Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.007.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Danas mi resetovan black ops na rank 1, zna li neko do čega to može biti?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Call of Duty: Black Ops
zoka kaže...

Restartaj steam

17 godina
CoKsA kaže...
zoka kaže...

Restartaj steam

To sam prvo probao ali nista, super ako ne proradi taman ću ga izbrisati, dosadio mi je ionako vise....

14 godina
neaktivan

Jel isti patch onaj za promjenu jezika za ovaj after DLC i before DLC kad je igra tek izašla? Ako nije, jel mogu dobit link od novog?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

No, oprostite na double postu ali skontao sam nešto. Ako imate igru na ruskom ne instalirajte onaj patch za Englesku verziju jer od toga vam bude onaj crni ekran na početku nekoliko minuta.

Mislim da nema dobrog patcha za engleski i nemojte instalirati to - dovoljno je da ste igrali 4-5 sati na engleskom i znate gdje se što nalazi tako da ne morate ni gledati. BTW ako imate DLCove niti ne pomišljajte instalirati patch. Ako netko zna neki patch koji radi sa svim DLCovima i svime, neka posta ovdje, bio bih zahvalan.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ček malo...

Dajte mi objasnite ovo, pa zar se baš mora patchati sa eng. fajlovima ruski cod?

Pa dal se može uopće otići pod tu igru-> propertis->language i odabrati engleski?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

igra ko na xboxu?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mora se patchati, iako je igra na ruskom meni već piše engleski.
14 godina
neaktivan

Sorite na double postu, ali trebam pomoć! Svaki puta kad probam patchat igru sa nekim patcherom (Od GameKeyStorea sam probao, i još jedan koji moraš manualno) uvijek kada ulazim u igru kaže da nešto ne dostaje, error u obliku: Couldn't_load_image: i svaki puta drugi problem. Jel znate neki koji možda valja da mi se to ne desi?

0 0 hvala 0
16 godina

Uff ja sam se nahebao da rješim taj problem. Ne sjećam se kako sam ga rješio al mislim da je sa skidanjem russian to english patcha samo za prvi dlc (a imam oba)..

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Uff ja sam se nahebao da rješim taj problem. Ne sjećam se kako sam ga rješio al mislim da je sa skidanjem russian to english patcha samo za prvi dlc (a imam oba)..

Hmm, pa ja baš probavam prvi DLC i ne ide mi, sada ću probat i sa drugim. Ak se sjetiš PP.

15 godina
neaktivan

Evo dobit cu za nekoliko dana black ops, pa me zanima posto sam vec igra SP, koje su sve zombie mape? A da naravno nisu DLC-ovi?

Hvala!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kokojevica kaže...

Evo dobit cu za nekoliko dana black ops, pa me zanima posto sam vec igra SP, koje su sve zombie mape? A da naravno nisu DLC-ovi?

Hvala!{#}

evo pa si pogledaj: http://callofduty.wikia.com/wiki/Nazi_Zombies

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
15 godina
neaktivan

Da tnx tu sam gledao, ali mi nije jasno govore da su (valjda nisam siguran) neke mape preuzete iz world of war-a a da su ostale DLC-ovi koji se moraju kupit..sto je glupo davat 15 eura za 3-4 nove mape? Pa ako mi moze neko rec ko igra koje su tocno mape?

16 godina

{#}igro sam zombie evo slika

Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

{#}igro sam zombie evo slika

Cheat {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
nisam imao hack!
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
nisam imao hack!

Ma da 1000 rundi se može samo tako u zombijma.Igrao sam prije to i znam kako funkcionira btw. pravi world record bez cheatova sa video dokazom je Syndicate sa oko 70 rundi na kino der toten.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
oo7 kaže...
nisam imao hack!

100 000 killova si imao?moddani host?nešto smrdi uglavnom.

get doooooown !!!!
16 godina

dodajte me na steamu pa da malo igramo moj nick je killerkiller123250{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
oo7 kaže...

dodajte me na steamu pa da malo igramo moj nick je killerkiller123250{#}

čiteru...{#}

get doooooown !!!!
16 godina
nisam čiter nego se samo sve promjenilo
ja sam imo 23 killa i odjedamput je pisalo 100 000 i nakon 12 lvl kada smo završili 12 lvl onda je trebao biti 13 onda se pojavio 1000 lvl neznam zašto
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
ja sam imo 23 killa i odjedamput je pisalo 100 000 i nakon 12 lvl kada smo završili 12 lvl onda je trebao biti 13 onda se pojavio 1000 lvl neznam zašto

Onda nisi trebao tu stavit slike i srat kako si pro i ne cheataš nego jednostavno reć što se dogodilo ili jednostavno uopće ne stavljat ovo na forum.

16 godina
Looka kaže...
oo7 kaže...

Onda nisi trebao tu stavit slike i srat kako si pro i ne cheataš nego jednostavno reć što se dogodilo ili jednostavno uopće ne stavljat ovo na forum.

hehe jedva čekam refresh leaderboarda pa da se usere u gaće od kratkog bana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
heh to sam i mislio rec sta se dogodilo ali nisam odma napiso jer sam moro pomagat starom neš napravit pa nisam mogo napisat sad sam napiso ali nisam nikakav citer možete me dodat za prijatelja na steamu pa igrat pa ćete vidjet da nisam citer
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
heh to sam i mislio rec sta se dogodilo ali nisam odma napiso jer sam moro pomagat starom neš napravit pa nisam mogo napisat sad sam napiso ali nisam nikakav citer možete me dodat za prijatelja na steamu pa igrat pa ćete vidjet da nisam citer

Stigao si napisat "nisam imao hack" a nisi stigao napisat "bug u igri"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 16:35 (Looka).
14 godina
neaktivan

ljudi istinu govori...i meni se to dogodilo...uletio u random na CotD mapi i neki lik odjednom nam svima podijelio preko 100k para i mogli smo letjeti preko mape...odma napustili tu igru pa nam nije spremilo nista na leaderbord...glupo je to kaj ponovo moramo paziti s kim igramo i u kakve lobbye ulazimo da nebi zavrsili sa hackerima...najbolje ljepo skupiti ekipu i u private...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scOOby kaže...

ljudi istinu govori...i meni se to dogodilo...uletio u random na CotD mapi i neki lik odjednom nam svima podijelio preko 100k para i mogli smo letjeti preko mape...odma napustili tu igru pa nam nije spremilo nista na leaderbord...glupo je to kaj ponovo moramo paziti s kim igramo i u kakve lobbye ulazimo da nebi zavrsili sa hackerima...najbolje ljepo skupiti ekipu i u private...

Vjerujemo da je istina al se nije trebao pretvarat kao da je faca i odlično igra.

16 godina

a pa nisam to htio i ko bi normalan mogo doć do 1000 lvl

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

popit ces ban uskoro kazem ti dogodilo se to mnogima ak si cheato ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice