacit
Istina ali zato ako te admin nanjusi fino ti da jednu "bananu" da se fino napapis i sit vise nikad nevratis na taj server :) A ovdje se lik samo smjeska i zajebaje jer mu nemozes nista sem po njegovom "RageQuit"!
ma daj ova igra otisla u kur**
Da nema modova,ne bih uopce igrao mw2 koliko je cheatera.Sad lijepo odem na lobby tracker,klik na link(isti princip kao join game,potpuno sigurno) i spojim se na igru kakvu zelim igrati.Šteta što je malo servera,prosjecno ih bude 3.
Da nema modova,ne bih uopce igrao mw2 koliko je cheatera.Sad lijepo odem na lobby tracker,klik na link(isti princip kao join game,potpuno sigurno) i spojim se na igru kakvu zelim igrati.Šteta što je malo servera,prosjecno ih bude 3.
Na original igri nema baš cheatera, kad god idem igrat ne naletim ni na jednog. Dobro možda svakih 20 rundi na jednog.
A ako igraš preko altera, tko ti kriv, za tamo se zna da ima čitra xD
Na original igri nema baš cheatera, kad god idem igrat ne naletim ni na jednog. Dobro možda svakih 20 rundi na jednog.
pa ja jos nisam naletio na neke
i ak jesam pwno sam ih sve
to je istina zato sam prestao i igrat mw2
mozda opet pocnem jer sad radi private game
pa sa frendovima odigrat koju
Čisto da ljudi vide što sam izgubio zbog modanog servera. Par screenova je dolje. Inače, bio sam na 4 prestigeu i 60 levelu. Hebo pas mater onom idiotu koji je na modanom serveru odključavao achivemente.
Modirani serveri mogu vas zeznuti a da uopce ne primjetite.Namjeste vam nenormalni k/d i w/l, vi to ne primjetite,i vi cete se cesce spajati sa drugim igracima sa nenormalnim k/d-cheaterima ili cete cesce ulaziti u modirane servere.
to je istina zato sam prestao i igrat mw2
mozda opet pocnem jer sad radi private game
pa sa frendovima odigrat koju
Majstore skini ovaj programčić. Kad ga skineš napravi backup i miran si. Meni je ovaj programčić sinoć "život" spasio, jer sam opet upao u modani server gdje mi je opet neki idiot išao otključavati achivmente. Inače za korištenje tog programa nećeš dobiti VAC ban, tako da si miran.
Teman sa Steamovog foruma.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1297234
Btw, ja nakon svake partije napravim alt-tab, zatim odem pod backup opciju, napravim backup i miran sam.
Majstore skini ovaj programčić. Kad ga skineš napravi backup i miran si. Meni je ovaj programčić sinoć "život" spasio, jer sam opet upao u modani server gdje mi je opet neki idiot išao otključavati achivmente. Inače za korištenje tog programa nećeš dobiti VAC ban, tako da si miran.
Btw, ja nakon svake partije napravim alt-tab, zatim odem pod backup opciju, napravim backup i miran sam.
jel se sa time da iskljucit glazba iz igre
najvise me smeta na ffa kad je vec netko ima 23 killa pa pocne muzika neka i onaj se dere "we are losing....."
to me unisti jer onda nista drugo ne cujem
jel se sa time da iskljucit glazba iz igre
najvise me smeta na ffa kad je vec netko ima 23 killa pa pocne muzika neka i onaj se dere "we are losing....."
to me unisti jer onda nista drugo ne cujem
Mislim da da (nisam probao). Za isključivanje glazbe imaš opciju na prvom tabu.
Inače, malo prije sam ušao u igru i otišao na HC TDM. Pogodite na koji sam server upao. Igra tj. IW.net je razvaljen do jaja.
Što nisu kamuflaže da se pokaže koliko netko ima Headshot-ova sa oružjem??
Bilo ljudima malo vruce na mom serveru na iwnetu pa evo odlucio ih poslati u bazen.
vidi ti timona, na modiranom serveru
e da ja bar mogu, al ne volim riskirat :)
Bilo ljudima malo vruce na mom serveru na iwnetu pa evo odlucio ih poslati u bazen.
kakav ti je to intervention?
Pozdrav svima! Imam jedno pitanje.
Inace sam dugo igrao cod4 pa da vas pitam stvar o pingu uvijek mi je preko 100 (tu i tamo nizi) ok uglavnom osjetim onako da meci malo kasne. Znaci puknem lika i onak ne ozlijedim ga isti tren. Dali je to normalno. Oprostite sto posavljam ovako glupa pitanja al svejedno bi volio znati.
Hvala
Btw. Igram na IWnetu
Pozz, jel zna tko kako mogu na win 7 obrisat memoriju multiplayera. Svi mi govore da moram obrisat mapu players ali je ja nemogu pronač. Inače igra je gusarska a igram preko IWnet-a.
Pozz, jel zna tko kako mogu na win 7 obrisat memoriju multiplayera. Svi mi govore da moram obrisat mapu players ali je ja nemogu pronač. Inače igra je gusarska a igram preko IWnet-a.
U mapi gdje ti je mw2 mora bit folder "players" u njemu obrisi sve file-ove koji zavrsavaju na .stat i onda su ti reseterani statsi!
Inace sam dugo igrao cod4 pa da vas pitam stvar o pingu uvijek mi je preko 100 (tu i tamo nizi) ok uglavnom osjetim onako da meci malo kasne. Znaci puknem lika i onak ne ozlijedim ga isti tren. Dali je to normalno. Oprostite sto posavljam ovako glupa pitanja al svejedno bi volio znati.
Hvala
Btw. Igram na IWnetu
Koliko ja znam to kašnjenje metaka nema baš nikakve veze s pingom vec je to doza realnosti -čak i metku koliko brz bio treba određeno vrijeme da dođe do mete, dakle sasvim normalna stvar ;)
Hvala
Btw. Igram na IWnetu
Koliko ja znam to kašnjenje metaka nema baš nikakve veze s pingom vec je to doza realnosti -čak i metku koliko brz bio treba određeno vrijeme da dođe do mete, dakle sasvim normalna stvar ;)
kolko ja znam, cod je poznat po najbržem metku. u codu metci odma dolete do mete. igram mw2 preko 300 h i znam. do pinga je.
Čuj meci mu sigurno ne kasne toliko da bi to mogao primjetiti s pingom oko 100 ,vec je kašnjenje metaka mogao zapaziti na killcam-u ,na kojem najcesce nije vjerno prikazano ono što se dogdilo ,(od razbijenog stakla , položaja glave i drugih sitnica ).
Čuj meci mu sigurno ne kasne toliko da bi to mogao primjetiti s pingom oko 100 ,vec je kašnjenje metaka mogao zapaziti na killcam-u ,na kojem najcesce nije vjerno prikazano ono što se dogdilo ,(od razbijenog stakla , položaja glave i drugih sitnica ).
valjda znam kako idu ak igram mw2 300+ h i cod4 oko 450 h kao i cod 2 oko 200 h.
meci neće kasniti zbog same igre jer cod nikad nije bio simulacija, to je do pinga.
baš me briga ko koliko ima sati u koje cod-u xD
heheh, u cod2 i 4 meci se ljepe trenutačno jedino ping može zasmetat da to tako nebude, a što se tiče mw2 primjetio sam kod nekih puški da meci kasne, al to nije do pinga, npr, kod SPAS-12 kad pucam imam osjećaj da meci kasne kao i kod nekih snajpera kao što je Intervention, ali nije isključena mogućnost da kod vas ping smeta, jer ja osobno znam da kod tih nekih oružja meci "kasne" iako je ping normalan