Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.015.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
ATiGamer kaže...
goodie kaže...

Pravi posao je napravio MW2 jer su ga vrtile kante od kompova, asada i zvijer od kompa šteka.

Neznam kakav to patch mora biti da smanji glad za hardwerskim zahtjevima.

Ma nije to klasično štekanje već pokoji framedrop. Uglavnom ide 60 FPS lock dok je vsync uključen no zna se dogoditi da na sekundu padne ispod 30. Patch bi to trebao ispravit.

Koja glupost, i to na quadu još šteka.

Koliko sam skužio, igra je zahtjevnija od MW2, ali izgleda lošije? Koma..

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
15 godina

nešto su zasrali sad se nadajmo da će popravit

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobre vijesti!  Uspio sam dobit barem 15 fpsa. Upalite igru, minimizirate, onda upalite task magager ( ctrl+shift+del), nađete black ops mp, i smanjite priority procesora na low. Meni je pomoglo, sad mi fps ide od 60 pa minimalno do 30, mp jos uvjek lagga, ali game lagg je drasticno smanjen. Nasao sam tu informaciju na offical steam forumu, i dosta ljudi kaze da im je upalilo.

Enjoy :)

Zduna
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
AlienWare1 kaže...
ATiGamer kaže...
goodie kaže...

Pravi posao je napravio MW2 jer su ga vrtile kante od kompova, asada i zvijer od kompa šteka.

Neznam kakav to patch mora biti da smanji glad za hardwerskim zahtjevima.

Ma nije to klasično štekanje već pokoji framedrop. Uglavnom ide 60 FPS lock dok je vsync uključen no zna se dogoditi da na sekundu padne ispod 30. Patch bi to trebao ispravit.

meni je igrica ok samo da nema tog sra*** ,nemogu igrat tako,izivciram se

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
16 godina

Ako sa prvim patchom to ne isprave onda neka im baba to igra....

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ne bih rekao da izgleda lošije, grafika je tu negdje. Obje igre su rađene u IW engineu.

Ali igra svakako traži više resursa od MW2 što nikako nije dobro uzevši u obzir kvalitetu grafike.

15 godina
odjavljen

Koja je trenutno najjeftinija opcija (znači bez boxa s boxom svejedno) za kupit BO za PC?

A da ako je prek neta radi prek paypala i da ne čekam više od 2 dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 23:36 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
AlienWare1 kaže...

Ne bih rekao da izgleda lošije, grafika je tu negdje. Obje igre su rađene u IW engineu.

Ali igra svakako traži više resursa od MW2 što nikako nije dobro uzevši u obzir kvalitetu grafike.

Je, ali netko je rekao da igra ima lošije eksplozije i da ne blista baš, ako me kužiš.

Tek kad isprobam ću znati kakva je grafika, ali to da troši više resursa od MW2 nikako nije dobro.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan

Čini se da je ovoj PC igri najjeftinija recommended configuracija Xbox360 ili PS3...

4 0 hvala 0
16 godina

Trebali su onda napraviti novi engine sa boljom grafikom, a ne dati nadu ljudima sa slabijim kompovima,pa da sada pljuju po njima.

Samo neka naprave dedi server za MW2 pa je to to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a jel dosta igri( da se sve vrti na max) ova konfa.. 4 gb ram...phenom x4 955 3.22 ghz...saphire radeon hd5850..??

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Bilo bi ti bolje da si kupio xbox i lcd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 23:43 (goodie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Boga mi ovdje izgleda da ti ovisi o sreci

The ONE and ONLY!
15 godina
protjeran

jebeš xbox kad su igrice skupe i nema miša..:D...po meni je fps glupo igrat bez miša jer ipak sa mišem imaš onaj neki "štih"..:DD

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...

jebeš xbox kad su igrice skupe i nema miša..:D...po meni je fps glupo igrat bez miša jer ipak sa mišem imaš onaj neki "štih"..:DD

A znam,znam samo sam malo sarkastičan...;-)

16 godina
Da li ima jos ono da nekog zoves u igru ili lobby kao u mw2 ?i vidio sam tam nes friends pod server browser kaj je to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I konačno... IGN i GameTrailers reviewsi.

IGN,   Gametrailers.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
goodie kaže...

Trebali su onda napraviti novi engine sa boljom grafikom, a ne dati nadu ljudima sa slabijim kompovima,pa da sada pljuju po njima.

Samo neka naprave dedi server za MW2 pa je to to.

O čemu ti pričaš?

Kakvu nadu?

Povisili su zahtjeve naspram MW2...grafička prezentacija je skoro ista, čak malo lošija, pogotovo kad su animacije u pitanju, tu je dosta lošije...

MW2 i BO na ISTIM postavkama drukčije mi rade...BO radi duplu sporije od MW2, znači s lošijom grafikom overall, ja još je moram snizivat da bi imao 60 FPS-a...dok na MW2 s VEĆIM postavkama imam 60-90...a ovdje s manjim jedva 60...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Ne radi mi ni IGN, ni Gametrailers -.-

The ONE and ONLY!
17 godina

Evo tek sad kad je dobar dio ekipe otisao u krpe mogao sam odigrat 2-3 partije s povremenim laggom i vidjet pravo lice igre, meni je ok. Ima mnogo novih opcija i sitnica, contracts su zabavni daju cilji i vremenski su ograniceni, lik se moze dosta tweakat tamo da ne izgledaju svi kao klonivi etc. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni rade obadva, bez problema...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

Uspio sam na kraju instalirati s DVD-a (dovraga i steam).... a onda što reći... core i7 + ati 5870 i trza.... za nepovjerovat. Zadnji put sam takvo trzanje vidio u Crysisu 2. Definitivno korak natrag... ako nešto ne poduzmu po tom pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

smirite malo, danas je tek release date igre + kaj je igra vezanan steamom, a dam se i kladit da je ovo sve trzanje/leganje vezanom s steamom, a da i ne spominjem navalu danas od igranja, pa do skidanja igre.

strpite se dan-dva dok ljudi poskidaju igre i dok se "community" ne smiri, dok se serveri ne ustabile, pa ako onda bude loše trollajte koliko hoćete.

16 godina

Oni nju (igru) nisu uopće testirali dobro (za PC) prije puštanja u prodaju.

To je diletantski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...

smirite malo, danas je tek release date igre + kaj je igra vezanan steamom, a dam se i kladit da je ovo sve trzanje/leganje vezanom s steamom, a da i ne spominjem navalu danas od igranja, pa do skidanja igre.

strpite se dan-dva dok ljudi poskidaju igre i dok se "community" ne smiri, dok se serveri ne ustabile, pa ako onda bude loše trollajte koliko hoćete.

To sto je igra vezana za steam ne utjece na perfomanse ni pol' posto. Steam su sama vrata kroz koja udjes u igru.

Ljudima se sporo skida zato jer velika masa ljudi skida istovremeno, jbg, tu treba imati samo strpljenja.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Koja je trenutno najjeftinija opcija (znači bez boxa s boxom svejedno) za kupit BO za PC?

A da ako je prek neta radi prek paypala i da ne čekam više od 2 dana.

IMHO, najbolje ti je uzeti na game.co.uk.

Cijena je ista za box i download (cdkey-only) verziju - 35 funti pa biraj šta ti više odgovara.

Ja sam kod njih kupio download verziju, izašlo me 307kn paypalom, cdkey dobio u roku 6 sati na mail.

Tamo sam kupio jer se ne želim natezati sa domaćim Dellboyima koji prodaju za ~200-250kn, zivkati, moliti, slati mailove i da na kraju eventualno dobiti fakin rusku verziju koja može biti blokirana, rađe ću dati 50-100kn više i mogu mirno spavati.

Link do njih je i na službenom sajtu COD-a - znači, nije riječ o muljaži nego legit prodaja.

Što se tiče ostalih legalnih cdkey prodavača, možeš pogledati D2D ili direktno kod Steama a to te dođe 60€ ... oko 440kn, tak da ono ... ili £35 na game.co.uk ili neki ilegalni sajt koji prodaje ruske ili neznamkoje cdkeyeve koje moraš aktivirat preko proxyja ili vpn-a, pečirati, čupat kosu i vrištati da proradi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 1:53 (tero).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
grafička prezentacija je skoro ista, čak malo lošija

Ti si slijep čovjek.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan

a kada bi se narucivao box izdanje BO(ili neke druge igre) sa game.co.uk?? cijena  ista?? i ako netko zna postarina koliko je,kad odprilike stigne i dali je frka sa carinom?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo prešao SP dok čekam oriđiđi.. SP je bolestan {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Breksi kaže...

a kada bi se narucivao box izdanje BO(ili neke druge igre) sa game.co.uk?? cijena  ista?? i ako netko zna postarina koliko je,kad odprilike stigne i dali je frka sa carinom?!

Koliko sam upućen, poštarina dođe oko +2-3 funte.

Registriraj se pa probaj proći proces kupovine bez da platiš, pisat će ti sve što te zanima.

a carina ..... je lutrija {#} barem je prije bila, ne znam kako je sad jer nisam ništa naručivao već duže vremena.

Po (novom?) zakonu sve što je iznad 160kn, moraš platiti carinu, pdv i ostala lihvarska davanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 2:18 (tero).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice