Danas mi resetovan black ops na rank 1, zna li neko do čega to može biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Restartaj steam
Restartaj steam
To sam prvo probao ali nista, super ako ne proradi taman ću ga izbrisati, dosadio mi je ionako vise....
Jel isti patch onaj za promjenu jezika za ovaj after DLC i before DLC kad je igra tek izašla? Ako nije, jel mogu dobit link od novog?
No, oprostite na double postu ali skontao sam nešto. Ako imate igru na ruskom ne instalirajte onaj patch za Englesku verziju jer od toga vam bude onaj crni ekran na početku nekoliko minuta.
Mislim da nema dobrog patcha za engleski i nemojte instalirati to - dovoljno je da ste igrali 4-5 sati na engleskom i znate gdje se što nalazi tako da ne morate ni gledati. BTW ako imate DLCove niti ne pomišljajte instalirati patch. Ako netko zna neki patch koji radi sa svim DLCovima i svime, neka posta ovdje, bio bih zahvalan.
ček malo...
Dajte mi objasnite ovo, pa zar se baš mora patchati sa eng. fajlovima ruski cod?
Pa dal se može uopće otići pod tu igru-> propertis->language i odabrati engleski?
igra ko na xboxu?
Sorite na double postu, ali trebam pomoć! Svaki puta kad probam patchat igru sa nekim patcherom (Od GameKeyStorea sam probao, i još jedan koji moraš manualno) uvijek kada ulazim u igru kaže da nešto ne dostaje, error u obliku: Couldn't_load_image: i svaki puta drugi problem. Jel znate neki koji možda valja da mi se to ne desi?
Uff ja sam se nahebao da rješim taj problem. Ne sjećam se kako sam ga rješio al mislim da je sa skidanjem russian to english patcha samo za prvi dlc (a imam oba)..
Uff ja sam se nahebao da rješim taj problem. Ne sjećam se kako sam ga rješio al mislim da je sa skidanjem russian to english patcha samo za prvi dlc (a imam oba)..
Hmm, pa ja baš probavam prvi DLC i ne ide mi, sada ću probat i sa drugim. Ak se sjetiš PP.
Evo dobit cu za nekoliko dana black ops, pa me zanima posto sam vec igra SP, koje su sve zombie mape? A da naravno nisu DLC-ovi?
Hvala!
Evo dobit cu za nekoliko dana black ops, pa me zanima posto sam vec igra SP, koje su sve zombie mape? A da naravno nisu DLC-ovi?
Hvala!
evo pa si pogledaj: http://callofduty.wikia.com/wiki/Nazi_Zombies
Da tnx tu sam gledao, ali mi nije jasno govore da su (valjda nisam siguran) neke mape preuzete iz world of war-a a da su ostale DLC-ovi koji se moraju kupit..sto je glupo davat 15 eura za 3-4 nove mape? Pa ako mi moze neko rec ko igra koje su tocno mape?
igro sam zombie evo slika
Cheat
Ma da 1000 rundi se može samo tako u zombijma.Igrao sam prije to i znam kako funkcionira btw. pravi world record bez cheatova sa video dokazom je Syndicate sa oko 70 rundi na kino der toten.
100 000 killova si imao?moddani host?nešto smrdi uglavnom.
dodajte me na steamu pa da malo igramo moj nick je killerkiller123250
dodajte me na steamu pa da malo igramo moj nick je killerkiller123250
čiteru...
ja sam imo 23 killa i odjedamput je pisalo 100 000 i nakon 12 lvl kada smo završili 12 lvl onda je trebao biti 13 onda se pojavio 1000 lvl neznam zašto
ja sam imo 23 killa i odjedamput je pisalo 100 000 i nakon 12 lvl kada smo završili 12 lvl onda je trebao biti 13 onda se pojavio 1000 lvl neznam zašto
Onda nisi trebao tu stavit slike i srat kako si pro i ne cheataš nego jednostavno reć što se dogodilo ili jednostavno uopće ne stavljat ovo na forum.
Onda nisi trebao tu stavit slike i srat kako si pro i ne cheataš nego jednostavno reć što se dogodilo ili jednostavno uopće ne stavljat ovo na forum.
hehe jedva čekam refresh leaderboarda pa da se usere u gaće od kratkog bana
Stigao si napisat "nisam imao hack" a nisi stigao napisat "bug u igri"?
ljudi istinu govori...i meni se to dogodilo...uletio u random na CotD mapi i neki lik odjednom nam svima podijelio preko 100k para i mogli smo letjeti preko mape...odma napustili tu igru pa nam nije spremilo nista na leaderbord...glupo je to kaj ponovo moramo paziti s kim igramo i u kakve lobbye ulazimo da nebi zavrsili sa hackerima...najbolje ljepo skupiti ekipu i u private...
ljudi istinu govori...i meni se to dogodilo...uletio u random na CotD mapi i neki lik odjednom nam svima podijelio preko 100k para i mogli smo letjeti preko mape...odma napustili tu igru pa nam nije spremilo nista na leaderbord...glupo je to kaj ponovo moramo paziti s kim igramo i u kakve lobbye ulazimo da nebi zavrsili sa hackerima...najbolje ljepo skupiti ekipu i u private...
Vjerujemo da je istina al se nije trebao pretvarat kao da je faca i odlično igra.
a pa nisam to htio i ko bi normalan mogo doć do 1000 lvl
popit ces ban uskoro kazem ti dogodilo se to mnogima ak si cheato ...