Call of Duty: Black Ops 7

poruka: 20
|
čitano: 3.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Ima li koga da je kupio? Igrao?
Nakon sto sam pogledao gameplay, po meni je ovo nesto sto je napravio AI, i prvi COD koji nemam volje igrati.
Ovo je zapravo još gore od šestice, koja me je užasno naživcirala.
Kampanja koja je online,duhovi,nerealno nesto,igra sjecanja,protivnik kao iz resident evila,kampanja u otvorenom svijetu koja izgleda kao da igram warzone a ne kampanju,ma nemam rijeci..i to kosta 80€.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na gamepassu je besplatna pa odiguram tu i tamo po 1 rundu mp-a... nisam siguran da cu igrati duze od par sati...nije me se dopala igra uopce

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 14:16 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

I ja igram na GamePassu

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da mi netko pokloni ovu igru ne bi je igrao koliko to sve očajno izgleda. I ne, nisam hejter, cijeli život sam bio cod igrač, ali ovo što rade zadnjih godina je sprdačina i definitivno nije vrijedno naših novaca... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 14:53 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 7
I to 100 i kusur EUR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam isto na Gamepass jedino sto je dobro je lakse opazis neprijatelja nego u BF6 i to je to. Grafika izgleda lose i mutno nekako. Gameplay mi se cini i gore nego BO6. Trebaju komplet novu igru napravit sa novim enginom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Našao na nekoj stranici  

God of War: Black Ops 7

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 22:45 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Jako loše recenzije, čitav dan mi se po fejsu i netu izbacuje sve negativno za igruuu
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BO6 mi je bio loš, ovo sad je bolje ne komentirati. Besplatno je na GamePassu i opet je preskupo 

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina

Bome oni koji su platili mogu sjest i plakat nadam se da ce se opametiti i napraviti pravi COD ali nevjerujem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Ekipa samo ću reći Xfire se vratio pod nazivom xf1re, CoD4 i CoD WaW se i dalje udaraju  na PDG i C4S serverima 

Probao sam BO7 kod rođaka i teška reciklaža drugih šitnih codova. Robot skinovi, uklizavanje brže od šprintanja... 

0 0 hvala 0
12 godina
ivic55 kaže...

Ekipa samo ću reći Xfire se vratio pod nazivom xf1re, CoD4 i CoD WaW se i dalje udaraju  na PDG i C4S serverima 

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

16 godina

Premijerno na uživo 

0 0 hvala 0
12 godina
Omjer reakcija hahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
A kupim svake godine novi COD i tako već godinama, ali oko ovog se premišljam iako samo igram MP…

0 0 hvala 0
11 godina

Dao bi im 20€ za igru samo radi zombi co-op i kampanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZGamer kaže...

Kampanje? (stavi obavezno 33:23 min i vidi malo)., nisam mogao vjerovat kad sam vidio ovo    

Ne mogu vjerovat da je netko odobrio da se ovo smeće pusti u prodaju. Gledao sam gameplay kampanje, mp-a, zombija i definitivno mislim da je ovo najgori COD ikada (još 80€ naplaćuju za ovu sprdnju ).

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2025 23:11 (Baldurion).
7 godina
ivic55 kaže...

Probao sam BO7 kod rođaka i teška reciklaža drugih šitnih codova. Robot skinovi, uklizavanje brže od šprintanja... 

Samo da vam kazem da Windows Defender baca neka cudna upozorenja za tu novu xfire aplikaciju, vjerojatno je nista ali cisto da pripazite

ZGamer kaže...

Ako bi dao 38, imas na G2A.com cijeli Steam account za kupiti, dobijes login podatke i rokas. Kupio sam vise igara sa njihove stranice i nikad nisam imao problema, ali ovo konkretno nisam. Kupio sam beta key za 60 centi i bio sam kao Alisa u zemlji cudesa, samo se cudim sta mi je na monitoru...

Baldurion kaže...

Ne mogu vjerovat da je netko odobrio da se ovo smeće pusti u prodaju. Gledao sam gameplay kampanje, mp-a, zombija i definitivno mislim da je ovo najgori COD ikada (još 80€ naplaćuju za ovu sprdnju ).

Zato jer gledas u kampanju koju je preko 70 posto napravio AI. Sve je puno nekih 'boss fightova' i neke stvari koje sam vidao u BF6 Portal. Jos su to implementirali kao da si doslovno drogiran vise od pola kampanje sa nekim "do you remember that time in black ops 2" referencama. Zalim za tih pola sata sto sam gledao review i gameplay, a jos sam to gledao na company time, onda ti je valjda sve jasno

15 godina
Simke8.1 kaže...
ivic55 kaže...

Samo da vam kazem da Windows Defender baca neka cudna upozorenja za tu novu xfire aplikaciju, vjerojatno je nista ali cisto da pripazite

Ne da nije ništa nego cijelo postojanje je sumnjivo. Ja ne bih dirao taj Xf1re do se kod ne pojavi na githubu. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
7 godina
Da, nisam htio bacati optuzbe na racun nicega, ali ja to na svoj PC osobno ne bih instalirao haha
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice